עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי את המחשב כף יד - MIP P350 אני מעוניין לשדרג את גרסת ה - WINDOWS MOBILE עליו ל- 6.5 איך מבצעים זאת ? האם זה בכלל אפשרי ? תודה רבה.

2. Started by moldovani man,

יש לי איפון 3GS שמונה ג'יגה פרוץ. עכשיו פעם ראשונה הכנסתי אותו לאייטיונס ההכי מעודכן והוא ביקש מימני לעדכן אותו - עשיתי את זה, ואז לעשות ריסטור - עשיתי את זה ובכל פעם שהוא מגיע לאמצע הוא נותן לי איזה שגיאה עם מספר (37 לדוגמא אבל זה משתנה גם כן) וזהו המכשיר נעול אני לא יכול לעשות כלום. ניסיתי לעשות במצב UDF וחוץ מלשנות את מספר השגיאה שום דבר לא משתנה. בבקשה אם מישהו יודע מה לעשות אני אשמח לכל עזרה אני ממש תקוע עכשיו בלי פלאפון

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by IanCurtis,

שלום יש לי אנדרואיד samsung galaxy gt i7500 עם קושחה 1.5 שידרגתי ל1.6 בעזרת oden עם קושחה I7500XEFJB2 אבל שטלפון חזר מBoot אני מקבל כל הזמן את ההודעה com.android.phone has stopped unexpectedly בנוסף no service ואין קליטה (כאילו שה sim נעול) יש רעיונות מלבד לבקר את תחנת השירות של סלקום (שלא פתוחה בסוף שבוע)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מחפש המלצה למכשיר כף יש GPS .. חשוב שיהיה אמין ועם מסך גדול .... מה אתם מציעים איזה מכשיר היום נחשב למכשיר אמין איכותי טוב ?.... :

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  5. שאלה בכותרת כמה יעלה לי אייפון 8 או 16 גיגה בטוקיו בלי אף תוכנית....ניסיתי לחפש בגוגל באתרים יפנים בעזרת גוגל טראנסלייט...לא יוצא לי...לא מבין שם כלום... מישהו הזמין שם או היה שם או מישהו הביא לו משם?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. זה כמו להיות בחנות ממתקים שאתה ילד בן 6 ששוקל 50 קילו ואתה לא יודע מה לבחור יש כל כך הרבה מכשירים היום טובים ואין לי מושג איזה טלפון לבחור אני נדלקתי קצת על הN97 ולפי מה שקראתי באינטרנט זה כנראה הפאלפון בשבילי אבל לא יודע חשבתי לבדוק אופציות אחרות כשראיתי את המחיר בחברת פלאפון(החברה שלי) בכל מקרה אני רוצה לוח מקשים אינטרנט עדיפות ענקית לWIFI מסך מגע אפשרות לראייה של סרטםי אל אכפת לי רזולוציה או שמע טוב רק שיהיה אפשר לראות מצלמה פצצתית באיכות מעולה בנוסף לזה אני רוצה גם וידיאו באיכות מעולה שיהיה אפשר להתקין עליו מערכות הפעלה שונות או שלפחות יוציאו עידכונים כל הזמן למערכת הפעלה ולטלפון הזה בכלליות והכי חשוב לי מוזיקה! אני רוצה מוזיקה באיכות הכי טובה שיש עם כל התוס…

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by EyEOnE,

מחפש מכשיר זול ופשוט לצורך בסיסי של שיחות. חשוב שיהיה בעל מסך וכפתורים נוחים, ואיכות שמע טובה. שיעבוד ברשת סלקום או אורנג' [ביגטוק או טוקמן].

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nrg man,

הדגמים האפשריים הם 5011, 6062 ו7062 1. קודם כל רציתי לדעת איך המכשיר? ניסתי למצוא ביקורות אבל לא מצאתי משהו רציני. 2. איך תוכנת הIGO? 3. האם המפות בתוכנה באמת מתעדכנות באופן רציני? 4. איך מעדכנים אותם? בתשלום? יש דרך חנימית? יש אפשרות לפרוץ את התוכנה ואיך?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. טוב, עבדכם הנאמן הגיע לזמן שבו צריך לשדרג את המכשיר המת שלו (תנצב''ה 6120C). אז מה בעצם העניין, אני קונה מכשיר מאורנג' בתשלומים (רק ככה נח לשדרג) במסלול חיילים אולי (אם יתאפשר) ובעזרת שדרוג אחרי 3 שנים שיוזיל. מה אני מחפש במכשיר: מערכת הפעלה נורמאלית. אפליקציות וכמה שיותר. אפשרות (אפילו תיאורתית) להתקין לינוקס על המכשיר, סימביאן לא בא בחשבון, היא כבר מתה. מכשיר עם חומרה חזקה, לא מתפשר על מעבד\זכרון\מעבד גרפי. משחקים - תמיכה באימולטורים אצלי זה כמעת חובה. מסך מגע - אני מניח שזה החובה היום, כמובן איכותי ונח ככל שניתן, מוכן להתפשר אם יש מספיק יתרונות בקצה אחר. מצלמה - באמת שלא הכי חשוב לי, יהיה נחמד ל5MP ומעלה, ייתרון לצילום נורמאלי בתנאי אור קשים. אני יודע שמגוון המכשירים ב…

• 54 תגובות
    • 6k צפיות
  10. במכירה מוקדמת עולה משהו כמו 400+ ליש"ט אם אני זוכר נכון (כולל מיסים) - המון. השאלה היא האם זה שווה את התוספת מחיר מהמילסטון ה"רגיל". בנתיים מה שראיתי זה הבדל במעבד והעובדה שפרויו כבר מותקנת. חוץ מזה המשקל נשאר אותו דבר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by adamshar,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTC Desire בארה"ב, ושמתי לב שיש מגוון רב תכונות למכשיר שיכולות להשתנות. למשל: CDMA / GSM, מסך SLCD או AMOLED, מכשיר שהוא Branded או Unbranded, מכשיר שהוא Sim-Free או לא. ברור לי שאני צריך מכשיר GSM ולא CDMA, ומעדיף מסך SLCD אבל לא חובה. אבל אני מאוד מוטרד מנושא ה SIM-FREE - האם אפשר להוריד את הגבלת ה SIM או שמראש המכשיר חייב להיות SIM-FREE. לצערי חיפוש בפורומים שונים לא ענה על כל השאלות. אשמח להדרכה בכל הנושאים אליהם צריך לשים לב אם קונים מכשיר בארה"ב ומביאים אותו לארץ. ד"א חברת היעד בארץ היא פלאפון. תודה ואשמח לתגובות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by lev-27,

http://www.engadget.com/2010/09/01/live-from-apples-fall-2010-event/ בינתיים אייפודים חדשים. נאנו קיבל מסך מגע. זה כמו אייפוד טאץ' זעיר. דרך אגב, הכתבה שפירסמתם הייתה נכונה. המסך הזעיר שנחשף זה המסך של הנאנו נחדש. איזה צבעים! עכשיו הוא מלכלך על סוני ונינטדו. כמה משחקים אמיתיים יש לאייפוד טאץ'? חמש? הטאץ' החדש: מסך Retina עם תאורת LED, מעבד A4 ומצלמה קידמית. ממש iPhone רק בלי טלפון. נחמד! כל האייפודים בחנויות משבוע הבא. (בארצות הברית, כמובן)

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  13. או wifi, זה לא צריך להיות באיכות גבוהה, סבירה בסטריאו, ועדיף כמובן זול וכמובן רכיב שיקלוט את זה. המטרה היא לחבר רמקולים למחשב, ולחסוך בסיבוכיות החוטים תודה משהו כזה יתאים? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27212

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by roeesnir,

מתלבט בין שני המכשירים האלה. איזה יותר נוח? מה אתם אומרים?

• 42 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

אז כה יש לי אייפון 3GS ויש לי מלא אבק בין המסך לזכוכית שלו....איך אני יכול לנקות את זה?.. יש לי כלים לפתיחה..אבל אני לא מוצא מדריך צולם/ודיאו... תודה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני צריך בתקופה הקרובה לעשות קו בסלקום וחשבתי על הפלאפון אך הוא בהשווה לHD2?

• 36 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by lgmtk,

שלום. יש לי את הMILESTONE מה8/8. לאחרונה התחילה תופעה - מדי פעם, לא בזמנים קבועים, מתאפסים לי כל צלצולי הטלפון וההתראות וההודעות. צלצולי אנשי הקשר נשארים בסדר. מה שקורה זה שאני שם צלצול אחר מהברירת מחדל, שחתכתי בעצמי. אבל ברגע שהוא מתאפס, נשמע צלצול ברירת מחדל אחר (שבא עם המכשיר), רנדומלי לחלוטין מתוך הרשימה. כשאני נכנס לרשימה אני רואה ששום אופציה לא צבועה בירוק, כאילו שום דבר לא נבחר. כשאני מנסה לבחור את השיר שחתכתי מהרשימה, אפשר לבחור אבל אי אפשר לשמוע אותו ואם מתקשרים אז שוב שומעים את הברירת מחדל. הדרך היחידה שאפשר לפתור את זה היא דרך כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר. זה תמיד קורה לצלצול הראשי, להתראות ולהודעות ביחד - ורק להם. צלצולים של אנשי קשר ספציפיים נשארים בסדר. למישה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, ידידה שלי נמצאת בארה"ב ואין לי פלאפון, אז אני צריך פלאפון חדש, שקלתי ללכת על סמארטפון, ולאחר מחקר נסגרתי על 2 דגמים - SGS או HTC Desire אבל לאחר ברור יותר מעמיק הבנתי שבשניהם יש בעיה מאוד קריטית לי במידה ואני רוכש טלפון כזה, אם אני קונה Smartphone יהיו לו שני שימושים עיקריים 1-GPS ו2-SKYPE הבנתי שהGPS של הSGS תקול ושאמורים לפרסם לזה (אולי) שיפור בספטמבר (שאולי יעבוד) , אני מעדיף לא להתעסק עם זה, כי הGPS זה אחד הסיבות העיקריות לזה שאני קונה טלפון כזה. ןבHTC-D אין מצלמה קדמית כלומר SKYPE לא יעבוד כמו שצריך..(שלא נדבר על זה שזמן הסוללה שלו על הפנים, שזה גם דבר שמאוד חשוב לי) אני שוקל אפילו לקנות עכשיו טלפון זול זמני עד שיצאו דגמים חדשים..... אבל הבעיה בזה זה שאני נמצא …

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

ההתלבטויות העיקריות שלי הן לגבי HTC HD2 MOTOROLA MILSTONE XT720 NOKIA N900 SAMSUNG OMNIA HD לכול המכשירים יש מפרט די עשיר אך חשובים לי מספר פרמטרים : מבנה המכשיר (שרידות) מהירות UI כול המכשירים הם מכשירי מגע,חשוב שהמגע יהיה ריספונסיבי ככול האפשר. סוללה קליטה איכות שיחה איכות רמקול אופציונלי - מצלמה בנוגע למחיר יש הסדר נחמד עם דודי מאיטליה (לא,לא מדובר בEbay). תודה מראש

20. Started by token_toker,

אני טס לחו"ל (סין) עוד שבוע וחשבתי לשדרג את הדיימונד 2 שלי למשהו חדש. מה אתם אומרים SGS או ה-Desire? או אולי משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  21. אני אחרי צבא, וואלה האמת עד עכשיו לא היה לי יותר מידי טלפונים מתקדמים ממש. אני ברשת פלאפון, יש לי איזה דיל שאני יכול כמעט לקחת כל פלאפון, ויוצא לי מחיר טוב. זה מתחלק לכמה קטגוריות, מהפלאפונים הרגילים כרגע מה שנראה לי נוח ויחסית "פשוט" זה הסוני אריקסון W995. יש את הסמארטפונים - שאת האמת אני לא ממש הבנתי לאיזה שוק של קונים זה פונה? כלומר למה לי לקחת לדוגמא בלאקברי, או E72? מה היתרון שלהם? בבלקבארי יש לזה רשת משל עצמו? כלומר אפשר לשלוח הודעות בחינם או משהו כזה. (אשמח להסבר בעניין) ויש האייפון בוא נגיד, שיצא לי קצת ככה לתפעל אותו אצל אנשים אבל אני לא באמת יודע כמה אני הולך להשתמש בכל האפליקציות והדברים.. כלומר כמה למשתמש הממוצע באמת יש מה לעבוד עם האייפון..? (מעבר לזה צריך לה…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by elad-r,

שלום, אם אני קונה GPS ללא תוכנה (לפי מה שהבנתי זה משמעותית יותר זול), אני יכול להוריד בחינם תוכנה ולהתקין אותה לבד? ועוד שאלה, איפה אפשר להוריד מפות של מדינות אחרות? (אני צריך את איטליה..) ואיך מתקינים אותם? תודה!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. שלום, אחרי שהתקלקל לי ה-ARCHOS 705 והתיקון כבר לא משתשלם, אני מחפש מחליף, ראיתי את המכשיר smartq v7 בעל מסך מגע 7 אינטש עם 3 מערכות הפעלה, אנדרויד כרגע יש עדכון ל2.1 ואפשרות להוסיף תמיכה בעברית, לינוקס, WINDOWS CE. במחיר של 235 דולר. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31523 אפשרות נוספץ שראיתי זה ה-Witstech A81e http://www.merimobiles.com/Witstech_A81E_Android_2_2_Flash_10_1_App_Market_p/meri0306.htm בא כבר עם אנדרויד 2.2 מה שאומר שאמורה להיות תמיכה מובנת בעיברית. משהו יודע אן ניתן להוסיף תמיכה בעברית גם ללינוקס ו\או WINDOWS? האם באנדרויד ניתן יהיה לראות סרטים עם כתוביות?(קבצי SUB,SRT)? מישהו יודע מה זמן הבטריה? ובכלל מה דעתכם על המכשירים? והאם יש אפשרויות עדיפות …

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by berner,

הי לסבא שלי היה נוקיה 6111 לצערו המכשיר מתחיל לגסוס מבקש המלצה למכשיר לאדם בוגר שיהיה: בלוטוס לדיבורית+מצלמה יכולת שינוי שפה מהירה יכולת שינו אותיות וספרות מהירה \מסך ברור אמין יכולת לצפות בהודעות ושיחות שלא נענו שליחת הודעות מקלדת ברורה וקלה רצוי דור 2.5 או פחות מ 3 בכדאי לחסוך כסף סוללה אם אורך הפעלה ו חיים גדול בברכה ותודה

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by ManhattanProject,

לאמא שלי יש יומולדת בראשון לספטמבר, והיא מתלוננת כבר הרבה זמן על הרצון לGPS(אישה...) והחלטתי להרים ת'כפפה ולשכנע את אח שלי ואבא לשים קצת ולקנות לה GPS. הגענו לתקציב של 600 שקל(אבא שלי קונה לה עוד מתנה בנפרד...) וחריגה לא תתקבל בברכה, אם היא תהיה משמעותית אז סבבה. כעיקרון לא חובה שיבוא עם תוכנה, יש דרכים להשיג תוכנות לבד, אבל צריך שהוא יהיה טוב, שהסוללה לא תגמר מהר, שיהיה ברור וקריא גם אל מול השמש ואם הוא ינגן גם מוזיקה זה יהיה סבבה. המלצות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים