גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
איזה HTC הוא הכי חדש יש כמה מכשירים איזה מהם הכי טוב? ובאיזה רשת הוא נתמך?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נשבר לי המסך והפאנל של ה-C902 שלי, בארץ לא משתלם לתקן את המכשיר. האם משתלם להזמין חלקים למכשיר מחו"ל? במידה וכן, האם יש חנות מהימנה שניתן לסמוך עליה? במידה ולא שווה להשקיע בתיקון המכשיר, אני מעוניין להשקיע בסביבות ה1500 +- במכשיר חדש, האמת שדיי התרשמתי לטובה מה-W995 של סוני אריקסון.. אני לא כ"כ בקיא במכשירים היום, תוכלו להמליץ לי על מכשירים טובים +- בתקציב? (האם תהיה ירידה במחיר של הW995 בתחילת 2011?) קראתי גם שיוצא בתחילת 2011 ה-M9/8 של Meizo שיכנס בתקציב, האם שווה לחכות עוד קצת לM9/8? (או לפלא' אחר) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר קריאת מיילים קצת משחקים והרבה גלישה באינטרנט ובגלל זה חשוב לי שהגלישה בפלאפון תהיה נוחה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בסופו של דבר זה ניראה שהשניים זהים לחלוטין חוץ ממערכת ההפעלה שגם ככה תצא עוד מעט כעידכון לכלל המכשירים. אז מה ההמלצה שלכם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מכשיר N86 ונטסיק שמתחבר לנטבוק שלי בעל מהירות של 2.8 מגה וללא הגבלת הורדה. אני יודע שיש אפשרות דרך החברה שהם יעבירו את האינטרנט המהיר לסלולארי ואז שהסלולארי ישמש כמודם בעצמו. חבר שלי עשה את זה עם האייפון שלו ורציתי לדעת האם לN86 יש גם כזאת אופציה ואני גם בקרוב משדרג לSAMSUNG SGS ואני רוצה לדעת האם יש בעיות לעשות את אותה הפעולה בסלולארי הזה? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מהם עדיף ? ולמה? ומב דעתכם על המערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט ? כבר יש לי סלט בראש מכל המכשירים האלה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הם הולכים לספק הכל, החל משיחות, SMSים, שירותי אינטרנט וכו' - כשלפי מה שרשום עולה כי רק השיחות וה-SMSים יהיו תכלס על גבי רשת פלאפון. הקידומת שלהם הולכת להיות 055-33XXXXX. מאחל להם ולשאר המפעילים בהצלחה, אנחנו כצרכנים רק נרוויח - זה בטוח. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1771405&m=1&mid=106107
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865701 מישהו כבר ניסה? לצערי ללא תמיכת עברית. איפה amadey יש לו כמה דק'? 1200 בquad בהחלט מרשים. למרות שנראה שיש גם טריקים מלוכלכים (כיבו את האנימציות). גם ה available ram מקבל עדכון ל 339 מגה.. עושה רושם שמפתחי סאמסונג קוראים הרבה ב XDA
-
- 213 תגובות
- 33.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות סרטונים בדפדפן של הפלאפון הוא אומר שהflash ישן איך אני מעדכן אותו?אם אפשר מדריך מפורט זה יעזור לי מאוד. הורדתי opra לפלאפון וכשאני רוצה לראות סרטון הוא מפעיל את נגן הrealplayer אבל הנגן אומר שאי אפשר להתחבר אז אם אפשר עזרה גם בזה. תודה רבה כפיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי לפני הרבה זמן נגן archos 404 ואני חייב לציין שהוא עדיין מחזיק מעמד והוא במצב טוב...אבל זמנו הגיע וכעת אני מחפש מכשיר חדש. עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט- אני לא רוצה איפוד טאצ' כי אפל היא החברה הכי מניאקית שאולי קיימת בשוק (למרות שמבחינה טכנית הIPOD TOUCH הוא מכשיר מושלם) אז חשבתי לקנות את המכשיר הarchos 43 החדש עם מערכת אנדרואיד...מכשיר שיש בו כל מה שאני רוצה (זול, wifi וכו') רק שאין לו מסך מולטי טאצ'..שממש מבאס אותי. אז החלטתי לכתוב כאן בפורום לשאול אם מישהו מכיר איזה מכשיר אחר כמו archos 43 רק עם מולטי טאצ'...או אם יוצא עוד מעט בזמן הקרוב? קראתי איפשהו שiriver מתכוונת לזאת עם נגן מבוסס אנדרואיד שיכול גם לנגן קבצי mkv שאני ממש אוהב...מה עם זה? אני מדגיש שאני רוצה דווק…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.gsm-israel.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/lg-star-hands יאמי הפלאש נראה טוב, אבל למה הלבן נראה ורוד?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4002243,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ערב טוב, אני מחפש סמארטפון חדש שיחליף את נוקיה 5800 שיש לי עכשיו. לא כל כך משנה לי אם זה יהיה סימביאן או אנדרואיד (לאפל אין תקציב), הדבר שהכי חשוב לי זה שיהיה לו תגובה מהירה כאשר כמה ישומים פועלים בו זמנית. לדוגמא ב 5800 שיש לי עכשיו אם אני שומע מוזיק גולש באינטרנט ותיבת דוא"ל פתוחה הוא מתחיל להגיב לאט, ממש כמו מחשב ישן, לוקח לו עד 4 שניות להציג תפריט אחרי לחיצה וזה מעצבן... דבר הבא שמאוד קריטי בשבילי זה GPS מובנה (לא A-GPS), שאני יוכל לקבל מיילים למכשיר וגישה לWIFI. מצלמה, שיחות וידאו, ואם זה טאצ' או מולטי טאצ' לא כל כך חשוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצרף ישירות כתבה שכתבתי בנושא: QuickTone, http://www.quicktone.co.nr, היא תוכנה חינמית חדשה אשר פותחה במטרה לאפשר למשתמשי האייפון נוחות מירבית בהעברת צלילי אס.אמ.אס ורינגטונים למכשיר. התוכנה מאפשרת סנכרון קבצי המדיה והפיכתם לרינגטונים או לצלילי אס.אמ.אס באופן אלחוטי, מכל מחשב באשר הוא. התוכנה מבצעת את פעולתה ללא תלות באייטונס, ולכן אין בעיה לבצע סנכרון עם מחשבים מרובים. QuickTone חוסכת למשתמש את ההתעסקות הסיזיפית שבהעברת צלילים למכשיר, וריבוי התוכנות הנדרשות לביצוע משימה פשוטה זו. בתוכנה אפשרות עריכה מהירה, אשר מחליפה את הצורך בשימוש בתוכנות קנייניות או באתרי אינטרנט שידרשו מכם להעלות את קבצי המדיה לשרת מרוחק, לחתוך אותם, ולהורידם מחדש. כעת ניתן לבצע זאת על קבצי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את החיווט לסלולארי לרכב של מוטורולה ספיריט בגרסה של פלאפון (אני חושב שפותח בארץ) motorola spirit model FLN3107A הרכב הישן נגרס ואני צריך להסב אותו למכשיר ביתי (הוא במצב דו על אותו מספר של סלולארי קיים) וזקוק למידע על החיבורים של הכבלים כמה וולט , אמפר, מה מתחבר לרמקולים .... אין לי אפילו את המדריך למשתמש אז כל מידע על המכשיר יתקבל בברכה . האם הוא משתמש באותו מתח כמו ה m900 ? הם נראים כמעט אותו דבר רק ששלי CDMA והשני GSM
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה 9700, הבנתי שמוכרים אותם עם מטען גדול ומכוער כזה, ראיתי ב EBAY ו אמזון את המטען הזה http://www.amazon.com/STANDARD-BATTERY-CHARGER-ADAPTER-Storm2/dp/B004FDZEHM/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2QQSP9NBFH8WW&colid=SCPM2YBFJ4UF *יש אותו באתר האמריקאי http://www.shopblackberry.com/_blackberryaccessories/cgi-bin/pd.cgi?frompage=category&page=product_detail&from_category=BlackBerry%209650%20Series&category=BlackBerry+9650+Series+Chargers&pid=F22227TWKWR7JQNPZCG מה שמוכרים ב EBAY ו אמזון זה afftermarket , אפילו לא OEM, אז רציתי לדעת עם איזה מטענים מוכרים את ה 9300 ו 9105 בארץ שלנו? תודה
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
איך הפקח יודע שהפעלתי אותה ולא נותן לי דו"ח?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין אחריות על הפלאפון יותר, ובחנויות פרטיות קיבלתי הצעות מחיר גבוהות מאוד לתיקון, 500-550 שקל, אמרו לי שנשבר לי גם המסך וגם המגע, וזה 300 על המסך ועוד 250 על תיקון מגע, אבל חשבתי שזה הולך ביחד לא? סתם מנסים לדפוק אותי או שזה מחיר הגיוני? ואם זה באמת המחיר, ראיתי שאפשר לקנות NOKIA X6 חדש מ ELINE ב1250 שקל, אולי יותר משתלם במקום לתקן את הפלאפון הישן להשתדרג כבר ל X6?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות. יש לי כרגע נגן של סנסה קליפ הרגיל-8 ג'יגה שמשרת אותי נאמנות כבר שנה פלוס. עד עכשיו היו לי נגנים כמו I7 D2 שדיי נהרסו לי מהר. בכל מקרה עכשיו יש את המוצר של אפל-אני לא בדיוק חובב אפל אבל דווקא הדבר החמוד הזה קורץ לי. וגם אפשר לקנות לו רצוע שאפשר לשים כמו שעון. בכל מקרה מה דעתכם עליו? שווה את המחיר? 880 ב KSP בערך.. סאונד ? אפשר להשתמש בתוכנת צד שלישי ולא ב ITUNS? אגב הוא מיועד בעיקר לריצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ipaq ישן שהיה במשפחה מ 2004 אם מסך מגע כ 3 אינצ' עד עכשו הוא עבד בסדר והכול לפניי כמה ימים הוא החליט שהמסך מגע זז כלומר אני נוגע בו (אם העט או אם היד) אבל הוא חושב שנגעתי במקום שנמצא 20mm משם (ככה זה בכל השטח של המסך, זה זז באותו כיוון ומרחק בכל נקודה) עשיתי align screen זה חזר להיות תקין, אחריי 10 דקות שוב זז באיזה 5 mm היום זה היה מוזז ב 5mm כמו מקודם, התחלתי להשתמש (לא היה לי כוח לעשות align אז פשוט נגעתי במקומות המתאימים כדיי שהוא ילחץ איפה שאני רוצה). אחריי כמה דקות המרחק של האי התאמה השתנה (בקפיצה חדה) ל 20 mm בערך אם אני עושה align הוא עובד בסדר ואחריי כמה זמן שוב קופץ מה יש לו ? הוא נקי ולא קיבל מכה או משהוא
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה בדיוק הפורום המתאים, אבל זה נראה יותר קשור מכל פורום אחר... לענייננו - בהליך הרישום כ-Android developer בגוגל נדרשים להכניס כתובת של אתר אינטרנט, אפילו אם מדובר על חשבון שהוא להפצה בלבד ולא למכירה. במקרה של מכירה, בישראל חייבים לעבוד עם AdSense - למיטב הבנתי זה כבר בכלל מצריך אתר אמיתי עם תוכן כדי 'להתקבל' לשרות. יש לי משחק כמעט מוכן ונראה לי טפשי שאני צריך להקים אתר שלם ולשלם על הוסטינג וכו' בשביל שאני אוכל לשים אותו במרקט :-\ מישהו פה התנסה עם זה? האם יש דרך למכור או אפילו רק להפיץ בלי שיהיה לי אתר אמיתי...? יש שאלה בעניין הזה גם ב-iandroid, ללא תשובה, אז בבקשה לא להפנות אותי לשם...
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי, איך אני משנה את האייקונים של הקיצורים בעמודי הבית? [לא בעמוד האפליקציות] בעיקרון יש לי את התמונות שאליהן אני רוצה לשנות את האייקונים בגלריה/על הפלאפון רק לא יודע איך לעשות זאת. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-