גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
לכול בעלי המיילסטון,תשארו עם מה שיש לכם מקסימום יש אוברקלוק .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי DB במחשב ובפלאפון, שמתי שיר ב-DB במחשב ואז באמת ראיתי את זה במכשיר, עשיתי Download (יש אופציה כזו) לשיר שנמצא ב-DB בפלאפון אבל לאן לעזעאל זה הוריד לי אותו?
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
*נקנה ברשת ORANGE* מספר שאלות: 1. איך אני יודע איזה גירסא הוא? 2. מה בעצם נותנת לי פריצה שלו (JB)? 3. האם מישהו מכיר אתרים איכותיים לתכניים שלו (וכן, אני יודע שאני יכול לחפש בגוגל.)? 4. האם הכל חסום בפני (כולל BT, העברת תכנים לפאלפון שלא דרך ITUNES וכד' עד שאני פורץ)? 5. האם בעצם יש אפשרות לאשר JAVA בנ"ל? בטח יעלו לי עוד המון שאלות, ולא מצאתי איזה THREAD ספציפי על זה, אז הפנייה לאתרים איכותיים (אנגלית \ עברית) בטח יעזור לי מאוד. תודה רבה, צחי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטלפון הנמכר בעולם לא קרוב בכלל למשחק של אלה, ווהא בכלל נוקייה 1100 הבסיסי ביותר. האם גם לדעתכם אותו משחק ענקיים עשויי באמת להיות לא רלוונטי בשוק כללי במצב קשה ? http://www.mako.co.il/digital-magazine/Article-cbe311d7a39cb21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה לינק לעמוד המכשיר: http://shop.orange.co.uk/mobile-phones/San-Francisco-from-Orange-in-grey מחיפושים הבנתי ש: 1. המכשיר נקרא גם ZTE BLADE ומיוצר בהתאם ע"י איזו חברה סינית. 2. ניתן לבטל את הנעילה של המכשיר לORANGE UK כך שהוא יעבוד גם בORANGE ISRAEL. 3. שאפשרי להתקין לו עברית. 4. שהוא מגיע עם גרסאת ANDROID 2.1 5. תדר המעבד 600MHZ. למה בכלל המכשיר הזה? כי הכל כולל הכל זה יוצא כ660 ש"ח עבור טלפון עם צג 3.5" ברזולוציה גבוהה, כולל WIFI וGPS, מסך CAPACITIVE, ולפי המוכרים פה שלא מבינים הרבה מהחיים שלהם, צפוי לצאת למכשיר עדכון ל2.2. למה לא? כי לא שמעתי על ZTE בחיים שלי. כי אני לא יודע כמה המדריכים לגבי עברית ופתיחה של המכשיר (לא מדובר במשהו לא חוקי גם החברה עצמה עושה את זה פה …
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי, בעוד מספר שבועות אבקר בהונג קונג. חשבתי להשתמש בהזדמנות על מנת לרכוש סלולארי חדש במחיר זול יותר. המכשיר שנראה לי הכי מעניין כרגע הוא ה-Milestone 2 בגלל שילוב האנדרואיד עם מקלדת. 1) האם ניתן יהיה להדביק\לצרוב עברית על המקלדת? 2) האם ניתן יהיה להתקין םונטים עבריים על המכשיר? 3) איך הוא בהשוואה ל Galaxy s? מבחינת מסך למשל וכל בחינה אחרת.. 4) האם לדעתכם באמת זול יותר בהונג קונג? 5) האם יש המלצות אחרות שמשלבות אנדרואיד ומקלדת? תודה!
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני עם מכשיר המיילסטון ובחברת פלאפון. התחברתי הרגע להכל כלול שלהם וההגדרות של ה-APN נכונות (לפי המוקד של פלאפון ולפי מה שמצאתי באינטרנט). המרקט לא מתחבר, גם הדפדפן לא מגיע לשום מקום והמוקד די הרימו ידיים (גם ככה חוץ מלשלוח הגדרות הם לא עושים כלום). מישהו נתקל? היתכן שאני לא יכול לגלוש בחבילת דור השלישי שלי?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קרה לי משהו מוזר. כל הלילה המכשיר היה בטעינה יצאתי מהבית ב-8 בבוקר שהוא טעון 100%, ב-9 וחצי בבוקר היה 30% היתי בשוק! לא השתמשתי כלום חוץ מאשר איזה 2 שיחות... נכנסתי לבדוק ב-battry use מה לקח הכי הרבה ובמקום ראשון היה mediaserver עם90% ניצול סוללה. על מה? מה זה בכלל? סגרתי את כל התוכנות, עדכונים אוטומתיים לא עבדו. ואחרי שסגרתי את כל התוכנות זה המשיך לפעול ולבסוף אחרי כחצי שעה נגמרה לי הסוללה לגמרי! משהו יודע מה זה ה-mediaserver הזה ואיך סוגרים אותו? ד"א יש לי נקסוס
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=810726 2.2 אמיתי, טהור, ללא בעיות, וללא פיטשרים חסרים, או חירטוטים אחרים. רץ אצלי כבר כיממה וחצי, טיסן על(1.280ghz), פלאש, כל התוכנות של מוטורולה(החדשות) מגיעות והכל עובד פיקס, לא יודע מאיפה הם גבנו את הרומים אבל טוב שגנבו. זה לא nandroid ודורש פלאש עם RSD בדומה לעדכון 2.1.1 שהיה בזמנו.
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/1829.pdf זה עדיין קיים? מישהו יכול להרחיב קצת על הנושא? אם למשל, אני רוכש מכשיר "דור 3" ויש ברשותי usim מספקית הסלולר - האם על מנת לקבל את ההטבה של החזר כספי בתמורה לשימוש זמן אוויר, אני מחוייב גם ב"חבילת גלישה" כזו או אחרת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחרונה נאבד לי ה-iAudio S9 32GB הנאמן שלי(דמעה לזכרו :'( ) ואני זקוק למחליף. האם יש בכלל נגן 32GB(או יותר כמובן, אבל 30GB זה המינימום) אחר? טוב ממנו או פחות טוב ממנו? בעיקרון הדרישה העיקרית היא מוזיקה. בונוס נחמד זה וידיאו. עוד בונוס נחמד זה רדיו. יותר מזה אני לא צריך. תודה מראש לעוזרים!
-
- 43 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
קבלו אחלה דבר, שיחות לסלולאר ב15אג' לדקה ישירות מהאנדרויד שלכם: א) הרשמו ל sipme.me. ב) הורידו והתקינו sipdroid מהמארקט. ג) קנפגו את sipdroid בהתאם לפרטים שנשלחו אליכם בSMS (כדי לשלוח סמס כנסו לפאנל הגדרות באתר של sipme.me ובחרו שלח בשדה של השימוש בציוד אישי). שימו לב שהקידומת צריכה להיות 078 ולא 97278 כמו שרשום באתר. ד) בטלו את כל הקודקים פרט ל PCMU ו- PCMA בהגדרות קודקים. *תתחילו לעשות שיחות מדריך קצת יותר מפורט: http://tinyurl.com/2vkvade ואתר של סיפמי: http://sipme.me *כמובן לאחר שטענתם את החשבון בכסף.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות לחברה שלי אייפוד 32 ג'יגה. אני רק לא בטוח בקשר להבדלים בין דור 3 לדור 4, והאם הם משמעותיים. ממה שאני יודע, המצלמה ב- דור 4 מאכזבת, המעבד מהיר יותר (משמעותי?), מסך איכותי יותר, שיחות וידאו, ו.... לא יודע מה עוד. המחיר של דור 3 זול בכ- 400 ש"ח פחות או יותר... עצות בבקשה! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כמה הייתם מעריכים ששווה להשקיע במכשיר. אלו שימושים "מיוחדים" קיימים במכשירים יקרים ולא במכשירים זולים? הסיבה לשאלה היא שאני צריך להחליט אם שווה לי לקנות אייפון 4 במחיר של כ-2500 שח או לוותר ולרכוש htc wildfire במחיר של כ-1500 שח.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרבה המליצו לי לשים בטלפון את הדפדפן של אופרה ולאחר חיפוש עליו באמת הבנתי שמומלץ ביותר, רק השאלה היא במה עדיף לבחור מבין השניים ומה ההבדלים בניהם??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עם מיילסטון ROOTED מהחנות (מאפשר OC ושטויות אחרות). חיכיתי בסבלנות ליציאה נורמלית וסמי תיקנית של 2.2. כדי להתעסק כמה שפחות ב"תיקונים" ושאר דברים שאסתבך איתם. והנה יצאה לה הגרסא של GOT. אז זה היה הזמן המתאים לעבור. עבדתי לפי המדריכים השונים ברשת, הורדתי גרסאות מעודכנות של RSD (4.5.7) , דרייברי USB 64BIT למכשיר (4.6.5). את ה-G.O.T OpenRecovery V2.0, התקנתי, עשיתי גיבוי עם הNANDROID המובנה. כל ההתקנות הלכו חלק והיו די מובנות. ואז התחלתי את התהליך: קודם כל ניקיון המכשיר- הסרת רוב האפליקציות שיכולתי, הWIPEים בRECOVERY, מחיקת מחיצת CACHE וINSTALL מחדש של MEMHACK. כבר אז התחיל הסיוט שנמשך יום שלם- המכשיר נכנס לBOOT LOOP בלוגו של האנדרואיד. והBACKUP נעלם. מהמכשיר אני י…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-מענה לטלפון דרך מודם קווי- שלום כולם, אני רוצה לענות לטלפון קווי שלי דרך המחשב, ז"א לבצע שיחות עם אוזניות ומקרופון, משהו מכיר תוכנה שכזו? מה שמצעתי עד עכשיו בגוגל זה תוכנה שמזהה מי מתקשר אלי. אשמח לתשובה משה
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון, והדרישות שלי ספציפיות יחסית. ד"א אני ברשת סלקום. אינטרנט: אני לא מומחה רשתות דגול, אז האם אפשרי להתחבר לאינטרנט מכל מקום ללא ראוטר וללא חוזה מסוים עם חברת הסלולר (כלומר ללא 3g)? רמת חשיבות המצלמה: 3.5/10. מולטי טאץ' שרץ חלק ואיכותי (לא laggy). מהירות / נוחות הדפדפן: 7/10. שפה: קצת מורכב. השפה המורכבת בטלפון עצמו לא חשוב כלל אם תהיה עברית או אנגלית (תפריט או menu). ב SMSים-רמת חשיבות כתיבה בעברית בSMSים: 5/10, כלומר די חשוב בטלפון אך לא גורם מכריע. באינטרנט: תמיכה בקריאת עברית, לדוגמה ב walla או בפורום: 10/10, חשוב לי מאוד שלא יהיו ריבועים או משהו. קריאת SMSים בעברית: 8/10. הקלדה בעברית באינטרנט: 7/10. כל מה שקשור בשפה אני די בטוח שניתן לתקן …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אפליקציה שקיבלה אישור היום תאפשר לחסום שיחות SEX למניהם בהודעות כתובות.. מה נסגר איתם ועם השטויות האלה? מקור: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=751407
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סביר להניח שכבר היה נושא כזה או דומה, לא ממש הצלחתי למצוא נושאים כאלה אז אמרתי יאללה נפתח נושא חדש. לאחרונה המכשיר הסלולארי החליט למות, לאחר שהלכתי לאורנג' כ-5 פעמים וכל ביקור שרפתי שעה וחצי בהמתנה עד שיתפנו לעזור לי וכמובן שלחו את המכשיר שלי למעבדת תיקונים למשך כ4-5 ימי עבודה. ולכן החלטתי לשדרג לסמארטפון, להיפטר מהמכשיר ומהאייפוד טאצ' ולקנות מכשיר משוכלל שיחליף את שניהם. באופן טבעי אני פונה לאייפון 4, מאחר שתמיד רציתי שיהיה לי אייפון וגם בגלל שאני מעולם לא התאכזבתי מהאייפוד טאצ' שלי, הדבר הכי נוח שנברא לעולם. אבל נמאס לי לשאת עליי שני מכשירים ולכן בגלל זה אני גם נוטה לאייפון, שיחליף גם את המכשיר הסלולארי וגם את האייפוד המקורי. למרות זאת, אני לא רוצה להרגיש פספוס, אנ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחדשתי לי ב-HTC Desire ואני קצת אבוד, למעט האמת. המכשיר כרגע עם ROOT ורום של LEEDROID (לא אני עשיתי את זה, אני רק מתחיל לקבל מושג איך זה נעשה). שמתי לב לכמה דברים שהדאיגו אותי מעט - חיי הסוללה של המכשיר לא בשמיים. אמנם יותר טובים מהאייפון שהיה לי, אבל עדיין לא משהו. יש לי סביבות 150-200 ראם פנויים בכל רגע נתון, גם לאחר שאני "הורג" את כל האפליקציות. האם אלה בעיות של הרום? ראיתי הרבה המלצות לרום של CYANOGEN, האם כדאי להחליף? בקשר להחלפת רום, אני פשוט נכנס לרום מנג'ר, מוריד את הרום לכרטיס ה-SD ואז בוחר ב"להתקין רום מכרטיס ה-SD"? עד כדי כך פשוט? האם אחרי שאני אעשה את זה - המכשיר שלי ישאר ROOTED? האם יש בכלל הבדלים משמעותיים בין כל הרומים? בנוסף, האם יש צורך לעדכן לגירסא 2.2…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במישהו יגאל אותי מייסוריי!!!!!! אני רב עם המכשיר כבר יומיים אני רוצה תוכנת igo 8 שתעבוד על apex 5011 מישהו יכול לעזור לי בזה???....אפילו טלפונית אני ישמח 0546596096
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני די חדש בתחום האנדרואיד, ורכשתי פלאפון חדש מהסוג המצויין בכותרת (נקנה בארה"ב). ראיתי שיש המון הודעות על עדכונים שאפשר לבצע כדי לשים עברית, ראיתי שמדברים על הFroyo וכו'. אני חשבתי לקרוא את כל הת'רד של ה170 עמודים, אבל זה קצת מתיש ולא יעיל במיוחד כי יש שם דברים ישנים ממש שאני די מאבד את הידיים והרגליים בתוכו'. אשמח אם תוכלו לתת הסבר מה אני אמור להתקין על מנת שיהיה עברית, או איפה להסתכל כדי להבין קצת יותר בעניין. אם יש מדריך או משהו כזה זה יכול להיות נהדר. על הFroyo אני אנסה למצוא קצת בעצמי ולהבין במה מדובר. אם יש טיפים מיוחדים ששווה לדעת בנוגע לאנדרואיד או משהו כזה, אז אשמח אם תוכלו לרשום אותם גם תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כתבה מענינת שבוחנת ת הצהרות אפל על חוזקו של המכשיר והזכוכית החדשה שמותקנת בו, כולל השוואה מול ה-3GS. http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread155609.html עוד דוגמא לעובדה שהעיצוב הושם הרבה יותר מדיי לפני פונקציונאליות ?
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איזה מכשיר לדעתכם הטוב ביותר, כשאתם חושבים על כל האספקטים הבאים: זמן הסוללה, הקשיחות, כוח המעבד (מהירות), נוחות שימוש וגלישה, נוחות דיבור בטלפון, איכות המצלמה וכו'.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-