עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by KoM,

סרטון מעניין שהופץ ביו טיוב משווה את כל דורות האייפון מבחינת מהירות העלאת תוכנות, חזרה למסך הראשי ואינטרנט. מעניין לראות את הקרבה היחסית בין ה-3GS ל-4 (בהתחשב במעבד ה-1GHZ המותקן ב-4), ואת ההבדלים הגדולים בדורות הראשונים.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  2. סמסונג מציגה מסך AMOLED בלתי שביר. http://www.gsmarena.com/unbreakable_amoleds_coming_from_samsung_in_two_years-news-1825.php

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Lirans,

שלום רכשתי n86 בסלקום יש לי בעיה להתקין תוכנות שמיועדות למערכת ההפעלה s60 - הודעות של לא נתמך או שפשוט לא מופיע כלום בטלפון אם אני מעדכן את התוכנה של המכשיר זה יכול לסדר את העניין? בנוסף האם אני עדיין אוכל להשתמש בפורטל של סלקום? תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  4. יצרנית הטלפונים HTC עוברת למסכי Super LCD חוסכים והולכים אחורה או אולי בלעדיות של סמסונג?! AMOLED עדיין זו המילה האחרונה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3925774,00.html כמו שציינתי בעבר, קיים הבדל בין ה-AMOLED של מכשירי סמסונג ל-AMOLED של מכשירי HTC http://www.unwiredview.com/2010/02/14/display-wars-samsung-wave-super-amoled-vs-google-nexus-one-nokia-x6-samsung-s8000/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by omri_ro,

ראיתי במפרט שלהם שאין הבדל ממש משמעותי בחומרה (רק המעבד, בכמות הזכרון וטיפה במידות המכשיר), והבנתי שלא בעיה לעדכן לאנדרואיד 2.1. האם שווה לדעתכם לחכות לו ולהוסיף במחיר (לא שמחר אני מחליף מכשיר ובכל מקרה לא קניה דרך חברת סללולר כזו או אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. תנו לי המלצות בהתאם לדרישות שכתובות למטה. המחיר הוא די גמיש אבל תנסו להישאר בטווח של 1000-2000. ואם אתם חושבים שכדאי לחכות עד שיצא מכשיר X או מכשיר Y תכתבו... תודה מראש לעוזרים/עוזרות. ---------- תקציב: 1000-2000. דרישות: מערכת בקוד-פתוח, Wi-Fi, מסך מגע, נגן MP3/וידאו, מצלמה 3 מגה ומעלה עם צילום וידאו, חריץ לכרטיסי זיכרון. קניה: יד ראשונה בלבד. אזור: צפון.

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Gil80,

שלום. אני מעוניין לקנות סמארטפון (לא אייפון) מארה"ב שגם יעבוד בארץ. הייתי רוצה משהו בסגנון HTC EVO אבל זה לא יעבוד בארץ. חשוב לי שלא תהיה עליו מערכת הפעלה של microsoft וכמובן שזה יעבוד בישראל. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by DAVIDKI19,

שניהם 3.2 האיכות של המצלמה תהיה אותו הדבר או לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לשדרג את הגירסא של המכשיר, והמוזיקה בתוכו יקרה לליבי. מה הפרוצדורות בשביל לשמר את המידע שבאייפון שלי ? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Gyro,

שלום חברים אני מקבל ככל הנראה SAMSUNG GALAXY S 9100 מארה"ב בימים הקרובים, אשמח לקבל מספר תשובות ו/או קישורים רלבנטים לשאלות הבאות: 1. הבנתי שמעבר לדגמי המפעילות תכלס יש 2 דגמים לא נעולים למכשיר גרסה אמריקאית ואירופאית, מה ההבדלים ביניהם אם בכלל? 2. רוט - האם יש כבר רוט רשמי ומסודר שנבדק למכשיר+פונטים בעברית שאוכל להתקין בביטחה יחסית? לא בטוח שבא לי לחכות עד לסוף אוגוסט לפחות עד שאקבל תמיכה בעברית, אני יודע שאני יכול להוריד מקלדת עברית אבל בא לי לקבל סמסים מחברים ולהיות מסוגל לקרוא אותם בתור התחלה וכמובן כל נושא אנשי הקשר... אולי בכל זאת עדיף לחכות ל2.2? מה דעתכם? 3 - הבטרייה של המכשיר - מה הדרך האופטימלית לבצע את מחזורי ההטענה לצורך קבלת תפוקה מלאה שלה? 24 שעות בהתחלה? פר…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום אני מבקשת המלצה לשני טלפונים ניידים (שמתאימים לרשת פלאפון) ואני מבינה שאין ברירה וחייבים מכשיר דור 3 לרשת פלאפון הראשון: טלפון נייד הכי פשוט הכי זול, ואם אפשר עם מקשים וספרות גדולים, קל וקטן. השני: נייד מתקדם יותר, עם WIFI, קטן וקל . אלא אם כן יש פיתרון אחר לגלישה באינטרנט ללא WIFI. בדקתי קצת וקראתי המלצות בעיקר על הספיקה של סמסונג. הבעיה היא שניתן לרכוש את המכשיר רק בפלאפון. מה גם שנראה לי קצת מוגזם לרכוש טלפון נייד ב 100 ש"ח. אבל הבנתי שאין כל כך ברירה אז חשבתי להקצות עד 1400 ש"ח בערך למכשיר הזה. אלא אם כן יש מכשיר טוב שיכול לבוא במקום נטבוק, ואז אני מוכנה להעלות את התקציב (אם זה יחסוך לי קנית נטבוק) השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר מיילים וגלישה באינטרנט. מוסיקה וסר…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by spitzi,

שלום, קניתי מכשיר GPS MIO S505 לפני כחצי שנה. מאז הפעלתו הראשונה צצות בו בעיות חוזרות ונשנות, שלדעתי מקורן בתוכנה: 1) מדי כמה זמן, ההנחיה הקולית מפסיקה לפעול פתאום. אי אפשר להפעיל אותה מחדש ע"י שינוי שפה בתפריט "מיו שלי" או ע"י שינוי מין הדובר תחת "אפשרויות מסלול". רק אחרי אתחול המכשיר (הסטת הכפתור עד הסוף), ההנחיה הקולית חוזרת לפעול. 2) תוך כדי נסיעה, המכשיר קופא לגמרי לפתע -- תמונה קפואה וחוסר תגובה ללחיצות. רק אתחול מחזיר אותו לפעולה. אני מעדכן את המכשיר באופן קבוע מהאינטרנט דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. האם בעיות אלה ידועות ויש להן פתרון ? האם יש טעם להביא את המכשיר לתיקון אצל רונלייט ? תודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Gyro,

המכשיר שלי הגיע, מכשיר מדהים לכל הדעות. הרוט הותקן בהצלחה ללא בעיות מיוחדות על פי המדריך הבא: http://iandroid.co.il/phpBB3/topic4751.html לצערי בחלק של התקנת העברית הסתבכתי, ראיתי מספר מדריכים להתקנת פונטים בעברית אבל לא מצאתי אחד שמתיחס ספציפית לגלקסי ואני חושש לנסות מדריכים שאינני יודע ש "בטוחים" למכשיר הזה, בנוסף ניסיתי 2 מהם אך בהצלחה חלקית בלבד. הבעיות שיש לי כרגע הם: 1. התקנת פונטים בצורה נכונה - פונטים שאינם רק בעברית אלא גם מתאימים למכשירים אחרים (נוצר מצב שאני שולח SMS שמגיע לאנשים אחרים כסימני שאלה ) 2. התקנת מקלדת עברית - התקנת מקלדת שתתן עברית מלאה בדומה למקלדות רגילות (הורדתי את המקלדת המומלצת במדריכים אך האותיות הפוכות במיקום שלהם בה - האות "ת" לדוגמא בצד שמ…

• 12 תגובות
    • 15.8k צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי לאחותי יש פלאפון של נוקיה דגם לא משוכלל מידי , אתם יודעים דור 3 אבל הפשוטים בעיקר בשביל צרכים בסיסים. הערכה של הפלאפון שלה לא כוללת קבל להעברת נתונים אבל אני יודע שיש אפשרות להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון ולהיפך דרך ה Bluetooth . השאלה שלי היא איך עושים את זה ? מה בדיוק מתקינים במחשב, תוכנה , דרייבר ... ? תודה

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. מכשיר עם מפרט לא רע בכלל מיצרן יחסית לא מוכר מחוץ לקוריאה וארה"ב: * מעבד Snapdragon במהירות 1GHZ. * מסך AMOLED בגודל 3.7 אינץ' וברזולוציה של 800X480. * אנדרואיד 2.1. * מצלמת 5 מגה פיקסל. עדיין לא מצאתי מחיר אך המכשיר מושק בקוריאה ממש עכשיו וצפוי להגיע לארה"ב בהמשך השנה. http://mobile.engadget.com/2010/07/21/pantechs-vega-im-a650s-launched-in-korea-packs-android-2-1-and/

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  16. פטנט ייחודי למזגן יעיל בעיקר למשרדים כי לעובדים בדרך כלל לא כל כך אכפת על המזגן, הם לא משלמים חשמל, אבל יכול להיות יעיל גם לבית. בעיקר למי שנמאס לו מחשבון חשמל שהולך ועולה ביחד עם מזג האויר גלאי'>http://best.shopy.co.il/products/172499"]גלאי תנועה לכיבוי המזגן ולחסכון בחשמל נראה לכם סביר חסכון של בין 10% - ל20% ? מה אומרים?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by (G),

חצי שנה מתכנתים יושבים על זה והנה האור בקצה המנהרה, עדיין לא התקנתי אותו על המכשיר כי אני מחכה לגרסה הסופית שתצא בקרוב. ממה שהבנתי ניתן להריץ את 2 מערכות ההפעלה ביחד(אנדרויד, סמסונג OS) מערכת ההפעלה ניתנת להרצה רק מכרטיס חיצוני חובה MICRO SDHC לכל בעלי המכשיר, יש תקווה להוציא ממנו עוד קצת... אם אני לא טועה זה יהיה מכשיר האנדרויד הכי קטן עם החומרה הכי חזקה יחסית לגודלו. --- מכיוון שהפיקסון12 זהה לסמסונג ג'ט(חוץ מהמצלמה) אולי גם עליו יהיה ניתן להתקין אנדרויד 8)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by galr52,

שלום אני מקווה שזהו המקום הנכון לשאלה... טוב אז לפני שבוע קניתי ממיר למחשב ולא קלטתי איתו כלום http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735495 עכשיו השאלה שלי אם אני אקנה את הממיר הזה לTV אז זה יקלוט משהו או שהמקלט זהה בשתיהם? אם זה חשוב הממיר יחובר לLCD 32 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734950 בברכה, גל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ykg,

היי, משהו יכול לעשות סדר בבלאגן ולהסביר מה הדרך הכי משתלמת להביא אייפון לארץ וכמה בערך זה עולה? אני יודע שבאנגליה זה סים פרי אבל ממש יקר,בארה"ב זה רק דרך AT&T ויש איזה קטע שרק אזרח ארה"ב יכול לחתום איתם על חוזה ואז לבטל. מאיפה כן אפשר להביא אייפון (4 נניח) במחיר המשתלם ביותר ואיך עושים זאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות נגן שעיקר שימושו יהיה לצפייה בסרטים, הדישות הם מסך לפחות 4 אינטש, אם יש יותר עד 7 נראה לי עדיף ותמיכה בכתוביות בעברית. ראיתי את הארכוס 5 אצל חבר והוא נראה מכשיר מעולה, אבל ראיתי שיש או דגם עם 250GB או עם 8\16 אבל עם אנדרויד, מה זה נותן והאם עדיף האנדרויד על פני המקום. אפשרות נוספת שחשבתי עליה זה, Iriver P7, מה דעתכם על הנגן הזה, אולם שווה לקנות אותו ולחסוך כסף, מה דעתכם? והאם הוא תומך בכתוביות בעברית? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. נמחק

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. -איך הוא בניגון סרטים? -מה גרסת האנדרואיד האחרונה הרישמית שאפשר להתקין עליו, ואיך העברית בה? -לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו בשימוש 'נורמאלי'? -יש דרך נוחה להעביר אנשי קשר והודעות מסימביאן לאנדרואיד? (דרך מחשב כמובן ולא דרך סים) תודה רבה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום אני טס לחו"ל עוד כמה ימים ורציתי להתקין סקייפ על המחשב כף יד.. מסתבר שסקייפ כבר לא תומכים בWM אז אני צריך למצוא חלופה.. כזאת שגם יכולה להיות מותקנת על המחשב המטרה היא לבצע שיחות דרך WIFI מהמחשב כף יד למחשב בבית. יש תוכנה שמסוגלת לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  24. תמונות יפות עם פלאש מניבות עיניים אדומות, איך מורידים? גם ברסקו אקספלורר לא מצאתי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים