עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by omrij,

בקרוב נוסע ללונדון מעוניין לקנות SIM מקומי לתקופה עם חבילת DATA נורמלית יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Trin1ty,

שלום ! אתמול עידכנתי את הN97 לעידכון החדש ביותר (V21) ומאז הפלא השתגע . קודם כל במהלך העידכון הוא כתב לי שאין מספיק זיכרון בכונן C אבל המשיך את העדכון , ולאחר שהוא הסתיים , הוא המשיך להודיע שאין מספיק מקום ב C ואני חייב לרוקן . לאחר שמחקתי כמה תוכנות לא חיוניות כמו ICQ וכדו שמתי לב לכמה בעיות : לא רואים שעה / תאריך במסך הראשי , כל מיני פעולות לא עובדות בטענה "לא ניתן לבצע פעולה זאת , נסה מאוחר יותר " .. בקיצור , הוא השתגע ואני מאמין שזה קשור לעידכון . עכשיו שאלתי אליכם מה לעשות ? אם יש דרך לעדכן מחדש ? או שעדיף לקחת את הפלא לאורנג' שיטפלו לי בו שם ? ד''א גיבוי עשיתי למזלי [ : ) ]

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  3. אשמח לקבל חוות דעתכם לפני קניית טאלבט shield k1 של נוידיה. אני מחפש טאבלט בגודל של 8-9 אינצ' לשימוש שכולל בעיקר גלישה ופיתוח (אפליקציות) אני מעדיף לא הוציא יותר מדי, ויש לי אפשרות לקנות את ה-shield k1 במחיר של 220 דולר (המחיר כבר כולל משלוח ומיסים בארץ) השאלה אם יש אופציה עדיפה וזולה? ואם יש ל-shield בעיות ידועות? אשמח לקבל כל חוות דעת עליו.

4. Started by Vidati,

Mustek הכריזו על מוצר חדש, ה- DV536, מצלמת וידאו המתיימרת לעשות כמעט הכל. ה-DV536 מציעה מצלמת סטילס באיכות של 10 מגה-פיקסל עם זום X10, צילום וידאו באיכות של 30 פריימים לשניה וקריאת כרטיסי זכרון SD או MMC. כמו כן, המצלמה מסוגלת ללכוד וידאו ממכשיר DVD או משידורי טלוויזיה, לנגן מוסיקה בפורמט Mp3 ווידאו בפורמט MPEG-4 והיא מצויידת במיקרופון להקלטת קול בפורמט WAV. למרות שכל הנתונים נשמעים טוב על הנייר, בפועל הם לא כל כך מרשימים. על מסך בגודל 2.4 אינץ' קשה מאוד לראות סרטים, 10 המגה-פיקסלים של המצלמה מושגים באמצעות אינטרפולציה, שכן למצלמה חיישן CMOS של 5 מגה-פיקסל והזום הוא זום דיגיטלי הפוגם באיכות התמונה. כמו כן, לחדש של Mustek רק 32 מגה-בית זכרון פנימי, כלומר יש צורך ברכישת…

5. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. לפני כמה ימים הגיע אלי המשלוח של שלט XBOX360 למחשב שעלה 244 שח השלט XBOX360 הוא אלחוטי וחששתי שהמערכת הפעלה ויסטה לא תיזהה אותו אז חיברתי אותו לUSB מתאם אלחוטי .משום מה וויסטה זיהתה אותו בשנית ומוכן להפעלה ולא צריך לעדכן דרייבר לשלט XBOX360 ונורא שמחתי .ולא היה לי כוח לשנות הגדרות במשחק GRID וניכנסתי למשחק ופיתאום המשחק זיהה אותו וישר פועל לא צריך לשנות שום דבר בהגדרות ומוכן לשחק ושיחקתי זה חוויה מושלמת וזה רוטט ממש חזק חח ישבתי במרחק 2 מטר ושיחקתי בשלט XBOX360 אלחוטי שזה יתרון טוב וגם לא תאמינו זה פועל בקרייסיס ישר שיחקתי בזה בלי לשנות בהגדרות חח אבל לא נוח לשחק בזה השלט יפה בצבע לבן מפנק אותי אני מרוצה עד הגג השלט בא עם סוללות רגיל של AA ממליץ לכם לרכוש אותו…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  6. איזה מכשיר עדיף לקנות- גלקסי 2 יד שניה או גלקסי Advance חדש? תודה מראש למסייעים

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  7. אורח snirfern
    Started by אורח snirfern,

לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  8. אם איזה מברג צריך להשתמש בשביל לפתוח מכשיר סלולרי? NOKIA5800.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by VanDamn,

יש לי מכשיר Galaxy S2, עם תקלות לא ברורות כלשהן, שגורמות לו להתרסט ולהיתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום), וקונקטור USB עם מגעים בעייתיים. (לטעינה - אני פשוט קניתי עוד כמה סוללות, טוען אותן ישירות עם מטען כזה, ומחליף ביניהן. והעברת קבצים אני עושה עם Wifi) שווה לי לנסות לתקן אותו? מישהו ירצה לקנות דבר כזה יד שנייה?

10. Started by liordavid,

:yelclap: שלום לכולם.... האם ניתן לצרוב מספר אחר על פלאפון מרשת פלאפון ? הפלאפון מסוג סמסונג...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ה-50d Helium מציע מפרט בינוני וסביר במחיר אשר יוכל להפוך אותו לאחד הסמארטפונים המשתלמים ביותר שיש מחוץ לגזרה הסינית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-archos-%d7%99%d7%95%d7%9b%d7%9c-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%aa/

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  12. הפאבלט החדש של סמסונג כולל היקף מכובד של זכרון דינאמי ונפח אחסון מובנה, אך כנראה שיש גירסה מתקדמת ויקרה אפילו יותר בתכנון לכתבה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לייצב את התמונה כשמצלמים וידאיו? יש הרבה תזוזות וזה פשוט נוראי. האם זה עניין של חומרה או תוכנה? אשמח לעזרה! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהבתי מאוד את כל המערכת כעיקרון, ומלבד להתקין אותה (מה שאני לא אעשה גם אם אפשר) על המיילסטון שלי, יש דרך להוריד איזה לאצ'ר כזה או אחר שמדמה את המראה והשימושיות של הבאדה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח snirfern
    Started by אורח snirfern,

לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by J0HNiE,

אני רוצה להזמין את המכשיר האדיר הזה, הבנתי שבגרסה הסינית TD-SCDMA שהיא לא LTE (למרות שזה לא רלוונטי עדין לארץ) אבל התדרים של הדור השלישי גם לא תואמים לרשות בארץ, כלומר תיהיה תמיכה חלקית בתדרים של דור 3 3G:TD-SCDMA 1880-1920/2010-2025MHz ולכן עדיף את הגרסה הבינלאומית, WCDMA, שהוא גם תומך ב LTE אבל שוב לא כזה רלוונטי. הבנתי גם שהגרסה של המעבד של קלאוולקום עדיפה על פני הטגרה 4 מבחינת בציעי מעבד, מבחינת גרפיקה הטגרה יותר רלוונטית לא? בכל מקרה מישהו יודע מאיפה ניתן להזמין? אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר, או בEBAY\AMAZON בנתיים רק ראיתי את הגרסה הסינית בEBAY ב2000 ש"ח, אבל שוב אני מחפש את הגרסה הבינלאומית.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ofirr,

נמאס לי כבר מה6085. מתי אמורים להגיע ה6600 (סליידר + צדפה) לארץ? ואולי גם מישהו יודע אם בבולגריה (ורנה) הפלאפונים האלו זמינים, והאם המחירים שם זולים משמעותית מהמחירים בארץ?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by avrahams1,

היי, ראיתי את המכשיר ב BUG לפני כמה ימים, והוא נראה ממש טוב, בעיקר ביחס למחיר! מה אתם אומרים עליו? מצאתי עליו רק איזה 2 ביקורות ושתיהן אומרות אותו דבר - מסך סביר, ווליום סביר ברמקול, שמיעה מצויינת באוזניות, GPS חרא, סוללה סבירה. מבחינתי זה מצוין, שכן אני לא משתמש לא ב GPS ולא במצלמה. מה שכן, חבר אמר לי שהם נוטים להתקלקל ודברים כאלה, זה נכון? מי שהיה לו ניסיון יד ראשונה עם המכשיר הזה או אחד המכשירים האחרים של החברה - אשמח לקצת INPUT. תודה, אבי. ** התכוונתי לכתוב בכותרת Ban-G, טעות שלי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by izikagam,

sm

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מעוניין לקנות GPS בתקציב של עד 1000 שקל אני לא יודע מה כדי ולא מבין בזה כול כך אשמח מאוד להצעות תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by Proww,

אהלן, חג שמח. לאמא שלי יש מכשיר LG OPTIMUS BLACK, עם מערכת אנדרואיד כמובן. המערכת של מפעילת הסלולר מאוד מאוד איטית ומעצבנת (עם כל מיניי אפליקציות שדחפו שם שלא באמת משתמשים בהם). רציתי לדעת איזה רום הכי מתאים למכשיר, רום פשוט ומהיר. אשמח לקבל עצות ועזרה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by Wideblade,

היי... אני הולך בקרוב לרכוש את הC320 של MIO עם MIOMAP 2008.. שמעתי שהדבר לא משהו, ושרצויה התוכנה IGO8.. האמת היא שלא חשוב לי כל הקטע של התלת-מימד.. אני פשוט רוצה תוכנה בלי טעויות ובלי שטויות, שלא תגיד לי לפנות ימינה בשדה, או כשאני מגיע לצוק להמשיך ישר.. ואמרו לי שלMIO MAP יש בעיות כאלה, ושלIGO8 יש הרבה פחות.. עכשיו חיפשתי בחנויות את השירות להחליף תוכנה, אבל אף חנות לא מציעה כזאת אופצייה... אפשר להחליף בעצמי באופן לא פיראטי? יש חנויות שעושות את זה ופספסתי? :\ תודה מראש על התשובה (:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כותרת תודה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  24. אפל עשויה להשיק דגם 9.7 אינץ׳ חדש במחיר נמוך במיוחד בכדי לנסות ולבלום את מגמת הצטמצמות המכירות של קטגוריית הטאבלטים לכתבה

25. Started by יוסי 7071,

קנו לי נוקיה לומיה 620 עם wp8 מחו"ל ואין לו עברית אי אני מתקין עליו עברית ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.