עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by taltarablus,

האם אי פעם רציתם לשחק במחשב שלכם בזמן שאתם במיטה? או שאתם באמצע מהלך מדהים ואתם חייבים לשירותים? הכירו את Remotr, האפליקציה שמאפשרת לכם לשחק במחשב דרך הסמארטפון שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/remotr-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-pc-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by KFL,

יש לי נוקיה n73 me. לפני כשבוע הורדתי משחקים לפלאפון. חיברתי את הפלאפון למחשב דרך הUSB. נפתח לי חלון עם 10 תיקיות, שמתי את המשחקים באזה סתם תיקיה. כשבאתי להתקין את המשחקים היה לידם סימן שאלה. לחצתי וכתב לי שאין אפשרות לפתוח. לידיעתכם המכשיר שלי לא פרוץ. לכן השאלה שלי היא כזאת האם כדי לשים משחקים אני צריך לפרוץ את המכשיר או שפשוט המשחק לא מתאים למכשיר?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  3. היי, אני מתכוון לקנות את הMeizu MX5, ומתלבט לגבי אם לקנות 32G או 16G ולהוסיף כרטיס זכרון. לקנות את ה32G יקר יותר מ16G+Micro SD Card, ולכן התעוררה השאלה. אם אני מתכוון להתקין את האפליקציות על הזכרון הפנימי, ולאחסן את המוזיקה על כרטיס הזכרון החיצוני, האם ארגיש פגיעה בביצועים ? ברור לי שכרטיס זכרון חיצוני הוא איטי יותר, אבל על מוזיקה זה לא אמור להשפיע ולגרום לפגיעה בביצועים למיטב הבנתי. *השאלה רלוונטית לכל סוגי הסמארטפונים תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Tal Israeli,

שלום, אני מעוניין לקנות לאשתי סמארטפון בתקציב של כ-2000 ש"ח. אני מתלבט בעיקר בין LG G5 לבין Samsung Galaxy S6. מה אתם ממליצים?

5. Started by Ghtm,

אחותי שברה לעצמה את המסך של הנגן שלה אז היא רוצה לקנות חדש... יש לה אמנם נוקיה 5800 שמבחינת נגן מספיק אבל היא מתלוננת שזה גומר לה תסוללה. התקציב הוא סביב האלף שקל, אבל עדיף כמה שפחות... בסך הכל הדרישות שלה נמוכות למדי- רק צריך שיהיה בו מספיק נפח (16 ג'יגה ככה). חשבתי אולי על האייפוד נאנו מהדור החדש אבל אני כבר מזמן לא מעודכן בנושאים האלה, איך הוא נחשב בסך הכל? אשמח לעזרה תודה גיא

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  6. תוצאת מבחן הביצועים Antutu מציבה את הדור הבא של היצרנית הסינית הצעירה במיקום מחמיא ומבטיח עד מאוד לכתבה

7. Started by tzay,

שאלה מתוך בורות מוחלטת בתחום: באילו יישומים ניתן להשתמש ללא חבילת גלישה, עם/בלי wi-fi? להוריד אפליקציות אני מניח שחייב גישה לאינטרנט אבל מה לגבי שימוש שוטף? למשל ב- WhatsApp או ב- waze?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. עוד דגם חדש ומסקרן של המותג עבור השוק ההודי עתיד לספק שבב Snapdragon 855 Plus, מצלמת 64 מגה-פיקסל ועוד הפתעות - כאשר יש סיכוי שנראה אותו מושק רשמית גם באירופה, לראשונה לכתבה

9. יש לי את האפליקציה והיא נהדרת, אני יכול לרשום מתי נכנסתי ומתי יצאתי מהעבודה, לציין כמה אני מרוויח לשעה והוא מחשב לי הכל לבד + שומר לי את התיעוד של המשמרות שלי. נהדר לעובדי משמרות. העניין הוא שראיתי שאפשר לנהל שם יותר מעבודה אחת, ולכן, מאחר והתחלתי לעבוד בעוד מקום הכנסתי את ההגדרות, שיניתי את כל מה שצריך לעשות. כשלחצתי על העבודה השניה (Y נניח) ועשיתי Punch in ראיתי שגם העבודה הראשונה (X) מתחילה "לרוץ" וכאילו זה סופר לי זמן בשתי העבודות - זה גרוע, מן הסתם אני לא עובד בשתי העבודות במקביל. כך יוצא מצב שכל התיעוד נהרס והחישוב הכלכלי גם כן. אשמח לפיתרון (אם יש), אני בספק אם זו היתה כוונת המשורר מההתחלה. כנראה אני מפספס הגדרה כזו או אחרת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. היצרנית הקוריאנית עדיין לא מוכנה לוותר על עסקי המכשירים החכמים שלה ומתכננת מתקפה מחודשת עם מותג חדש שירש את סדרת ה-G לכתבה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  11. ארכיטקטורת עיבוד מתקדמת במיוחד של אינטל זמינה כיום אך ורק למחשבים ניידים - אז לקחנו אותה לסיבוב על מנת לקבל הצצה לעתיד המבטיח של 10 ננומטר וחידושים נוספיםלכתבה

12. Started by gretadni,

אם כתוב שאין פוקוס אוטומטי בסמארטפון עם מצלמה אחורית של 13 MP ומצלמה קדמית של 5 MP , עד כמה זה משפיע על הצילום?

13. Started by kingofzulu,

שוקל להביא unlocked lg g2 d800 מארהב לשימוש באורנג בארץ. מבין שהדגם בעקרון עבור at&t אבל פה ושם נטען שיש בעיות ושם ופה נטען שאין בעיות ... לכן מבקש עזרה ומידע ממוקדים; 1. להבנתי לא צפויה בעיית שימוש ב 3g בארץ. אם לא נכון, מדוע ? 2. האם תהייה בעיית שימוש ב g4 אורנג בארץ ? אם כן, מהי והאם יש לה פתרון במאמץ סביר ? 3. האם המכשיר כולל עברית שיש רק לבחור אותה, או שאי אפשר / יש צורך בעבודה "קשה יותר" לשם כך ? 4. היה וההרפתקה לא כדאית, ובכל זאת צריך להיצמד לדגם d802 שנמכר במקור עי אורנג, אבל ברכישה בארהב, מה הקריטריונים לאמינות (הבנתי שיש מקומות שמפורסם d802 ובסוף מגיע ובתוכו הוא d800) - מקור אספקה מארהב / אחרת ; ebay / amazon /alibaba /bestbuy וכדומה ? אודה על סיוע מהיר שכן …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by eitan111,

שלום לכולם, אפליקציית בי פון של בזק , מבקשת בעת ההתקנה הרשאה לקריאת אנשי קשר, שינוי אנשי קשר ,קריאת יומן שיחות , קריאת הודעות הטקסט שלי . מה הסיבה לחדירה הזו לפרטיות וכן האם אפשר להתקין את האפליקצייה אם לא אתן הרשאות לפעולות הנ"ל. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. הי העליתי אתמול אפליקציה בתשלום למרקט, והוא דורש ממני חשבון adSence ע"מ לקבל את התמלוגים שלי. אין לי חשבון כזה, וגם אין לי עניין ליצור אותו כי אין לי אתר משלי. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  16. Started by OmerS,

שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב נגן MP3, התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח אבל אשמח מאוד להוציא סכום יותר הומני מזה בסביבות ה- 1200 בערך. בדקתי בעיקר את ה- iPod Touch ואני אשמח לשמוע הערות ו/או הארות שיש לכם בנוגע למכשיר הזה ספציפית ולמכשירים אחרים שאולי כדאי לבדוק במקומו. אחד הדברים שמושכים אותי לכיוון ה- iPod Touch היא האפשרות ל- WIFI שהיא מאוד שימושית לחייל שלא נמצא בבית הרבה. כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות עליהן: 1. ה- iPod Touch \ Classic תומכים בתצוגה של עברית? 2. מהי האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשירים הנ"ל והאם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות במקביל לרכישה של הנגן עצמו? 3. לאיזה מחיר עלולה להגיע חבילה של כל ה"עזרים" לאייפוד (כגון מטען רגיל לחשמל, כיסוי מגן ועוד)? ראית…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  17. Started by xxgalxx,

דגם המוצר: אייפון 5 מפרט טכני מתומצת:צבע לבן, נפח 16 GB מצב המכשיר: כחדש אביזרים נלווים:מגן מסך + מגן קשיח למכשיר, מגיע עם הקופסא המקורית הכוללת: מטען(מקורי), אוזניות, מגן מסך שמולבש על המכשיר (רצוי להחליף) המוצר מקורי: מטען מקורי שנאי + כבל מקורים ולא הסיניים החליפיים. מחיר: 1900 תמונות: אזור מכירה: חיפה והקריות , יש אפשרות למשלוח בתוספת תשלום. יצירת קשר: פייסבוק - Gal Etinger, 0548018373, דואר אלקטרוני galetinger511@gmail.com.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  18. Started by ncode,

אני בונה אפליקציה פשוטה יחסית שתדע לקרוא/לכתוב ממסד הנתונים: הבעיה שכל פעם שאני מריץ את התוכנית אני מקבל את השגיאה הבאה: Error parsing data org.json.JSONException: Value <?xml of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject הקוד של האפליקציה: package a.a.a; import java.io.BufferedReader; import java.io.IOException; import java.io.InputStream; import java.io.InputStreamReader; import java.io.UnsupportedEncodingException; import java.util.ArrayList; import org.apache.http.HttpEntity; import org.apache.http.HttpResponse; import org.apache.http.NameValuePair; import org.apache.http.client.ClientProtocolException; import org.apache.http.client.HttpClient; …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המכשיר הנ"ל, נתקלתי באתר הבא שמוכר אותו. http://www.bdigitalmobile.com/pl_product~113~5~0.htm באתר כתוב שניתן לשדרג בתשלום, למכשיר מטען היבואן הרשמי ולקבל בין היתר תמיכה מלאה בכל רשתות הסלולאר בישראל ותמיכה מלאה בדור 4. מה זה הקשקוש הזה ? הטלפון אמור לתמוך ברשת דור 4 וכל הרשתות בארץ As IS, בלי שום קשר ליבואן רשמי. האם מדובר בדרך נוספת לסחוט עוד כמה שקלים ? או שיש אמת בכל הסיפור הזה ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. אבל אני חדש בעולם הסמארטפונים. מה פספסתי? מה קורה לי מתחת לאף? מיקום ואיכון? אפליקציות סוררות? קריוס ובקטוס? Galaxy Nexus Maguro ICS 4.0.2

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  21. Started by gilboag,

מחפש נגן MP3 עם 32GB שיהיה עמיד ככל האפשר (ישמש גם לטיולי גיפים בשטח) התקציב גמיש . לא IPOD ולא אפל בכלל. עברה לי מחשבה של לקחת טלפון שתומך ב מיקרוSD 32GB ולהשתמש בו כנגן , לא במקום הנייד הקיים אלה רק כנגן , אולי עם אנדרואיד ישן כלשהו ? יש למישהו הצעות ? רעיונות ? אשמח לכל תגובה איך הSANSA FUZE הזה : http://www.sandisk.com/products/music-video-players/fuze-plus/ ראיתי אותו בפחות מ 300 והוא תומך בכרטיסי ניקרו SD עד 32GB - יחד זה יצא כ 400 ש"ח - שוווה ?

22. יש לי HTC ONE החדש , ויש לו את האפשרות לשלוט על הטלויזיה הממיר והמערכת קולנוע , הכל עובד פיקס בשילוב של שלושתם , החסרון היחיד שיש רק ווליום של מכשיר אחד... אני מנסה גם לשלוט על השלט של המזגן אבל הוא כאילו לא מזהה את הלחיצה של הכפתור , יש הבדל בעינית?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. Started by danihaif,

שלום, אני נמצא בארה"ב וראיתי את הHTC G2 שמאד אהבתי ואני שוקל ברצינות לקנות. כמה שאלות: 1. האם הטלפון יעבוד בתדרים של ישראל? 2. האם יש למישהו ניסיון עם מכשיר שאינו משווק בארץ? מה היחס של חברות הסלולאר ללקוח כזה מבחינת אחריות, תיקונים והחזרים על המכשיר? 3. מה דעתכם על המכשיר בכללי? 4. כמה מסובך זה להתקין עברית עבור מכשיר שכזה? אני יודע ששאלתי המון שאלות ואשמח לתשובה מפורטת ועניינית. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היבואנית הרשמית של שיאומי בארץ מבצעת השקה רשמית למכשיר הדגל המתקדם - במחיר מפתיע לחיוב לעומת זה שפגשנו בהשקה האירופאית לכתבה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  25. Started by avi1231231900,

שלום אני פונה אליכם כיוון שאני אובד עצות, ברשותי נוקיה 5700 המגיע עם "מערכת הפעלה" של סימביאן, לעיתים קרובות הטלפון עושה ריסטרט וכאשר הוא חוזר מהריסטרט הוא במצב שקט מוחלט,לא רמקולים,מוסיקה ולא בשיחות טלפון,כמו גם כאשר אני מקבל שיחה במצב זה הטלפון רוטט ללא הפסקה,כדי לתקן זאת צריך להוציא את הסוללה ולהפעיל את הטלפון שנית. חשוב לציין שהטלפון הנ"ל היה בתיקון בחברת אוראנג בסביבות ה10 פעמים והבעיה אינה נפתרה כמו גם הם החליפו לי פעמיים את המכשיר,לטענתם. האם הבעיה הנ"ל מוכרת לכם?אני חושב שהטלפון עושה ריסטרט כאשר הוא מאבד רשת סלולארית. תודה, ויום טוב

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.