גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
"עבודת ריטוש גרפי תעלים כל מפגע או משהו שאתם רוצים להוציא מהתמונה די מהר. מחיקת מפגע או אובייקט מווידאו אפשרית גם היא - עם קצת שימוש בתוכנות הנכונות. כעת מפתחים בגרמניה טכנולוגיה שתמחק אובייקטים מצילום וידאו חי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969117,00.html זה מזכיר לי את הסרטים של שוד בנקים, כאן אפשר בלייב לשנות את הוידאו ולא להריץ וידאו שנעשה מלכתחילה למצלמות האבטחה. מי יודע כמה זמן הטכנולוגיה הזאת כבר קיימת וסתם חירטטו אותנו בהרבה דברים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח ת'רד קצר (או פחות קצר, מה שיצא בסופו של דבר) בנוגע לבעית הסוללה באייפון 4. משימוש של 3+ חודשים כבר, רציתי לחלוק איתכם פטנט נהדר (ובעצם לא פטנט, סתם משהו מתחת לאף שחבל שאפל לא מיידעים את המשתמש הממוצע אליו יותר ויוצרים תדמית גרועה למכשיר עצמו) לפיתרון בעית חיי הסוללה של האייפון... במיוחד האייפון 4. יש כל מיני קולות של משתמשים שנוגעים לחיי הסוללה, שהיא נגמרת זמן קצר יחסית. ובתכלס זה הדבר הראשון שנתקלתי בו עם האייפון. הסוללה הייתה נגמרת 3 שעות אחרי טעינה מלאה ובערך 6-7 שעות בהמתנה. היה קצת סיוט איתו בהתחלה. אבל משוטטות קצרה בהגדרות ובניסיון להבין מה המשמעות של כל דבר אפשר בקלות לפתור את הבעיה. הפיתרון הכי משמעותי לחיי הסוללה- לכבות בהגדרות את "עדכונים", שעס…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי DB במחשב ובפלאפון, שמתי שיר ב-DB במחשב ואז באמת ראיתי את זה במכשיר, עשיתי Download (יש אופציה כזו) לשיר שנמצא ב-DB בפלאפון אבל לאן לעזעאל זה הוריד לי אותו?
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איפה העברית הכי איכותית? אני מדבר על זה שאין עברית הפוכה או כל צורך להתעסק ולפרוץ בשביל לקבל עברית. ועוד שאלה, איפה הכי זול לקנות היום אייפון 4?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לפני מספר ימים ה- Cowon i7 האהוב שלי חדל מלעבוד, אני חושב שזו בעיה עם הסוללה שלו או עם המגעים לסוללה כי כשניסיתי להדליק אותו הסוללה פתאום התרוקנה והוא סירב להטען בשום מצב. כרגע אני בצבא אז אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה, מה גם שיש לי את הנגן מעל שנה אז אני בספק אם עדיין קיימת עליו אחריות. אני מאד מרוצה מהנגן אבל ממה שראיתי בזאפ הוא נמכר רק בחנות אחת ובמחיר הפקר (הרבה יותר יקר ממה שקניתי את שלי). על כן, אני רוצה לקנות נגן שלא ירד ברמתו מה- i7. הבנתי שיש נגן חדש יותר כדוגמתו, ה- i9, שתומך ביותר פורמטים ויש לו הגברה קצת טובה יותר.. אבל זמן סוללה נחות. מה שחשוב לי בנגן זה בעצם שלושת הקטגוריות האלה - הגברה, תמיכה נרחבת בפורמטים שונים (כגון FLAC) וזמן סוללה. התקציב שלי נכון לעכ…
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
נתקלתי באתר הזה http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=2406&id2=2298 ומשום מה כתוב שם שהמעבד הגראפי של הIPHONE 4 הוא PowerVR SGX540 כמו של הSGS , אבל לIPHONE 4 לא אמור להיות PowerVR SGX535 ?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש בלקבארי ומאז שהפנתי את המיילים שלו ל-GMAIL לסינון ספאם ושיניתי את הגדרות המכשיר שימשוך מיילים משם, הוא לא מצליח למחוק הודעות מהמכשיר. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כתבה מענינת שבוחנת ת הצהרות אפל על חוזקו של המכשיר והזכוכית החדשה שמותקנת בו, כולל השוואה מול ה-3GS. http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread155609.html עוד דוגמא לעובדה שהעיצוב הושם הרבה יותר מדיי לפני פונקציונאליות ?
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אפליקציה שקיבלה אישור היום תאפשר לחסום שיחות SEX למניהם בהודעות כתובות.. מה נסגר איתם ועם השטויות האלה? מקור: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=751407
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם המכשיר של מירס I-One? אני שוקל להיות בעלים של אחד כזה ומעוניין לדעת אם יש לו חסרונות שאינם נראים במפרט או בעיות מיוחדות אחרות. בנוסף הבנתי שהוא מגיע עם גרסאת אנדרואיד מיושנת 1.5 האם זה משמעותי? למה? והאם ניתן לשדרג אותו באמצעים ביתיים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, אז אתמול הושקו המכשירים הראשונים באופן רשמי. מה אתם חושבים על המערכת ועל המכשירים (מסרטוני ה-hands on והסקירות הראשונות)? נקודה שלילית ראשונה מבחינתי - שימוש בפלטפורמת ה-snapdragon מדור ראשון (בכל המכשירים!), מה שאומר שה-GPU חלש (הכל יחסי כן) וצריכת החשמל כנראה יכלה להיות טוב יותר. עם זאת, המערכת נראית רספונסיבית מאד.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נצפה ב-DealEXtreme המוצר שמתיימר להפוך כל אייפוד טאצ' לכזה בעל יכולות שיחה ב-3G ושליחת סמס, מעיין תוסף אייפון. הטאצ' חייב להיות אחרי JB והסוללה לשיחות נפרדת ואמורה להספיק לחמש שעות שיחה, מי מזמין ומנסה ? http://www.engadget.com/2010/07/28/ipod-touch-turned-into-a-phone-using-yosions-apple-peel-520/ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48203
-
- 205 תגובות
- 61k צפיות
-
-
-
יחד עם השקת הוינדוס מובייל 7 שרק מחזקת את האפקט נראה כי פשוט נעלם כל מעוף ויכולות עיצוביות (שהיו מנת יצרניות פעם) או אפילו ציבעוניות מינימאלית משוק הפלאפונים, הכל שחור מלבני ומשעמם ואם לא דיי בזה עכשיו גם המפעילות מגדירות את כמות המקשים ומיקומם היחסי. האם אתם רואים כיוונים אליהם השוק יכול בכלל התפתח בנושא? האם זה מפריע למישהו בכלל שכל מכשירי ה-WM7 ואולי אף דוחקים את מכשירי האנדרואיד בעתיד הקרוב יראו פשוט אותו הדבר ? איזה פלאפון מעוצב יצא לדעתכם לאחרונה שכן מצליח להתבלט ?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי תוכנה בשם system information תחת הגדרות display options אני מגלה שרזולוצית המסך נמוכה לגמרי מ-480x854 אלא 320x569 מזו השטות הזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה נאבד לי ה-iAudio S9 32GB הנאמן שלי(דמעה לזכרו :'( ) ואני זקוק למחליף. האם יש בכלל נגן 32GB(או יותר כמובן, אבל 30GB זה המינימום) אחר? טוב ממנו או פחות טוב ממנו? בעיקרון הדרישה העיקרית היא מוזיקה. בונוס נחמד זה וידיאו. עוד בונוס נחמד זה רדיו. יותר מזה אני לא צריך. תודה מראש לעוזרים!
-
- 43 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
האייפון 3GS שלי שירת אותי נאמנה כבר שנה.. אבל הגיע הזמן לקנות פלאפון שהוא אשכרה פלאפון, ולא משחקייה. מה ההבדלים (אם ישנם) בין הנקסוס של גוגל לבין הדזייר? יש להם אותו מפרט טכני בדיוק.. הם רק שונים קצת בעיצוב, או שזה רק אני? או שתמליצו לי על מכשיר דרואיד אחר.. גם טוב, כל עוד הוא באותו טווח מחירים (עד 2.4K, אני אקנה כנראה יד שנייה אחרי שאפטר מהאייפון שלי). חשוב שתהיה לי מקלדת נוחה, מצלמה טובה עם פלאש וכמובן כל מיני שטויות לשעות הפנאי... אני לא כ"כ מכיר מערכות דרואיד ולא יודע איך זה עובד שם מבחינת אפליקציות \ משחקים. חשוב גם שיהיה אפשר להעביר קבצים בין הטלפון למחשב בקלות, ולא הכל דרך התחת עם 7 מיליארד פריצות (אל תקפצו, זה חוקי עכשיו בארה"ב). הבנתי שגוגל נותנת לפרוץ את המ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יודע שזה מקורי מיוצר בפינלנד ולא איזה ילד בן 6 מסין הרכיב אותו?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כשההפרש עומד על 10 דולר... הראשון עם ה-BT, הוא SIRF4, 500MHZ ורזולוציית 480*272 http://cgi.ebay.com/5-GPS-4GB-3D-Israel-Map-POI-SpeedCam-Hebrew-Menu-Voice-/270615393203?pt=GPS_Devices&hash=item3f01ef33b3 והשני הוא SIRF 5, 600MHZ ורזולוציית 840*480 HD http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280542080964 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
השעון המעורר הדיפולטיבי נהדר לטעמי, אבל עד כמה שידוע לי לא נותן לשנות את המנגינות - ניסיתי את כולן, ובכל יום התעוררתי מחדש בחרדה למשמע הצלצולים המחרידים (חלקן אף מבהילים לצפוני שלפני כמה שנים עבר חודש וחצי של מלחמה וצפירות). אשמח לישום שפשוט מאפשר לשנות מנגינות או להכניס שירים משלי, אני לא צריך משהו מפוצץ ואין לי שום דרישות "מיוחדות" - רק שיעבוד (וחלילה לא יקרוס, אין לי כוונה לאחר לעבודה) וזהו
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפשת המלצה ל-GPS טוב, שיהיה אמין, נוח וידידותי למשתמש (מעדיפה שתהיה עליו את התוכנה IGO) וכמובן שימצא מהר לוויינים... אני לא מבינה כלל בנושא ה-GPS, כמו כן אני צריכה גם אחד שיהיה מעודכן כמה שיותר לכבישים וכו'. יצא לי קצת להתעסק עם הדגם Moov 360 של Mio (יש בו את כל העידכוני גירסה וכו') והוא כלל לא מצא לי לויינים למרות שהשארתי אותו פתוח למשך הרבה מאוד זמן! לעומת בדיקה במכשיר HTC HD של אחי שבו נמצאו לויינים תוך מס' שניות. בשני המכשירים ניסיתי באיזורים שונים. כמו כן, קראתי תגובות על הדגם המסוים הזה שאכן יש לו בעיות רבות של קליטה. התקציב שלי די מוגבל, עד 700 שקלים לערך. (המליצו לי על QUE GPS4301M, איך הוא?) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי משום מה אני לא מצליח לקרוא xml משום אתר, הוא תמיד נותן לי שגיאת permission denied. להלן הקוד private RSSFeed getFeed(String urlToRssFeed) { URL url=null; try { // setup the url url = new URL(urlToRssFeed); // create the factory SAXParserFactory factory = SAXParserFactory.newInstance(); // create a parser SAXParser parser = factory.newSAXParser(); // create the reader (scanner) XMLReader xmlreader = parser.getXMLReader(); // instantiate our handler RSSHandler theRssHandler = new RSSHandler(); // assign our handler xmlreader.setContentHandler(theRssHandler); // get our dat…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות סלולרי חדש ואשמח אם תמליצו ותייעצו לי, לא רק על מכשירים שתואמים את הדרישות שלי אלא גם אם לא התייחסתי לאספקטים חשובים (ואם אפשר אז גם מאיפה כדאי לקנות). דרישות הכרחיות: שגם אני וגם הצד השני נשמע אחד את השני באופן חזק, ברור וצלול מכשיר עמיד שלא נשבר בקלות WIFI Bluetooth מצלמה טובה, לא ברמה שתחליף את המצלמה הדיגיטלית, אבל מספיק טובה כך שאוכל להעלות תמונות למחשב והן יראו טוב ולא מגורענות היה טוב, אבל לא הכרחי: ממשק נח שאין צורך בהרבה שלבים כדי להגיע לכל מקום (תמיד אהבתי את קיצורי הדרך של נוקיה) מספיקה הטענה אחת ביום Smartphone לא חשוב בכלל: נגן MP3 מבנה המכשיר (סליידר וכו')- כל עוד הוא עמיד עד כמה התקציב שלי מציאותי, בשביל הדרישות הללו? תודה מ…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה מכשיר ממש עתיק, אבל האם אפשר לשים עליו עברית? פונטים + מקלדת (מקלדת אני מניח שאפשר להוריד את anysoft keyboard פשוט מהמרקט). אפשר להתקין עליו כמו שמתקינים על כל אנדרואיד אחר? או שלכל מכשיר יש שיטה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כרגע אני עם N97 וממש לא מרוצה ממנו מבחינות רבות. מחפש מכשיר טאצ' עם מסך בגודל 3.7 אינץ ומעלה. שיגיע או שיהיה ניתן לשדרג לאנדרואיד 2.2. נוחות גלישה באינטרנט. רמקול איכות לשיחות ומוסיקה. חשבתי על Desire HD מהסיבה שאני גולש הרבה באינטרנט. אתם מציעים לי לקנות אותו או שיש משהו זול יותר ולא פחות טוב שיענה לצרכים שלי?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-