עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שאלה למבינים - האם האלטרנטיבה הבאה בתור (כיוון של - D2 אין רמקול מובנה - וזו פונקציה חשובה בשבילי) , היא ה - E100 של IRIVER , איך הוא מבחינת התמיכה בעיברית ,עידכון גירסאות קושחה , איכות וידאו (מסך פחות טוב מ - D2 ? ) , תקיעה (במהלך העבודה) , משך חיי סוללה , אמינות (!!!) , וסתם שאלה אחרונה - האם ה - D2 תומך ברמקולים חיצוניים (מבחינת הספק - לפחות 1W) , חיבור מתאים ובמקרה שכן - איזה רמקולים מומלצים ? (עוד אחת...) - ה - E100 נראה עם ביצועים קרובים מאד ל - D2 , שניהם קוראניים אז למה כזה הבדל משמעותי במחיר ? האם ככלל IAUDIO טובה מ - IRIVER או סתם שיקולים שיווקיים , או שבאמת ה - D2 הוא ליגה אחרת ? בתודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  2. Started by DimRah,

היי, אתמול רכשתי את הדגם הנ"ל ורציתי להוסיף אליו את תחנת העגינה. מצאתי שני אתרים, האחד כתוב בו שהוא מתאים ל-TF300T והשני לא כתוב בו שהוא מתאים ל-TF300T, אבל המחיר בו יותר אטרקטיבי. 1 - מחיר מוזל: http://www.fre.co.il/pl_product~999999912698~39~91.htm 2 - מתאים לדגם שלי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8579 רציתי לשאול אם תחנת העגינה באתר עם המחיר המוזל תתאים בכל זאת לדגם ה-TF300T ולא רק TF300. תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. הורדתי MONKEY BALL ושמתי בתיקיית הAPP בITUNES ואז חיברתי את האייפוד טאצ' דור שני שלי אבל אחרי שזה סיים את הסינכרון זה כתב שאי אפםשר היה להתקין בגלל שלא ניתן היה לאשר את זה או משהו כזה... אני חושב שזה כנראה כי המכשיר לא פרוץ.. הבנתי שפריצה יכולה להעשות ע"י תוכנה בלחיצה אחת בלי שום כיבוי וכאלה אבל זה יכול למחוק את כל מה שיש במכשיר לא? או שיש דרך לעשות פריצה בלי למחוק? אפשר גם קישור לפריצה כי תמיד אומרים לחפש בנעוץ אבל יש 8 אפשרוויות לפריצה ואני לא יודע מה הכי טוב =\ תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. גוגל עורכת את כנס העיתונאים בו היא מציגה את הסמארטפונים החדשים שלה - Nexus לא עוד: תתרגלו לשם Pixel, משפחת מכשירים חדשה בעלת חומרה מתקדמת ומערכת הפעלה 'נקיה' לכתבה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  5. בעבר הגישה שלי הייתה לקנות את המדבקה הכי זולה שאפשר למצוא באיביי. בעקבות נסיון עם מדבקות "פושטיות" שהורסות את חווית השימוש החלטתי לבדוק האם שווה להשקיע במדבקה ואם כן מה לבחור? לפי מה שהבנתי יש שני מאפיינים שמשפיעים על "חווית השימוש": שקיפות - נתקלתי במדבקות עכורות חלקית שממש הרסו את הצבעים מהמסך מגע - מדבקות שגורמות לאצבע להידבק ולא להחליק על המסך כמו שצריך השאלה היא מיהם היצרנים ששווה לבדוק ומה היתרונות של כל אחד מהם? לדוגמא, יש את חברת Zagg שהמדבקות שלהם ממש יקרות אבל קראתי עליהם הרבה ביקורות לא טובות על כך שהמדבקה פוגמת במגע. האם ישנם יצרנים נוספים שהמדבקות שלהם איכותיות / ראויות לשימוש?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  6. Started by the king2006,

מישהו יודע מתי מגיע ה Nokia N70 לארץ לספקיות??? ומה לדעתכם יותר טוב 6280 או N73 ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by be_Barak,

שלום, ראיתי פה כל מיני תגובות של אנשים לגבי המכשיר הזה אבל רציתי לשאול בכל זאת מאנשים שיש להם / היה להם את המכשיר....אני מעוניין לרכוש את המכשיר זה נראה לי מכשיר די טוב די סבבה במחיר של 550 שקל נשמע גם טוב עכשיו רציתי לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר / היה להם איך הוא מבחינת סאונד איכות ווידיאו כמה זמן הוא יכול להחזיק...? תודה רבה לכל מי שעונה....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by slip,

לCOWON ייצא מתישהו את הCOWON IAUDIO A3 שיהיה קפיצת מדרגה יחסית לA2 שיהיה ממש מבייש(לעומת מה שA3 מציע) הוא יתמוך בהרבה פורמטים ויהיה לו מסך בעל 16 מיליון צבעים,יהיה ניתן להקליט דרכו וידאו מממיר VCR וממצלמות,וכל מה שהיה אפשרי בA2 ביותר איכות - בקיצור תותח חדש מבית COWON הנה קישור http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=12604 ועוד דבר בקוריאה כבר יצא הQ5 רק שאני לא מבין קוריאנית אז אני לא יכול לבדוק עליו-אם מישהו מבין ויוכל לתרגם הנה לינק http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php?id=B04&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=B&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=B&desc=asc&no=100&bmenu=B

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by WizMaster,

היה באמת הכרחי לסקור את כלל היסטוריית האנושות בנוגע להאזנה למוזיקה, הן נייחת והן ניידת? זו באמת כתיבה לא מקצועית, אם אין לכם מה לכתוב, אז פשוט אל תכתבו, אני לא רואה טעם בלמלא עמוד שלם של ביקורת על נגן מוזיקה בסקירה היסטורית על הרגלי השמיעה משחר האנושות... לתשומת לבכם.

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  10. שלום , אני רוצה טאבלט למטרות לימודים (סטודנט). כלומר: - גלישה באינטרנט כולל פתיחת מסמכי PDF/Word , מצגות וכו' - הצגת וידאו ב avi/mp4 עם אפשרות להתקין איזה נגן וידאו שאני רוצה (אני רוצה לצפות בסרטונים במהירות X2) - מספיק רק wifi התרשמתי מאוד מהאיכות מסך של Ipad2 , ורק בגלל זה אני מעדיף Ipad4 ולא טאבלט אחר (תקנו אותי אם השיקול שלי לא לעניין). הבעייה: יש לי ניסיון רע עם המכשירים של Apple (היה לי ipod touch): - בשביל להעביר סרטונים הייתי צריך להשתמש בתוכנת המרה מיוחדת בשילוב עם Itunes. - כמובן שבלי פריצה אין בכלל עם מי לדבר. - בכללי אין ממש חופש פעולה (נגיד לעומת Android). אני אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המכשיר... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ori24,

שלום לכולם, החלטתי בסופו של דבר ללכת על האייפון 3 GS כי זה מספיק לי וראיתי שבEBAY אפשר להשיג כזה חדש בסביבות 1500 ש"ח עם 16GB זיכרון. יש לי כמה שאלות בנושא: האם בטוח וכדאי להזמין משם? האם אח"כ ניתן לפתוח אותו ברשת פלאפון? אני לוקח SIMFREE איך מתקינים לו אח"כ עברית? האם המכשיר הוא באמת חדש משם? אני דיי חדש בעסק לכן השאלות הם בהתאם תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. החברה המתקאמבקת מצליחה להפתיע אותנו פעם נוסף, באמצעות ה-SpeakerHat שעושה בדיוק את מה שהשם מעיד עליו לכתבה

13. מוכן להתגמש גם ל-1500 ש"ח, חשוב לי שיהיה מסך גדול - 10 אינץ' לפחות, אם אפשר גם GPS - אשמח, לא חובה. מה כדאי ואיפה הכי כדאי לקנות? בחו"ל? תודה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  14. הי! אני מעוניין בהמלצה לנגן MP4 איכותי מבית טוב (לא אפל) מבוסס פלאש עם זיכרון פנימי של לפחות 8GB (עדיף 16GB). אני רוצה נגן עם איכות מוסיקה טובה, איכות בנייה טובה, דק וקטן עם מסך גדול יחסית לגודל של המכשיר, ועיצוב יפה (שחור - רצוי מתכתי או פלסטיק מאיכות גבוהה). אני רוצה גם שיהיה לנגן ממשק פיסי ותוכנתי נוח לשימוש. חובה שהנגן יזוהה במחשב כMass Storage Device. חובה זמן סוללה ארוך של לפחות 18 שעות בניגון מוסיקה. חובה שהנגן יציג שמות של קבצים בעברית (לא עברית הפוכה). רצוי שהנגן ינגן גם קבצי FLAC וOGG, וגם MPEG בלי המרה. רצוי שלנגן תהיה יכולת הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון MicroSD (לא חובה). רצוי שלנגן יהיו רמקולים Built-in (לא חובה). רצוי מאוד שיציאת האוזניות של הנגן תהיה בחלקו העל…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי יש לי אפשרות לקנות Ipod Video 80Gb מתאילנד במחיר די מצחיק (לא זיוף או משהו כזה...) השאלה אם אני אקבל איתו גירסא שתומכת בעברית, או שאני אצטרך לצרוב לו עברית בארץ? תודה מראש Install

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היצרנית הסינית התופחת משיקה דגם מעודכן של ה-MateBook D, עם מעבד מרובע וכרטיס גראפי ייעודי בעלות קורצת בהחלט לכתבה

17. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הפורום, לצערי הרב במהלך המסע לפולין אבד לי הכבל USB של הSansa. ולכן, גמלה בלבי ההחלטה לרכוש חדש. והנה צצה לה בעיה... בחו"ל(Amazon) כבל לSansa עולה בערך 3 דולרים. בארץ הקודש הצלחתי למצוא רק ב"מכלוף מחשבים" את הכבל במחיר אסטרונומי של 150 ש"ח... האם מישהו יודע על מקום אחר שבו אפשר לרכוש את הכבל במחיר נורמלי? כל עזרה/עצה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש לעוזרים ועונים

18. בסמסונג לא ממתינים להשקה הרשמית של ה-Galaxy S9 וכבר בוחנים את הדגם המוביל הבא, כך נראה לכתבה

19. Started by n9555,

מחברה אמינה... (וכמה שיותר מוכרת כמו sandisk) - שיתאים לאימוני ריצה-כמה שפחות נפח - יש לי פחות מ-50 שירים אז בלי הגזמות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הדגמים העדכניים של Mediatek יהיו אלו שיפעילו את המכשיר החכם הקומפקטי והתקציבי מבית היצרנית הסינית לכתבה

21. הלן חבר'ה, בהמשך לאפליקציה שפיתחתי בשם Subwoofer Vibrator, שמפעילה את הרטט לפי הקצב של המוזיקה שאתם שומעים, עכשיו פיתחתי אחת שעובדת אך ורק על הרטט. הכוונה היא שברגע שמתקשרים אליכם, לא יהיה עוד את הרטט הרגיל והמשעמם, אלא ממש את קצב הבאסים של השיר ! אשמח לקבל חוות דעת שלכם ההורדה כמובן בחינם מהמרקט: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.vibetone סרטון קטן שיראה לכם איך זה עובד:

22. הכל היה בסדר, עד שפתאום שאני לוחץ להציג את כל הביקורות של האפליקציה, אז נפתח לי מסך אפור כזה וזהו כלום. ניסיתי כל אפליקציה קיימת בחנות גם כאלה שכבר התקנתי וכאלה שלא. ועדיין משום מה שאני רוצה לראות ביקורת של האפליקציה מסך אפור. ניסיתי הכל בעצם, ניסיתי להפעיל מחדש את הטלפון, ניסיתי אפילו לעצור את התהליך של המרקט ואפילו למחוק את הנתונים שלו. אין לי רוט על המכשיר ואני לא מעוניין, ובגלל זה אין לי אפשרות למחוק אותו לגמרי ולהתקין מחדש, אך עצירת התהליך וניקוי נתונים שעשיתי לא עזר אותו דבר זה התחיל ככה פתאום ניסיתי אפילו להחליף לאנצר אולי הבעיה אצלו, אפילו עצרתי את האנטי וירוס שלי, מה לא עשיתי. שום דבר לא עוזר, זה התחיל וככה זה תמיד. יש לי one plus 5t מעוד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mc_elad,

אני לא מתמצה כלכך בחברות \מחירים... או מה נחשב מוצר טוב יותר או פחות (קיצר אין לי מושג בתחום.. ) בבקשה עזרה ... התמונה זה דוג' לאוזניות עורף.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  24. אהלן, קיבלתי לא מזמן פלאפון Samsung I8000 Omnia II באנגלית אני מחפש להתקין עליו עברית בשביל לשלוח SMS ולגלוש באתרים כמו ynet, NRG וכד' . אני חדש בקטע של הסמארטפונים ואין לי מושג מה לעשות, אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בנושא.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.