גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מטען USB של חברת Soshine מDX לפני שנתיים. אתמול שהטענתי את הMP3 שלי אחרי כמה דקות המטען פשוט התפוצץ מבפנים והיית אש לשנייה או יותר. עכשיו מזל שהייתי בבית וזה היה "בפיקוח" אבל מה היה קורה אם לא הייתי, או שקרוב לפיצוץ היה דף והוא היה נדלק?? יש לי גם מפצל USB עם ספק כוח, זה גם עלול להתפוצץ? איך אפשר להתגונן בפני מצב כזה? אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.סליחה.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
במידה ואני מקבל מכשיר סלולרי כלשהו מחו"ל (אייפון במקרה הזה), האם תהיה בעית תמיכה בעברית? ועוד שאלה: בנוגע לניתוק זיקה עם חברות הסלולר, יש דברים שצריך לדעת מראש? אשמח לעזרה מבעלי נסיון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום וצריך עזרה. אני רוצה לקנות את הגלקסי 4 מיני ונתקלתי בשני דגמים: Samsung Galaxy S4 mini LTE I9195 8GB Samsung Galaxy S4 mini i9190 8GB איזה מהם עדיף? ולמה ה LTE זול ב 10 שקלים מהדגם הרגיל בזאפ? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר כמעט חודשיים של זמינות כללית, מערכת ההפעלה של גוגל עתידה לקבל, על פי מידע חדש, עדכון לגרסה 5.1 עם שיפורים מתחת למכסה המנוע, בנוסף לעדכון הלוליפופ שסוףסוף מגיע לפלטפורמת השעונים החכמים של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-1-%d7%91%d7%a4%d7%aa%d7%97-android-wear-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%aa%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%91%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצות ל- GPS טוב בטווח מחירים של 500 - 1000 ש"ח. איך ה- MIO C320 ?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום פעם אחרונה שרכשתי מכשיר מסלקום קיבלתי אותו עם מדבקה של הלוגו של סלקום על המכשיר ובעת ההפעלה יש ניגון של הלוגו שלהם וגם יש בה המון אפליקציות של החברה ולא של החברה (get taxi למשל) שלא ניתן להסיר מהמכשיר..האם המצב יהיה דומה בקניית אייפון 6 מרשת פלאפון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתחיל בזה שאומר שעד לפני שבוע לערך היתי הולך לישון עם 100% בטריה, שם על מצב טיסה כמו שאני תמיד שם בלילה, ומתעורר בבוקר לאחר 7-8 שעות ויורדים לי אחוזים בודדים - עד 10% אני מניח של סוללה, הרי אין שידור אל ומאנטנה ואין שום דבר אחר שמופעל, לא מסך ולא אף תוכנה חוץ מהשעון המעורר. במהלך השבוע האחרון (שאני עדיין תוהה מה קרה ומה השתנה במהלכו) הורדתי את Badass Battery כי ראיתי שמשהו השתנה. הלכתי לישון, שמתי על מצב טיסה וכשאני קם בבוקר "הלכו" להם עשרות רבות של אחוזי סוללה 50-60 אחוז! ראיתי שאומנם שיש כמה אפליקציות שמשתמשות בסוללה מן הסתם ברקע אבל יש לי שימוש של 35% מהסוללה ע"י משהו שהאפליקציה מגדירה כ-Held Awake. מההגיון זה כנראה משהו ש"משאיר ער" את הטלפון/מעבד/משהו אחר? במקרה לבת ז…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן גדול (באזור ה-60gb), כשבעקרון הוא ישמש אותי למוסיקה. יש למישהו רעיון על נגן מוצלח?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נמצא כרגע בסין ומעוניין לקנות מכשיר מקומי, אבל אני לא יודע מה יעבוד לי בארץ. ההתלבטות היא בין Huawei 4X לבין Xiaomi 4, אבל יש עוד כמה אופציות. מה לדעתכם עדיף? איך אני יכול לוודא שמכשיר מתאים לשימוש בארץ בלי בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן הגלישה ב-ebay נתקלתי בתופעה של מכשירים עם bad esn שנמכרים במחיר הרבה יותר נמוך ממחיר השוק. הבנתי שמדובר במכשירים שננעלו על ידי הספקית בארצות הברית כי הם אבדו או נגנבו או ננעלו כי המנוי לא שילם וכו'. בארצות הברית מכשירים כאלה נכנסים לרשימה שחורה משותפת לכל ספקיות הסלולר ובעצם חסרי תועלת. אבל הבנתי שבחו"ל (כלומר בישראל ואירופה) אפשר להפעיל את המכשיר אחרי ביצוע מספר פעולות. האם זה נכון? למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ביום רביעי שעבר ניידתי 2 קווים מאורנג' להוט.הקו שלי לאחר כשעתיים כבר פעל ברשת הוט . אני מתגורר בבאר שבע, לא איזה ישוב שבו יכולות להיות בעיות של קליטה. כבר בהתחלה התחלתי להרגיש בעיות בקליטה פה ושם, נכנסתי לחנות בלב באר שבע והופ הקליטה נעלמה, בדרך הביתה באוטובוס העירוני הגעתי למצב של פס 1 של קליטה מתוך 5. בבדיקת מהירות האנטרנט הגעתי למקסימום מהירות של 1.5 MBPS והיו פעמים שקיבלתי מהירות של פחות מ1 MBPS. החלטתי להתקשר לשירות הטכני של הוט מובייל, שם אמרו כי המכשיר שלי לא תומך ברשת שלהם בצורה מלאה (יש ברשותי HTC SENSATION 4G שלא תומך בתדר 850 אבל תומך ב2100) אבל אמרתי להם שזה לא הגיוני שבלב באר שבע אני מקבל מהירות כזו נמוכה והרבה פעמים הקליטה שלי יורדת מתחת לרף ה25%. הם אמרו כ…
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יש לי בעיה, חשבתי לאתגר אתכם, אולי מישהו נתקל בה בעבר. יש לי מכשיר מסוג LG OPTIMUS ONE עם מערכת הפעלה אנדרויד 2.2.1. עם רכישתו הכנסתי שמות ומספרים לזיכרון, וכאשר אחד מאנשי הקשר מתקשרים, אני רואה שם ומספר, כנדרש. אולם, לאחרונה כל איש קשר חדש שאני מכניס, כאשר הוא מתקשר אני רואה רק מספר ולא את השם, כמו כן בשיחות אחרונות, רק מספר ולא שם, אבל אם הוא שולח SMS, אני כן רואה שם. יש למישהו מידע לגבי הבאג הזה ואיך ניתן לפתור אותו, זה מוציא אותי מדעתי. תודה !
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הנקסוסים החדשים הם בדיוק מה שציפינו לו, אך מצליחים להפתיע למרות הכל תודות למצלמות מתקדמות. האם זה מה שיעזור להצדיק את התמחורים? לכתבה: http://hwzone.co.il/מצלמות-או-לא-להיות-ה-nexus-6p-וה-nexus-5x-הושקו-רשמית/
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני מקווה שזה חוקי לדבר על טוויקים בסידיה (בלי להתייחס לג'יילברייק עצמו או להורדה של אפליקציות פרוצות) אם לא, תסגרו. לאחרונה עברתי מIOS7 ל9 והדבר שמעצבן אותי הכי הרבה זה שהסטאטוס בר נעלם שעוברים למצב לנדסקייפ בכתיבת הודעות... זה מציק שאני לא רואה את השעון וגם יש לי כמה פעולות שמופעלות ע"י אינטרקציה עם הסטאטוס בר ואני בעצם לא יכול להפעיל אותם... מישהו מכיר טוויק שמחזיר את הסטאטוס בר במצב לנדסקייפ כמו שהיה בIOS7?? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי כלום. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
יש לי מיילסטון [חדש מסלקום] וכל פעם שאני מוריד [מחובר דרך ראוטר מטר ממני] הוא כותב לי הורדה נכשלה. פעם ב4 ניסינות בערך אני מצליח. יש רך לסדר את זה? וד"א אני עם לאנצ'ר פרו פלוס מעודכן. עם Live wallpaper הוא זז מאוד לאט וגם התפריטים נפתחים לאט. זה בעיה מוכרת? יש דרך לפטר מזה?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
CHUWI Vi8 Plus הוא הטאבלט החדש מבית CHUWI . בתור משהו שכבר היה לו את CHUWI HI8 יש לי צפיות גבוהות מאוד מדור ההמשך, וכנראה שהוא אכן יענה על הצפיות האלה . הטאבלט מגיע עם מעבד חזק , מסך 8.0 אינץ' ', ווינודס 10 , USB C וכל זה ב97 דולר . בהחלט שווה לכל כיס , ומניסיון הטאבלט יריץ משחקים וכל תוכנה אחרת בלי בעיה . CHUWI Vi8 Plus מגיע עם מעבד Intel Cherry Trail Z8300 !!! ו2GB ראם , בהחלט מרשים . מסך 8.0 אינץ' 1280*800 אך אל דאגה המסך ירגיש כמו FHD , סוללה של 4,000mAh . הטאבלט מגיע עם windows 10 וחיבור HDMI כך שאפשר לחבר אותו למסך והשתמש בוא כמחשב כמובן שניתן לחבר גם עכבר מקלדת וכל מה שמתחבר בUSB למחשב . בנוי מפלסטיק ומתכת בצדדים (ימין ושמאל) . טאבלט מפורסם עם קהילת פיתו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה מציקה במכשיר בצפיית בתמונות ברגע שאני מעביר לתמונה חדשה אז רואים אותה מטושטש וצריך לחכות כמה שניות עד שהתמונה מסתדרת ורואים אותה בצורה חדה וטובה. המכשיר מעודכן לגרסא האחרונה והרשמית שיצאה. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן , אני רוצה לקנות אייפד או טאבלט ורציתי שתכוונו אותי לבחירה יותר נכונה .. קודם כל מה עדיף לקנות אייפד או טאבלט , השימושים שלי הולכים להיות לרוב גלישה , צפייה בסדרות , קריאה בזמן נסיעה וכו' מבחינת נוחות ועדיפות מה עדיף לי ? מישהו אמר לי שאייפד יותר נוח לשימושים אלה זה נכון? וכמובן יש לי את ההתלבטות במידה ואני קונה אייפד רציתי ללכת על זה : http://ksp.co.il/?uin=15570 הבעיה היא שהזיכרון הוא רק 16 ג'יגה וזיכון כפול עולה 500 ש"ח יותר ... אבל באופן כללי האייפד הזה הוא טוב ? ובמידה ואני קונה טאבלט אני רוצה ללכת על זה : http://ksp.co.il/?uin=15831 - טאבלט של asus שאני לא יודע איך הוא והם איך בטאבלטים לבין http://ksp.co.il/?uin=16879 טאבלט של סמסונג . מה עדיף לי ? אולי בכלל…
-
- 13 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
SGS7 http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Touch-Display-interner-Speicher/dp/B01BTZFPKO?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
יש לי מכשיר מדור 2 עם סים ישן ואני רוצה לקנות מכשיר מתקדם בחנות ולא בחברת סלקום. האם החנות יכולה להחליף לי את הסים לחדש או שאני חייבת לעשות זאת רק בחברה ואז לשלם להם דמי גלישה קבועים? תודה ריקי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז כמו שאני מניח שרובכם כבר הספיקו לשמוע (ואולי גם לחוות) אפל שוב שחררה לא מזמן את הגרסא החדשה של מכשיר האייפון המפורסם שלה. כמו הרבה אנשים אחרים גם אני מעוניין לרכוש את המכשיר ובלמזלי אני מגיע אל ארה"ב בזמן הקרוב וקיוויתי להשיג אחד. חשבתי שיהיה טוב להבין טוב יותר כמה דברים לגבי המכשיר לפני שאני מחליט לקנות כדי לדעת כמה אני באמת רוצה לבצע את הרכישה. השאלה שלי נוגעת לקשר שבין הפריצה של המכשיר אל בין שיטות השידור (GSM, CDMA). לפי בירורים שעשיתי על האזור שבו אטייל אוכל לרכוש מכשיר סים פרי אשר פועל על CDMA, ולא על GSM מאחר והדגם הזה של המכשיר לא זמין כרגע, ועד שיגיע אני כבר לא אהיה באזור. בכל מקרה לפי מה שהבנתי מכשיר האייפון 4S שהיה עד לא מזמן הדגם החדש ביותר בגרסת ה-GSM שלו,…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיוון שהרבה מכם הזמינו מ-Clove, השתמשתם בשילוח ע"י DHL או דואר? מה היו העמלות שנדרשו מכם ע"י DHL? התבקשת בשלב מסויים להציג אישור משרד תקשורת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-