גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
דגם ה-Snapdragon 845 הראשון של אסוס מגיע סוף סוף לישראל, ומעניק לנו תקווה גם עבור ה-ROG Phone המשוכלל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לקנות מכשיר GPS שיהיה מדוייק ביותר עם סוללה חזקה מאוד (הכי חשוב) כי זה לקטנוע אז אין איפה להטעין וכמה שפחות שטויות כמו נגנן MP4 וכד'
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פאלפון הסכום שלי הוא בערך 1000+ אולי מקסימום 1400. שני הדברים שהכי חשובים לי בפאלפון זה רמקול טוב וחזק ומצלמה איכותית, חוץ מזה כדאי גם מסך ואיכות תמונה טובה...אממ אני לא הולך כל כך להיכנס לאינטרנט וכל מיני כאלה...
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם מתי אתם חושבים או יודעים הGALAXY S יגע לחנויות הפרטיות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, אחותי רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב של עד 1500 שקל או 400$ להזמין מארה"ב ושדוד שלי יביא לארץ. מה שחשוב ביותר (לפי הסדר) זה: -מצלמה -נגן מוזיקה טוב -גלישה נוחה באינטרנט -משחקים שירוצו טוב עוד משהו שמומלץ זה שהפלאפון יהיה עמיד כמה שיותר מפני נפילות ושריטות וכו'... בינתיים חשבתי על הרייזר שעולה באמזון 400$. מה אתם אומרים? יש עוד משהו שצריך לדעת חוץ מזה שצריך להזמין SIMFREE/UNLOCKED? המפעיל הסלולרי הוא סלקום. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות את המכשיר הזה...מה מיוחד בו?יש לו 8 ג'יגה זיכרון?איך המסך מגע שלו? איך המשחקים שלו?מה הקטע עם החיישני תנועה? מה עוד יש בו מיוחד ששווה להשקיע בו?זה כמו אייפון בתכלס? המסך מגע שלו מגיב לאט כזה או מהר? וזה מסוג הפלאפונים שיהיה לי נמאס ממנו מהר או שאני ארצה כל הזמן להשתמש בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מי מבין המכשירים יותר טוב? בלי קשר למי מהם יותר טוב האם שווה להשקיע עוד איזה 400 שקל ולקנות את הasus-a639. אלה המכשירים שאני יכול לקנות וזה חייב להיות אחד מהם... אין אופציות למכשירים אחרים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אהלן! קניתי ace 2 i8160 בחו"ל... הוא לא מוכן להתעדכן ל ICS עדיין וגם cyanogen עוד לא תומך בו יש למישהו המלצה למוד טוב עם תמיכה בעברית? אני דיי חדש ועילג בנושא הסלולרים אז אני אשמח שלא יפציצו אותי במילים שאני לא אבין תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נגד מוסיקה פשוט יחסית, הפיצ'ר הכי חשוב לי הוא יכולת להעביר שירים ע"י לחיצה כפולה על הכפתור של האוזניות (זה שעונים איתו על שיחות). (לחיצה ארוכה מתנגשת בהרצת חיפוש של google now משום מה). השתמשתי בPowerAmp שהיא אפליקציה ממש מעולה שעושה בדיוק מה שאני רוצה אבל לצערי היא לא חינמית. האם יש אופציה חינמית ? המכשיר המדובר הוא SGS2 עם רום CM10. (הנגן שבא עם הרום הוא "Apollo" ויש לו אפשרות רק לעשות Pause ע"י לחיצה על הכפתור של האוזניות)
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
ללנובו יש תוכניות מרחיקות לכת עבור המותג שאותו קיבלו במסגרת רכישתה של מוטורולה - האם הן יהיו טובות מספיק בכדי לחזור אל מסלול ההצלחה? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר נקנה בחו"ל ואני רוצה לגייר אותו למערכת הפעלה מלאה בעברית. איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 7.3k צפיות
-
-
ה-Meizu Note 8 נראה כמו קאמבק מעניין עבור היצרנית עם שבב Snapdragon 632 עדכני, סוללה נדיבה ותג מחיר של פחות מ-200 דולר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
מתקפת שוק הביניים של סמסונג נמשכת עם צמד דגמים חדשים - שאחד מהם בעל קיבולת סוללה מרשימה במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איך להגדיר את האיקולייזר ? ובאיזה מוזיקה לא רצוי להשתמש ב srs wow .ואיך ממליצים להגדיר את ה srs wow ? ב srs wow המצבים הם boost\true bass\focus\srs\ מי שמנוסה ומבין טוב בשניהם שיתן לי הסבר.ואם אפשר באיזה סוגי שירים {למשל טרנסים אפילו} רצוי להשתמש ולהגדיר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אםשר להשתמש בפונקציות האלו בישראל? בכל מקום שניסיתי הוא לא נתן לי לעבור את שלב ההרשמה בלי להכניס כתובת, ואין אפשרות לשנות לישראל... מה אני מפספס? (על SGS2) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג בזול ? ולכמה ימים היא מחזיקה לכם עד לטעינה (לאילו שלא מדברים הרבה...עד 20 דקות ליום) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין בהמלצה על נגן MP3, מבוסס Flash . נפח 1-4GB. חשיבות לאמינות, נוחות תפעול, קומפקטיות; רדיו. סוללות: סטנדרטיות AA או AAA. אין צורך בהצגת וידאו. בתודה, ilil
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
ליצרנית הסינית יש סמארטפון שיעלה לכם רק כמה מאות שקלים, אבל מתיימר לספק את כל מה המאפיינים שתוכלו למצוא אצל מובילי השוק לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-leagoo-elite-1-מכשיר-ביניים-שלא-מוכן-להת/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת מה מבין הנגנים הבאים הוא הטוב והמומלץ ביותר (כמובן שאם קיים נגן יותר טוב במחיר הזה אשמח לשמוע עליו) אשמח אם תגידו באיזה מה היתרונות והחסרונות של כל נגן בתחומים הבאים: גודל מסך, איכות שמע, איכות הנגן ועמידותו, שלא יהיה רשום בגיבריש 1. http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=2826 מחיר 168 שח 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739501 מחיר 167 3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766970 מחיר 199 אשמח לדעת מה דעתכם, בברכה, גל
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
עינית הנגן יכולה להיהרס בגלל הרצה של סרט קדימה ואחורה?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
פרטים חדשים אודות מכשירי ה-P11 מבהירים שהיצרנית הסינית ממש לא מתכננת להוריד את הרגל מהדוושה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
אנחנו כבר יודעים כי ה-OnePlus 6 יגיע עם מגרעת עליונה במסך כמו זו של ה-iPhone X - אך לאלו שלא ממש מחבבים את הכיוון יהיה פתרון לכתבה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם תוכלו להמליץ לי על סמרטפון עד 1200 שקל שיהיה גם DUAL SIM מטרות עיקריות: WAZE אימיילים קצת משחקים תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אהלן חברה קניתי את הפלא הזה אתמול ורציתי לדעת איך אפשר לשים בו סרטים על מסך מלא שאני מנסה דרך התוכנה שבדיסק זה נותן לי לא על כל המסך על רזולוציה 320X240 ואני צריך 400X240 למישהו יש איזה שהיא דרך או תוכנה שאני יכול להשתמש בישביל לראות בכל המסך?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
טוב, זה לא לקח הרבה זמן, עם כמה תגובות שהדבר הכי קשה היה להשיג פיזית את ה5S בשביל לפרוץ אותו ולגאונים שישר יגידו שצריך להשיג את הטביעת אצבע שלכם קודם כל... מכשיר מגע... הטביעות אצבע שלכם נמצאות על כולו
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-