גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אהלן! אני יודע שקצת חפרתי פה על דיזייר, אייפון לג'נד וכו' אבל עכשיו הגעתי להחלטה סופית שאני הולך על אנדרואיד. כומבן מה שאני הכי רוצה זה דיזייר- אבל הוא מאד מאד יקר לי, נוצרה לי הזדמנות לקנות נקסוס במחיר טוב. מה אתם אומרים עליו? איך המסך מגע? ואיך המולטי טאץ' (רשום שזה דרך עידכון גירסא. מאיזה גירסא יש מולטי טאץ'?) חשוב לי מאד מוזיקה (גם אוזניות גם רמקולים), אינטרנט ושיהיה אמין וכמעט נטול באגים... תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם כל המכס ומשלוח ? למשל יש מישהו שמוכר ב 350 דולר פלוס 50 דולר משלוח שזה יוצא 1600 יש מכס ? עוד משהו ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך GPS אמין וטוב שהעלות הכוללת שלו היא עד 900 שקל. אני לא צריך יותר ממפות ישראל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בנגן המוזיקה בN86 והווליום שם גבוה לי מדי. אני מכוון לווליום הנמוך ביותר (10%) וזה קורע לי את האוזניים. האם יש דרך לשנות את ערכי המינימום של הווליום במכשיר הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים החלפתי את הסמסונג S8300 שלי לנוקיה N86 . החלפתי אותו בגלל שאני מתגייס ולא רציתי פלאפון עם מסך מגע בשביל הצבא . ראיתי שבטלפון הזה יש לי WIFI מה שלא היה לי בסמסונג . הורדתי OPERA MINI BETA והצלחתי לגלוש באינטרנט . השאלה היא איך אני בדיוק גולש ? דרך הWIFI או דרך הרשת של סלקום ? איך אני מדגיר את זה שזה יגלוש לי רק דרך הWIFI . והWIFI זה בחינם נכון ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות טייפ מנהלים ואני קצת מבולבל ממה שיש בשוק התקציב הוא עד 500 שקל (אבל עדיף אותו נגן עם פחות מקום בשביל 400 שקל, כלומר אני לא אשלם רק בשביל עוד מקום איחסון). הנגן צריך להקליט בMP3. ראיתי שיש לPHILIPS טייפ מנהלים די טוב וגם לIRIVER, אבל גם של סוני ופאנסוניק באים בחשבון. תודה[br]פורסם בתאריך: 21.05.2010 בשעה 00:20:14 מצטער על ההקפצה אבל לא ענו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת , אני מתכנן להזמין מאייביי ככה שעל המחיר אני עוד לא סגור אבל לא צריך להגזים בוא נגיד באזור\עד 200 ש"ח אני לא מכיר כל כך אוזניות ואין לי חברים שמשתמשים בהם הייתי משתמש תקופה קצרה באוזניה גדולה ומסורבלת של מוטרולה עד שהיא נשבר ונעלמה (לא חיפשתי יותר מידי אחריה) האוזנייה ההיא הייתה על הפנים לא היו שומעים אותי היה מלא רעש רקע וזמן סוללה קצר יחסית אני מחפש אוזנייה שאני אוכל לנהוג ולדבר בשקט (בלי רעשי רקע מכיווני) הוא יתחבר לHERO ... תודה!
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם המפות של IGO MORE ו- IGO 8 הן אותן מפות. יש לי מכשיר עם ה- MORE ואני מעוניין להכניס אליו מפות של אירופה אבל מוצא רק מפות ל-8.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב מרחוק במחשב ע"ג bluetooth או wifi. יש ברשותי מכשיר עם s60 3rd edition. הכוונה בשליטה מרחוק היא שהיא תאפשר לי לשלוט בתוכנת מדיה כמו windows media player, או שלפחות תתן לי להפעיל פונקציות שאני מגדיר מרחוק. מהחיפושים שערכתי בעצמי מצאתי רק תוכנות שלא מתאימות לגרסת מ"ע שלי (3rd edition), או שלא עובדות וכו'. חוץ מזה אשמח לשמוע המלצות לאפליקציות מגניבות ושימושיות שכדאי להשיג לסימביאן .
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מחפש פלאפון עד בערך 2000 ש"ח. שימושים עיקריים: - נגן מוזיקה. יחליף את האייפוד. - אינטרנט. (עם WiFi). גלישה נוחה, משמע מסך גדול (מגע). יש הצעות? אולי מכשירים שייצאו בזמן הקרוב? יש סיכוי לדחוף אנדרואיד בתקציב הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי אייפוד טאצ' 8 ג'יגה דור שני שקניתי ב1000 שקל האמת היא שאני מרוצה ממנו מאוד בגלל איכות השמע בשירים באוזניות (אייפודים הכל טובים) וגם בגלל איכות הסרטים שאני רואה בו.... הציע לי מישהו החלפה בעד PSP 3000 חדש חדש ללא פריצה עם מגן מפלסטיק+כל האביזרים שמקבלים עם המוצר+4 משחקים מקוריים חדשים... אני מתייעץ איתכם אם הייתם מחליפים ולמה? א.חשוב לי מאוד איכות השמע של המוזיקה, האם שומעים טוב גם בPSP באוזניות? (יש לי אוזניות סנהייזר מקצועיות טובות)-CX300 2 ב. איך רואים בPSP סרטים? קיצר לא רוצה לחפור יותר מידי רק רוצה לשמוע את השיקולים שלכם בעניין ומה אתם הייתם עושים... יתרונות מול חסרונות תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מחבר אותו ל-USB במחשב והוא מתחיל להטען ואחרי כמה זה הוא נכבה. כשמדליק אותו הוא נראה כאילו טען רבע (משתנה) ובאמת נגמר באותו טווח זמן קצר יותר. מלבד לחבר ל-USB במחשב צריך לעשות משהו על מנת שיטען במלואו? אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, היה לי Cowon i7 ואחרי שמונה חודש המסך נהרס (אין לי מושג איך, פשוט נהרס כשהיה בכיס). עכשיו הייתי ממש מרוצה ממנו - זמן סוללה של 60 שעות, תצוגת תיקיות, מציג עברית ומכשיר יחסית קטן. יש לי התלבטות, האם לתקן את המכשיר בעלות של 300 ש"ח (כבר לא מוכרים אותו בשום מקום) או שיש נגן חדש שיש לו את אותם הדרישות (זמן סוללה ותצוגת תיקיות בעיקר). תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה-5800 ואני מעוניין לשדרג לאייפון. העניין הוא שאם הדור הבא ייצא בזמן הקרוב זה יכול להוריד את המחירים של הדורות הקיימים אז אולי כדאי לחכות עם זה. בכל אופן אני גם מתלבט אם כדאי להשקיע ב-3GS או שאפשר להסתפק ב-3G. מצד אחד אני לא רוצה להשקיע סכומים מטורפים על פלאפון מצד שני, אם אני כבר קונה אייפון, אני רוצה לקנות אחד איכותי שיהיה יציב, שלא יקרטע בתוכנות או משחקים שונים ובגדול - שלא יאכזב! אז מה אתם אומרים על ה-3GS? השקעה כדאית או תמורה מזערית?
-
- 49 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן לקנות מכשיר אנדרואיד חדש וצריך המלצה לאחד בתקציב עד 250$ מצאתי את הסמסונג ספיקה I5700 בתקציב. הדרישות: WIFI, BT, GPS ושתהיה אפשרות לתוכנת ניווט חינמית לגמרי (הבנתי שלWAZE צריך חיבור WIFI או 3G, האם אפשר בלי? או דרך תוכנה אחרת?) תודה, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה , אבא שלי בעבודתו נמצא כל היום על הכביש בכל רחבי הארץ והוא כבר מעל שנה משתמש ב- GPS של דודה שלי והגיע הזמן להחליץ GPS. הוא צריך GPS שמזהה את כל המקומות בארץ ומעודכן שלא יעשה לו בעיות , לגבי טעינה זה לא בעיה משום שהמכשיר מחובר כל היום לטעינה ברכב יחד עם הפלאפון וכו' . כרגע יש לו את אחת הגרסאות הישנות של IGO והוא רגיל לממשק שלהם אם כי בגלל שזו גרסא ישנה היא לא מעודכנת ומובילה אותו בדרכים לא דרכים עד כדי כך שאנחנו צריכים לתקן אותה או לשים לב שהיא מובילה אותנו לאין כניסה וכו' . בכל מקרה אני סתם חופר נגיע לעניין. אני מחפש חוות דעת על ה- GPS4700M של QUE . http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCGPS4700M ואיך הדגם הבא ? יותר טוב ? NQ500i http://www.wallashops.co.i…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB בחוט מאריך של 3 מטר} הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני .... בתודה מראש LIMER
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי אייפון וחשבתי לקנות לאישתי טלפון טוב עם מסך טאץ איכותי בסביבות 2000שקל מה דעתכם על הירו?
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון חדש. אחרי הרבה מאד התלבטויות הגעתי למסקנה שאם כבר משהו חדש אז HTC דיזייר- אבל הוא יקר ואם כבר אייפון אז 3GS אבל הוא יקר. בסוף נשאר לי האופציה ל-N97 עם התקציב שלי. עכשיו שאלה לבעלי ניסיון עם המכשיר- איך הוא? איך המסך מגע? יש באגים מיוחדים? איך הסוללה עם גלישה ב-WIFI? ואיך המוזיקה. האלו בעיקר הדברים החשובים לי שלא מצאתי עליהם תשובה מספקת ב-gsmarena. תודה מראש
-
- 40 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אז החלטתי שנמאס לי מהנגן הישן שלי, ואני רוצה משהו חדש. החלטתי גם ש-16GB מספיק לי לעתיד הנראה באופק. אני רוצה את הנגן בעיקר למוזיקה, אבל בהחלט רוצה את האפשרות לשחק מדיי פעם במשחקים, ולגלוש באינטרנט. המועמד הראשון היה כמובן ה-iPod Touch. לצערי יש לי איתו כמה בעיות. ראשית, אני לא סובל את Apple, מבחינת הם השטן בגלל הגישה המאוד אנטי שלהם. שנית, העובדה שהם לא תומכים ב-Flash גם בעייתית. ולבסוף, המכשיר פשוט יקר מדיי לטעמי. אחרי זמן מה ראיתי שיש גם את ה-Zune HD. יש לו כמה יתרונות. ראשית, הוא לא של Apple, שנית הוא זול יותר משמעותית. ולבסוף, הוא נראה לדעתי טוב הרבה יותר, וכמובן לא מכריח אותי לעבוד עם iTunes שהיא תוכנה מאוד לא נוחה ומאוד מגבילה. וגם יש לו תמיכה טובה בסרטי 720P (רוב ה…
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום ! אתמול עידכנתי את הN97 לעידכון החדש ביותר (V21) ומאז הפלא השתגע . קודם כל במהלך העידכון הוא כתב לי שאין מספיק זיכרון בכונן C אבל המשיך את העדכון , ולאחר שהוא הסתיים , הוא המשיך להודיע שאין מספיק מקום ב C ואני חייב לרוקן . לאחר שמחקתי כמה תוכנות לא חיוניות כמו ICQ וכדו שמתי לב לכמה בעיות : לא רואים שעה / תאריך במסך הראשי , כל מיני פעולות לא עובדות בטענה "לא ניתן לבצע פעולה זאת , נסה מאוחר יותר " .. בקיצור , הוא השתגע ואני מאמין שזה קשור לעידכון . עכשיו שאלתי אליכם מה לעשות ? אם יש דרך לעדכן מחדש ? או שעדיף לקחת את הפלא לאורנג' שיטפלו לי בו שם ? ד''א גיבוי עשיתי למזלי [ : ) ]
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
אני משתמש בפלאפון בכרטיס זכרון של סאנדיסק. עד עכשיו היה לי של 2 ג'יגה, היום קניתי של 4. שאני שם את הכרטיס בפלאפון הוא עובד זה מראה שיש כרטיס, אבל שאני מחבר אותו למחשב (אני מחבר את הכרטיס הקטן לADAPTER שלו, ואת הADAPTER לדבר כזה שמצד אחד מחברים את הADAPTER והשני הוא USB שמחברים למחשב), אז זה מראה כאילו אין שום דבר ("נא הכנס דיסק לכונן G"), ושאני עושה עם ה2 ג'יגה זה כן קורא. ההבדל שראיתי זה שעל ה4 ג'יגה רשום HC, ועל ה2 לא. אבל אם בפלאפון זה עובד אז במחשב זה לא יעבוד? מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
נתחיל בזה שאני מאוד רוצה לקנות SMARTPHONE ונמאס לי לחכות. חיכיתי חודשים רבים לירידת מחירים ואני מרוצה מהמחיר העכשווי שלו (פחות מ2000 שקל בחו"ל). כמה שאלות: לא לגמרי ברור אם יהיה ניתן לשדרג לWIN MOBILE 7. 1) האם זה באמת קריטי, ולמה ? 2) האם המכשירים של TMOBILE עם החומרה המשופרת יכולים לעבוד ברשתות הסלולריות בארץ ? 3) האם יש יתרון בקניית מכשיר פרוץ מחו"ל או שאפשר לפרוץ לבד בקלות (לחסוך אולי במחיר) ? 4) האם יש אלטרנטיבות אחרות בשוק המיידי ?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אחותי מעוניינת בטלפון חדש, שלה גם גרוע וגם מתפגר. חשוב שיכיל: מצלמה כמה שיותר איכותית, המינימום 3MB כמובן שמדובר בפיצ'ר ולא במשהו שישמש בתור המצלמה הראשית שלה. אפשרות לגלוש בWIFI. אפשרות להוספת זיכרון ע"י כרטיס מיקרו SD. עדיף גם: מסך מגע אלא אם מישהו יודע להמליץ חזק נגד כעיקרון יש העדפה או לNOKIA או לטלפונים שמריצים את WINDOWS MOBILE. הטלפון יכיל את הSIM העכשיוי שלה, שהוא לא SIM של דור 3. אם מישהו יודע גם להמליץ על חנות כמה שיותר קרובה לכפר סבא, מה טוב. תודה. עדכון: G810 של TOSHIBA הוזמן ממגה פון כפר סבא. סקירה בהמשך.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-