גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מוצא רק סרטונים ביוטיוב.. =\
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הג'ויסטיק אצלי בפלאפון הפסיק לתפקד לצד שמאל (אני מטה אותו אולם אין כל תגובה ) האם לדעתכם תרסיס אויר בלחץ גבוהה או תרסיס לניקוי מגעים יכולים לפתור את הבעיה או שמדובר בבלאי מכני שניתן לפיתרון רק על-ידי החלפת הג'ויסטיק או חלק מהמגעים הקשורים בו?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בזמן טיול שטח (טראק) ישנה תמיד האפשרות שמישהו יחליק וימעד או מקרה חרום אחר ולא תמיד יש רמת קליטה מספקת להוצאת שיחה מהסלולארי (גם אם מטפסים לנקודה גבוהה ) . גם אם לבסוף מצליחים להזעיק עזרה יש צורך לסמן לכוחות המחלצים (לדוגמא חילוץ באמצעות מסוק ) את המיקום המדויק . נכון ששימוש במכשירי gps עוזר ,אבל אם אתה בבעיה בערוץ נחל עמוק רמת הקליטה נמוכה וכתוצאה מכך גם הדיוק נמוך . טלפון לוויני הוא יקר ,מסורבל מדי עבור רוב המטיילים. אם כך נשאלת השאלה -מה הם אמצעי הסימון שהכי נראים מרחוק ,גם ביום וגם בלילה (זיקוק מצנח ?) ,היכן קונים אותם והאם צריך אישורים מיוחדים עבורם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקום כול מיני בקשות שמפוזרות בפורום, אולי שווה לנעוץ אחת ולתמיד ולהפוך את זה לת'ראד בקשות. חופשי..
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בהעתקת קבצים לנגן הוינדוס שולח לי הודעת CONFIRM STREAM LOSS, מי האשם? עריכה: מה הולך איתי ככה פותח תארדים בלי לבדוק קודם? ממש בושה... טוב נו, אני אאשים את השעה... זאת השעה!! לילה טוב (:
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חברה התחדשתי בסנדיסק סנסה E280 מכיוון שזה לא הנגן הכי חדש והכי טוב אתם מעוניינים שאני אעלה סיקור עליו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לשאול אם יש נגנים יותר איכותיים מבחינת הסאונד משל חברת cowon-iaudio ? תודה..
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הכי חשוב זה איכות שמע, כל שאר הפונקציות כמו וידאו , עברית ועוד כל מיני דברים זניחים. גודל של 3-4 ג'גיה תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני מעניין לקנות נגן מפ3 עם לפחות 20 גיגה ניראה לי ואני רוצה לשים אותו ברכב עם יציאת aux שכבר יש לי ותמיד יהיה שם אז לא איכפת לי מה הגודל שלו והעיצוב כאילו שיהיה סביר כי בדרך כלל ב תא הכפפות והעיצוב רק שיהיה עם סוללה ניטענת להרבה זמן כנראה פעם ב אני יוציא אותו לחדש את המאגר אז משו זול כאילו בסביבות ה 800 ואני ישמח להצאות
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לא מזמן רציתי לקנות מכשיר סלולרי חדש דור 3 והתגלה לי שחוץ מעלות המכשיר והשיחות אני חייב לשלם עוד 20שח כל חודש. מה נכלל ב 20שח האלה ולמה אני חייב לשלם אותם?! אני בטוח שאני לא משתמש בחצי ממה שנכלל ב 20שח האלה...אז למה אני חייב לשלם את זה?!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לשירים יש לי את ה-OMX70 (שקצת יותר טובה מה-CX300). יש בארץ משהו בגבול ה-350 שקל (גג 400) שעדיפות עליהם לסרטים? כמו שציינתי בכותרת, אני לא מעוניין באוזניות קשת\עורף ושאר חבריהם. תודה רבה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם קיים כזה, והאם משתלם לקנות כזה? הכוונה היא- האם המהירות של הBT לא חוסמת את המהירות של הUSB2, והאם USB1.1 חוסם את המהירות של הBT? תודה.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שנראה לי לא הוסרה לגמרי ואני רוצה לחפש אותה ברג'יסטרי ואין לי שמץ איך להיכנס לשם. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך אתר למשחקים של נוקיה 6280 שכמובן יהיו בחינם. פעם היה iPhone-Forums אבל הוא נסגר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן טוב עמיד לא ג'נרי . לא מעניין אותי וידאו .. אך ורק הצליל ושיחזיק הרבה זמן מבחינת הסוללה. עד 600 ש"ח בלי חריגות 4GB לפחות . תודה
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב כף יד חדש , הדגם שהמליצו לי עליו הוא האסוס A639 , רציתי שתגידו לי אם זה המכשיר הכי טוב בשוק כרגע בטווח המחירים הזה. ושנית , האם מישהו יודע איפה הכי משתלם לי לקנות אותו... (אולי מישהו מכיר חנות טובה שלא מפורסמת בזאפ)... תודה רבה ויום נעים!
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הוא פאלפון ?d840 דרך הגב אם נראים סוף הדרך...
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך מכשיר הקלטה (או מכשיר שמתחבר למחשב נייד) שמבצע הקלטות עד מרחק של כ 6 מטר. איזה מכשירים אשר מבצעים את הנ"ל עומדים לרשותי כיום? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מה עדיף יותר לקחת את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=4953642 או את זה http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=MP4_Players&AuctionId=5119810 מה יותר איכותי למוזיקה ולסרטים וממשק תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המכשיר הזה של חברת פלאפון http://www.gearlive.com/blogimages/treo700wx.jpg אני מחפש מירנדה או איסיקיו שעובדים טוב על מחשבי כף יד כי הפלא הוא קודם כל POCKET-PC עשיתי חיפוש בגוגל הוא מצא לי ICQ BETA שלא עובד כמו שצריך לא רואים בו מי מחובר ויש בו בעיות חפשתי מירנדה זה מצא לי כמה אתרים ברוסית שאני לא ממש מבין מה רשום שם...ואם אפשר מי שיכול להביא לי קישורים לתוכנות מעניינות או משחקים ...תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לקנות את הנגן.. ורציתי לשאול אם שווה לחכות..?... אם תיהיה ירידת מחירים? תודה..
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היום בבוקר התקשרתי לפנדה לשאול לגבי ה Zen V Plus שראיתי שהמחיר שלו ירד ל 520 ש"ח אצלם. אחרי שדיברתי איתם פתאום שמתי לב למשהו מוזר באתר שלהם: המחיר של ה ZVP 4GB ירד ל 600 ש"ח. ואז שמתי לב שלמרות שלכול הנגנים יש את התמונה של ה ZVP מופיע שם Zen (בלי ה V Plus), בנפחים של 4 ו 8 ג'יגה, והקישור לעמוד היצרן מוביל לעמוד של ה Zen החדש: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524 אני אתקשר אליהם שוב ביום ראשון לברר אבל יש למישהו מושג אם זה באמת הנגן החדש והמחיר של ה ZVP 4GB באמת ירד ככה או שזוהי טעות?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. בשעה טובה רכשתי את הנגן הנ"ל וכבר בימים הראשונים שמתי לב שזמן הסוללה משאיר טעם רע בפעם. גלשתי קצת ברשת ומצאתי את זה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=411355#411355 בעקבות זאת בדקתי ומצאתי שגם אצלי זמן הסוללה נע באיזור ה 4 שעות בניגון ווידאו - הרבה פחות מהגדרות היצרן. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני לא מבין בין IPOD ל IRIVER או לכל חברה אחרת שין לי מושג לגביה. אני צריך נגן בנפח של 30-40 GP, שיהיה לי נוח להעביר קבצים אליו וממנו, כי הוא ישמש גם כ HD נייד (להעברת קבצים גדולים מאוד...) בלי יותר מדי ממשקים מסובכים, שיהיה P&P, נוח, לא גדול מידי (למרות שהגודל באמת לא קובע במקרה הזה), איכותי, ואם אפשר שיראה טוב... אני מקווה שפירטתי מספיק... זקוק לתשובה ממצה ודחופה (אחי בארה"ב רוצה לקנות לי והוא עכשיו בחיפושים...) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מחשב של ASUA עם WM6 אני צריך תוכנה להמיר סרטים כדי ליראות אותם במכשיר..~~~~~~~~
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-