גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אין צורך לנעול את הנושא, אני רוצה את זה למטרות ביטחון אישי. חשוב לי בעיקר שזה יוכל לשדר למישהו שאני יקבע את המיקום שלי ושהתוכנה תעבוד ברקע. אם לא שמעתם על דבר כזה אשמח אם תפנו אותי למקום שאני יוכל למצוא בו את זה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את מה שנראה לי כבלתי אפשרי, יורש ל G3. שיהיה זכרון פלאש, סוללה אחת לא נטענת, מעל לגיגה זכרון וחיי סוללה לא מהעולם הזה. קיימת כזו חייה חוץ מG3 גירסת 2G? תודה
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לאחר שנתיים+ שבהם השתמשתי ב-Iaudio X5L שלי. הוא נהרס באופן סופי (מלבד זה שהוא מתפקד כהארד דיסק נייד). אני מוכרח לציין שמאוד נהנתי ממנו מבחינת חוזק, גודל (20G) וזמן בטרייה. לפני ההריסה גיליתי שגם ה20G לא מספיק לי ושאני צריך מקום איכסון גדול יותר. אבל לעיתים מאוד נדירות השתמשתי בתכונות מתקדמות כמו רדיו, מקליט, תמונות, וידאו וגם הEQ נשאר קבוע על הגדרה אחת. אני ממש לא טכנופוב ואני מוכן לנסות דברים חדשים אבל אני צריך נגן מוסיקה ולא נגן סרטים. עכשיו אני מחפש את היורש, המועמד הכי מוביל הוא האייפוד קלאסיק בעיקר בגלל שהוא 80G במחיר טוב. הבעיה היא שהרבה מאוד יורדים עליו. האם יש סיבות לקנות נגן אחר ואם כן איזה? (שוב, נגן מוסיקה ולא נגן וידאו). כמו כן, אני לא אדם עדין במיוחד וכבר הי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מכשיר עמיד ותכליתי כמו שהמוטו G היה לפני שנתיים וחצי. כלומר סוללה טובה, עמיד, ושיוכל להריץ אפליקציות סנטדרטיות (ווייז, וואטסאפ, וכו') בשנתיים הקרובות לפחות. עדיף מסך לא גדול מדי ואם יש כזה שבו הממשל הסיני לא מאזין מה טוב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש כבל OTG שמאפשר טעינה, חיבור כונן קשיח ו-SD כך שאוכל להשתמש בסמארטפון בתור המוח שמעביר את הקבצים מה-SD לכונן הקשיח. אני לא מעוניין שבאמצע ההעברה תיגמר הסוללה של הפלאפון ולכן אני מחפש גם משהו שייתן את הטעינה ביחד עם העברת הקבצים. אני מחפש טעינה פשוטה דרך USB (אני לא בטוח אם זה אפשרי דרך USB ואם זה נותן מספיק חשמל לסמארטפון כדי שיטען). החיבור SD הוא פחות קריטי ואני אוכל להסתדר גם עם שקעי USB שנותנים טעינה במקביל. מצאתי את הכבל הזה: http://www.inateck.com/inateck-hb4008-3-port-usb-3-0-otg-hub-with-sd-card-reader/ אבל הוא ללא טעינה. האם זה ייתן מספיק חשמל לכונן הקשיח?: http://www.ebay.co.uk/itm/4-Port-Micro-USB-Power-Charging-OTG-Hub-Adapter-Cable-for-Samsung-HT…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הי חברים, אני מחפש להזמין מאיביי כבל לאייפון 5. אני מבקש שמי שהזמין כבל כזה שעובד לו יותר מחודשיים שייתן לינק. כל כבל שהזמנתי עד עכשיו, לא משנה אם עלה 2 ש"ח או 40 - החזיק מעמד גג חודשייים. אנא השתדלו לענות לפני שתיגמר לי הבטרייה תודה רבה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שיש פה מספיק אנשים שמכירים מתאמים כדי לענות. אני מחפש מתאם בין יציאת RS232 במחשב (Serial port) ל USB. בוא נאמר שאני רוצה לחבר DOK למחשב לפטופ ישן ללא USB וללא PCMCIA רק עם פורט RS232. שימו לב - יציאת USB לכמעט כל דבר יש, אני מחפש הפוך. יש מוצר כזה שיכול לעשות את העבודה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתה לי פעם את האפליקציה שכחתי את השם.. אתה עושה CHECK IN או LIKE או אפילו מפרסם סטטוס עם תמונה ומקבל קופון לאותו מקום
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כרגע עם הסיליקון הפשוט, כבר הצהיב לי לגמרי, למרות שהוא מהווה הגנה נאותה למחירו. מחפש כיסוי איכותי - שיתן תמורה מלאה לכסף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כיסוי גם מגן יחסית על הצדדים וגם שלא מעבה את המכשיר בצורה משמעותית שנראה איכותי ולא זול, אשמח לקישור לאיביי למוכר זול ששולח לארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש כיסוי מוקשח כדוגמת otterbox defender ל LG Optimus L7, לא מצאתי otterbox מתאים יש משהו שאתם ממליצים עליו, שיהיה ממש קשיח ועמיד(נפילות, שריטות וכד') ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מכשיר סיני gt-n9300 הוא הוא דומה ל S3 מיני - אבל לא. אני לא מוצא כיסוי מתאים - חיפשתי ב DX, EBAY, PANDAWILL מישהו יכול לכוון אותי למקום נוסף בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד עד 1800 שקל. חשוב שיהיה בעל מסך איכותי,וGPS. כמו כן יש לי מספר שאלות: 1-מה איכות המוסיקה שמחשבי כף יד מציעים? 2-בגלל שרוב המסכים הם 64K זה לא קצת כדי לראות עליהם סרטים?
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מחפש לי כרטיס מיקרו SD 32 ג'יגה קלאס 10 ל-DHD שלי. המחירים באיביי סובבים את ה-45 דולר למגוון חברות שונות. כעת אני מתבלט מאוד לאור העובדה שבאיביי יש מכת זיופים מאוד גדולה ואני לא ממש יודע מה כרגע הוא "הטרנד" של מותג שאותו הזייפנים מאוד אוהבים לזייף. שקלתי לקחת כרטיס של סמסונג שעל פי מידע טכני מסתמן כהכי מהיר בקריאה וכתיבה: http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-Class-10-microSDHC-Essential-32GB-Memory-Card-micro-SD-HC-/260969849398?pt=PDA_Accessories&hash=item3cc303e236 בנוסף יש גם ל-LEXAR כרטיס שנראה לא רע: http://www.ebay.com/itm/Lexar-32GB-32G-micro-SD-microSDHC-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-Class10-/130587975904?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item1e67a660e0 והכרט…
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום , לפני כמה זמן קניתי את הסאנסה E250 ורציתי לקנות כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה בשבילו.. יש למישהו הממלצה על חנות שמוכרת ת'כרטיס זיכרון במחיר זול יחסית ולא מחיר גבוה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
הי לאור כרמי יש כאן באתר סדרת כתבות לגבי אפליקציות חדשות לאנדרואיד לפני שנתיים בערך הוא פרסם כתבה שכללה כמה אפליקציות, שאחת מהן נראית כמו אורגן, ומאפשרת לנגן ואם אני זוכר נכון גם לעשות כל מיני דברים כגון אפקטים וכאלה. ניסיתי לחפש עכשיו את הכתבה הזו דרך גוגל, ולא הצלחתי.. מישהו יכול לתת לי הפניה אליה, אם יש לו דרך (יותר מוצלחת) להשיג אותה, או שהוא זוכר איפה היא? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נתקלתי בקשיים במציאת מכשיר לאדם שטכנולוגית קצת מאחור. הוא מבין התנהלות של אנדרואיד 2.3.6 אבל כל מכשיר שהוא בא אח"כ פשוט קטסטרופה הדרישות הן מסך גג 3.6 אינצ כרטיס זיכרון מצלמה טובה יכולת להריץ וואטסאפ, מייל, גלישה וסרטונים כולם ביחד ושהכל יעבוד חלק גם ללא סגירת תהליכים וזמני סוללה ליום שלם וצפונה כרגע יש לי מכשיר מעולה הבעיה שהלאנצר לא כ"כ נוח, אם קיים לאנצר שתומך בעברית שמכיל חלק מהפונקציות כמו הסטה לצד הימיני לחיוג והסטה לצד השמאלי להודעה אשמח לשמוע עליו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנוי ותיק של פלאפון, והגעתי למצב שעליי להחליף מכשיר, כי שלי גוסס כבר מספר חודשים. קיבלתי מפלאפון הצעה אטרקטיבית במיוחד, שלא סלקום ולא אורנג' לא הצליחו להשוות או אפילו להתקרב, ולכן כנראה אשאר עימם למרות ניידות המספרים. הבעיה היחידה הוא שבמקום העבודה שלי יש בעיות קליטה הנובעות מהחומרים שמהם עשוי הבניין. זה לא שמדובר במקלט או מבנה תת-קרקעי עם 0 קליטה, אבל ביא משמעותית חלשה מאשר במקום נורמלי. אם מישהו מכיר, מתוך כל המכשירים שפלאפון משווקת, אחד שידוע בכך שיש לו קליטה טובה, אשמח להמלצות. אין לי צורך במכשיר מתקדם. לא מעניין אותי לא דור שלישי ולא מצלמה ולא MP3, למרות שאין לי התנגדות עקרונית לקיום פיצ'רים אלה, אם עלות המכשיר לא תהיה גבוהה מידי (נגיד מכשירים שהרשת משוו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה באתר הרישמי בארץ לא ראיתי שום ציון שיש גרסה עם פלוס לעומת האתר העולמי : http://www.sandisk.com/products/sansa-music-and-video-players/ שבו כן מופיע הגרסה עם הפלוס , חוץ מכרטיס הרחבה לא מצאתי הבדלים. אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. אני מתלבט בין לקנות את הפלוס בארה"ב לבין הרגיל בארץ , זה יוצא בערך אותו מחיר עריכה: וכמובן לפלוס יש גרסת firmware שכוללת עברית ?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
לשימוש בארץ,גודל 5 ומעלה,שיהיה חיבור av ,בלוטוס,משדר fm,סוללה טובה והכי חשוב שיהיה תומך בעיברית כדאי להתקין לו תוכנה בעיברית
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המועמד המוביל שלי כרגע הוא ה HTC DESIRE HD , רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו? ד"א - במידה ואני רוכש אותו בחנות פרטית, ומגיע לאורנג' עם החשבונית אני זכאי להחזרים מהם? כרגע אני נמצא במסלול חיילים.
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היות והחברה התקדמה לMilestone, צריך לשפוך החוצה את מה שיש לה בנייד הישן. אורנג' טוענים שהם לא יכולים לעשות את זה לתוך המיילסטון כי הם לא משווקים אותו אז הם לא טרחו ללמוד איך מעבירים אליו דברים, וכשביקשתי מהם לתת לי את זה באיזשהו פורמט אחר, הם התעקשו שאי אפשר. אז אם למישהו מכן יש כבל נתונים שיתאים ל6070 והוא גר באיזור המרכז, אני אשמח אם תוכלו להשאיל לי אותו ליום אחד (: עד כמה שהבנתי הכבל צריך להיות CA-42 והמכשיר נראה ככה:
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לקנות לוח גראפי של WACOM , דגם Intous 3 ואני מחפש מחירים הגיוניים לקנייה. תודה מראש =>
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא הבנתי כ"כ מה אני אמור לעשות בשביל זה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-