עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מעוניין לרכוש קורא ספרים אלקטרוני לספרים בעברית, יש לי מספר שאלות לחברי הפורום : 1. האם יש מבחר של ספרים דיגיטלים בעברית ? 2. איזה מכשירים תומכים בעברית ? מה הבדלים ביניהם ? 3. על איזה מכשיר אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by elyaz,

שלום אני מחפש המלצה על מכשיר מבוסס אנדרואיד, טוב ופשוט עם מסך קטן כמה שיותר. חשבתי בכיוון של xiaomi 5A עם מסך "5. איך הוא? תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום, מצויה אצלי במשיבון הודעה קולית שברצוני להשמיע בפורום של הרבה אנשים (בימ"ש למשל). איך עושים זאת ? ניתן להעביר הודעה קולית למחשב בפורמט mp3 למשל? כך גם לגבי SMS. ברצוני להציג הודעת SMS בפני קבוצת אנשים (למשל בבימ"ש). ניתן להעביר לקובץ טקסטואלי שאוכל להדפיסו ולחלק לנוכחים? תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by holy_cows,

אהלן, השימוש העיקרי שלי זה לכתוב משימות ותזכורות ניהול אנשי קשר וgps. חשוב לי שיהיה ויי פיי ובלוטוט במחשב. חשבתי על Mio P560, דעות/המלצות?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by lioryb,

האם אפשר להשתמש במחשב בתור אוזניית bluetooth? המכשיר מחובר למחשב, ואני מעוניין להשתמש באוזניות והמיקרופון של המחשב. זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן, יש לי התלבטות קטנה והיא גם דיי דחופה עבוריי. אני מתלבט אם לקנות LG G 3, גלאקסי 5S או כל פלאפון אחר עד 2,500 ש"ח. אני באמת רוצה פלאפון שיעבוד לי, עם מצלמה טובה (לא חייב מצלמה מצויינת, העיקר שתהיה טובה), והכי חשוב שלא יהרס לי תוך חצי שנה. אני רוצה שישאר אצלי הרבה זמן. אני שומע הרבה ביקורות טובות על הLG G3, שמעתי גם על ה-Z3 ביקורות טובות, אבל אני לא מכיר את הפלאפון ולא מכיר מישהו מהמשפחה\חברים שיש לו את הפלאפון הזה ככה שקשה לי לבחור. אני אשמח לעצות טובות מה לקנות, התקציב שלי הוא עד 2,500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  7. ה-Transformer Book T100 של היצרנית הטאיוואנית חוזר בגירסה משודרגת, שהופכת אותו לאלטרנטיבת אייפד רלוונטיות יותר מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%90%d7%98%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by SciFi7,

שלום, לאחותי יש את המכשיר ה- SANSA M240 ואני רוצה לעלות עליו את השירים בשבילה (פעם שניה) חיברתי למחשב והכל טוב חשוב לציין שיש כבר שירים על המכשיר מפעם קודמת שהעלנו בפעם הקודמת לא היו בעיות.. עכשיו שאני מנסה לעלות שירים אין לאיפה.. ואני בכלל לא מוצא אותם בכונן.. דוגמא : http://img523.imageshack.us/img523/7484/sansair8.jpg כפי שאתם רואים זה שוקל רק בקושי מגה בייט.. אבל שבודקים את הכונן http://img529.imageshack.us/img529/2396/sansa2gs9.jpg הכונן כמעט מלא WTF? אז איפה כל השירים, ואיך אני מעלה/מוחק שירים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by Chronic,

שלום לכולם! אני מחפש משקפי מציאות מדומה ברמה ומחיר סבירים+ (לא יותר מ 1500 שח), לשימוש במשחקי מחשב וצפייה בסרטים. מה שבעצם אני מחפש זה משקפיים שמתחברים למחשב בלבד, לא האלו ששמים את מכשיר הטלפון בתוכם.. מה שאני שואל, זה האם יש דרישות כלשהם לכרטיס מסך או נתוני מחשב? כרטיס המסך שלי כבר בן 5 שנים ולא בדיוק המילה האחרונה מבחינה טכנולוגית.. אשמח להמלצות מגולשים שרכשו וניסו את המשקפיים.. בתודה מראש

10. Started by ofeky1,

קניתי את הפלאפון K800I והשאלה שלי היא אם אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על הכפתור של הפליי שבצד המכשיר הוא יתחיל לנגן מהנגן ולא ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל את הרמקולים?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  11. שלום אני מחפש נגן MP3 בעל נפח של 6-8 ג'יגה (גם פלאש וגם הארדדיסק) הכי טוב שאפשר למצוא כיום בארץ במחיר של עד 1200 שקל תודה רבה

12. Started by אבינר,

חיפשתי באינטרנט ביקורות על המכשיר, ומצאתי רק 2.. למישהו יש את המכשיר והוא ממליץ עליו? איפה אני יכול למצוא ביקורת רצינית? כולם מתמקדים רק במצלמה, וזונחים את השאר..

13. אני מקבל בשבוע הבא היישר מאמריקה את ה-galaxy nexus שהזמנתי לי וה-nexus s לזוגתי. עיינתי כבר באשכול התוכנות המומלצות לאנדרואיד לשני המכשירים. רציתי לדעת אם יש לכם המלצה על מקלדת עברית מסויימת שכדאי להוריד? ומעבר למה שמצויין באשכול תוכנות מומלצות למתחיל בעולם האנדרואיד באופן כללי. תודה למייעצים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם... יש איזו דרך להחליף את הלוגו של אורנג בצד ימין למטה ובמקום זה לעשות אותו סתם קיצור דרך של משהו?במקום הפורטל שלהם... אני בטוח שזה אפשרי איכשהו שאלה שניה איך אני יכול לשנות את מספר תא קולי במקום אורנג למספר תא קולי של סלקום ?(לחיצה ארוכה על סיפרה 1) תודה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  15. אהלן, לא מזמן הזמנתי כמות של מגיני מסך מחברת XTREMEGUARD, על הנייר ועל פי רישומים באינטרנט יש ביקורות חיוביות על המגינים. אני רוצה להתקין את המגן הנ"ל על המכשיר שלי, המכשיר המדובר הוא HTC ONE X. הקטע שהכי מפחיד אותי היא שיטת הפעולה ואופן ההשמה של המגן. עובד על פי שיטת ה WET = שיטה רטובה, למלא צלוחית מים + כמה טיפות סבון נוזלי, לטבול את הידיים שם ואת המגן מסך לפתוח כשאתה עם אצבעות רטובות, להרטיב את המגן מסך בחלקו הפנימי ואז להניח על המכשיר..! :errrr: מפחד אותי שיכנס מים לספיקר או למקומות אחרים כמו מתחת למסך ( HTC TOUCH HD נהרס לי כבר פעם אחת כי נוזל נכנס מתחת למסך במגן של ZAGG). האם אתם ממליצים? להלן המוצר http://www.xtremeguard.com/HTC-One-X-Screen-Protector-p/htc_one_x_…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by a-v-i,

היי, קניתי לפני כחודש נגן Sandisk Sansa m250.. העברתי אליו שירים בגודל 500MB, ומאז פירמטתי את המחשב... כעת כשחיברתי אותו אני לא רואה יותר את השירים שקיימים על הנגן ואני לא יכול למחוק אותם. באיזו סיפריה השירים אמורים להיות? נדמה לי שלפני זה הם היו בסיפרית Audio וכעת היא לא מופיעה.. אשמח לעזרה, אני טס עוד 3 ימים לחצי שנה ואני חייב את הנגן תקין!!! :-X תודה מראש. עריכה: עכשיו ניסיתי להוסיף שיר חדש לתיקית AUDIBLE בנגן.. והוא התווסף, ואחרי שאני מנתק ומחבר בחזרה את הנגן אני עדיין רואה אותו בסיפריה. אבל אני עדיין לא יכול למחוק את השירים הישנים... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by zeevfl,

ברשותי מחשב כף יד דגם - HPrx5940-. יחד עם תוכנת ניוט מדגם Tom TOM NAVIGATOR 6 -. כרטיס המחשב הינו בנפח 1.76 gb כעת יש לו נפח פנוי של 256 mb אני זקוק למפות של טומטום לצפון מזרח ארה"ב וכן אונטריו וקוויבק בקנדה. נא עצתכם. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  18. שבב העיבוד מיושן במעט - אבל טכנולוגיית התצוגה וטכנולוגיית הטעינה בדגם הביניים הטרי עשויות לכבוש אתכםלכתבה

19. Started by גיבורי,

אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by Guy King,

יש לי את ה-G3, ג'יגה אחד, והמסך שלו התקלקל (אחרי שהוא נפל על הרצפה, בפעם ה-1000, כך שיאמר לזכותו שהוא מאוד עמיד). התאורה של המסך עובדת, והנגן עצמו עובד, אבל המסך לא מראה שום דבר (ז"א שב"תיפעול עיוור" אני יכול לראות שהוא משמיע רדיו וקבצי MP3). כדי לתקן אותו או לקנות נגן אחר חדש?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בארגון אנשים עם נוקיה E71 יש תמיכה ב WAV אני מקבל מיילים והם לא נפתחים עם קבצי מייל WAV יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  22. שלום חברים. אמי החליטה שהיא רוצה סלולרי "כמו שלי". כמובן שהיא לא מעוניינת להשקיע 3K על מכשיר. מצד שני היא לא צריכה מכשיר שכזה אז הנה אנחנו בחיפוש אחר מכשיר בתקציב שפוי, נניח סביב ה 1000 ש"ח, עם המגבלות הבאות: 1. חובה ממשק בעיברית. 2. רצוי מאוד תמיכה ב ICS (אפילו לא "מהקופסא" - נניח מכשיר שאפשר לעשות לו רוט ולהתקין עליו רום חלופי). ברגע שיש את זה הדרישה הראשונה נענית אוטומטית. זהו את האמת, יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by y_a_n_i_k,

http://www.gadgety.co.il/4989/ מעניין אם הGPS יעבוד

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by McMerc,

אני מנוי בחברת אורנג', ותמיד בצד שמאל יש את שם הרשת שלהם IL ORANGE, ואני מנסה כבר שעות להעיף את הדבר הזה, אבל ללא הצלחה. המכשיר שלי הוא V3x, ומצאתי את הדריך הבאה: http://www.moto-il.net/moto/index.php?option=com_content&task=view&id=568&Itemid=28 במדריך כתוב שצריך לערוך את הקובץ plmn_text_table.bin, אבל יש בעיה אחת... אני לא מוצא את הקובץ! :-[ חיפשתי בכל התיקיות ולא מצאתי. משהו יכול לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  25. הענקית הקוריאנית שולחת מסר שאפתני להמשך הדרך, עם המוצר הראשון בעולם כולו שמבוסס על ליטוגרפיה של 10 ננומטר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.