גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
קניתי מכשיר סיני gt-n9300 הוא הוא דומה ל S3 מיני - אבל לא. אני לא מוצא כיסוי מתאים - חיפשתי ב DX, EBAY, PANDAWILL מישהו יכול לכוון אותי למקום נוסף בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד עד 1800 שקל. חשוב שיהיה בעל מסך איכותי,וGPS. כמו כן יש לי מספר שאלות: 1-מה איכות המוסיקה שמחשבי כף יד מציעים? 2-בגלל שרוב המסכים הם 64K זה לא קצת כדי לראות עליהם סרטים?
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפש לי כרטיס מיקרו SD 32 ג'יגה קלאס 10 ל-DHD שלי. המחירים באיביי סובבים את ה-45 דולר למגוון חברות שונות. כעת אני מתבלט מאוד לאור העובדה שבאיביי יש מכת זיופים מאוד גדולה ואני לא ממש יודע מה כרגע הוא "הטרנד" של מותג שאותו הזייפנים מאוד אוהבים לזייף. שקלתי לקחת כרטיס של סמסונג שעל פי מידע טכני מסתמן כהכי מהיר בקריאה וכתיבה: http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-Class-10-microSDHC-Essential-32GB-Memory-Card-micro-SD-HC-/260969849398?pt=PDA_Accessories&hash=item3cc303e236 בנוסף יש גם ל-LEXAR כרטיס שנראה לא רע: http://www.ebay.com/itm/Lexar-32GB-32G-micro-SD-microSDHC-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-Class10-/130587975904?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item1e67a660e0 והכרט…
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום , לפני כמה זמן קניתי את הסאנסה E250 ורציתי לקנות כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה בשבילו.. יש למישהו הממלצה על חנות שמוכרת ת'כרטיס זיכרון במחיר זול יחסית ולא מחיר גבוה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
הי לאור כרמי יש כאן באתר סדרת כתבות לגבי אפליקציות חדשות לאנדרואיד לפני שנתיים בערך הוא פרסם כתבה שכללה כמה אפליקציות, שאחת מהן נראית כמו אורגן, ומאפשרת לנגן ואם אני זוכר נכון גם לעשות כל מיני דברים כגון אפקטים וכאלה. ניסיתי לחפש עכשיו את הכתבה הזו דרך גוגל, ולא הצלחתי.. מישהו יכול לתת לי הפניה אליה, אם יש לו דרך (יותר מוצלחת) להשיג אותה, או שהוא זוכר איפה היא? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נתקלתי בקשיים במציאת מכשיר לאדם שטכנולוגית קצת מאחור. הוא מבין התנהלות של אנדרואיד 2.3.6 אבל כל מכשיר שהוא בא אח"כ פשוט קטסטרופה הדרישות הן מסך גג 3.6 אינצ כרטיס זיכרון מצלמה טובה יכולת להריץ וואטסאפ, מייל, גלישה וסרטונים כולם ביחד ושהכל יעבוד חלק גם ללא סגירת תהליכים וזמני סוללה ליום שלם וצפונה כרגע יש לי מכשיר מעולה הבעיה שהלאנצר לא כ"כ נוח, אם קיים לאנצר שתומך בעברית שמכיל חלק מהפונקציות כמו הסטה לצד הימיני לחיוג והסטה לצד השמאלי להודעה אשמח לשמוע עליו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנוי ותיק של פלאפון, והגעתי למצב שעליי להחליף מכשיר, כי שלי גוסס כבר מספר חודשים. קיבלתי מפלאפון הצעה אטרקטיבית במיוחד, שלא סלקום ולא אורנג' לא הצליחו להשוות או אפילו להתקרב, ולכן כנראה אשאר עימם למרות ניידות המספרים. הבעיה היחידה הוא שבמקום העבודה שלי יש בעיות קליטה הנובעות מהחומרים שמהם עשוי הבניין. זה לא שמדובר במקלט או מבנה תת-קרקעי עם 0 קליטה, אבל ביא משמעותית חלשה מאשר במקום נורמלי. אם מישהו מכיר, מתוך כל המכשירים שפלאפון משווקת, אחד שידוע בכך שיש לו קליטה טובה, אשמח להמלצות. אין לי צורך במכשיר מתקדם. לא מעניין אותי לא דור שלישי ולא מצלמה ולא MP3, למרות שאין לי התנגדות עקרונית לקיום פיצ'רים אלה, אם עלות המכשיר לא תהיה גבוהה מידי (נגיד מכשירים שהרשת משוו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה באתר הרישמי בארץ לא ראיתי שום ציון שיש גרסה עם פלוס לעומת האתר העולמי : http://www.sandisk.com/products/sansa-music-and-video-players/ שבו כן מופיע הגרסה עם הפלוס , חוץ מכרטיס הרחבה לא מצאתי הבדלים. אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. אני מתלבט בין לקנות את הפלוס בארה"ב לבין הרגיל בארץ , זה יוצא בערך אותו מחיר עריכה: וכמובן לפלוס יש גרסת firmware שכוללת עברית ?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
לשימוש בארץ,גודל 5 ומעלה,שיהיה חיבור av ,בלוטוס,משדר fm,סוללה טובה והכי חשוב שיהיה תומך בעיברית כדאי להתקין לו תוכנה בעיברית
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המועמד המוביל שלי כרגע הוא ה HTC DESIRE HD , רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו? ד"א - במידה ואני רוכש אותו בחנות פרטית, ומגיע לאורנג' עם החשבונית אני זכאי להחזרים מהם? כרגע אני נמצא במסלול חיילים.
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היות והחברה התקדמה לMilestone, צריך לשפוך החוצה את מה שיש לה בנייד הישן. אורנג' טוענים שהם לא יכולים לעשות את זה לתוך המיילסטון כי הם לא משווקים אותו אז הם לא טרחו ללמוד איך מעבירים אליו דברים, וכשביקשתי מהם לתת לי את זה באיזשהו פורמט אחר, הם התעקשו שאי אפשר. אז אם למישהו מכן יש כבל נתונים שיתאים ל6070 והוא גר באיזור המרכז, אני אשמח אם תוכלו להשאיל לי אותו ליום אחד (: עד כמה שהבנתי הכבל צריך להיות CA-42 והמכשיר נראה ככה:
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לקנות לוח גראפי של WACOM , דגם Intous 3 ואני מחפש מחירים הגיוניים לקנייה. תודה מראש =>
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא הבנתי כ"כ מה אני אמור לעשות בשביל זה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה קורה? אני מחפש לקנות נגן MP3 חדש. עד עכשיו השתמשתי ב Sandisk Sansa fuze 4GB ואני די מרוצה ממנו. הבעייה שהוא נהרס לי ונגמרה לי האחריות ולא שווה לי כבר לתקן אותו. אז אני צריך MP3 חדש שתהיה לו איכות שמע טובה כי קניתי אוזניות חדשות CX500.. בין 4-8GB לא באמת מפריע לי. תקציב גג 350 ש"ח תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשתי מעוניינת ב samsung galaxy s2. התקציב שמוגדר לצורך העניין הוא כ400$. איפה מומלץ לקנות (או מישהו מכם מוכר?)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
לא יד שנייה כי זה אמור להיות מתנה. הטאבלט מיועד בעיקר לגלישה ואולי קצת צפייה בסדרות וכאלה(לא hd). אפשרי להזמין מסין אם זה לא מצריך התעסקות אח"כ בלהחליף מערכת הפעלה בגלל השפה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב - 1000 ש"ח ומעטה. חשוב שיהיה נוח לשימוש. כדאי שיהיה מצלמה טובה/סבירה ומעלה. המטרה העיקרית שהיא תוכל לעשות שיחות וידאו בסקייפ ולגלוש באינטרנט. עדיף שיהיה נוח לשימוש. היא מאוד מתקשה מטבע הגיל שלה. חשוב עמידות כי יש לה נטייה להפיל את המכשירים שלה ולבשל איתם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות טאבלט ראשון לאישה מבוגרת מסך 10 500 שח בערך שימושים סרטים ואינטרנט קונה בארץ תודה רבה אביאל
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
משהו נחמד, עם מצלמה וידיד למשתמש
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מאוור מיגדל -- שיהיה טוב/חזק וגם חשוב מאוד שיהיה שקט . חיפשתי ומצאתי את זה : מאוורר מגדל + שלט BLUE STAR 4420 מישהו מכיר אותו ??? המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישנן המלצות? למיטב הבנתי עליי לדאוג ליציאת 5V 1A כמו המטען הביתי: http://ksp.co.il/?uin=15081 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13125 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מכשיר GPS שיהיה מדוייק ביותר עם סוללה חזקה מאוד (הכי חשוב) כי זה לקטנוע אז אין איפה להטעין וכמה שפחות שטויות כמו נגנן MP4 וכד'
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
עד 1100 אבל גמיש. חשוב גם תמיכה טובה יחסית בעדכונים וגם מצלמה לא רעה. אשמח לשמוע. הייתי מוכן להשקיע בפיקסל 3 אבל המיסים לארץ יקרים אז לא יודע אם כדאי להזמין עם USHOPS אשמח לתשובה תודה
-
- 20 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר חנות באזור חיפה שמוכרת מסגרות דיגיטליות? אני צריך חנות שאפשר לבוא לקנות ולקחת ולא אתר אינטרנט שבו צריך לחכות למשלוח. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-