עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים מה יותר כדאי לי ? ??? אומרים לי שיש הרבה בעיות עם המכשיר של סוני? ידוע לכם משהו? ניתוקים בשיחות,בעיות חיבור של הטעינה? או הרמקולים ? בקיצור .בין שני המכשירים הללו מה יותר כדאי??? :kopfpatsch: ???

2. Started by menihen16,

שלום לכולם (: יש לי מכשיר Nokia N97. אני מאוד רוצה לפרוץ אותו ולהתקין סקין עם אפקטים מיוחדים. רציתי לדעת אם מישהו עשה כבר פריצה כזו ושם אפקטים, זה מאט את המכשיר בצורה משמעותית, או שאפשר לחיות עם זה ? מהי רמת הסיכון שאני לוקח בפריצה כזו ? רציתי לדעת איך אני פורץ אותו, ואם יש מישהו שמוכן לעזור לי בזה, ניסיתי בכל מיני מדריכים למינייהם, כל המדריכים ברשת שווים לזבל ! תודה לעוזרים, מני חן.

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by House M.D.,

האם יש בנמצא מתחרה ראוי ל ipod touch? נגן מדיה כלשהו שייכנס לכיס, יריץ אנדרואיד לדוגמא ויהיה בו WIFI... המכשירים היחידים שנתקלתי בהם שיש בהם אנדרואיד והם לא סלולארי אלו הטאבלטים, אני מעוניין במשהו מקסימום 4.3" , שייכנס לכיס... לא אכפת לי שיהיה סיני, העיקר שיעבוד. אשמח להצעות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by sapartil,

יש לי סלולרי עם WIFI פנימי ואני רוצה לחבר לו אנטנת WIFI חיצונית כדי להגביר את הקליטה. יש מוצר כזה לסלולרי ?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. לאחר מכירת הטאץ' 2 שלי החלטתי כי ברצוני להתקדם וכי עומדים שתי מכשירים על הפרק מאותו הבית- אפל! (התוכנית היא ככל הנראה לקנות בימים הקרובים) *[תקציר של הסיפור 4 שורות לפני הסוף] במקור חשבתי על הטאץ' 4 (32 ג'יגה) שעולה כחדש בארה"ב 300$= 1200 שקל. מחיר מצוין! חדש בארץ עולה 1600 בחנויות שעובדות עם איידיגיטל וב-KSP ששם נותנים אחריות משלהם ניתן לקנות ב-1490.קיימת גם אופציה ליד"ש שיחסית נדירה וקשה למציאה לאור כך שהמכשיר יצא ממש לאחרונה והשוק בארץ מוכר ב- 1000-1400(קשה למצוא). לעומת זאת, המחיר של ה-3GS בשוק היד"ש שם אני מתכנן לקנות, המחירים נעים סביב 1500-1800 לנפח של 16 ג'יגה. לפעמים מגיע מאובזר. הדילמה היא באיזה מכשיר לבחור לאור המצב שכעת יש לי מכשיר SE NAITE J105 (במסלול…

6. שלום לכולם יש מכשיר נוקיה 6230 הרגיל לא ה6230i אני חייב איכשו למשוך את הסינכרון שבוצע לאאוטלוק הועתק לשם כול הספר טלפונים .. עכשיו אני צריך איכשהו להעתיק את הספר טלפונים הזה בחזרה למכשיר הזה ! חברה HELP : תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום, יום שישי אני מקבל את המכשיר, ודי חשוב לי שיהיה לו מגן מסך טוב, ומגן סיליקון לפאנל האחורי. עדיפות לקניה בארץ, כי זה יגיע בטח עוד שבועיים, ואני מפחד להסתובב עם המכשיר בלי שום הגנות. אם המחירים בארץ יקרים אז המלצות לחו"ל. בקשר למגן המסך: חשוב שלא יפגע בתפקוד המסך, וחשוב שלא יהיו בועות(כמובן שזה תלוי גם בהדבקה) אריאל

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by stingeR-,

אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות סמארטפון איכותי וטוב, מכיוון שממש אין לי זמן לשבת על זה אין לי שמץ מה היתרונות של כל אחד ומה כל אחד נותן, את האמת ? זה גם לא כזה משנה לא, לא משנה לי אם זה אנרואיד או לא, משנה לי שתהיה לי אפשרות להתקין עליו WAZE או כל תוכנת GPS נורמאלית, שהוא יהיה מאוד מהיר, עם מסך גדול וכ'ו. זה יכול להיות אייפון, זה יכול להיות כל מכשיר מבוסס אנדרואיד.. אני רק רוצה לגרום לו לפעול עם הסים שלי עוד לפני שאני חוזר לארץ(יש עלי לאפטופ ככה שאם צריך לעשות קינפוג מסויים אין בעיה) אה ועוד דבר, אני גם אשמח לדעת איפה לקנות אני בניו יורק רוב הזמן, אז עדיף שהחנות תהיה בניו יורק עריכה : יש לי אפשרות לקנות את האייפון 4 מאפל סטור ב650 דולר, כמובן שעדיין אין לי אפשרו…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by redead,

אח שלי קנה IPAD לא מזמן ויש לו יום הולדת השבוע , חשבתי לקנות לו איזה משהו נילווה לIPAD .. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. או "זבל" כמו פוג'יקום ועוד חברות שהמכשירים שלהן פשוט מתפקרים ומתקלקלים כל הזמן? האם MIO איכותיים? יש דגם ספציפי מומלץ? מחיר עד 600 ש"ח עם IGO ? רצוי 8 תודה ערן

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by ConRoe X Fire,

קניתי את המכשיר בארה"ב לפני כחודשיים, היום הלכתי לחנות פלאפונים והתקינו לי עברית ועדכנו לי תוכנה מ- 1.5 ל-2.1. 1. מאז שהעברתי את ה-SIM שלי מה SE K610i שהיה לי ל-HTC, קצת השתבשו לי השמות של אנשי הקשר, נוספו לי סלשים מיותרים ונקודותיים ואני רוצה לערוך כל איש קשר בשביל שיהיה נקי ומסודר אבל זה יקח לי שעתיים לעשות הכל בפלאפון אז חיפשתי תוכנה בשביל להעביר את אנשי הקשר למחשב ושם לערוך ואז להחזיר אבל ב- HTC Sync אפשר רק להעביר אנשי מהאאוטלוק למכשיר. איזה תוכנה תעזור לי בקטע הזה? 2. מאז שעדכנו לי, קשה לי לנווט באתרים ובמפות עם 2 האצבעות, כלומר, אני יכול להזיז את המפה/אתר לכל כיוון אבל כשאני רוצה להגדיל ולהקטין זה לא הולך, במפה למשל אני משתמש בזכוכית מגדלת בשביל להגדיל/להקטין. מה ק…

12. Started by Oryam,

יש לי את המכשיר , קניתי אותו היום ף אחלה מכשיר רק שצריך להתרגל אליו. רציתי לדעת איך אני מוחק וודגט'ים וקיצורי דרך שנמצאים לי על דף הבית ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Oryam,

אני יכול לקחת את אחד מהמכשירים האלה מסלקום עם זיכוי מלא. אבל חובה חבילת גלישה של 50/60 ש"ח 300MB או 500 MB לבחירה. כדאי לקחת אחד מהדגמים האלה מסלקום או לקחת דגם אחר מחנות פרטית כמו ELINE למשל ? האם שווה לחכות למכשירים חדשים שייצאו ? וחשוב לי בעקרון שלפלאפון תיהיה מצלמה איכותית שתוציא תמונות ברמה , נגן MP3 איכותי (עם אוזניות של סנהייזר) מסך טוב , תוכנת הפעלה נוחה וטובה , שהמכשיר לא יהיה איטי ועם תקיעות או באגים. סוללה שלא תיגמר מהר ושיהיה עמיד . תודה לעוזרים D:

14. הדרישות שלי לסמארטפון (העיקריות) צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה (חשוב אוזניות inear), מקס' אפשר לקנות בנפרד. שמתי עין על ה samsung i9000 אבל מתבאס מהקטע שהוא לא תומך מלא בפלאפון (חסר תדר 850) ומחשב עם נטסיק מאורנג' בגלל שלהם יש את המחשב הכי טוב ASUS K50I

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by avivisraeli,

חיפשתי באתר הזה ובפוקט פריק איך לפרוץ את המכשיר הנ"ל על מנת לעדכן לו מפות ותוכנה חדשה אם מישהו יכול לעזור לי איך לעשות את זה אודה לכם

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ariel-ro,

אהלן! שבוע הבא בשעה טובה אני מקבל את הSGS I9000 שלי בגירסת ה16GB. כמה שאלות לי אליכם: איך אני מתקין רומים למכשיר, ואיך אני נותן לו הרשאות רוט? איזה רומים שתומכים בעברית(יישור לימין, כותרות, מקלדת, ספר טלפונים וכד') כדאי להתקין? איזה אפליקציות חובה שיהיו במכשיר? עוד המלצות ועצות יתקבלו בברכה אריאל נ"ב זה בכוונה בנושא נפרד ולא בשרשור הענק על הSGS.

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by lightmaker,

שלום, אני מעוניין לקנות אנדרואיד ועד עכשיו הייתי דיי סגור על Galaxy S, אבל ראיתי את הDefy בClove ב100 אירו פחות מהגלקסי והוא נראה פלאפון עמיד מאוד,עם מסך 3.7 גרסה 2.1 שאני מניח שתשודרג אבל זה לא קריטי לי ומעבד לא יותר מדיי מיושן, לפי כל הפיצ'רים שלו אני לא רואה סיבה למה לא ללכת עליו כיוון שאני בצבא בתפקיד קרבי, אשמח לדעות. תודה, ודים. http://www.clove.co.uk/motorola-defy

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by m1ke,

זה היה מצחיק כשהכנסנו אותם לבלנדר... אבל זה?! אני כמעט בוכה פה! תרבות בזבזנית!!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Dean7,

שלום , אני כבר כמה חודשים מחפש מידע על סמארטפונים במטרה לקנות אחד בסוף החודש. אני חושב לקנות את הHTC DESIRE , אבל אני לא מבין כלום בכל מה שקשור לעניין הSIMים ,פריצות והתאמה לחברה סלולרית וכל מה שסמארטפון דורש כדי שהוא יוכל לתפקד כמו פלאפון רגיל. חבר שלי קנה את האייפון וננעל לו המכשיר, הוא לא יכל לפתוח אותו חצי שנה. אז לא מדובר באייפון, אבל עדיין. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך כל העניין הולך? ואם כבר פתחתי נושא אז יש חנויות בארץ ספציפיות שאתם ממליצים עליהם שאפשר לקנות שם את הHTC DESIRE? תודה (:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. לאחרונה מחפש טלפון סלולרי, מאוד נדלקתי על NEXUS1 (כל עוד אפשר להשיג אותו...) מה שהטריד אותי זו הכתבה הזו (ויש עוד שמועות על זה) מישהו יודע על מה מדובר ואם זה סיכון גבוה? http://crave.cnet.co.uk/mobiles/htc-on-nexus-one-cracked-screen-they-dont-go-in-pockets-49305156/

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8663&perur=2&t=45&c=600 מישהו משתמש בזה, מכיר? אני מדבר על אנשים שעובדים 6 שעות ומעלה על המחשב רצוף וניסו...

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by matant13,

ללא תלות במחיר? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by mor123,

קניתי טלפון סוני אריקסון מדגם יארי. אני יודעת שיש בו AGPS מובנה. הטלפון במקור ברשת אורנג' ואני בסלקום. האם מישהו יודע האם אפשר להוריד תוכנה GPS חינמית שתעבוד עם המכשיר, בלי עזרה מהרשת הסלולרית, או שהמכשיר אינו תומך בזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

ערב טוב יש לי אפשרות החלפה בתמורת המיילסטון שלי על אחד המכשירים הללו : Samsung Omnia HD i8910 + 300 Nokia n86 + 400 אני מחפש את המכשיר הטוב ביותר מבין שניהם,בעיקר ב: איכות צילום סטילס (אם יש הגדרה כזו בפלאפוניה). איכות שיחה. רמקול. סוללה. מבנה מאסיבי כמה שיותר. אני מתכוון להתחלף מחר עם אחד מהם צריך להיות סגור על זה,לאחר שנגעתי ב-SATIO אני לא מתקרב אליו יותר.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים