גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
מישהו ממליץ עליו או שהוא גרוע? הGPS שלו עובד עם העדכונים האחרונים? לא ראיתי ביקורות ברשת עדכניות עליו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הי, לפני כמה ימים ביקשתי המלצה לפלאפון שישמש לגלישת ווי-פיי , GPS, קריאת PDF ושיעלה עד 1000 ש"ח. הומלץ לי על ה5800 של נוקיה אבל אחרי קריאת ביקורות עליו אני מחפש חלופה. אם אני מעלה את התקציב לבערך 1500 ש"ח יד שניה, האם יש משהו מומלץ יותר טוב מה5800?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
SAMSUNG MASGIC TOUCH SONT ERICSSON W705 NOKIA 6730 NOKIA 5800 מה שחשוב לי במכשיר ביקר שיהיה נוח לשימוש, ושלא היו הרבה תקלות
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לא יודע מה לבחור, אני צריך מכשיר פשוט, למטרות דיבור ( רמקול טוב וכו' ), אני רוצה שיהיה אמין עם סוללה שמחזיקה הרבה. מצלמה צריך רק בסיסית למקרי חירום של תאונת דרכים או משהו בסגנון זה. מבחינת נגן, מיותר, צריך רק שיידע לנגן MP3 כרינגטון, כלומר גם לא צריך זיכרון של יותר מ - 10 מגה. צריך שיהיה בלוטות' ולשלותם יש. שלושת המכשירים שכתבתי בכותרת, עונים על הדרישה שלי מבחינת המפרט, שלושתם עולים פחות מ - 500 שקל, אבל על שלושתם קראתי תגובות נוראיות, של בעיות קליטה, נכבים מעצמם, עוצמת שמע נוראית וכו'. מישהו מכיר אותם ויכול להמליץ לי על אחד מהם על סמך ניסיון חיובי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזנית בלוטוס מסוג Motorola H560 בשביל מחשב כף יד משולב פלאפון של ASUS מדגם P835. למכשיר יש מערכת הפעלה Windows Mobile 6.1 בשיחות סלולריות רגילות האוזניה עובדת בסדר וללא בעיות. אני מנסה לגרום לה לעבוד גם עבור שיחות סקייפ דרך המכשיר ומשום מה לא מצליח. מישהו ידוע אם אפשרי להשתמש באוזניה גם עבור שיחות סקייפ (ועבור עוד ישומים) ואיך עושים את זה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם הסמסונג מגיע עם מסך קפסטיבי ומפרט טכני עשיר יותר ותמיכה מובנית ב DIVX ואילו הנוקיה מגיע עם 32GB זיכרון מובנה וגם עם מקלדת. מבחינת מחירים שניהם דומים, ולשניהם יש WIFI, GPRS וכו'. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול קניתי את הפלאפון W995 (שהוא אחלה דרך אגב), איך אפשר להעביר סרטים לפלאפון (יש לי המון מקום). בתודה מראש Mystery
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נשמע לי רק הגיוני שאם אני לא משתמש בסיבסוד שלהם אני אהיה זכאי לקבל מכשיר לא נעול, האם בפועל הם מוכנים לעשות את זה (אפילו תוך דרישה לתשלום 80-100 שקל נוספים) ? מן הסתם שאני לא מתכוון לפרוץ את המכשיר אך אני יעדיף מכשיר שניתן לנייד בין מפעילות. אם לא ניתן לקבל בארץ Sim free כבר עדיף להביא מהונג קונג(עולה אותו דבר).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך לקנות נגן MP3 דיי פשוט למוזיקה שיש לו רדיו FM ואפשרויות של הקלטה עם טיימר בתחנות רדיו מראש, וגם טייפ מנהלים לא חייב וידאו ותמונות ובנוסף לגבי נגן Q5W מישהו פה ממליץ עליו? יש לו בעיות כלשהן של תמיכה בתוכנות,עברית,פורמטי סרטים(כמו MKV)ועוד?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הDROID נראה ממש מגניב אבל כמובן שאני לא יודע אם הוא יהיה רלוונטי לישראלי. אז יש לי כמה שאלות. 1. מישהו יודע אם יש איפה לקנות אותו בארץ? יבואן אישי או חברת סלולר שמתכוונת לאמץ בקרוב. 2. אם אין האם אני יכול להביא אחד מחו"ל ולהכניס את כרטיס הSIM 3.5 שלי והוא יעבוד. 3. האם יש תמיכה (רשמית או לא) לעברית במערכת ההפעלה ANDROID 2.0 או האם הייתה תמיכה לגרסאות קודמות שאולי עדיין עובדת 4. DROID מגיע אם GPS והדרכת צעד אחר צעד בנסיעה. יש למישהו מושג אם זה יכול לעבוד אם מפות של הארץ (קול בעברית ממש לא מעניין אותי) בבקשה אם מישהו יודע משהו שיפרסם או שיפנה אותי לאתר רלוונטי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני כרגע בצבא, אז חשבתי שכדאי שיהיה לי נגן MP3 בנפח של 4-8 GB לא קריטי לי התמיכה בוידאו מעדיף כמובן סוללה כמה שיותר עמידה.. מצא חן בעיניי בינתיים הסנסה קליפ פלוס, גם כי יש לו חריץ הרחבה וגם כי ראיתי שהוא תומך FLAC שזה פורמט שאני משתמש בו לא מעט.. אז כמו שאמרתי התקציב הוא 300, אפשר טיפה לחרוג ל400.. ועוד דבר, אני רגיל לאייפוד לכן אני לא כל כך יודע (לא רוצה פשוט לקחת תאייפוד לצבא, הוא גם לא כ"כ קומפקטי..) הקיצר.. יש מצב שהסנסה האלה ניתנים להטענה דרך שקע חשמל ביתי?זתומרת שאני מחבר את המכשיר ישירות לחשמל? או שזה הוצאה של הסוללה ולהטעין אותה בנפרד מהמכשיר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
האם מישהו פה מכיר אתרים כדוגמאת קהילות האייפון עם מלא אפליקציות והסברים על פריצות ושטויות. קיבלתי N97 אתמול ואני מרגיש שאני יכול לנצל אותו פי כמה וכמה. כמו התוכנת GPS חינם שאני לא יודע איך קוראים לה וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות סטרימר. הדרישות: יכולת ניגון של קבצים בקידודי FULL HD למיניהם (MKV, H.264) יכולות אלחוט ניגון מקשיח נייד וDOK תמיכה בכתוביות בעברית חיבור HDMI קשיח פנימי אינו חובה. סכום - עד 1000 ש"ח, עדיף פחות. תודה מראש לעוזרים. נ.ב. - מראה אלגנטי - יתרון
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי כרגע פלאפון של Motorola V3 ואני ממש לא מרוצה ממנו. לכן אני מחפשת פלאפון חדש של Nokia מה שחשוב לי במכשיר: * שיהיה עמיד * רמת קרינה נמוכה * מצלמה סבירה ( מצלמה שיש בפלאפון הנוכחי בהחלט מספקת אותי) * תקציב: 1000 ש"ח, אפשר חריגה של 300 ש"ח * אני רוצה רק סליידר או צדפה אני לא אשתמש בשום פונקציות כמו אינטרנט, סרטים, משחקים, מוזיקה, Gps וכו' רק פונקציות רגילות של טלפון ( אני גם כמעט ולא שולחת Sms ) אני רוצה לקנות מחנות פרטית. איפה אתם ממליצים לקנות באיזור המרכז? איזו חנות יותר אמינה מבין השלושה: Go-mobile, Omega-phone, Dim-phone תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש סלולרי עד 1000 ש"ח (ביד 2), עם WIFI ויכולת קריאת PDF וDOC בינתיים, נראה שהנוקיה 5800 עונה על הדרישות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים או לקבל המלצות למכשיר אחר כי הפלאפון שלי כבר זקן וגוסס.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=683732 מחיר מטורף,אין אבל אין שום תמורה הולמת לאגרה אין מצלמה שניתן לעשות שיחות וידיאו (עם האישה \בת הזוג המיועדת לדייט ) פונקציה בסיסית בכול סלולארי כבר כמה שנים טובות. - בטרייה נגמרת מהר. - לא ניתן להחליף בטרייה באופן עצמאי (אין אפשרות לסוללה רזרבית) - לא ניתן להעביר קבצים בבלוטות' (ניתן באמצעות פיתרונות מסורבלים ותוכנות צד שלישי) - המסך עדין מאוד. תיקונו עולה כ 800 שקל ונזק מסוג זה אינו מכוסה באחריות. - בפסח אמור לצאת דגם חדש. - התחייבות חודשית גבוהה. - לא ניתן להפעיל כמה יישומים ביחד. - חייבים מחשב לכל מיני פעולות. - צריך להמיר קבצים כדי שהמכשיר יקרא אותם. - אפל הודו שהמכשיר מתחמם מאוד. - אין אפשרות להרחיב את הזיכרון. - אין פ…
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
התחדשתי לי ב-N97 חדש דרך העבודה של אבא שלי. קיבלתי אותו, הטענתי והכנסתי את ה-SIM כראוי. הפלאפון עובד מצויין, אבל לא רואים את אנשי הקשר שלי מהפלאפון הישן, על הפלאפון הזה. הנחתי שמדובר בבעיה של הגדרות, אך לא מצאתי את ההגדרה העונה על הבעיה. לאחר מכן קרה לי דבר די מוזר, שמישהו התקשר אליי מהזיכרון הישן וזה כן הראה לי אותו שמור בזיכרון, אבל באנשי קשר הוא לא מופיע. הגדרות לאנשי קשר בכללי לא מצאתי בכלל. אשמח לכל עזרה שהיא...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ראיתי אתמול שבדוכן של אורנג' האייפון כבר נמצא בדוכן כתוב בקרוב... השאלות הן: 1.האם זה נכון שתאריך ההשקה של האייפון יהיה ב10.12.09? 2.האם הוא יהיה זול או יקר?אם קונים אותו צריכים לקנות לו גם חבילת גלישה?כאילו חובה?או שאפשר בלי זה? 3. האם הוא יתמוך בעברית? 4.האם ימכרו אותו גם באפל סטור בדיזנגוף,במחיר זול יותר בלי התחייבות לספק סלולארי כלשהו? 5.מה מיוחד באייפון הזה?הוא מהיר יותר?הוא עושה בעיות ונתקע כמו האייפון הקודם לו בסידרה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני מתכוון להתדרג למכשיר סלולרי חדש ומתקדם ואני מתלבט בין כמה מכשירים: -iphone 3gs -htc HD -nokia n900 -nokia n97 -sony ericsson satio **אם יש לכם עוד דגמים דומים שמומלצים אשמח לשמוע.... מה שאני מחפש במכיש הסלולרי שלי הם הדברים הבאים: הכי חשוב שנגן המוסיקה שלו יהיה הכי טוב כלומר ברגע שאני אחבר אוזניות אני אשמע הכי טוב והכי איכותי (באייפון יש אייפוד נראה לי הכי טוב), מצלמה טובה.., מסך גדול, מסך מגע, שלא יהיה מגושם מידי שיהיה מהיר קיצור אתם יודעיםהפלאפון הכי הכי טוב! אל תגידו לי רק שם של פלאפון שאתםממליצים תרשמו גם למה תסבירו למה הוא ולא מכשירים אחרים תודה
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את הN97 במחיר לא רע (1400 ש"ח בערך), ורציתי לדעת איך הוא. כמובן שאני אבדוק אותו בעצמי, אבל אני רוצה חווית שימוש ממישהו שהשתמש בו לאורך זמן, או לפחות לתקופה. איטי? מסורבל? איך הממשק? איך רואים עליו אינטרנט? סוחב סרטים? עוד משהו שלא ברור לי - אם הטלפון נקנה דרך סלקום, ניתן להפעיל עליו SIM של אורנג'? אם לא, אז יש איזו פריצה או משהו? תודה רבה. :-*
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פלאפון חושפת את מחירי האייפון: בין 399 ל-1,200 שקל החברה תציע מסלולים שונים, החל בתשלום חודשי של 299 שקל לחודש לשנה וחצי ומכשיר מהדגם הקודם - 3G - תמורת 399 שקל, או תשלום חודשי של 349 שקל לחודש ומכשיר שיינתן ללקוחות ללא תשלום עומר כביר ושי ענבל 09.12.09, 12:30 17 תגובות מנוי לעיתון כלכליסט באייפון טוויטר מבזקי SMS כלכליסט בסלולר ניוזלטר ספריית כלכליסט המייל האדום תגובה לכתבה הדפסת כתבה שלחו כתבה שתף כתבה שתף כתבה Facebook Digg Delicious MySpace Technorati StumbleUpon LinkedIn Google Bookmarks שווה קריאה HOT חדש שעות ספורות לפני התחלת שיווק האייפון בישראל נחשפים לראשונה מחירי הסמארטפון הנחשק של אפל. חברת פלאפון פרסמה היום את מחירי המכשיר ודמי המנוי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי היום שמעתי ברדיו שהאייפון ימכר בישראל ב 800 ש"ח ... אפשר בבקשה הסבר איזה אייפון נמכר ב 800 שקל ?!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רפורמת משרד התקשורת, שיצאה לדרך בתחילת נובמבר, היתה אמורה לנתק את הזיקה בין קניית המכשיר לשירותי הסלולר הניתנים מהמפעילות, ובכך להגביר את התחרות בענף המכשירים ואף להקל על הניידות בין החברות. .... כלומר, לא משנה איפה קניתם את מכשיר הסלולר (חנות או מפעילה מתחרה), מפעילת הסלולר שלכם תהיה חייבת להציע לכם זיכויים חודשיים כפי שהיא מציעה ללקוחות שרכשו ממנה את המכשירים. משמעות הרפורמה היא לא רק הגברת התחרות על המכשירים, אלה גם הסרת חסמי מעבר בין חברות הסלולר, כי למרות האיסור לחייב לקוחות לשירותי סלולר ליותר מ-18 חודשים, התניידות בפועל לחברה מתחרה בתום תקופת ההתחייבות, ביטלה עד כה את הסבסוד על המכשיר שנמשך שלוש שנים. זאת ועוד: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=s…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי, אבא שלי צריך לבחור בעבודה שלו בין אחד מהפלאפונים הבאים: nokia e71 nokia n85 sony erricson w995 samsung s8300 אני מניח שה e71 ירד מהפרק כי הוא לא ממש משתמש בפלאפון בשביל לקרוא מיילים. סה"כ הוא משתמש די ממוצע. קצת שיחות, קצת smsים וקצת תמונות.. באיזה פלאפון כדאי לבחור?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-