עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, חבר שלי קנה GPS MIO MOOV 300 וקיבל איתו SD עם חבילת מפות מערב אירופה. שאני שם את ה SD שהוא קיבל אני רואה את המפות על ה GPS שלי (גם MIO MOOV 300 ) . ניסיתי להעתיק את הקבצים ל SD שלי (גם את ה LIC וגם את ה CPF ) אבל משום מה עם ה SD שלי ה GPS לא קורא את המפות. יש למישהו רעיון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

למישהו יצא להתנסות בו אולי כנראה שיש לי בחור שרוצה החלפה על הWAVE בתמורתו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. בקרוב אני הולך לחברה שלי פלאפון לשאול אם אפשר לחבר לי פלאפון לחברה עכשיו אני רוצה לדעת כדאי שהם לא ידפקו אותי בטח יש להם איזה חוק שאומר שהם לא חייבים להודיע לי על חוקים מסויימים של משרד התקשורת ודברים שידפקו אותי בקטע הזה עוד לא קניתי את המכשיר השאלה אם אני קונה בחנות פרטית מה בדיוק מגיע לי ברשת אם אני מחבר? זה כמו מישהו שקנה מהחנות של הרשת את הטלפון? מה זה חוק הזיקה? כי קראתי על זה אבל לא בדיוק הבנתי מה זה אז אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה בצורה מובנת תודה רבה (המכשיר הוא SGS רווח של 1600 שקל אם קונים בחנות פרטית ולא בפלאפון)

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מכשיר מסויים שיש לו קרינת SAR גבוהה - 1.18. המכשיר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, וכמעט ולא לשיחות או לשליחת SMS (יש לי מכשיר נוסף). אני יודע שיש חשיבות לקרינה גבוהה ושהיא עלולה להגדיל את הסיכוי להתפתחות מחלות כגון סרטן. השאלה היא האם כאשר הטלפון מוחזק רחוק מהראש - כלומר ביד, הסכנה דומה?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  5. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה כמתנה לאימי. התקציב שלי לא גבוה במיוחד - ככה שאני כנראה לא אלך על מוצר של אפל. רציתי לשאול איזה נגן, מומלץ במיוחד? הדרישות: קטן / נייד, נוח לשימוש (הן בהכנסת שירים למכשיר והן בנוחות של שמיעת ובחירת שיר ספציפי מתוך רבים בקלות מירבית). איכות שמיעה מן הסתם - לא צריך להיות אודיופיל, אבל שלא יהיו תלונות על איכות או ווליום.. ראיתי את ה - sansa clip, האם הוא מומלץ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-mp3player&db1303915=1303916 תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. אפליקציה המכילה 4 משחקונים פשוטים מאד לא משהו סטנדרתי ומעניין אותי אם אנשים נהנים מזה להורדה חינם: http://itunes.com/apps/DooggenDooggen אני לא מנסה לקדם את זה פה הכל נעשה לשם לימוד והתנסות פשוט מעניין אותי אם זה מהנה למשתמש לא קבלתי חוות דעת ממשתמשים שהורידו באפסטור חוץ מחברים שהם פחות אוביקטיביים

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  7. אני מעוניין להצטרף לתוכנית פלאפון חיילים. האם יש אפשרות שבה אני קונה פלאפון "בחוץ" (1000-1400 ש"ח), מקבל החזרים לפי החוק (חוק ניתוק זיקה), ולא חייב בחבילת גלישה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by guyst21,

אם אני מעוניין עכשיו להחליף תרום מהקורי של אוראנג לרום אחר מה עם כל התוכנות והמשחקים שהורדתי ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. שלום לאיזה טלפון חכם יש את תוכנת ה-Calendar הכי טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  10. היי אני אמור לקבל את המכשיר בעוד ימים מספר (אם לא יתפס לו במכס...) ואני מעוניין לעדכן אותו מ-2.1 לגרסת הפרויו. האם כדאי להתקין גרסת קסטום? במה היא עדיפה על פני הגרסה המקורית? האם בכלל יצאה גרסת 2.2.1 רשמית ל-Captivate\At&t?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  11. העדפה ל-9", בטריה שלא מתה כעבור שעה ולא מוגבל מדי מבחינת פורמטים. מעדיף המלצות על סמך ניסיון אישי, מכיוון שכל המכשירים נראים בערך אותו הדבר. תודה.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  12. אני מחפש כבר המון זמן אוזניות in ear שיענו לדרישות חובב באס שכמוני. ובכל ביקורת, סיקור או דעה אישית אני מוצא את האוזניות שכבר הזלתי עליהן ריר, מאכזבות בעניין הבאס.. אני מוכן להשקיע עד כ-800 שקל על אוזניות IN EAR טובות. עדיפות ל- SHURE או Sennheiser ... כמובן שאם יש משהו אחר להציע, אני אשמח!

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  13. Started by amblin1,

זקוק לעזרה רכשתי חוסם ניידים פופולארי ב DX אך לצערי הנ"ל לא עושה את העבודה רציתי לדעת אם יש המלצה למשהו זול שעובד למשל האם זה מתאים? http://www.focalprice.com/MX194S/Mobile_Phone_Signal_Shield_Blocker_Jammer_Black.html

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  14. Started by digitalseeker,

הבנתי שיצא SAMSUNG WAVE 2 - ובו יש גרסה לבאדה - 1.2 השאלה הנשאלת היא איך אני מעדכן את הSAMSUNG WAVE שלי לגרסה 1.2 ?? יש איזה פיתרון באופק ?

15. Started by jacob300,

שלום מחפש המלצה לתוכנת GPS עבור Nokia 5800 XpressMusic מחובר לאוראנג' (אם למישהוא יש ניסיון עם Orange GPS ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. http://www.nokialand.co.il/2011/02/blog-post_15.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות GPS והבנתי שבעצם ישנה עדיפות קטנה למפות IGO אבל בכל זאת אני מעוניין לשאול פה בפורום מה דעתכם 1: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QA5066igo8 2: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RDS501europe מה משני המוצרים יותר טוב? תודה מראש.

18. היי, כשקונים טלפון חדש בחו"ל (אולי M9) מה צריך לבדוק לפני שקונים? איזה טלפונים מתחרים ב M9 ואיך הם מבחינת מחיר? באיזה רשת הטלפון צריך לתמוך כדי שיוכל לפעול באורנג'? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by AcidBurn10,

שלום חברים !! אני מחפש לקנות נגן mp3/mp4 .. משהו כמו זה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=3445666844&Cat2Cat1ID=3607&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he נגן של סילבר-ליין MP5 603 אני יודע ש-MP5 זה סתם גימיק שיווק או מה שזה לא יהיה.. אני מחפש נגן יותר איכותי מסילבר ליין , כי לפי מה שהבנתי הנגנים של סילבר ליין "לא משהו". התקציב כמו שרשמתי 400-450 ש"ח . יש המלצות?? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by zohar678,

מחר אני הולך לקנות פלאפון של נוקיה N85 יד 2 שנרכש מרשת אורנג'. הפלאפון פתוח אך ורק לאורנג' ואילו אני שייך לחברת סלקום. האם מישהו יכול לומר לי כיצד אני יכול לפתוח את המכשיר לסים פרי או לסלקום?

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  21. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם יש לי מכשיר NOKIA 5700 שקניתי מאורנג' האם יש אפשרות להתקין לו מערכת נקייה בלי כול האורנג והזבל שהם סמו שם (אני מודע לכך שזה מוריד את האחריות ) לפני המכשיר הזה היה לי נוקיה אחר שהיתה לו בעיה תיקנתי אותו בחנות פרטית והוא התקין לי גם מערכת נקייה שלי בלי הסלקום תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  22. Started by cloudead,

שלום, אתמול קניתי W595 חדש מאורנג', והמוכר אמר לי שחשוב שהטעינה הראשונה תהיה כזאת : קודם כל שאני ארוקן את הפלאפון לגמרי עד שהוא נכבה, ואז יטען לילה.. אז אתמול חיכיתי שהוא יתרוקן.. ואז חיברתי אותו למחשב בשביל לבדוק משהו וקלטתי שזה טוען. מהר ניתקתי ואז חיכיתי שיתרוקן וטענתי נורמלי כל הלילה.. יש מצב שהטעינה הקצרה הזאת (משהו כמו 30 שניות ) הרסה לי את הטעינה הראשונה ? כי המוכר אמר משהו שהסוללה זוכרת עד כמה מילאו אותה בפעם הראשונה ואז זה המקסימום שלה.. יכול להיות שהדקה הזו שהוא היה מחובר למחשב הרסה משהו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gal,

היי, ראיתי היום מישהו עם הנוקיה 5800 וכנראה שהוא התקין ערכת נושא שהחלונות נפתחים ונסגרים כמו בממשק AERO של ויסטה וזה יפה לאללה.רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הערכה הזו או שזה בכלל הגדרה שקשורה לפלפון עצמו! אם מישהו יודע מה מדובר אשמח אם יעזור לי. בתודה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  24. Started by F430,

אני מחפש כזה קאיס איפה מוכרים כזה בארץ למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  25. Started by moony123,

היי. צריכה לקנות נגן. כנראה 2GB. לא ממש משנה. הנקודה היא שאני רוצה אחד עם ספיקר ששווה משהו . יש המלצות ? ספיקר מובנה זה טוב ? או נחשב גרוע ועדיף לקנות ספיקר שמתחבר לנגן בנפרד? ואם כן איזה

• 1 תגובה
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים