גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, יש לי את ה Sansa e240 והגעתי למקסימום הקיבולת שלו. אז לפני שאני קונה לו כרטיס הרחבה (מסוג Micro SD 2GB) רציתי לדעת אם הוספה של כרטיס כזה מאיטה את המכשיר (או פוגעת בו בצורה כלשהי) ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות k610i מיד שנייה. עכשיו הסתכלתי באתרים וראיתי שיש מכשירים שרשום עליהם "פתוח לסלקום" ויש מכשירים שרשום עליהם שהם מיועדים לאורנג'. זה אומר שאם אני קונה מכשיר כזה ממישהו אני מחוייב לאותה רשת? יכול להיות שאני אהיה מחוייב גם לאיזשהו מסלול? ועוד שאלה - אם אני קונה מכשיר חדש בחנות (במזומן) אני יכול לבחור כל אחת משתיהן?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
רכשתי IPOD NANO דור 2 בחו"ל, לצערי מציעים ידע תמיכה בעברית רק לרוכשים בארץ (אם כי גם כך עדיין לא קיימת תמיכה לדגם שרכשתי). הממשק של ITUNE הוא פשוט סיוט בשל הפונטים שאינם, גם כאשר שיניתי את שמות הקבצים לאנגלית התעקש ה-IPOD לשמור על מיון משלו שמתעלם לחלוטין ממבנה הספריות המקורי שיצרתי. אין שום אזכור לשמות הקבצים ןמשום ששם הזמר, האלבום והשירים הוא בעברית הם פשוט נעלמים בתןך ה-IPOD. ממשק שמנסה להיות חכם מידי אבל אם שפתך אינה נתמכת אתה באמת בצרות.... מישהו יכול לתת עצה ?...... תודה גל
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
לכל מי שחיכה לגרסת ה8 ג'יגה של הD2. אז הנה היא יצאה, ולא רק שהיא יצאה היא כבר בארץ! http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205727&pageInfo=2
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 וחשבתי ללכת על הנגן הנ"ל, מה דעתכם עליו? חשוב לי איכות סאונד ללא פשרות וכמובם תמיכה בעברית, הבנתי שיש לו תמיכגה בעברית הפוכה, יש איזה תוכנה שמעבירה בקלות את כל הקבצים בעברית לעברית הפוכה? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
-
אהלן רכשתי לאחרונה נגן mp4 של teac. model:mp-380-1gb עכשיו, כול קיבצי המוזיקה בלבד ששמתי עליו פועלים יופי, הבעיה היא שאני לא מצליח לנגן עליו קיבצי ווידאו (חוץ מהקובץ לדוגמא שבא עם המכשיר) אני מניח שהבעיה היא שהוא לא יודע לקרוא את הפורמט של הקבצים שבהם אני משתמש. אז יש לי 3 שאלות: 1)איזה פורמט של קיבצי ווידאו יתאימו לנגן שלי? 2)איך אני יכול לדעת איזה פורמט כול קובץ? (אין להם סיומת של .mp3 או avi. וכ"ו בשם) 3)איך אני משנה את הפורמט של הקובץ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הוא לא מציג לי סרטים. מאיפה ואיך אפשר לעדכן את המקודדים שלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
עזרה בבחירת אוזניות !!!(בפנים הרשימה) Koss PortaPro Sennheiser PX100 Sennheiser CX300 AKG - K26P AKG - K24P זהו אלה הדגמים שאני מתלבט בניהם
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
לא ממש מצאתי משהו בחיפוש ואני זוכר כבר שדובר על זה כאן. יש לי MIO P550M. ואני מעוניין להפעיל בו באופן קבוע תוכנה שרצה במחשב כאשר במחשב רואים משהו אחר. אם אני לא טועה דיברו על התוכנות אקטיבסינק-סיידוינדר-וסמורייז. אני מאוד אודה למי שיוכל להביא לי את המדריך לכך.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Mp3 שיש בו לפחות 2gb זכרון, מעדיף 4.. כזה שיש בו אפשרות להטענה באמצעות שקע חשמלי ולא רק בעזרת Usb.. אני מעוניין לבצע את הרכישה דרך אתר אינטרנט מוכר כלשהו כמו ebay/amazon.. טווח המחירים שלי הוא בין 300 ל400 שקל.. אם למישהו יש המלצות.. שמתי עין בעיקר על הנגנים של creative/sandisk
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור יותר לכאן או לפורום 'כללי', אבל פתחתי כאן. הייתי מעוניין לדעת איך קוראים לתוכנה שמגבירה את הרמקול של הMotorola V3, אם יש לינק יהיה עדיף. ואשמח אם יגידו לי איך מתקינים אותה. תודה מראש, אופיר.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
יש איזשהו מבצע הוא משהו שלוש חודשים חינם אבל לא היבנתי את המבצע הזה כמה הוא יעלה כול הסכום של המכשיר?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
-
אילו הדרישות שלי... -מצלמה באיכות של K800 עם פלאש טוב - נגן איכותי (כולל וידאו) עם רמקולים אייכותיים,A2DP ויכולת איכסון של 8 גיגה לפחות כולל כרטיס. - משקל בינוני, שלא יהיה כבד. - שלא יהיה רחב מדי. - שלא יהיה מסך קטן. - דפדפן אינטרנט טוב (אם יש אופציה לתוכנה צד שלישי גם טוב). - קל לתפול, עם מערכת הפעלה שלא נתקעת ולא איטית (לדוגמא n95). - דור 3. אם יש משהו שמכיר פלאפון כזה שיגיד בבקשה. תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
הנרתיקים שמצאתי עשויים מחומר רך דמוי עור שלא מספקים הגנה ראויה לנגן יקר כמו 404 archos (לדוגמא כששמים אותו בתרמיל יחד עם עוד דברים שעלולים להפעיל לחץ על הנגן ולהזיק למסך ה-lcd המובנה שתופס את רוב שטח הנגן ) ולכן החלטתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת : גם לייצר נרתיק קשיח וגם לייצר נרתיק שיאפשר לתפעל את המכשיר בזמן שהנגן נימצא בתוכו. בחרתי להשתמש בפרספקס שקוף,ניטים ,ודסקיות מתכת (כדי לפזר את הלחץ ולמנוע חדירה של הניטים דרך הפרספקס) רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אפשר להכניס לSANSA E250 סרט.. ואז להקרין אותו על הטלויזיה? עם קול והכל? השאלה עיקרית היא יענו אם יש כבל ודאו מיוחד שמתחבר לטלויזיה? מה שניראה לי שאי אפשר לעשות עם הנגן הזה.. עם איזה נגנים כן אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
עד כמה הנגן הזה חזק? אני אוהב נגנים שלא מפחדים לפוצץ לי את האוזניות (אפילו אם הן בעלות התנגדות של 4908103921 אוהם), האם הוא אחד מהנגנים האלה? הנגן הקודם שלי, ה IPOD SHUFFLE דור ראשון, נכשל במשימה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נגן וידאו (A2 ) אך יש לי בעיה כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה הוא נותן לי רק סאונד אך לא מציג תמונה האם יש הגדרות מסוימות במכשיר שאני צריך להגדיר? ואם לא מה לדעתכם הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אין גישה דרך התפריט הגדרות - תצוגה - לשונית רקע, שום דבר לא זז שם... מצאתי, הכי פשוט בעולם, בתפריט תמונות בוחרים רקע ובתפריט שלו עושים קבע כרקע (: אגב, עוד מישהו עם A2 או בכלל נגני COWON\IAUDIO שם לב שהנגן מתיחס הרבה יותר יפה לבעלי KBPS נורמלי כמו 128 192 320 ופחות למוזרים כמו 221 197 148 וכולי???.. תודה רבה (:
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האם קיים גאדג'ט שמעתיק את המילים שכותבים בדף לכתב דיגיטלי (שאפשר להעביר למחשב)?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בקרוב את ה-Zen V Plus (אני כרגע בניו יורק והוא ממש זול כאן ביחס לארץ). ראיתי שהמליצו עליו הרבה, אבל היה משהו אחד שבעיקר הציק לי - הבנתי שהנגן לא תומך ברשימות השמעה m3u, אלא צריך ליצור פלייליסטים במיוחד בשבילו בתוכנה שלו (ואי אפשר לקחת פלייליסט m3u קיים ולהמיר אותו...) מישהו התנסה עם הנגן ויכול לאשש\להפריך את הטענה (גם לגבי נגני Zen אחרים, ולא רק ה-Zen V Plus), או מכיר פתרון אחר לבעיה? אשמח לתשובה מהירה (אני עומד להישאר כאן רק עוד 4 ימים...) תודה!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מקום לקנות סוללה ספייר? או אולי גדולה יותר? יש גם אפשרות למודים אם מישהו מכיר?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר - דגם nokia 6630. הייתה לי בעיה בהפעלת תוכנות והחלטתי לפרמט את המכשיר. לאחר הפרמוט כאשר אני מנסה לכתוב הודעה כלשהי זה רושם לי במספרים ואני לא מצליח להחליף לאותיות. לפני הפרמוט היה בצד סמל של מספרים/אותיות בהתאם למצב הכתב ויכולתי להחליף. כעת זה לא מופיע. עריכה: עניין האותיות והמספרים הסתדר איכשהו ועכשיו אני יכול להחליף. הבעיה המקורית שניסיתי לפתור לא נפתרה - תוכנות של חברת psiloc מסרבות לעבוד (בעבר עבדו) כאשר אני מנסה להפעיל תוכנה של החברה הנ"ל אני מקבל מסך שחור שכתוב בו protected by drm ואחרי זה המכשיר פשוט חוזר לתפריט שממנו בחרתי בהפעלת התוכנה ושום דבר אחר לא קורה. האם מישהו יודע מה ניתן לעשות בעניין? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
כמה עולה עכשיו הפלפון W850I באורנג'? תודה אני שאול כי לא מצאתי מקום אחד שאומר את המחיר נרמלי או של עכשיו כי כולם הסיקורים וכו' היו בעבר...... נ.ב ואם מישהו יודע גם כמה W200
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-