גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש טלפון נייד עד 1100 שקל הבעיה שעל כולם החוות דעת על הפנים ,,,, יש רדמי נוט 13 פרו / פוקו / גלקסי A16-25-35 יש את היותר ישנים A05s / A06 מה מומלץ בסכום שאני מחפש ?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
- 1 follower
-
-
אשתי מלמדת בין שמונה לתשעה קורסים באוניברסיטה ויחד עם החוגים של הבנות, המילואים והעבודה שלי, ישיבות ועד בי"ס, פגישות עסקיות, חברות, וסדנאות היומן שלה עמוס לעייפה ומשתנה ללא הרף. כיוון שהסלולרי שלה נפח את נשמתו אני מחפש עבורה מכשיר חדש שיאפשר לה ניהול זמן מיטבי גם מבחינת נוחות העידכון והתצוגה וגם מבחינת תזכורות וסינכרון עם מקורות מידע אחרים כמו מפות, כתובות, מספרי טלפון ואם אפשר אפילו מידע מצורף (יכול להיות off-line במידת הצורך). משהו שיתן יכולות דומות ליומן של Outlook, GMAIL או Thunderbird לדוגמה. פיצ'רים רצויים נוספים: * משהו קומפקטי יחסית ואלגנטי - לא iPhone ענק ומסורבל בבקשה (אבל חייב מסך נוח לעבודה וקריא מצד שני). * איכות שיחה טובה + ספיקר טוב. * קרינה נמוכה ככל…
-
- 118 תגובות
- 22.7k צפיות
-
-
היי, אני ראוה שאין פה כל כך פעילות, יש איזה מקום יותר הומה? בכל מקרה, אם כן יהיו תגובות, אני מחפש משהו סביר לוואטסאפים, אינטרנט, קצת אפליקציות וכו'... לא משהו משוגע עם משחקים כבדים. לפני שנה שנתיים נדמה לי שה2ZENFONE היה בקטגוריה הזו אבל אין לי מושג מה השתנה. אני מניח ש1GB ראם כבר לא מספיקים עם ראיה לעתיד? אני לא מעוניין בסיני. תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש טלפון סיני (הגעתי למסקנה שהם התמורה הכי טובה למחיר) אין לי הרבה דרישות ספציפיות, מעניין אותי שיהיה חזק, שהמסך לא יהיה מפלצתי מדי (לא מחפש משהו בסגנון NOTE II) שהסוללה לא תהיה ממש גרועה ושיתמוך בדור שלישי ברשת סלקום (איך אני מברר את זה אגב אם אני מזמין מEBAY או מחנות בחו"ל ?) ראיתי את הניומן N1, מישהו יודע אם הוא תומך אינטרנט דור 3 בסלקום ? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המכשיר שנמצא ברשותי Nokia 6120C מתחיל להראות סימני גסיסה. רכשתי לא מזמן Nokia 1280 אני לא מרוצה ממנו הרמקול שלו מאוד חלש והממשק שלו מעצבן ולא נוח. הדרישות: (רוב השימושים מסתכמים בקבלה של שיחות ו- SMS) - מופעל ע"י כפתורים ולא מסך מגע - עמידות - איכות בנייה טובה - רמקול חזק - רדיו אם זה משנה כרגע אני נמצא ברשת Orange. (מנהלי הפורום - אין לי מושג לאיזה פורום ההודעה הזו מתאימה, אתם מוזמנים להעביר אותה לפורום המתאים)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הטלפון נועד לעבודה- שלא יהיה עדין ושיעמוד בנפילות עד כמה שאפשר. -שיהיה פשוט מבחינת התפריטים. (שלא יהיה לו קשה לדוגמא להכנס לספר הטלפונים/כתיבת SMS) -לא צריך מצלמה או MP3 וכל הדברים האלה. -רצוי מסך גדול וברור -שהכתב/המספרים שעל המסך יהיו גדולים (אם זה בא על חשבון טלפון גדול זה בסדר גמור). תקציב 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פירוט תבקשו תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, מחפש מכשיר עד 1000 ש"ח מהיר עם הקלטת שיחות ה-pcofon X3 נראה מעולה אבל אני לא מוצא שום מידע על הקלטת שיחות. מישהו מכיר מכשיר שעונה על מה שאני מחפש?
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש טלפון בר(לא סליידר,לא צדפה) ולא מסך מגע, ומה שיותר קטן. קיים טלפון שאפשר להתקין בו תוכנת ניווט כמו שאפשר ב- iphone? (עם מפות של ישראל, כדי שלא אצטרך לשלם לספקית) אם לא אולי אני אשכול לקנות iphone למרות שהוא רק דור 3.0 וגם קצת גדול פיסית.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. אני מפחד שהזיכרון של הטלפונים יתמלא. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
- 1 follower
-
-
מזה 6 שנים אני משתמש בנוקיה 6131 ואני ממש מרוצה ממנו ומאיכות הספיקר שלו בשיחה. הטלפון החל להשתגע בזמן האחרון וחשבתי להחליף למשהו אחר שיש לו ספיקר מעולה. רציתי לקנות את אותו הטלפון אך כל מה שמוכרים בארץ הוא מחודש ואני לא יודע אם כדאי להסתכן. חשבתי בינתיים כבר להחליף לסוני אריקסון אקספריה אס ולעשות ניתוק זיקה באורנג' אך ממה שקראתי איכות הספיקר שלו לא משהו ואני גם לא חובב של מסכי מגע וגם אני לא מוצא שום עניין באפליקציות וכל מה שמציע סמארטפון. אני מעדיף טלפון אמין עם מקשים גדולים ונוחים אך אם קיים טלפון עם מסך מגע שיש לו ספיקר מעולה ולא פחות מזה אני אולי אתפשר. השימושים שלי הם רק שיחות (לא חשובים הדברים הבאים: איכות מצלמה, נגן MP3,תמיכה ביישומים ואפליקציות. אך שוב במידה ויהיה…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס סים של אורנג' ואני יכול לקבל כרטיס סים של פלאפון. אני רוצה טלפון שבו אוכל להשתמש בשניהם במקביל. דהיינו, לקבל שיחות משני המספרים ולהוציא שיחות בשני המספרים זה לאחר זה (בלי לאתחל את המכשיר). אני רוצה מכשיר פשוט שיאפשר שיחות וסמס אך עם שני מספרים במקביל. האם מישהו מכיר מכשירים כאלו ויוכל להמליץ? אני יכול לקנות בארץ וגם בחו"ל. האם המכשיר הזה יעשה את מה שאני רוצה? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320620430365&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123
-
- 17 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
בשנה האחרונה האישה שברה/הטביעה 3 מכשירים שונים , גלקסי 3 , גלקסי 4 , sansui ופשוט נמאס לקנות מכשירים כל הזמן אני מחפש מכשיר בגודל 4-5 אינצ' , לוואטסאפ,מצלמה סבירה לצלם את התינוקת, ממשק עברית מלא,פייסבוק וגוגל אם אפשר שהמכשיר יהיה מהארץ עדיף כך שאוכל לקנות באשראי בתשלומים. המכשיר צריך להיות עמיד למכות,נפילות,זריקות,התהפכויות,תאונות ועמיד למים.
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חשבתי על N97, למרות שיש עוד כמה שאני מתלבט ביניהם. אני לא כ"כ מכיר מכשירים, אם תוכלו להכיר לי/להמליץ לי על עוד אז אחלה זה מה שאני מכיר ורוצה פחות או יותר: N97 HTC HD2 (למרות שאני לא בטוח בגלל מספר בעיות לפעמים) מכשיר של Sony Ericson שאמור לצאת ואני לא זוכר איך קוראים לו.. חוץ מזה יש למישהו הצעות? אני מעדיף שתהיה לו מערכת הפעלה (שיהיה יותר לכיוון המחשב ולא לכיוון הטלפון, כמו מחשב עם טלפון על הדרך). תודה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אין צורך לנעול את הנושא, אני רוצה את זה למטרות ביטחון אישי. חשוב לי בעיקר שזה יוכל לשדר למישהו שאני יקבע את המיקום שלי ושהתוכנה תעבוד ברקע. אם לא שמעתם על דבר כזה אשמח אם תפנו אותי למקום שאני יוכל למצוא בו את זה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את מה שנראה לי כבלתי אפשרי, יורש ל G3. שיהיה זכרון פלאש, סוללה אחת לא נטענת, מעל לגיגה זכרון וחיי סוללה לא מהעולם הזה. קיימת כזו חייה חוץ מG3 גירסת 2G? תודה
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לאחר שנתיים+ שבהם השתמשתי ב-Iaudio X5L שלי. הוא נהרס באופן סופי (מלבד זה שהוא מתפקד כהארד דיסק נייד). אני מוכרח לציין שמאוד נהנתי ממנו מבחינת חוזק, גודל (20G) וזמן בטרייה. לפני ההריסה גיליתי שגם ה20G לא מספיק לי ושאני צריך מקום איכסון גדול יותר. אבל לעיתים מאוד נדירות השתמשתי בתכונות מתקדמות כמו רדיו, מקליט, תמונות, וידאו וגם הEQ נשאר קבוע על הגדרה אחת. אני ממש לא טכנופוב ואני מוכן לנסות דברים חדשים אבל אני צריך נגן מוסיקה ולא נגן סרטים. עכשיו אני מחפש את היורש, המועמד הכי מוביל הוא האייפוד קלאסיק בעיקר בגלל שהוא 80G במחיר טוב. הבעיה היא שהרבה מאוד יורדים עליו. האם יש סיבות לקנות נגן אחר ואם כן איזה? (שוב, נגן מוסיקה ולא נגן וידאו). כמו כן, אני לא אדם עדין במיוחד וכבר הי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מכשיר עמיד ותכליתי כמו שהמוטו G היה לפני שנתיים וחצי. כלומר סוללה טובה, עמיד, ושיוכל להריץ אפליקציות סנטדרטיות (ווייז, וואטסאפ, וכו') בשנתיים הקרובות לפחות. עדיף מסך לא גדול מדי ואם יש כזה שבו הממשל הסיני לא מאזין מה טוב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש כבל OTG שמאפשר טעינה, חיבור כונן קשיח ו-SD כך שאוכל להשתמש בסמארטפון בתור המוח שמעביר את הקבצים מה-SD לכונן הקשיח. אני לא מעוניין שבאמצע ההעברה תיגמר הסוללה של הפלאפון ולכן אני מחפש גם משהו שייתן את הטעינה ביחד עם העברת הקבצים. אני מחפש טעינה פשוטה דרך USB (אני לא בטוח אם זה אפשרי דרך USB ואם זה נותן מספיק חשמל לסמארטפון כדי שיטען). החיבור SD הוא פחות קריטי ואני אוכל להסתדר גם עם שקעי USB שנותנים טעינה במקביל. מצאתי את הכבל הזה: http://www.inateck.com/inateck-hb4008-3-port-usb-3-0-otg-hub-with-sd-card-reader/ אבל הוא ללא טעינה. האם זה ייתן מספיק חשמל לכונן הקשיח?: http://www.ebay.co.uk/itm/4-Port-Micro-USB-Power-Charging-OTG-Hub-Adapter-Cable-for-Samsung-HT…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הי חברים, אני מחפש להזמין מאיביי כבל לאייפון 5. אני מבקש שמי שהזמין כבל כזה שעובד לו יותר מחודשיים שייתן לינק. כל כבל שהזמנתי עד עכשיו, לא משנה אם עלה 2 ש"ח או 40 - החזיק מעמד גג חודשייים. אנא השתדלו לענות לפני שתיגמר לי הבטרייה תודה רבה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שיש פה מספיק אנשים שמכירים מתאמים כדי לענות. אני מחפש מתאם בין יציאת RS232 במחשב (Serial port) ל USB. בוא נאמר שאני רוצה לחבר DOK למחשב לפטופ ישן ללא USB וללא PCMCIA רק עם פורט RS232. שימו לב - יציאת USB לכמעט כל דבר יש, אני מחפש הפוך. יש מוצר כזה שיכול לעשות את העבודה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתה לי פעם את האפליקציה שכחתי את השם.. אתה עושה CHECK IN או LIKE או אפילו מפרסם סטטוס עם תמונה ומקבל קופון לאותו מקום
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כרגע עם הסיליקון הפשוט, כבר הצהיב לי לגמרי, למרות שהוא מהווה הגנה נאותה למחירו. מחפש כיסוי איכותי - שיתן תמורה מלאה לכסף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כיסוי גם מגן יחסית על הצדדים וגם שלא מעבה את המכשיר בצורה משמעותית שנראה איכותי ולא זול, אשמח לקישור לאיביי למוכר זול ששולח לארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
היי אני מחפש כיסוי מוקשח כדוגמת otterbox defender ל LG Optimus L7, לא מצאתי otterbox מתאים יש משהו שאתם ממליצים עליו, שיהיה ממש קשיח ועמיד(נפילות, שריטות וכד') ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-