עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by davidcohen,

היי היום שמעתי ברדיו שהאייפון ימכר בישראל ב 800 ש"ח ... אפשר בבקשה הסבר איזה אייפון נמכר ב 800 שקל ?!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מחפש סלולרי עד 1000 ש"ח (ביד 2), עם WIFI ויכולת קריאת PDF וDOC בינתיים, נראה שהנוקיה 5800 עונה על הדרישות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים או לקבל המלצות למכשיר אחר כי הפלאפון שלי כבר זקן וגוסס.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי לכולם, יש לי כרגע פלאפון של Motorola V3 ואני ממש לא מרוצה ממנו. לכן אני מחפשת פלאפון חדש של Nokia מה שחשוב לי במכשיר: * שיהיה עמיד * רמת קרינה נמוכה * מצלמה סבירה ( מצלמה שיש בפלאפון הנוכחי בהחלט מספקת אותי) * תקציב: 1000 ש"ח, אפשר חריגה של 300 ש"ח * אני רוצה רק סליידר או צדפה אני לא אשתמש בשום פונקציות כמו אינטרנט, סרטים, משחקים, מוזיקה, Gps וכו' רק פונקציות רגילות של טלפון ( אני גם כמעט ולא שולחת Sms ) אני רוצה לקנות מחנות פרטית. איפה אתם ממליצים לקנות באיזור המרכז? איזו חנות יותר אמינה מבין השלושה: Go-mobile, Omega-phone, Dim-phone תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ag43,

במסגרת המסלול שאני עובר אליו, אני יכול לקחת כל מכשיר ברשת אורנג'. אשמח להמלצות על SMARTPHONE עם מצלמה סבירה ומעלה.

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by gman27,

שלום רב אני מנסה לחבר את הגוגל כ שרת אצלי בHD2 כדי להעביר את הלוח השנה בהגדרות יש משהו שנקרא תחום ואין לי מושג מה לשים שם האם משהו הצליח ?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by חן מ,

שבת שלום לכולם ראיתי אתמול שבדוכן של אורנג' האייפון כבר נמצא בדוכן כתוב בקרוב... השאלות הן: 1.האם זה נכון שתאריך ההשקה של האייפון יהיה ב10.12.09? 2.האם הוא יהיה זול או יקר?אם קונים אותו צריכים לקנות לו גם חבילת גלישה?כאילו חובה?או שאפשר בלי זה? 3. האם הוא יתמוך בעברית? 4.האם ימכרו אותו גם באפל סטור בדיזנגוף,במחיר זול יותר בלי התחייבות לספק סלולארי כלשהו? 5.מה מיוחד באייפון הזה?הוא מהיר יותר?הוא עושה בעיות ונתקע כמו האייפון הקודם לו בסידרה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום, מכעיס אותי שחלק מרשימת השירים בנגן מופיע בגיבריש וחלק בעברית הפוכה. איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  8. מישהו יכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. היי, אני מחפש מכשיר שיתן לי מענה לצרכים הבאים: (אני לא יודע אם זה אמור להיות Mobile internet device, מחשב כף יד, נגן מתוחכם או לא יודע מה) - לא גדול - חשבתי על מסך של 5 אינצ' לכל יותר - מסך מגע - נגן סרטים \ מוזיקה - בתקווה שיהיה טוב מספיק לחווית צפייה בסרטים -אפשרות להתקנת pdf reader - חשוב מאוד. - אפשרות ל wifi - עם גלישה באתרים וכו'. בימים האחרונים עברתי על הרבה ביקורות בהרבה מקומות, וזה רק בלבל אותי יותר ??? ראיתי את ה smartq 5 שהוא ממש לא יקר, אבל אני לא יודע איך הוא יתמודד עם סרטים (הביקורות בעניין הזה לא כל כך בעדו) וראיתי עוד הרבה מאוד מכשירים נוספים - ולי נוצרה ההרגשה שאין מכשיר שיאחד את כל התכונות.. אשמח להמלצות... (כולל גם באיזה קטגוריות כדאי לי לחפש - האם מכשי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום. אני מחפש נגן פשוט להקלטה, והשמעת שירים. לא צריך יותר מזה. חשוב לי שיתמוך בעברית בצורה טובה. אני מחפש משהו אמין וטוב, ועדיף כמה שיותר זול. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by Jaman,

שלום, אני מחפש GPS פשוט לרכב, לא צריך שיציג תמונות ינגן סרטים או מוזיקה או דברים בסגנון (לא אכפת לי שיבוא עם אפשרויות כאלו, אבל זה לא נחוץ). מהמעט שקראתי הבנתי שהמכשירים של Mio עושים את העבודה, זולים יחסית, ובאים עם תוכנה טובה (MioMap). אשמח להמלצה על דגם איכותי ומשתלם עד כמה שאפשר במחיר של מספר מאות שקלים, נגיד עד 650~. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

אוקי אז בגלל שהתר'ד המקורי התבלגן החלטתי לעשות סקר, שהכל יהיה מסודר וכולם יראו הכל באופן נוח. נא להצביע!

• 63 תגובות
    • 7.6k צפיות
  13. Started by TGA,

איזה GPS איכותי אני יכול היום למצוא בסביבות 500-650 ש"ח? אם יש לכם איפה אני יכול לקנות GPS איכותי באזור ראשון לציון אני יודה לכם מאוד.. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רפורמת משרד התקשורת, שיצאה לדרך בתחילת נובמבר, היתה אמורה לנתק את הזיקה בין קניית המכשיר לשירותי הסלולר הניתנים מהמפעילות, ובכך להגביר את התחרות בענף המכשירים ואף להקל על הניידות בין החברות. .... כלומר, לא משנה איפה קניתם את מכשיר הסלולר (חנות או מפעילה מתחרה), מפעילת הסלולר שלכם תהיה חייבת להציע לכם זיכויים חודשיים כפי שהיא מציעה ללקוחות שרכשו ממנה את המכשירים. משמעות הרפורמה היא לא רק הגברת התחרות על המכשירים, אלה גם הסרת חסמי מעבר בין חברות הסלולר, כי למרות האיסור לחייב לקוחות לשירותי סלולר ליותר מ-18 חודשים, התניידות בפועל לחברה מתחרה בתום תקופת ההתחייבות, ביטלה עד כה את הסבסוד על המכשיר שנמשך שלוש שנים. זאת ועוד: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=s…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. מערכת ההפעלה לוקח ג'יגה ??

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  16. שלום לכולם, האם מישהו יכול להסביר לי בבקשה, כיצד לבצע עדכון קושחה (Firmware) לטלפון סלולרי מסוג Samsung Sgh-M310?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by Cha0stAlker,

אני רוצה לקנות טלפון/מחשב ואני מתלבט בין שני החבר'ה האלה. איזה עדיף? כמו כן, אשמח לשמוע הצעות נוספות, תודה.

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by pergola,

אם יש לי אינטרנט חופשי במכשיר.. אני יכול להיכנס לאופציה הזאת מתי שאני רק רוצה בחינם? ובעצם הוא משמש כסוג של GPS?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by David34,

יש אותו בבאג במבצע ב-419 ש"ח האם הוא נחשב לנגן איכותי ? והאם הוא משתלם במחיר זה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by joniar,

אתמול קניתי אוזניות של AKG K309 1+1 בבאג אני רוצה לקנות נגן MP3 {אם יש MP4 יותר טוב במחיר הזה מה טוב} מה שחשוב לי שיחזיק הרבה זמן נוסע הרבה שם מכיס הרבה וגם שיחזיק זמן סוללה סביר נפח כמו שכתבתי אני מעדיף 16GB יש חיה כזאת!?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by m1ke,

טוב אז כמו שרובכם כבר יודעים, אמבלייז, הנציגה הישראלית שלנו בעולם הסלולארים (ולא אני לא סופר את מודו) הכריזה על המכשיר החדש שלה לפני מספר ימים. המכשיר גם קיבל סיקור נרחב בengadget וקיבל ביקורות מאוד חיוביות. אישית התרשמתי מאוד מהממשק שהם מציעים. מסוג הדברים של "איך לא חשבו על זה קודם". מה אתם חושבים? יש פוטנציאל? http://www.engadget.com/2009/11/24/emblazes-first-else-unveiled-in-london-promises-to-be-a-game-c/

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by dvirf1,

היי, אבא שלי צריך לבחור בעבודה שלו בין אחד מהפלאפונים הבאים: nokia e71 nokia n85 sony erricson w995 samsung s8300 אני מניח שה e71 ירד מהפרק כי הוא לא ממש משתמש בפלאפון בשביל לקרוא מיילים. סה"כ הוא משתמש די ממוצע. קצת שיחות, קצת smsים וקצת תמונות.. באיזה פלאפון כדאי לבחור?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. חשבתי על N97, למרות שיש עוד כמה שאני מתלבט ביניהם. אני לא כ"כ מכיר מכשירים, אם תוכלו להכיר לי/להמליץ לי על עוד אז אחלה זה מה שאני מכיר ורוצה פחות או יותר: N97 HTC HD2 (למרות שאני לא בטוח בגלל מספר בעיות לפעמים) מכשיר של Sony Ericson שאמור לצאת ואני לא זוכר איך קוראים לו.. חוץ מזה יש למישהו הצעות? אני מעדיף שתהיה לו מערכת הפעלה (שיהיה יותר לכיוון המחשב ולא לכיוון הטלפון, כמו מחשב עם טלפון על הדרך). תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by motogt,

אחרי 3 שנים ו4 חודשים עם נוקיה 6280 אני רוצה להשתדרג לפלאפון חדש. אני מעדיף לקנות את המכשיר בחנות ולא אצל חברת "פלאפון" בגלל המחיר, הבדלים של יותר מאלף שקלים לחלק מהמכשירים. שאלות: 1. קראתי לא זמן על חוק חדש שאם קניתי מכשיר בחנות פרטית מגיע לי עליו זיכוי כאילו קניתי אותו אצל הספק. החוק תקף? לדוגמא אני רוצה לקנות מכשיר בחנות ב1500 שקל, שעולה אצל "פלאפון"2400 שקל, לפי פלאפון אם הייתי קונה אצלם את המכשיר מגיע לי 50 שקל זיכוי אם אני מדבר מעל 200 שקלדקות (לא זוכר), מגיע לי זיכוי אם אני אקנה את המכשיר בחנות? 2. יש חנויות מומלצות שיש להן מעבדת תיקונים, אחריות וכו' ? 3. אם אני קונה מכשיר בחנות אני יכול להצטרף למסלול חיילים בפלאפון, ולקבל את כל התנאים (מחירי שיחות וSMS) שמקבלים א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by FunkyMonk,

יש לי אופציה לקנות את הN97 במחיר לא רע (1400 ש"ח בערך), ורציתי לדעת איך הוא. כמובן שאני אבדוק אותו בעצמי, אבל אני רוצה חווית שימוש ממישהו שהשתמש בו לאורך זמן, או לפחות לתקופה. איטי? מסורבל? איך הממשק? איך רואים עליו אינטרנט? סוחב סרטים? עוד משהו שלא ברור לי - אם הטלפון נקנה דרך סלקום, ניתן להפעיל עליו SIM של אורנג'? אם לא, אז יש איזו פריצה או משהו? תודה רבה. :-*

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים