עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, ברשותי מחשב כף יד מסוג Mio168 רכשתי בעבר כרטיס Wifi של Spectec וכבר גלשתי דרכו בעבר במקומות שונים. השבוע קיבלתי ראוטר אלחוטי של סימנס מבזק וחיברתי למחשב הביתי, במחשב הביתי אני גולש בלי בעיה לאחר שהגדרתי את הראוטר אבל במחשב כף היד אני לא מצליח לגלוש. במחשב כף היד מופיע החיבור שלי בין החיבורים האפשריים ואף מציג סטטוס של מחובר, אבל למרות זאת אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (במחשב כף היד). בהתחלה היו לי הגדרות של סיסמא ואבטחה ברשת האלחוטית וחשבתי ששם הבעיה, ניסיתי להוריד את האבטחה לחלוטין ועדיין אותו מצב. האם מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדרות נוספות שצריך לעשות במחשב כף היד ע"מ לאפשר גלישה?…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  2. Started by aviseror,

שלום , אני רוצה לקנות psp עכשיו השאלה האם כדי לקנות חדש הוא יד שניה ? והאם אפשר לפרוץ את הpsp לבד ? ואם פורצים את ה psp האחריות יורדת ? ומה טווח המחירים היום של psp slim lite ?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. שלום לכולם. אני שוקל לקנות א ה HTC Cruise רק שאני קצת חושש מהמסך מגע. מעולם לא היה לי מכשיר עם מסך מגע לפני כן ויש לי הרושם שזה נוטה קצת להיהרס... הבנתי ש הHTC Cruise מותאם ובנוי ללחיצה עם האצבעות ולא רק עם העט. האם זה באמת עדין? או שזה טכנולוגיה אמינה? שווה לקנות את המכשיר? תודה 8)

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. Started by silas91,

מה אתם חושבים שעדיף לקנות את הנוקיה N76 או את האייפון ?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  5. Started by rjjb7,

קניתי היום כרטיס זכרון SD התומך בשיטת HDSC ומסתבר שהמחשב כף יד שלי - Palm Zire 71 לא קולט את הכרטיס כנראה עקב הטכנולוגייה הזו. ניסיתי לחבר את הכרטיס למחשב עם הקורא כרטיסים במתחבר דרך USB אך גם הוא לא מזהה את הכרטיס כלל. מה אפשר לעשות כדי שלפחות המחשב יקרא אותו כך שאשתמש בו כDOK אם לא כהארדיסק לפאלם??? נ.ב. לא נראה לי שיהיה אפשרי להחזיר לחנות אותו חזרה אחרי שפותחים אותו.... כל פתרון יתקבל בברכה..!

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  6. מה ההבדל בין הגירסא של ה40 ל60 ול80 ב-PS3 ? כיאלו רק גודל המקום שאפשר לשמור עליו? ומה אפשר לשמור עליו ? כיאלו משחקים באים עם דיסקים אז למה צריך לשמור (שמירה של משחק שוקלת רק כמה MB ,לא?) פעם שמעתי שככל שיש יותר מקום זה משפיע על המהירות והביצועים, זה נכון? ואם כבר אני פותח אשכול אז אולי מישהו יכול לענות לי על עוד כמה שאלות א) כמה עולה PS3 בדיוטי פרי? ב) יש שם גם גירסא של 60 ו80 או רק ארבעים? ג)באיזה חנות אפשר לקנות בדיוטיפרי? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  7. Started by m.l,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי, אין חשיבות למחיר כי אני יכול להשיג במחיר מוזל דרך חבר משפחה, אבל לכול מכשיר שבדקתי היו חסרונות וייתרונות כמו איטיות מערכת ההפעלה, או פאק מסויים זה או אחר, גם זמן בטריה קצר נחשב לבעיה, אני צריך שיהיה או סוני אריקסון או נוקיה, כרגע יש לי K610 אז הוא צריך להיתעלות על עצמו כדי להוות שינוי משמעותי, בכול מקרה הדרישות הן: 1) מצלמה איכותית-מעל 2MP כ יש לי כרגע בסוני 2 מגה פיקסל, 2) נגן MP3 טוב 3) מסך טוב 4) סוללה שמחזיקה לפחות ליום אחד ולא כמו הN95 שהסוללה שלו פחות מיתחסלת בכלום זמן, 5) שהמערכת הפעלה תיהיה מהירה ולא איטית-לפי מיטב הבנתי הסימיביאן איטי תנו היתחשבות, אני חייל ולא מעודכן במצב השוק ובדגמים, אם הייתי יודע הייתי בוחר ל…

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  8. Started by the-f-master,

אני כנראה מזמין אותו,אבל בתור חוות דעת,הוא שווה את המחיר או שהמתחרים טובים יותר? מה שחשוב לי זה מצלמה טובה,MP3 טוב(יחסית לטלפון) ואמינות

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

אני מחפש המלצה לרמקולים ניידים שיראו בסגנון של http://www.manifest-tech.com/images/ce_gallery/accessories/Samsung--BS300-BT-Speaker.jpg אם אפשר.... או שהם יהיו כלולים בתוך נרתיק ככה שיהיה נוח לשלב איתם את המכשיר התקציב הוא 200 שקל... צריך שבעיקר יעשו את העבודה אבל איכות (זאת לא מילה גסה חה-חה...) לא תזיק רק שלא יהיה משהו עם העמדת DOCK הלא שימושית הזאת... ואם אפשר בתקציב הזה גם שלא יראה מצועצע גם זה טוב...

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  10. Started by saar3,

הכותרת אומרת הכול!!

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  11. Started by razoli,

קניתי אותו לא מזמן וגיליתי שסלקום דחפו קיצור מציק של כוכב ברקע לבן לאינטרנט ואיך לעזעזל אני מעיף אותו???!!! וגם מה המיגבלה של מיניפלאש (בגודל הקובץ)? הטלפון תומך ב Widgets אי אני ליוצר לו אחד משלי?? מישהוא יודע איך אני מסיר את האיקון של המפעילה??? ואיך אני מקטיין את השעון מחליף אותו לדיגיטלי וכו??? בתודה רז

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  12. שלום חבר'ה, אבא שלי ביקש ממני למצוא לו באינטרנט איזה תוכנית של כל האלקטרוניקה לבניית משדר לשלט של TV ,ז"א החלק שנמצא בTV אשר קולט את אותו השלט, אשמח מאוד אם תעזרו לי כי לא ממש מצאתי, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  13. אהלן אני רוצה לקנות אוזניית בלוטות שתתאים לN95 טווח מחיר של עד 150 ש"ח. רצוי פחות. האוזניה תשמש בעיקר ברכב (ואולי באופנוע אם היא תהיה נוחה) המלצותיכם יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  14. Started by Muadib,

בת דודה שלי רוצה לקנות לעצמה צעצוע חדש. היא קונה את המכשיר בארה"ב וחשוב לה בעיקר שתהיה תצוגה גדולה, ברורה ונוחה לניווט. אני אשמח גם להצעות למכשיר עם נפח גדול יותר בלי עליה משמעותית במחיר. תודה!

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  15. שאלה למבינים - האם האלטרנטיבה הבאה בתור (כיוון של - D2 אין רמקול מובנה - וזו פונקציה חשובה בשבילי) , היא ה - E100 של IRIVER , איך הוא מבחינת התמיכה בעיברית ,עידכון גירסאות קושחה , איכות וידאו (מסך פחות טוב מ - D2 ? ) , תקיעה (במהלך העבודה) , משך חיי סוללה , אמינות (!!!) , וסתם שאלה אחרונה - האם ה - D2 תומך ברמקולים חיצוניים (מבחינת הספק - לפחות 1W) , חיבור מתאים ובמקרה שכן - איזה רמקולים מומלצים ? (עוד אחת...) - ה - E100 נראה עם ביצועים קרובים מאד ל - D2 , שניהם קוראניים אז למה כזה הבדל משמעותי במחיר ? האם ככלל IAUDIO טובה מ - IRIVER או סתם שיקולים שיווקיים , או שבאמת ה - D2 הוא ליגה אחרת ? בתודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן דיוידי נייד עם מסך, כמה שיותר טוב בתקציב הנתון. עדיפות למסך 9, אבל מסך 7 גם יהיה בסדר. מעדיף מחנות מוכרת. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. Started by glotis,

החלטתי לשדרג את ה-6230 למשהו מהדור החדש (יחסית), ונראה לי שה-6500s זאת הבחירה הכי טובה (לא אכפת לי מסימביאן). אז הוא מופיע באתר של אורנג', אבל משום מה הם אמרו לי שהם כבר לא משווקים אותו ולא ידוע להם מתי הוא יהיה זמין שוב.. אז כמה שאלות: אם אני קונה אותו תהיה לי בעיה להכניס את הכרטיס סים אליו בגלל שיש לי כרגע דור ישן יותר? האם אני יצטרך לשלם יותר לאורנג', כלומר הם יוכלו לזהות שיש לי מכשיר דור 3 ויאלצו אותי לשדרג לחבילה עם דור 3? מאיפה כדאי לקנות אותו? חנות באינטרנט? אפשר לסמוך על אתרים או חנויות שמוכרות מכשירים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. Started by XpHunTeR,

חשוב - מצלמה איכותית מאוד, סוללה חזקה, משחקים באיכות טובה, ממשק נוח, כפתורים בעיברית, קרינה נמוכה לא חשוב - אינטרנט, GPS, מצלמה קידמית לשיחות וידאו, מוזיקה, סרטונים ורדיו. איזה הכי כדאי לי מבין כל המכשירים האלו: (חוץ מ N95) http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Price/ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  19. Started by ggg456,

שלום לכולם, יש ברשותי אוזניית בלוטוס מדגם motorola hs820 כמו בתמונה למטה. ניסיתי לחבר אותה למחשב, באמצעות מתאם בלוטוס של belkin דגם f8t009 למחשב שנראה כמו התמונה השנייה. הצלחתי לחבר בין שניהם, ואפילו שעמתי גם מוזיקה באוזנייה (למרות שהחיבור לא היה כל כך יציב וקשה היה לבצע חיבור ביניהם כל פעם). הגעתי לרגע שבו האוזייה חדלה להשמיע מוזיקה, ומאז היא דולקת תמיד על האור הכחול, לא משנה מה. אה והיא גם לא עובדת (רק יש אור כחול) איך מסדרים את זה???

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגן מדיה בסכום של 350 ככה, מקסימום 400... חשוב כמובן שתהיה איכות צליל טובה, שהמסך יהיה איכותי ושהתוכנה תהיה נוחה לשימוש... ערכתי השוואה בZAP וראיתי כמה שעומדים ברוב התנאים בצורה סבירה... הייתי רוצה לדעת על איזה אתם ממליצים... השימוש המרכזי של הנגן הוא שמיעת מוזיקה, אבל חשוב שבכל זאת יהיה איכות צפיה סבירה תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. היי לא הבנתי מה זה בידיוק עושה האם אפשר לשלוט איתו בשני מסכים שמחוברים על מחשב אחד או שאפשר לפצל את המחשב ולשים עוד מסך ומקלדת והשתמש בו במחשב שני בו זמנית? http://www.overstock.com/Electronics/Portable-2-port-KVM-Switch-Box-with-Cables/1552978/product.html תודה מראש~!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. אני מדבר על הדגם הזה: http://zap.co.il/fs.asp?PID=311612915&sog=C-MP3Player תודה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  23. כלומר, האם אפשר להשתמש במבנה שבו התיקיות כבר נמצאות על הכונן של הנגן במקום לחפש לפי אמן או ז'אנר וכל השטויות האחרות האלה? זה סתם מציק

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  24. או שניתן לשים ע"י עדכון קושחה?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. שלום פורום ! * פריצת PSP ותיקון PSP לכל הסוגים ב-99 ש"ח. * מגני מסך ב-25 ש"ח. * דיסק משחקים ב-25 ש"ח. פריצת PSP | תיקון PSP | פריצת פספ | תיקון פספ | PSP | פספ | משחקי PSP http://www.psp.mygal.us/ כנסו, PSPGAMER.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים