עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by IG,

טוב, "ביקורת" זה קצת מוגזם בשביל ההודעה הזו, אבל זה התאור הכי קרוב.... דודים שלי חזרו מטיול בסין והביאו לי משדר FM לרכב. במכשיר יש כניסה למצת, חיבור לUSB, SD ופלאג 3.5 מ"מ לכבל של אוזניות. המכשיר עלה שקלים בודדים בלבד, והוא כל כך "סיני" שאפילו שם חברה לא ממש איתרתי על האריזה. הפלאסטיק נראה ומרגיש זול (דאא), יש בו איזה 200 ערוצי שידור בקפיצות של 0.1 (לא זוכר באיזה יחידות... זה הרצים שלמים בתדר FM או מגה הרצים?), אפשרות להשתמש במכשיר עצמו כנגן MP3 במידה ומחברים לו USB\SD, שלט שעדין לא ממש הבנתי מה עושים איתו, תצוגת LCD של שתי שורות, ויש ציר בין הפלאג למצת ושאר הגוף. כפי שניתן להבין- מכשיר חרטא לאללה שעולה פחות מהחשמל שאני מבזבז לכתוב את הפוסט הזה. עממה, עובד! איכות שידור תל…

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. היי הולכים לקנות לי סמארטפון בחול (בנגקוק) ביומיים הקרובים ואני צריך להחליט איזה. אני רוצה מכשיר מבוסס על אנדרואיד וכרגע שתי האופציות המובילות ממה שראיתי הן הסמסונג I9000 או HTC Desire HD. אני בטוח שהרבה פה התנסו עם הסמסונג, מישהו פה התנסה עם הDESIRE ויכול להמליץ? מה דעתכם, על מה כדאי לי ללכת? המחירים אמורים להיות די דומים. אשמח גם לשמוע על אופציות נוספות באותה רמה. לDesire HD לא אמורה להיות בעיה לעבוד בארץ ברשת אורנג'? מה לגבי הגלקסי? תודה מראש עמית

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by dor444,

עשיתי ריסטור ועדכון גירסא לאייפון ואחרי שהוא עשה את הריסטור והעדכון זה מראה לי את המסך הזה באייטונס: האייפון עבד לפני זה על כרטיס sim של אורנג' עכשיו אני יכול לעשות רק שיחות חירום ואייפוד בכלל באיזה ספרדית או משו כזה בבבבקשההה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by zoyaniv,

אני אשמח אם מישהו שהשתמש כבר במערכת החדשה ויכול להביע דיעה על התמיכה בעברית מבחינת כתיבה קריאה והודעות SMS יספר קצת כי אני שוקל לקנות את ה DESIRE HD ולא רוצה להתעסק עם רומים מותאמים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ychig,

הגיע אלי אייפון 4 היום, ואני זוכר שראיתי משחק/ סיור במפה כל שהיא שהיה באיכות ממש גבוהה, כמה משתמשים העלו גם סרטונים ליוטיוב .. אשמח בנוסף לקבל SOURCEים והמלצות למשחקים תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני אקבל השבוע אייפון 4 מישהו מכיר אפליקציה שבעזרת הBT אני אוכל להפוך אותו לשלט למחשב שלי ? הייתי שמח לעשות פאוס או לשלוט על הווליום בזמן סרט בעזרתו

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by mc_elad,

מחפש נגן שיהיה לו סאונד איכותי ועוצמתי (כמה שיותר...) ##אני קונה בחו"ל.... תקציב כ- 100$-130$ (לא חייבים לנצל את כל הסכום ...) חשוב לי שהתועלת(סואנד ועוצמה) תהיה כמה שיותר טובה ביחס לעלות...כלומר - נגן יקר וטוב מאוד לעומת נגן לא יקר\זול כמעת טוב מאוד אז עדיף את הזול יותר.... **אם יש אתר שסוקר נגנים זה יכול לעזור מאוד בבקשה תגיבו תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by digitalseeker,

אהלן, לאחותה של חברה שלי יש Milstone - והיא קצת טכנופובית ואני רוצה לעזור לה. היא אמרה לי שבשמש היא לא רואה כלום אלא רק את עצמה - השאלה האם המסך הוא ANTI GLARE בכלל ? ואם כן יש הגדרה שצריך לבצע כדי לא לראות את עצמך ? לי בN97 לא היו שום בעיות ! שאלה נוספת - יש המלצה לאפליקציות שעושות שימוש מגניב בתמונות ? אולי מישהו מכיר אתר לאפליקציות לפלא הזה ?

9. Started by y_a_n_i_k,

http://www.gadgety.co.il/4989/ מעניין אם הGPS יעבוד

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  10. כלומר נכנסים, משלמים ויוצאים. בלי תוכנית ובלי התחייבות. *אני מבקש לא להתחיל לבלבל במוח על גאלקסי ואנדרואיד. לא רוצה את הזבל הזה.

11. האם למישהוא יש ניסיון עם החנות telephonica (חנות וירטואלית)? זו חנות סלולרים המחירים זולים שם בצורה מוזרה מאוד.

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by timac,

מישהו מכיר חנויות בפריז שמוכרות את המכשיר simfree ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mc_elad,

**חשוב מאוד שיהיה נוח לנוע איתם ממקום למקום וגם שיבודד רעשים טוב (במקומות הומי אדם זה די בעצבן לשמוע אם אין בידוד טוב...) וכמובן שיהיו איכותיות כמה שאפשר תודה מראש למגיבים! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1746373 מה דעתכם על המהלך?

• 33 תגובות
    • 6.2k צפיות
  15. יש ברשותי פלאפון LG GU280f ויש לו אוזניות עם מיקרופון (כמו להרבה פלאפונים) הייתי רוצה דרך הפלאפון לשמוע את המחשב ולדבר (אם זה אפשרי) לשימוש בתוכנות שמדברים בין חברים כגון: ספיקו, Teamspeak, מסנג'ר וכדומה... מה מומלץ לקנות, אולי איזה מתאם bluetooth מיוחד או משהו כזה תודה רבה אישית לכל מי שיענה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Guarding angel,

לכול בעלי המיילסטון,תשארו עם מה שיש לכם מקסימום יש אוברקלוק .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by CyberBot,

כן כן אני יועד לא אוהבים את סימביאן בכל מקרה הOS של פלאפון ואני רוצה לשים את הג'נרית איך?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  18. הטלפון הנמכר בעולם לא קרוב בכלל למשחק של אלה, ווהא בכלל נוקייה 1100 הבסיסי ביותר. האם גם לדעתכם אותו משחק ענקיים עשויי באמת להיות לא רלוונטי בשוק כללי במצב קשה ? http://www.mako.co.il/digital-magazine/Article-cbe311d7a39cb21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, לאחרונה רציתי לקנות smartphone חדש, אז חשבתי על HTC Desire , iPhone 4 ו Samsung Galaxy's. לאחרונה ירדתי מהאייפון 4 בגלל שבעית חוסר הקליטה שלו נראית עלובה מאין כמוה, ואם הם לא השקיעו באנטנה אז למה שאני אשלם להם (גם המסך רגיש הרבה יותר..)? מה Galaxy's גם ירדתי בגלל שאני בכלל לא אוהב את העיצוב שלו, הוא פשוט מכוער לטעמי, ואם הוא פחות או יותר זהה ל Desire (שנראה טוב בהרבה) אז למה לקנות אותו? בקיצור, לפני שאני קונה את ה desire, אני מעוניין לדעת באיזה בעיות אני עלול להיתקל, ז"א "מהן הבעיות הנפוצות שלו והאם פשוט להתמודד איתן?". חוץ מזה, האם מישהו כאן מנוסה איתו מהבחינה של.. נפילות? עד כמה המכשיר רגיש לכך? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. לא מעוניין באייפון עקב המגבלות השונות של itunes ושאר החרא של apple. חשוב שניתן יהיה לגלוש בצורה נוחה באינטרנט (כולל משלוח מיילים, כתיבה בפורומים וכד'). שניתן להשתמש ב-skype להוצאת וקבלת שיחות ב-wifi. GPS אני מניח שיש בכל המכשירים היום. אשמח להמלצות לדגמים שונים במחירים שונים וציון עיקר ההבדלים בינהם.

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/1829.pdf זה עדיין קיים? מישהו יכול להרחיב קצת על הנושא? אם למשל, אני רוכש מכשיר "דור 3" ויש ברשותי usim מספקית הסלולר - האם על מנת לקבל את ההטבה של החזר כספי בתמורה לשימוש זמן אוויר, אני מחוייב גם ב"חבילת גלישה" כזו או אחרת? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום וצהריים טובים! יש לי כבר חצי שנה סמסונג ספיקה מרשת פלאפון עם אנדרואיד 1.5 הייתי רוצה לעדכן את המע ההפעלה בגרסה 2.1 או 2.2 בעברית האם אפשרי לעשות זאת לבד?,ואם כן,מה אני צריך? תודה רבה ליאור

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by FastJack,

שלום. לאחרונה נתקלתי במוצר הזה בDX http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48203 מישהו מכיר אותו או נתקל בו? הדבר שהכי מטריד אותי במוצר הזה זה מהי רמת הקרינה שהוא פולט. בגלל ש"האנטנה" של המכשיר היא בעצם יציאת ה3.5 מ"מ שהסבו אותה לאנטנה, אז אני מניח שאולי הקרינה שנפלטת מהמכשיר תהיה יותר גדולה על מנת לפצות על האיכות הירודה. אשמח לתגובות או מידע.

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. אני עם מכשיר המיילסטון ובחברת פלאפון. התחברתי הרגע להכל כלול שלהם וההגדרות של ה-APN נכונות (לפי המוקד של פלאפון ולפי מה שמצאתי באינטרנט). המרקט לא מתחבר, גם הדפדפן לא מגיע לשום מקום והמוקד די הרימו ידיים (גם ככה חוץ מלשלוח הגדרות הם לא עושים כלום). מישהו נתקל? היתכן שאני לא יכול לגלוש בחבילת דור השלישי שלי?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by ביצה,

שלום לכולם! היום קרה לי משהו מוזר. כל הלילה המכשיר היה בטעינה יצאתי מהבית ב-8 בבוקר שהוא טעון 100%, ב-9 וחצי בבוקר היה 30% היתי בשוק! לא השתמשתי כלום חוץ מאשר איזה 2 שיחות... נכנסתי לבדוק ב-battry use מה לקח הכי הרבה ובמקום ראשון היה mediaserver עם90% ניצול סוללה. על מה? מה זה בכלל? סגרתי את כל התוכנות, עדכונים אוטומתיים לא עבדו. ואחרי שסגרתי את כל התוכנות זה המשיך לפעול ולבסוף אחרי כחצי שעה נגמרה לי הסוללה לגמרי! משהו יודע מה זה ה-mediaserver הזה ואיך סוגרים אותו? ד"א יש לי נקסוס

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים