עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מעוניין לדעת על האפשרות לקלוט בחינם דרך האנטנה של הטלפון הסלולארי קליטה של GPS אם אין אפשרות כזו אז על האפשרות של קליטה דרך לווין וכמה זה עולה וכמובן קליטה דרך האינטרנט ?איך זה מתבצע ?מה?למה?וכמה הנושא ממש חשוב לי ואשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://cgi.ebay.com/NEW-4-3-GPS-NAV-FM-W-France-Belgium-Israel-US-2009maps_W0QQitemZ180484880465QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item2a05bcb851 ראיתי את מכשיר הGPS שבקישור באייבי,וראיתי שיש לו מפות של ישראל בתוכו והוא מגיע עם כרטיס זכרון,בכול אופן אני רוצה לרכוש אותו ולהתקין עליו את התוכנה של igo8 ,אם זה אפשרי?,ומה צריך לבדוק? תודה לעוזרים.

3. אני יכול להביא גם HTC HERO ב1600 ש''ח. מה עדיף? הביעו דעתכם ואני משתמש דיי ממוצע בפלאפון שלי, רוצה איכות שמע גבוה בטלפון. נא להשתדל להתרכז במכשירים האלו, אף על פי שאם יש למישהו הצעה אחרת ממש טובה אז הוא מוזמן. בתודה ובברכת חג שמח, עמרי

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by amd@ati,

הנה דוגמא לפלאפונים החדשים שמגיעים עכשיו לשוק: http://www.youtube.com/watch?v=q8-YNacAGHs&feature=player_embedded

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חברה קניתי אתמול את המכשיר... עכשיו אני מנסה להתקין לו תוכנות וכל תוכנה זה לא נותן לי להתקין כל פעם שגיאה אחרת...לאחר עיון קצר בגוגל ראיתי שבשביל להתקין תוכנות "לא מוחתמות" צריך לפרוץ את המכשיר ניסיתי כמעט כל מדריך שראיתי באינטרנט ואני לא מצליח לפרוץ את הפלאפון ולפתוח אותו להתקנת תוכנות ומשחקים....ניסתי עם HELLOOX וגם עם XPLORE עם אף מדריך לא הצלחתי... קיוויתי שאם אני אכתוב בפורום יהיו אנשים שאכפת להם וישמחו לעזור לי...אז יש מישהו שמוכן לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by supercars,

אני רוצה למכור אותו ורציתי לדעת מהו שווי המכשיר הנ"ל שמגיע עם נרתיק וכבל USB בלבד. המכשיר היה בשימוש לא מעט. שפה אנגלית. תודה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  7. שלום חברים, אני מתכנן לרכוש לחברה מתנה נגן ליומולדת. אחרי מעט מחשבה הגעתי למסקנה שבהתחשב בזה שעד היום 1GB הספיק לה לחלוטין, אז 8GB יהיה יותר ממספיק עבורה לעתיד הנראה לעין. עכשיו מגיע החלק הבעייתי, איזה מכשיר לבחור. בהתחלה חשבתי על ה-Sansa Fuze. לי יש מכשיר ישן שלהם, גם לה יש מכשיר ישן שלהם, ואין טענות אליו. מצד שני, אם כבר אז אולי עדיף משהו מעט רציני יותר. אני יודע שהחברה שלי לא תשמח יותר מדיי להסתובב עם נגן גדול, מצד שני אני חושב שבמידה והיא תתרגל לזה שיש שם אינטרנט ואפשרות לראות סרטים אז היא כנראה תתרגל לזה (בעיקר כשמתחשבים בעובדה שהיט מתכננת טיול לחו"ל בעתיד הלא רחוק). עכשיו ההתלבטות היא בעיקר בין ה-D2 לבין ה-iPod Touch. שניהם בגרסת ה-8GB. איך שאני רואה את זה: D2: יתרו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by margrin5,

שלום לכולם האם ניתן להעביר כרטיס sim ממכשיר ישן דור 2 (nokia 6100 ) למכשיר חדש דור 3.5 שניקנה לא דרך חברות הסלולר הודה על התיחסות

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by niv212,

לאחרונה החלפתי את מכשיר הטלפון (nokia 6131) באחד חדש (גם... nokia 6131 רק לא שבור) ואחרי ששמתי את הכרטיס זיכרון הטלפון ביקש סיסמה כדי להיכנס אליו.. ססמה שאין לי מושג מה היא ומאיפה נוצרה.. הכרטיס עובד בלי לבקש ססמה במכשיר הישן.. יש דרך לבטל את הססמה בלי שאני יודע מה היא?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ToMuSH,

ברשותי SE C510a כבר קצת מעל לחצי שנה. בזמן האחרון הפלאפון משום מה מחליט שלא בא לו על הכרטיס זיכרון, ומנתק אותו כמה פעמים ביום... זה מציק, כשאני שומע מוזיקה והיא מפסיקה פתאום, ומשתנה לי הצלצול לדיפולט של SE... אני צריך ללכת להחליף או לתקן, אבל ה- SMSים שבתוכו ממש ממש חשובים לי... ממש. יש אפשרות איכשהו לגבות אותם? במחשב, נגיד? או שאוכל להגיד להם במוקד התמיכה להעביר לי גם את ה- SMSים? יש חיה כזו? תודה מראש חברים.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by arik100,

שלום , אני מחפש לקנות מערכת ניווט GPS לאוטו , אין לי מסגרת תקציב בינתיים , תביאו כמה אופציות , אני לא מכיר את השוק ואת המאפיינים לכן אני לא יכול לקבוע כמה דרוש תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by liav12,

כמעט שקניתי את ה S9 של COWON אבל ראיתי את המוצר הזה..קיבלתי בלבלות אני רואה שיש אותו רק בארה"ב, לא ניתן למצוא בארץ? ראיתי רק באיזה אתרים מפוקפקים ועוד במחיר הזוי של 1700 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Mickel,

שלום לכולם. בטלפונים סלולריים אף פעם לא התמצאתי יותר מידי, את הטלפון הנוכחי שלי (SE 530I) יש ברשותי כבר שנתיים ובגדול אני מאוד מרוצה. אבל לדעתי הגיע הזמן לשדרג, בעקרון מה שאני באמת מחפש זה קשיחות ואמינות. הסוני אריקסון שיש לי עכשיו נפל עשרות פעמים ולא קרה לו דבר, ובעקרון זה מה שאני רוצה גם מהמחליף שלו. ואשמח גם הם הוא יוכל לגלוש בצורה טיפה מהירה יותר מהנוכחי שבקושי זז. ושתהיה לו מצלמה טובה. כמו כן, אני לא אוהב סליידרים, או קונכיות למניהם.. ולאחר חרישה רבה מצאתי את הC902 שנראה לי מתאים לדרישותי.. עכשיו ההתלבטות, בתור סטודנט אורנג' יכולים להציע לי בחינם 2 דגמים (שלפי הבנתי פחות טובים אפילו ממה שיש לי עכשיו), ובתשלום 2 דגמים: http://www.orange.co.il/PlansAndRates/2395…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by שניק,

שלום, רציתי לדעת מה כדאי לבדוק לפני קנייה מיד שניה.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  15. שלום ושבת שלום לחברי הפורום ! אני ביום שני נוסע לארצות הברית. כרגע יש לי n95 ואני מחפש משהו מעבר, חשוב שיהיה לו אם אפשר מסך מגע. יש לי אייפוד טאצ' ואני לא מעוניין בiphone גם הוא צריך להיות פתוח, ואם אפשר שתהיה אופציה להתקין עליו עברית(לא משנה אם באופן חוקי או לא) יש לכם רעיונות ? ֿ ֿ בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אז אחרי התייעצות עם החבר'ה פה החלטתי לקנות אותו. יש לי מספר שאלות. רציתי לוודא שהוא אכן תומך בתיקיות? הוא תומך בעברית מלאה? (אם קונים בחו"ל אפשר לעדכן אותו?). איזה סוג כרטיס זכרון הוא תומך? ועד איזה גודל וודאי מבלי להתקע? (אני רוצה נפח הכי גדול). הנגן מגיע עם אוזניות? איך הם? המסך שלו הוא מגע בלבד? או שיש כפתורים? והמלצה לאוזניות ככה איכותיות עד 40$, אשמח לקישור לראות פרטים. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by lenap,

אני מצליחה לגלוש דרך 3G אבל כשאני מנסה להכנס לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית בבית זה לא מצליח לפתוח שום אתר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. להלן סדר האירועים: 1. המכשיר הפסיק להפעיל אפליקציות. 2. איפסתי להגדרות יצרן - לא עזר. 3. ביצעתי עדכון קושחה למכשיר - עזר, המכשיר עובד טוב מתמיד, אבל, הוא לא יודע לכתוב בעברית יותר(יש טקסטים בעברית ב-SMSים ובמידע שאני מסנכרן משרת הדואר, אבל לא ניתן לכתוב). אשמח לפתרון לנושא הזה מבלי לערב את החנות שלוקחת את המכשיר ליום שלם בלי לתת חלופי בשביל לפתור את הבעיה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי אני מעוניין בסלולארי שיהיה נוח לגלישה באינטרנט ולקריאת \ כתיבת מיילים (Gmail \ outlook) עדיף שיהיה בעל מקלדת. איזה מערכת הפעלה מומלצת ? WM / Android ? התקציב הוא כ 1000 ש"ח (יהיה טוב אם יש משהו בפחות) מיד שניה, רשת אורנג' הצעות יתקבלו בברכה תודה נתי

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by DAVIDKI19,

יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7.... נגן MP3 IRIVER E50 .. ניסיתי לעדכן דרייברים אוטמטית המחשב אומר לי שלא צריך לעדכן בשבילו... ניסיתי שהוא יחפש מהדיסק המחשב לא מוצא.... אני מתקין את התוכנה שכנראה באה עם הדרייברים אותו סיפור..... עכשיו על מחשב של חבר שלי עם וינדוס XP הוא מזהה את היגן ישר ברגע החיבור (את הדגם גם...) אני לא רואה בכלל אותו .... מה אפשר לעשות במקרה הזה???

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by psychuil,

טווח המחירים הוא בערך עד 3000 ש"ח עם שאיפה לכמה שפחות, בין אם ביד שניה כחדש ובין אם בקניה בחו"ל. (לא כולל מיסים וירקות) אני מאד מחבב את הiPhone, אבל נראה שלכל אחד יש משהו רע להגיד עליו, ואמא שלי טוענת שבתור טלפון הוא ממש לא משהו. אז איך האלטרנטיבות בהשוואה? ומה יש באותו טווח? HD2? HERO? NEXUS? בלקברי?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by eranir,

אהלן. אבא שלי לפני קניית מכשיר GPS (כנראה Que NQ505/555) ואני מנסה להבין את ההבדלים בין מערכות ההפעלה השונות. הבנתי שה-IGO8 מכיל אפשרויות רבות יותר\ אך האם יש פגיעה בפשטות שיש באמיגו? אשמח לשמוע גם אם אתם מכירים מקומות שמחזיקים מכשירים פתוחים שאפשר לנסות לתפעל ולהשוות תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  23. שלום! אחרי 5 שנים שאני עם אותו מכשיר החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. ראיתי את הנתונים של ה6500 סליידר ונראה שהוא עונה לצרכים שלי. בעיקר מה שחיפשתי זה מכישר עם נגן mp3, מצלמה טובה ואפשרות הרחבה לזיכרון. מישהו מכיר את המכשיר או שיש לו אותו ויכול לתת חוות דעת לחיוב או לשלילה?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by madix,

אני רוצה לקנות קינדל מחו"ל ויש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שאמזון לא שולחים לארץ, אבל האם השרות הסלולרי יעבוד? צריך להכניס סים משלך, או שזה עובד עם מה שמגיע עם הקינדל? 2. אם לא, אז איך קונים ספרים? אפשר לקנות מאמזון דרך המחשב ואח"כ להוריד לקינדל? 3. יש ספר שרציתי לקנות, אבל הוא כותב שאי אפשר לקנות מהאזור שלי, אפשר לקנות דרך פרוקסי או משהו בסגנון? (אני יודע שאסור לדבר על פריצות, אבל אני מדבר על לקנות בכסף ולא להוריד משהו פרוץ). זה הספר: http://www.amazon.com/On-Intelligence-ebook/dp/B0028QH5DE תודה!

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. שלום לכולם. פתחתי ת'רד חדש בנושא לאחר שניסיתי את ההצעות הישנות שעלו בפורום ואף אחת מהן לא עזרה לי. כנראה שהמידע שהצלחתי למצוא על כך באתר לא עדכני או שלא רלוונטי לגבי הטלפונים החדשים. לכן, אני מבקש לדעת מישהו יודע איך ניתן להסיר את ה לוגו מפעיל מסוני אריקסון Satio של רשת אורנג'. אם עוד מישהו ניסה להסיר את ה לוגו מפעיל מהנייד שלו ולא הצליח, אתם מוזמנים לרשום כאן את שם הדגם והרשת המפעילה כדי לקבל תשובות עדכניות. תודה למגיבים ובהצלחה לכולם

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים