גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
HP ואייסר הן הראשונות להצטרף לחגיגה החדשה עליה הכריזה מיקרוסופט במסגרת מערכת ה-Windows 10 S שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, לאבא שלי יש טלפון אנדרואיד שמריץ 4.0.3 מכשיר עגלה אבל הוא מרוצה ממנו אני רוצה לקנות לו דיבורית BLUETOOTH פשוטה לתפעול שעובדת גם עם WAZE הוא קנה 2 דיבוריות (אחת של פלאפון) שלא עובדת עם ה WAZE .. אומנם מראה שההתקן מחובר אבל לא שומעים את ה WAZE... יש המלצות על דיבורית שעובדת עם כל האפליקציות של האנדרואיד?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע חבילה של אורנג + 5 גיגה ואני רוצה לעבור ל 012 ששם זה הרבה יותר זול השאלה אם בפועל זה אותו דבר ? או שאורנג נותנת ל 012 את התשתית הכי מעפנה שלה ותהיה לי בעיה של קליטה ? כי באורנג הכול מצויין ככה גם לגבי וואלה נט / איכות התשתית וקו הטלפון שלהם טובה כמו פלאפון ? לא יהיה הבדל באיכות ?
-
- 1 תגובה
- 6.8k צפיות
-
-
אז... כמו שכתבתי, יש לי אפשרות לקנות או בהונג קונג, או בטאיוואן או בסין (ביג'ינג). אני מתלבט בין ה-S3 ל-OneX, אבל זה שאלה אחרת. למישהו יש ניסיון עם הנושא? איפה אפשר להשוות מחירים, איפה לקנות, מה לקחת וכו'? יש הבדלי מחיר גדולים בין המדינות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, חבר הניח את ידיו על בלאק ברי סטורם, אך אין לו עברית במכשיר כיצד ניתן להתקין עברית על מכשיר זה? האם יש אפשרות לעשות את זה לבד וללא תשלום של צד שלישי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3 עד מחיר 300 ש"ח , האם יש לכם המלצות לנגן טוב , עדיפות לנגן עם נפח מקסימלי (הנגן מיועד לאדם שנוסע לטיול בחול)
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני מבין שסוני שחררה בחודשים האחרונים את דגם הקומפקט החדש שלה, XZ2 compact . הייתי שמח לקרוא עליו כתבה כאן באתר, וחוות דעת אם למישהו יצא לשחק איתו.. למי שלא מכיר, אנחנו חובבי מכשירי האנדרואיד הקומפקטיים די מקופחים :-( ודי קשה למצוא מכשיר טוב, אך גם קטן וקל. כל המכשירים החזקים הם מפלצות ענק, וקצת מזניחים את חובבי המכשירים הקטנים (מתחת ל 5 אינטש). אני חושש שהסוני החדש לא כ"כ קל משקל :-( נראה שבחו"ל ניתן להשיג אותו ב 500$ ? https://www.techradar.com/reviews/sony-xperia-xz2-compact-review
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
הסמארטפון שיזנח את ממשק ה-MIUI לטובת מערכת Android One נטולת תוספות ושינויים מיותרים עתיד להוות שדרוג משמעותי מאוד לעומת קודמו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
-
Huawei מציגה שני מכשירי ביניים מרשימים עם סוללות בקיבולת גבוהה ותגי מחיר תחרותיים במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/huawei-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-honor-4x-%d7%95%d7%91%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a4%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94-6/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל את הפונקצית ביצוע השיחות הזו מלבד האפשרויות המוכרות : 1. שינוי XML בתוכנה (יש צורך ב- ROOT) 2. קבלת שיחה מאדם שכבר הפעיל את הפונקציה הזו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
ברשותי מכשיר Creative Zen. למכשיר יש בעיה במגעים- כך שאי אפשר להדליקו או לכבותו אלא ע"י חיבור למחשב. מישהו יודע איפה יש מעבדה שמתמחה ב Creative ? או נציגות שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות גלקסי 3 מחנות פרטית, אז דבר ראשון אם יש למישהו המלצה על חנות טובה ואמינה במרכז, אני אשמח. דבר שני, הייתי רוצה לדעת בעת הקניה אם המכשיר הוא מקורי, לא גנוב או משומש - האם יש דרך לבדוק זאת? אני מכיר את עניין ה IMEI, אך איזה מידע אני יכול להפיק מהמספר הארוך הזה? דבר שלישי, במספר חנויות מציעים עברית בתוספת מחיר. אם אני קונה מכשיר באנגלית, האם אני יכול לעדכן גירסה דרך המכשיר לגירסה של חברת הסלולר שלי? תודה רבה לעונים על השאלות הרבות והקשות !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בקרוב את ה-Zen V Plus (אני כרגע בניו יורק והוא ממש זול כאן ביחס לארץ). ראיתי שהמליצו עליו הרבה, אבל היה משהו אחד שבעיקר הציק לי - הבנתי שהנגן לא תומך ברשימות השמעה m3u, אלא צריך ליצור פלייליסטים במיוחד בשבילו בתוכנה שלו (ואי אפשר לקחת פלייליסט m3u קיים ולהמיר אותו...) מישהו התנסה עם הנגן ויכול לאשש\להפריך את הטענה (גם לגבי נגני Zen אחרים, ולא רק ה-Zen V Plus), או מכיר פתרון אחר לבעיה? אשמח לתשובה מהירה (אני עומד להישאר כאן רק עוד 4 ימים...) תודה!
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לטאבלט בעיקר לשימוש בקריאת מסמכים, צפיה בסרטונים וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 1000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום. מאחר ובעשר השנים האחרונות הייתי עם מכשיר סלולרי מטעם העבודה אין לי מושג מה המגמות היום בשוק מלבד מה שכולם יודעים. אני זקוק למכשיר אמין, מצלמה, GPS ואאוטלוק. חוץ מ- IPHONE מה לדעתכם מומלץ? אייל
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות, איכותיות ולא של המטרו שלא עובדות אחרי יום אני גם מחפש פאד לעכבר... משהו איכותי, כמו בתמונה שפה- http://img237.imageshack.us/img237/3870/86677664am0.jpg תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אנדרואיד 2.2 אמורה לתת לי אפשרות להעביר אפליקציות לכרטיס הזיכרון. הכ.זיכרון, כמובן, אינו מלא (האמת שהוא כמעט ריק לחלוטין) ונראה כאילו רק חלק קטן מהאפליקציות עבר/הועבר אוטומטית לכ.הזיכרון אבל כשאני רוצה להעביר ידנית אין לי אפשרות כזו בכלל, גם לא אם אני מוריד APP2SD וכיו"ב. מאחר ולמכשיר הזה זיכרון של כ-180MB היתי שמח כן להעביר את האפליקציות ל-SD ולאפשר יותר זיכרון טלפון פנוי. מישהו יכול לנסות לעזור או לשער מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי טאבלט Hyundai A7HD, מעבד CORTEX A8, ג'יגה זיכרון, מסך 1024X600, ליבה גראפית MALI400. עכשיו, ניסיתי להתקין כל מיני משחקים (Machinarium למשל) וזה נכנס אליהם, עושה מסך שחור ויוצא. לפעמים זה רושם גם שהמשחק הפסיק לפעול.. יש פיתרון? *מריץ אנדרואיד 4
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אבקש המלצה לרמקולים איכותיים לאייפוד (רמקולים קטנים לשולחן העבודה) קיימים בשוק הרבה מאד דגמים שונים בוואריאציות שונות. לבטח קיימים כאן בפורום כאלו שכבר רכשו רמקולים כאלו(בדגש על משהו איכותי),ושיוכלו להמליץ מניסיון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר ונמאס לי שמתבשלת לי האוזן(והמוח) בכל שיחה של יותר מ2 דקות, אני מחפש אוזניית בלוטות' שתהיה נוחה, עם טווח סביר, לא חושב לי כל כך סינון רעשים מתקדם וכל מני גימיקים - מאחר ורוב השיחות יתבצעו מהבית או אזורים שקטים... רצוי שיהיה שמע טוב, והתקציב עומד סביב ה 200 +- ... אשמח לקבל המלצות! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
איך עושים שהשירים לא יהיו בגבריש ואם יש לך טיפים נוספים בכייף
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז הבעיה העיקרית היא שאין לי מטען אז אם אתם יודעים מאיפה לקנות והכי זול שאפשר אני ישמח לדעת איפה תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
רק קניתי וזה שאל אותי על חיפוש עדכונים וכדי לבצע זאת צריך לעשות פרופיל חדש עכשיו כשאני עושה תפרופיל הוא שואל סוג התחברות אז יש CS ויש PS מה לבחור ?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
- 1 follower
-