עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by alzi,

שלום חברים אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה שבה אפשר להאזין למכשירי mp3 ? ממש תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by אריק,

שלום חברה. אני רוצה לקנות נגן MP3 עד משהו כמו 500 שח" הדגש העיקרי הוא על איכות הסאונד ההאמינות והאחריות. ואני דווקא מעוניין בנפח MB\GB הכי נמוך שניתן לקבל כדי להוזיל במחיר. 1GB בהחלט יספיק לי אפילו פחות. למישהו יש המלצות של מה לקנות ואיפה? תודה. שחכתי להוסיף שהמכשיר בעיקר נועד לחדר כושר אז הוא צריך להיות עמיד בקפיצות וכל הדברים האלה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  3. עשיתי חיפוש ואני לא מוצאא =S אני זוכר היה פה מתישהו מישהו יכול לעזור? תודה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם קניתי יד שניה מחשב כף יד של HP ipaq דגם HP H19XX הוא משנת 2002 ואין לו מערכת הפעלה Windows Mobile 2003 אפילו השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג למערכת הפעלה Windows Mobile 2003 למרות שבאתר של HP כתוב "Why isn't the H1910 upgradeable to Microsoft's Pocket PC 2003? We are focusing our upgrades on the h5450, h3900 and h3800 families since these products target our enterprise customers that typically require these upgrades. (Additional information: The H1910 product line only has a 16MB ROM which does not fit Microsoft Pocket PC 2003 Premium version." והאם אני יכול להשתמש בו כGPS למרות הכל? תודה רבה לעונים זה חשוב לי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by Raistelyn,

יש לי נגן אייפוד בנפח של 30GB, דור 5.5. *והשאלה שלי היא, איך אני יכול לראות סרטים, קליפים של מוזיקה, סדרות וכו'.. באייפוד. תודה רבה לעוזרים, וכל השאר. Raistelyn. **לינק לדגם האייפוד: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1HZ434343434special

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  6. עשיתי כמה השוואות והגעתי למכשיר הזה של archos http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=470282 מה אתם אומרים?יש משהו יותר טוב להציע? יש למישהו ניסיון אישי איתו? תודה. עריכה: *חשוב לי שהמסך יהייה כמה שיותר גדול, הזיכרון לא כל כך חשוב לי

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  7. קיצר נכנסתי בטעות למצב טיסה כשהדלקתי תפל' ואי אפשר לצאת ממנו, גם כשאני מדליק מחדש הוא ישר נכנס למצב טיסה בלי לתת לי בחירה. איך יוצאים מזה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הכנסתי אותו לטעינה בלילה והיה על הצג סימן של טעינה, ובבוקר ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא מגיב...מה צריך לעשות?? ועוד שאלה יש לנגן מטען חשמלי (על תקע בקיר לא על USB)?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by -SainT-,

אני העברתי ספר בפורמט TXT למכשיר, אבל כשלחצתי "view" הוא אמר לי שהטקסט גדול מידי וקיצץ אותו. יש איזושהי דרך לקרוא טקסטים גדולים במכשיר הזה? אולי תוכנה או משהו? אם רק היה אפשר לבטל את ההגבלה על התוכנה המובנית...

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by KrustyTheKlown,

היי מישהו מכיר את המכשיר הזה? יש לי הצעת שדרוג זולה יחסית בעקבות תקלה ב3100...איך הוא בנוחות ושאר הדברים הבסיסים? (פחות מעניין אותי כל הפונקציות המתקדמות) תודה!

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by ofeky1,

קניתי את הפלאפון K800I והשאלה שלי היא אם אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על הכפתור של הפליי שבצד המכשיר הוא יתחיל לנגן מהנגן ולא ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל את הרמקולים?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. היי יש לי כר כמה שנים נגן MP3 של IRIVER H320 נגן מעולה רק לצערי בזמן האחרון הסוללה סובלת מאפקט הזיכרון ובקושי עובדת. בגלל שאני לא יכול לרכוש באינטרנט נישאר לי רק לקנות סוללה חדשה דרך באג שיעשו את זה תמורת 450 שח או משהו כזה וזה הרבה לדעתי. או שיש אפשרות לקנות באיזה חנות סולאן או משהו סוללה ולהרכיב אותה בעצמי. הסולאן האלו לא ניראים לי אמינים. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וחשבתי כבר על נגן חדש וכעת יש לי רעיון לקנות נגן של ARCHOS ואני די אוהב את כל הנגנים שלהם (רק חבל שבשביל להקליט מהטלויזיה נידרש לקנות תחנת עגינה מעפנה) הנגנים לדעתי כולם טובים אבל יקרים. בכל אופן אני טס בחודש הבא להולנד וראיתי שמוכרים אותו בדיוטי פרי אך לצערי לא רשום שם מחירים. כך גם אני לא יודע איפה לחפש מ…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. אני מדבר על Archos 604/404 . ממה שהבנתי ה404 ממש קטן וצפוי להיותר זול יחסית... ה604 הוא כבר פלא טכנולוגי.. מסך מעולה 4.3" רחב .. תומך WI-FI ומאפשר גלישה ברשת דרכה . הוא ניראה טוב.. יגיעה בנפח מקסימלי של 160 גיגה : : וקטן בטיפה מAV500 ודק ממנו בהרבה .. http://www.t3.co.uk/news/247/entertainment/personal_media_player/hands_on_with_the_archos_604 מתי הם אמורים להיות מושקים ? אחרי כמה זמן בארץ ? וכמה נגן שעולה 500 אירו (המחיר של ה604) עולה בארץ ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by emil57,

מה נראה לכם איזה מכשיר עדיף לקניה sony?? או nokia?? למה אני מתלבט מה לקנות.. הדגמים הם..: NOKIA 6820 לבין SONY ERICSSON W800.. למי אתם נותנים יותר עדיפות?? (למי שיש את אותו המכשיר אז שיכתוב בקשה תפלוסים והמינוסים של המכשיר, תנקסס..)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by T-Flash,

שלום חברים יש לי את הנגן iAUDIO U3 שאפשר להפעיל בו קבצי וידיו. קבצי ההדגמה שהיו בנגן עובדים, אבל כשאני מוסיף קובץ משלי, הנגן פשוט לא רואה אותו. ניסיתי להכניס מסרטון של כמה שניות וברזולוציה נמוכה, עד לסרט באורך מלא ושום דבר לא עובד. מקווה שתעזרו לי, תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tenana,

1. יש נגן יותר טוב מהנגן הזה במחיר הזה? 2. בכללי , האם אתם ממליצים על הנגן? 3. מהם החסרונות העיקריים של הנגן? 4. איך טוענים את הסוללה? חיבור למחשב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by asaorgad,

אני צריך אמפי3 עם 1GB עם איכות שמע טובה מאוד וזמן סוללה טוב גם עד 650 ש"ח אבל הכי חשוב לי האיכות...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by FIRE-KID,

כותרת.. ראיתי את זה: http://www.shopy.co.il/groupsales/2690 נראה אחלה ויש את זה : http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={881044B9-8264-4FA7-8622-CDBEC16A2634}&details_type=1&itemid={28CC629C-5E11-437D-86F8-16DDD1CD2A4A} לפני חודש-חודשיים הכי זול שראיתי אותו היה 250.. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות עד 200 שקל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by boom!,

לפי נתוני היצרן אפשר להכניס רק 1 גיג'ה, אבל רציתי לדעת אם למרות זאת אפשר להכניס גם 2 גיג'ה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by GRiM,

יש לי אפשרות לקנות iPod 20GB צבעוני ב-700 ש"ח (משומש), עם אוזניות וכבל חיבור למחשב - האם לדעתכם כדאי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by bykeking,

יש לי עכשיו נוקיה 6230 כזה ואני רואה שיש שם מלא אפשרויות שקשורות לצ'אט. אני די בטוח שזה מבוסס BT. אין לי מושג איך להפעיל את זה... מישהו יודע? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכם. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש (סלקום), ההתלבטות היא בין המכשירים הבאים- - מוטורולה C650 - נוקיה 3220 - סאמסונג X200 מה דעתכם? :} אמיר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by R9547655G,

בבקשה... אנשים זה מאוד חשוב לי.... בעיקרון הוא לריצה... אבל חשובה לי איכות הקול... מאוד :-\ בבקשה אל תזניחו את התרד הזה... Iriver 256Mb IFP1090 Iriver T10 512MB Iriver T30 512M Iriver T20 512MB Iriver IFP795 SanDisc Sansa e140 1GB TrekStor iBeat 120 1GB TrekStor Mood 1GB תודה לכל התשובות הרצניות... EDIT: Muvo Slim 1GB

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by coolmeen,

אהלן, יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות נגן mp , אני לא מתמצא בכלום בחרא הזה לפי מה שאני שומע יש נגני mp4 ואיפודים למינהם וכל מידי דברים. אני רוצה נגן עם 4-3 ג'גה זיכרון. איכות סאונד טובה, וזה הכל. התקציב הוא 500-700 שקל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים