עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by digitalseeker,

יש בצד ימין במקלדת ג'וסטיק שנראה שהוא יכול לבצע סריקה לטביעת אצבע ? האם זה נכון ? ואם כן איך משתמשים בו ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by X-BLADE,

אני רוצה לרכוש סמרטפון, בתקציב של עד 3K. הדרישות שלי הן בעיקר נגן מוזיקה נוח יכולות גרפיות משחקים אינטרנט ודגש על קריאה של מסמכי PDF. חיפשתי קצת בנושא והמתמודדים העיקריים הם אייפון 4, HTC Desire HD ,Samsung Galaxy I9000 S (בהנחה שאני מביא אותו מחו"ל). אני ממש מבולבול ולא יודע מי יותר טוב ובמה. בנוסף, מי המכשיר הכי טוב מבין סדרת הGALAXY? אשמח להמלצות וללינקים להשוואות ("VS") בין המכשירים השונים.

• 32 תגובות
    • 6.1k צפיות
  3. Started by SinMaker,

היי, לפני מספר ימים רכשתי ipod touch 4g. כידוע, ב-ipod לא קיימת אנטנת GPS, אך הופתעתי לגלות שבמקומות בעלי wifi ניתן לאתר את המקום המדויק שבו אני נמצא. השאלה: איך ה-ipod יודע היכן אני נמצא בעזרת חיבור wifi בלבד?

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by morans,

אני לא יודעת אם פתחתי את הפוסט הזה במקום הזה, אם לא אז תעבירו. תודה! אז ככה, יש לי xtreamer (http://www.xtreamer.net/xtreamer/overview.aspx) ועד היום הוא עבד מצויין עם המחשב שלי שעליו מותקן וינדוס 7. אבל הוא התחיל לעשות בעיות אני לא מצליחה לראות את התיקיות המשותפות. עשיתי רשת בין הxtreamer והמחשבים בבית כמובן דרך הראוטר, את שאר המחשבים (2) הוא מזהה ומצליח להראות את התיקיות (עליהם מותקן ווינדוס XP) אבל אם אני מנסה לגשת לתיקיות של המחשב שלי עם הווינדוס 7 אני מקבלת את ההודעה הבאה: Net User ID Net Password והוא לא מצליח לגשת לתיקיות עשיתי חיפוש בגוגל ואמרו שם לנסות לרשום admin ביוזר וגם admin בסיסמא, אבל זה לא עזר לי, למרות שראיתי שזה עזר לאחרים. גם ניסיתי ביוזר לרשום את שם …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by raorian,

מישהו התיישב לי על המכשיר, D2+ (השם שלו), ונשבר לו המסך. אמנם יש אחריות, אך לא על זה. מכשיר חדש עולה אותו מחיר כמו מסך חדש (400 ש"ח+-) האם ניתן לרכוש מסך במחיר מוזל איכשהוא? אם לא, מה אתם מייעצים לעשות? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  6. Started by lilitheprinces,

שמעתם על האפליקציה שמראה לכם איך תראו כשתהיו זקנים ? אתה מצלם את עצמך ואז תוך כמה שניות הפנים נופלות ומתמלאות קמטים. מטורף. אני אומרת למה לא להמציא הפוך - בוטוקסאפס.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NI4NI,

שלום התחלתי להתעניין בקניית קורא ספרים אלקטרוני, אבל ממה שהבנתי אז רוב היצרנים קושרים אותי למקור מסויים שרק ממנו אני יכול להוריד ספרים (בתשלום כמובן). האם יש קורא ספרים אלקטרוני שאני פשוט יכול להעביר אליו קבצי PDF מהמחשב שלי (או להוריד ישירות מהרשת) בלי שאני אהיה חייב לקנות אותם ממקור כלשהוא ? למישהו יש ניסיון והמלצות בנושא ? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Jammer,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מכשיר מDX, חיקוי של ה-HTC TOUCH להלן הלינקמקווה שמותר לי לשים אותו, אם לא מתנצל מראש..) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44902 המכשיר עולה 140$ ולכן אני בטוח שהוא ייעצר במכס(כי הוא מגיע גם בקופסא גדולה ולא במעטפה), אין לי בעיה לשלם את ה34% מכס.. השאלה שלי היא כזו: האם אני אוכל להכניס אותו לארץ מבחינת התקנים של משרד התקשורת? ת'כלס זה לא באמת HTC אז אי אפשר למצוא אותו ברשימה אבל חיפשתי את הדגם שהוא מנסה לחקות וגם אותו לא מצאתי ברשימה של משרד התקשורת.. התדרים שלו מתאימים לתדרים בארץ, אתם חושבים שיעשו לי בעיה? מישהו עבר משהו דומה? עם חיקוי של סלולרי? תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Yonatanr6,

קניתי לפני מספר חודשים את הנגן COWON D2+ 16G, כולל נרתיק מקורי ומטען מקורי ב-820, עכשיו יש לי התלבטות עם למכור אותו ולעבור ל IPOD NANO דור חמישי, אם מישהו יוכל להגיד לי יתרונות מול חסרונות בשניי המכשירים אני ישמח מאוד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, החלתתי להתקדם לANDROID והחלטתי על I9000 של סאמסונג. אבל משהו אמר לי שאדיף לי לחקות כי בעוד כחודש יוצאים מכשירים עם TEGRA2 של NVIDIA שיהיהו הרבה יותר טובים גם בביצועים וגם בזמן סוללה. אז מתי ואיזה מכשירים יוצאים? האם באמת שווה לחקות?

• 32 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by DOGMA,

Cherry Mobile הפליפינית השיקה לפני כשבועיים 3 מכישירם חדשים מבוססי אנדרואיד, מכשיר אחד לשוק הבינוני נמוך(סטייל LEGEND), מכשיר לשוק הגבוהה(DHD+) וטאבלט. עכשיו כידוע לרוב האנשים, הפליפינים היא שיאנית הסמארטפונים העולמית, מעל ל85% מהטלפונים במדינה הם סמארטפונים, והמדינה היא גם שיאנית הSMS לאדם... המכשיר המעניין שלהם הוא הMagnum * Android 2.2 * Qualcomm 1GHz Processor * 4.1 "WVGA Capacitive Touchscreen * ROM: 2GB / RAM: 512MB * Expandable Micro SD up to 32GB * Quandband GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 * 3G Triband UMTS/HSDPA: 900/1900/2100 * Wifi: 802.11 b/g * GPS/AGPS * Bluetooth 2.0 * Standard Micro USB 2.0 * 3.5mm Stereo A…

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. קודם כל אני רוצה לציין שהIPHONE אמור להיות מכשיר פשוט ואנשים פשוטים (או טיפשים) אבל ברגע שרוצים לעשות משהו קצת מתקדם הם מה זה סירבלו הכל ! פשוט טימטום ! והחנות המקוונת שהם כל כך גאים בה - כל כך מכוערת , חסרת פיצ'רים של חיפוש ואיטית - כל העיצוב במכשיר ולא יכלו לעצב את הAPPSTORE ? ועכשיו לשאלתי - קניתי אייפון מכיוון שאיך אומרים יש לו הכל (תוכנות ומשחקים) - אפילו יש לו שליטה על הפלאש של המצלמה המקצועית שלי (CANON 50D). השאלה מה להוריד ? מה לחפש ? אין איזה אתר מהיר שנותן ביקורות והמלצות עם SCREENSHOTS לתוכנות או משחקים - או מי שאוהב את המילה הפופולרית "אפליקציות".

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DaTHE,

שלום, בטווח מחירים של עד 2600+- ש"ח..... על איזה פלאפון הייתם הולכים?? והאם הסוללה היא עד כדי כך נטחנת ב HTC? אם מישהו יכול לעשות השוואה בינהם בדברים החשובים, אני אשמח. (*אני קראתי גם ביוטיוב, אבל לא יודע אם להסתמך...) תודה!

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by motogt,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר סלולרי בתקציב של עד 2K בלי חריגות! ההתלבטות שלי היא בין מיילסטון או אייפון 3GS. מצד אחד אייפון- לא צריך להוסיף מילים. מצד שני המוטורולה נראה יותר טוב. מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Splashy,

אני לא מצליחה להוריד אפליקציות מהמרקט, ההורדה כל הזמן נתקעת. זה לא קורה עם אפליקציה ספציפית. יכול להיות שיש עומס בשעות הערב או שזה לא אמור להשפיע? ניסיתי להתחבר/להתנתק מ-GTALK, לעשות REBOOT, זה לא עזר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by almogas,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט.מה מבין 2 האופציות הבאות תיתן לי תוצאה טובה יותר או שאולי אין הבדל בכלל(עזבו את עניין הנוחות) לקנות נטסטיק ולגלוש באמצעותו או לשים חבילת גלישה גדולה על הפלאפון שלי ואז לחבר אותו למחשב ולהשתמש בפלאפון כמודם סלולרי(ככה לא צריך להתחייב על חבילת גלישה..) מה עדיף מבחינת יציבות ומהירות בלבד?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by YohaiM,

מעוניין לקנות את הטלפון הנ"ל. למישהו יש אותו ויכול לתת לי חוות דעת? כל מה שאני צריך מהטלפון הם הדברים הבאים: 1.מסך מגע. 2.נגן MP3. 3.WIFI. 4.GPS. מעבר לזה,הכל לא חשוב. אם למישהו יש הצעה למכשיר אחר בסכום דומה,גם טוב.(אבל מכשירים אך ורק של נוקיה,כי אני מעדיף לעבוד רק איתם,אלא אם כן יש מכשיר ממש טוב של חברה אחת בסכום זהה) ודבר אחרון: האם המכשיר מתאים גם לרשת פלאפון? תודה, יוחאי.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום חברי הפורום בתקופה זו בחיי עומדת בפניי דילמה קשה לפיצוח. לפני כשבועיים מכרתי את הMP4 שלי, הMeizu M6 (ואני מתכנן למכור כעת Meizu M6 נוסף שקניתי) אני זקוק למכשיר מולטימדיה במחיר טוב שאוכל לצפות בסרטים ובקליפים דרכיו, עם לפחות 4 שעות (עדיף יותר) של זמן צפייה, ואיכות טובה, מחברה טובה ולא סינית זבל. אחת האופציות שחשבתי עלייה היא לרכוש Microsoft Zune 30GB ב250 ש"ח (חדש ומקורי) ולראות עליו את הסרטים והקליפים. הבעייה היא שהסוללה שלו לא מחזיקה זמן רב, כ3 וחצי-4 שעות. בנוסף לכך, יש לי כבר טלפון מתיישן (Nokia 3220) ואני רוצה לשדרג אותו לסמארטפון. הסמארטפון צריך לכלול מסך הגדול מ3.5 אינץ', רזולוציה טובה, מצלמה טובה עם צילום 720P לוידאו, ומעבד של 1Ghz עם 512Mb RAM. יש לי…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by meidan,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את ה- HTC Mozart? האתר היחיד שמצאתי זה amazon.de http://www.amazon.de/HTC-Mozart-Smartphone-Touchscreen-Megapixel/dp/B0046Z7R6U/ref=pd_sim_ce_5 אבל הם לא מוכנים לשלוח לכתובת שלי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by waizman,

עקב בעיות קליטה קשות בבית, הגעתי למסקנה שאנחנו צריכים ריפיטר. לא בטוח שפלאפון תסכים להתקין לנו אחד כי אנחנו לא בדיוק לקוחות מועדפים (חשבוניות נמוכות, לא לקחנו מהם מכשירים), אז החלטתי לבדוק קניה באופן פרטי. העניין אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אהלן! תקופה ארוכה מאוד שלא הייתי בפורומים של HWzone ואני תמיד שמח לחזור לפה לבקשת עצה. טוב, אז מכיוון שהפכתי לסטודנט והעתקתי את מגוריי מאילת לתל אביב, אני כבר לא ממש צריך את ה-Cowon A2 הוותיק שלי, שהציל אותי בנסיעות הארוכות בצבא מאילת לצריפין, שגם ככה סוללתו שובקת חיים. החלטתי לראשונה בחיי להשקיע סכום כספי נכבד על מכשיר סלולרי (עד 3500-4000 ש"ח), בידיעה שהמכשיר הזה יבלה איתי לפחות את השלוש שנים הקרובות בתל אביב, ישמש כמכשיר סלולרי אמין ויחליף את ה-Cowon הנ"ל כנגן מדיה איכותי. דרישותיי: איכות סאונד גבוהה - המכשיר הולך לכלול את כל ספריית המוזיקה שלי ואני הולך להתבסס עליו בלעדית כנגן מדיה. מערכת הפעלה נוחה ומודולרית - התלהבתי מאוד מהאנדרואיד ואפילו שאני לא כל כך מבין ב…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני רוצה להזמין לאשתי היום rte blade / orange san francisco מצאתי כמה מוכרים באיביי בסביבות ה220$, אבל המכרז נסגר עוד שבוע, שלושה שבועות וחודש בהתאמה, ויום ההולדת שלה הוא בסוף חודש נובמבר. אתם מכירים חנויות שאפשר להזמין מהן סלולאריים לארץ במחירים שפויים? (עם paypal עדיף, ואם יש קישורים, יותר טוב)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מצאתי את החברה הזאת שמייצרת בטריות חזקות יותר לסמארטפונים, מישהו התנסה בחברה הזאת היא נחשבת לאיכותית? יש חוות דעת של אנשים שיכולים להעיד שהבטריות באמת אכותיות? בעיקרון יש לי מיילסטון וראיתי את התמונות והסרטונים האלה: זה נשמע טוב אבל מכער מאוד את הטלפון, יש פתרונות אחרים לבטריות חזקות יותר שלא הופכים את הטלפון לפרנקנשטיין?

24. אהלן, אני מחפש מגן מסך מסיליקון , אבל לא איזה ערכה ב100 ש"ח של זאג עם מגן אחד מסכן. אני רוצה כמה מגנים במחיר סביר. מישהו מכיר ? אפשר גם מEBAY

25. Started by morpheus1234,

הנוקיה 6131 שלי מסנן שיחות באופן סלקטיבי, והגעתי למסקנה שהבעיה במכשיר ולא בסים, לכן אני מחפש לקנות מכשיר פשוט אמין וזול ואשמח לייעוץ... השימושים היחידים שלי הם שיחות וSMS, לא צריך מצלמה ולא MP3 כו' הדרישות (לפי סדר חשיבות) -אמינות -זול -BLUETOUTH -עיצוב (דק ככול הניתן) אשמח להמלצות...

דיונים חדשים בפורומים