עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ExTazy,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כמתנה מכשיר GPS, כעיקרון רציתי מזמן לקנות כבר והתעניינתי בMIO P560, אבל הגעתי למסקנה כי אין לי טעם במחשב כף יד ושמכשיר כף יד משולב GPS סתם מעלה את מחיר המכשיר. לכן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר GPS סביר, במחיר נורמאלי. ויש לי שאלה האם על מכשיר GPS רגיל (שאיננו מחשב כף יד) ניתן להתקין לבד תכנת ניווט כמו IGO2006 כמו על מחשב כף יד? (פשוט אני מכיר מחברים שלי שהתקינו לבד את IGO2006 ואף לבד מורידים מפות ומעדכנים בתכנה) אני שואל שאלה זו כי ראיתי בהרבה תגובות בZAP שאנשים אומרים כי ניתן לעדכן מפות מהאינטרנט בחינם רק במכשירי כף יד ואילו במכשירים כאלו ניתן רק בתשלום דרך החברה לה שייכת התכנה.... תודה מראש, אלכס.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  2. אכזבה - חזרו מבלגיה, ואין אייפון (אזל בכל חנות בה המשפחה בקרה) ועכשיו אני עדיין בחיפושים אחרי פלאפון חדש! מצאתי את המכשיר הבא: Acer Liquid A מדובר במכשיר סביר במחיר של כ-1900 שח עם משלוח מ-clove מסתבר שאפילו יש לו שדרוג ל-FroYo http://android.modaco.com/content/acer-liquid-liquid-modaco-com/317448/leak-liquid-froyo-rom/ מה דעתכם?

3. Started by AlphaAndOmega,

אהלן, ראיתי שכמה אנשים הזמינו פה מclove ורציתי לשאול שאלה קטנה: האם המכס הוא על המחיר של המכשיר בלבד ,או על המכשיר+המשלוח? לדוגמה,desire hd עולה 399 פאונד והמשלוח עולה 24 פאונד ,אז האם המחיר הסופי יהיה 399*1.33 + 24 או (399+24)*1.33 תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by captaincaveman,

אחרי הרבה יותר מידי זמן, החלטתי לשדרג. כדי למנוע מעצמי בושות, אני אוותר על ציון המכשיר הנוכחי. נסתפק בזה שהוא כ"כ ישן שאין לו סים ולדרישות: מסך גדול. אני אסתדר עם כל דבר עד 4-4.5". יש לי יד גדולה, ואין לי בעיה להסתובב עם מכשיר גדול בכיס כל עוד הוא לא עבה. איכותי! אני אראה וידאו על המכשיר. מעבד חזק. הרבה זכרון. מצלמה - לא חובב צילום גדול. לא רואה את עצמי מצלם יותר מידי. וגם כשכבר אצלם, אני לא אשב עם זכוכית מגדלת ליד המסך כדי לחפש פגמים באיכות החומר המצולם. במילים אחרות, לא פקטור, אבל שתהיה מצלמה קדמית - רוצה. לא אכפת לי עד כמה זה לא שימושי מקלדת פיזית - לא צריך. נוח לי מספיק עם המקלדות on screen. שיהיה נגן מדיה טוב מבחינת איכות שמע. אני יושב הרבה עם אוזניות (די ט…

5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3962443,00.html אני אישית חושב שגם במקרה הזה נוקיה איחרה את הרכבת. המעבד לא מהשורה הראשונה, מערכת ההפעלה מחדשת מעט מאוד מהסימביאן ה"רגילה" המוכרת לנו ואין פה שום דבר שאמור לרגש או לגרום לי לרצות אותו בטרוף. אז נכון שיש מצלמה מעולה של 12Mp אבל זה אמור להגיע כבונוס לרוב המשתמשים - לא כגולת הכותרת (לטעמי לפחות) של הסמארטפון. מה דעתכם?

6. מה אז? איך אני מצטרף לאורנג'/סלקום? לשדרג סים? מסלול/חבילה? מישהו יכול להסביר בבקשה? כרגע אני תקוע עם מודו...

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by Matrix^Tank,

רציתי לדעת איך אני מחבר בין החיבור AUX ברכב לMILESTONE שלי?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אז מה שרשום בכותרת, אבל חשוב מאוד שאלו יהיו אוזניות איכותיות. מחיר: עד 500 ש"ח באיביי (אפילו אם זה 1000 בחנויות בארץ

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חברים, יש לי נגן MP3 -SANSA CLIP, יש לו תמיכת תפריטים בעברית אולם השירים מוצגים בחירבושים כאלה, רציתי לדעת אם יש אפשרות לתמיכה מלאה בעברית כך שגם שמות השירים יוצגו בעברית? *אם היה כבר דיון על זה אשמח לקבל הפניה אליו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by Fexor,

זהירות, פוסט ארוך. אני משתמש במכשירי שמיעה באופן קבוע עקב ליקוי שמיעה. יש בהם אופציה לשמוע באמצעות מנגנון הנקרא telecoil שבעצם יודע להמיר קרינה אלקטרומגנטית לשמע. מה שזה נותן לי זה שככה יש לי יכולת להשתמש במכשירים שמשמיעים אודיו (אוזניות וטלפונים נייחים ובמקרים מסויימים גם טלפונים סלולריים) ולשמוע רק אותם, ללא תלות ברעש שמגיע מהסביבה. זה מה שהייתי עושה בטלפון הסלולרי הישן שלי כל פעם שהייתי מקבל שיחה- מעביר את מכשיר השמיעה למצב telecoil ואז הייתי שומע רק את הטלפון, מה שהיה נותן לי את האפשרות להתרכז בנאמר ולהבין. אני לא יכול לדבר בטלפון במצב של שמיעה "רגילה" כיוון שכל רעש רקע הכי קטן מהסביבה מפריע לי להבין מה שמדברים אלי בטלפון הסלולרי. לענייננו, לפני שבוע שדרגתי את הטלפ…

• 33 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by em28,

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  12. Started by dolev16,

שלום,אני מעוניין לקנות מכונת זקן של פיליפס, דגם שלא קיים בארץ וספק אם בכלל יגיע בזמן הקרוב,מכרים שלי טסים ללונדון ואני שוקל לבקש מהם לקנות לי את המכונה, אני מתלבט רק בגלל סיבה אחת,במידה ויש לי תקלה במכונה, מה אני עושה ולמי אני פונה? כי אחריות מן הסתם אין ואני מניח שגם אין חלפים למכונה הזו בארץ.. מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by DaTHE,

שלום, מה אתם חושבים על הפלאפון הזה בכללי? שומעים בו טוב ברמקולים? ה-WIFI עובד טוב? איך המסך מגע שלו? מחיר: 1300 ש"ח. תודה..

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by מנחם,

קניתי אייפון 4 בארה"ב. התקנתי עליו כמה אפליקציות, ואני מחפש המלצות לאפליקציות נוספות. מותקן כרגע: waze facebook linkedin twitter focus! GeeTasksLite GorillaCam AroundMe Google iBooks Wikipedia Wikipanion Dictionary מורפיקס התוכנות של בנק הפועלים globes כמה כסף? amonitor UDD free Convert Units BodyFitness HiDef Radio Stanza iChess NetHack Epic Citadel Angry Birds Mega Jump ואני מחפש המלצות לתוכנות נוספות, גם כאלו שדורשות cydia, כשיצא ה jailbreak (ד"א, זה חוקי). בעיקר: מחשבון לוגי ( and or nor xor וכו' בבינארי, הקסה וכדומה) יומן יותר טוב מזה שבא עם האייפון, עם תצוגה שבועית (סנכרון עם google calendar חובה). וכל דבר שנראה לכם. בשביל השלמות: במקור רציתי לקנות סמסונג גלאקסי, א…

• 4 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. Started by rivzid,

יש לי מכשיר מדור 2 עם סים ישן ואני רוצה לקנות מכשיר מתקדם בחנות ולא בחברת סלקום. האם החנות יכולה להחליף לי את הסים לחדש או שאני חייבת לעשות זאת רק בחברה ואז לשלם להם דמי גלישה קבועים? תודה ריקי

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by iakovl,

טוב, בשעה טובה ומוצלחת הצטרפתי למשפחת הגלקסי S. הCaptivate נחת אצלי חדש בתוך קופסא והנה כמה תמונות מהירות מה עושים איתו עכשיו? 1. פתיחה של המכשיר לסים של אורנג' 2. ביצוע root 3. התקנת רום חדש והסרת התועבה של ATT 4. התקנת LAGFIX נורמלי, כנראה VOODO 5. הוספת עברית 6. העברת מידע מהנקסוס (עוד צריך להבין מה השיטה הטובה ביותר) אני חדש עם הסמסונג אז עוד נראה מה צריך לעשות, ברוך השם האנשים הטובים בXDA דאגו להכל אם למישהו יש המלצות (לרומים תוכנות וכו'), טיפים או סתם דברים שמשתמש סמסונג מתחיל צריך לדעת, זה הזמן לדבר

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם, בחודשים האחרונים השימוש שלי בטלפון הפך יותר משיחות להתכתבויות. כיום אני עם טלפון ללא מקלדת מלאה ומסך יחסית קטן (Nokia 6500 Slide) וזה מגביל אותי. לכן חשבתי שאולי כדאי לעבור לטלפון בעל מקלדת מלאה. האמת שאני ממש לא מעודכן ובקיא בשוק הטלפונים אז בשבועות האחרונים חיפשתי וקראתי פה בפורום וברשת כדי לאסוף קצת מידע. הדרישות שלי מהמכשיר: 1. מקלדת מלאה (וגם רצוי שתהיה נוחה). 2. מסך שיאפשר לקרוא דוא"ל בצורה סבירה (כלומר שלא כל שלוש-ארבע מילים יהיה מעבר לשורה חדשה) 3. שיהיה בעל יכולת חיבור לרשת אלחוטית. 4. שיהיה בעל יכולת GPS סבירה - זאת לא בדיוק דרישה, אבל נחמד אם יהיה. 5. אם ניתן, שיהיה בעל זמן סוללה סביר. 6. אם ניתן שיהיה בעל רמת קרינה נמוכה - אם כי הבנתי שבטלפונים האל…

18. Started by rivzid,

אני מבקש את עזרתכם בהחלטה איזה טלפון לקנות. הדרישות שלי: מסך מגע -רצוי מולטימדיה- ממש לא חשוב- לא משתמשת אפליקציות -ארגונית טובה ונוחה לשימוש,אפשרות להורדה ושימוש נוח במילון אנגלי אנגלי WIFI-חשוב מאד GPS-הכרחי תקציב- 1500-2000 ש"ח תודה לכולכם ריקי

19. Started by GooG,

שלום, היום בדקתי כמה עולה אייפון בארץ ונכנסתי לזאפ והכי זול שהיה שם זה 3500 שקל ושמעתי שבארה''ב זה הרבה יותר זול אז רציתי להזמין אבל אם אני ישים כרטיס SIM של אורנג' נגיד... אני יוכל לדבר ? תודה לעוזרים. :coolman:

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by yariz123,

טוב שלום לכול. אני לא יודע כמה זה קשור לפה אבל מישהו יודע איפה אפשר לקנותלייזר אינפרא רד כלומר אורך גל של 808nm ככה. שלא יוכלו לראות אותו בעיניים רק דרך מצלמה ושיהיה בעוצמה של סביבות 500mw בקשר למחיר שיהיה גם גג 500 שקל אני ראיתי כמה דיודות של לייזר כזה במחיר ממש מעולה הבעיה שאני לא יודע איך אפשר להפעיל את הדיודה לבד אם תעזרו לי בזה זה גם טוב מבחינת רכיבי וכלי עבודה יש לי רק צריך לדעת אם שווה לקנות דיודה כזאת ואם היא באה עם פוקוס כלומר אם היא ממוקדת כבר כמו שצריך או שגם לה צריךלהוסיף עדשה ראו משהו תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by חן מ,

אהלן קניתי לפני שבוע אייפון ואני עדיין בשלבים הראשונים איתו וצריך עזרה כמה שאלות: 1.קודם כל,למה כשאני מעביר רקע כלשהו אז האייפון דורס את הרקע הקודם שהעברתי ושם במקומו את הרקע החדש?ולמה לפעמים בכלל הרקע לא עובר,או שעד שהוא עובר לוקח המון זמן? 2.כשאני רוצה להעביר צלצול האייטיונס אומר שאם אני אעביר את הצילצול כל המוסיקה ששמתי עד עכשיו תימחק.איך מסדרים את זה? 3.כרגע המכשיר שלי לא פרוץ,ולכן הייתי רוצה המלצות להמון אפליקציות ומשחקים חינמיים טובים 4.המצלמה נפתחת אחרי כמה שניות מאז שלחצתי על הכפתור שלה.האם זה בגלל שהתקנתי על המכשיר שלי כבר כל מיני תוכנות? תודה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

http://www.androidcentral.com/nexus-one-update-android-221

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, יש לי אייפון 4 כבר שבוע וזה בעצם האייפון הראשון שלי. כל פעם שאני פותח אפליקציה או עושה פעולה בסיסית כמו ביצוע שיחה עלמנת לסגור או לסיים את הפעולה אני לוחץ על הלחצן התחתון והיחידי בעצם במכשיר. גיליתי שלאחר שתי לחיצות אני רואה בעצם את הכל הפעולות שעשיתי והם למעשה עדיין פתוחות וצריך לסגור אותם. הבנתי איך לסגור אותם אבל זה ניראה לי מתיש ומטומטם מצד אפל לדרוש ממני כל פעולה שאני עושה לגשת לריבוי משימות ולסגור את הפעולה אחרת זה גוזל סוללה והאינטרנט יכול להשאר כל הזמן פתוח ??? השאלה היא האם אני פועל נכון ? יש דרך למנוע את הכניסה לריבוי משימות כל שנייה ? תודה מראש טל.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. אני מקווה שלמישהו פה יש ארכוס 5 כדי לענות לי על כמה שאלות.(אצלי גרסת ה250 ג'יגה). 1.מישהו מכיר את ממשק האימייל של המכשיר ? הוא נראה מסורבל מאוד ומבקש hostname וכל מיני ports... 2.האם מישהו יודע איך לעשות סריקת הארדיסק למכשיר כדי לבדוק שהוא תקין? ניסיתי את chkdsk אבל אין הגדרה לכונן כדי לסרוק אותו 3.כיצד קונים ג'יפיאס למכשיר והאם זה עובד בארץ? 4.במערכת של ווינדוס 7 יש קבצים שלא ניתן לראות או שרואים קבצים בתור 0bytes, אפשר לשנות את זה איכשהו? 5.יש אפשרות להתקין תוכנת Instant Messaging כמו מסנג'ר על הארכוס? 6.יש לי בעיות בחיבור הארכוס לטלוויזיה בAVIN-על הארכוס התמונה מחולקת ל9 תמונות שונות,אפורות ומעוותות באופן הזוי,רק הסאונד עוד איכשהו מקליט יופי,למישהו יש מושג מה עו…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  25. אני מחפש פלאפון בצורה רגילה [candy bar]. עדיפות לנוקיה, ללא מסך מגע, כמה שיותר דק. עדיפות למצלמה סבירה משהו כמו 3.2 מגה פיקסל ותמיכה בכרטיס MSD, לא צריך משהו מעבר. חשבתי על E52, נראה נחמד ודק, מה אתם אומרים עליו?

• 52 תגובות
    • 6.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים