גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
חוץ מELINE? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש אפליקציה של מילון או מתרגם שלא מצריכה חיבור קבוע לאינטרנט ויודעת לתרגם משפטים. עדיף שידע לדבר. שפות דרושות ספרדית ופורטוגזית. יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://iandroid.co.il/hero-nexus/?post_type=post&p=7378
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני בעל המכשיר הזה כבר שנתיים ויותר, ושמתי לב שאיזה פעם פעמיים בשנה המכשיר פשוט מחליט לו יום בהיר אחד שהוא מוחק לי את כל השירים ופשטו עושה פירמוט לעצמו. כמו היום בבוקר נסיעה של שעה וחצי ואני חושב לעצמי איזה כיף, קצת מוזיקה רגועה (טראקים והאוסים ב 7 בבוקר) מדליק ת'מכשיר והנה...ריק משירים. יום לפני זה המכשיר עבד בסדר גמור כיביתי רגיל ע"י לחיצה על המשולש של ההפעלה בדיוק כמו שאני עושה בשנתיים האחרונות... מישהו מכיר את התופעה המוזרה של המכשיר הזה? הוא לא נפל, לא כלום. עצבים...וזו כבר פעם שניה או שלישית.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום לשאלה כזו, אם לא - אשמח אם תפנו אותי למקום הרלוונטי. אני מעוניין לפתח אפליקציה לסמארטפון (אייפון ו/או אנדרואיד), המתבססת על נתונים שהיא מקבלת מ-device חיצוני, שהוא למעשה סנסור כלשהו המבצע מדידה (ויש באפשרותו להתחבר למחשב PC ע"י USB או Bluetooth). רציתי לדעת איך אני יכול לגרום לטלפון (אייפון למשל) "לגשת" אל הסנסור הזה ולקבל ממנו את הנתונים שהוא מודד - כלומר איך גורמים לאייפון לזהות את המכשיר החיצוני שחיברתי אליו. אודה מאוד על כל הכוונה בנושא, אור.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת השוואה של מחיר וביצועים? אני קורא רק PDF (אולי CHM פעם ב..טריליון שנה, אבל לא יותר מזה). חשוב לי גודל המסך. לא חשוב לי חיבור לאינטרנט בכלל, רק שיהיה לי פורט USB שאני אוכל להוריד את ה-PDF שלי למכשיר. אז מה כדאי מבין שניהם? אגב, Ivrit לא נכנס למשוואה, נכון? ולו רק בגלל המחיר הגבוה שלו?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המכשיר שברשותי הוא בעל תכולה של 2 גיגה. כאשר בודקים את תכולתו לאחר החיבור למחשב, המכשיר "מאבד" 64 מגה (!), כלומר 64 מגה "תפוסים" על ידי משהו שלא נראה לעין ולא ברור. המכשיר מפורמט, ולא נמצאו בו קבצים "חבויים". אני מבין שבמכשירים מסוימים מוקצה נפח מסוים לטובת קבצי מערכת וכיוצא בזה, אבל 64 מגה??? האם יש למישהו הסבר הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הנגן הנ"ל מגיע בנפחים 2 ג'יגה, 4 ו-8 ג'יגה. הקטע הוא שיש לנגן אפשרות הרחבה עם MicroSD עד 32 ג'יגה. אני לא כ"כ מצליח להבין מה היתרון\הסיבה לקנות נגן של 8 ג'יגה במחיר גבוה יותר, ולא לקנות את הגרסא של ה 2 ג'יגה ולהכניס כרטיס זיכרון גדול (במידה ואני לא צריך 40 ג'יגה נפח...) אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי.... תודה
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, קרוב משפחה שלי נמצא כעת בהונג קונג ויכול לשלוח לי פלאפון. אשמח אם תתנו לי כמה דוגמאות לפלאפון הכי טוב שאפשר להביא! אבל שלא יהיה מהIPHONES למיניהם. אני חושב בכיוון של HTC וכו'.. תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, כבר יצאה גרסה רשמית של פרויו לגלקסי אס? יש רום שמסדר את הבעיה של ה GPS? כרגע אני עם JG8... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קיבלתי מאחי הגדול n86 לבן בגירסה 21.006 שכנראה גנוב... הבעיה שלי היא כזאת, אני מנוי לפלאפון והמכשיר סגור על סלקום ככה שהסים שלי לא עובד ואין לי מה לעשות עם הפלאפון עצמו... קיבלתי הצעה מחנות פרטית שהוא מוכן לפתוח לי אותו בתמורה ל-200 ש"ח... א' - זה לא קצת יקר? ב' - אם המכשיר גנוב אני יכול לקחת אותו לחנות של פלאפון/סלקום שיפתחו לי אותו בלי שיעשו לי בעיות? ג' - יש אופציה אחרת?.. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני נוסע לטיול בדרום אמריקה ובשביל שאוכל לשמור על קשר עם הבית חשבתי לקנות מכשיר כלשהו שיש בו חיבור WiFi לאינטרנט. בגדול חשבתי על אייפוד (אפילו הדגם הכי פשוט- לא צריך משהו מטורף) כי אפשר לשמוע בו גם מוזיקה, אבל רציתי לדעת בכל זאת אם קיימים מכשירים שאפשר להתחבר דרכם לאינטרנט אלחוטי שהם לא אייפוד ושעולים קצת פחות.? הנגן מוזיקה זה רק אופצייה, ממש לא חובה. תודה !!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי דרך האיביי DHD כמו חדש מאיזה בחור בצרפת, את המכשיר אספתי מסניף הדואר המקומי שלי ולאחר יום יומיים קיבלתי את שטר המטען שהוא בצרפתית בדואר כשרשום עליו באדום "מכס-789 ש"ח". אני אמור לשלם את זה? ואם כן למי?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה המצב ?? תגידו סמסונג גלקסי S עובד ברשת פלאפון ?? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מאחר שהמלאי שלהם אזל ציק צק משהו יודע מתי אמורים לקבל בארץ מלאי חדש (בפלאפון) ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במצלמה כשלוחצים על כפתור הצילום מתקבלת הודעה " יישום המצלמה נסגר בשל היעדר מודול מצלמה " משהוא נתקל בזה, אני אשמח עם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לקראת התחלת שדרוג המכשירים לעובדי המדינה פורסמו עקרונות השדרוג: https://docs.google.com/viewer?a=v&p...thkey=CILRsI0N בגדול מדובר בתהליך שיחל בתחילת ינואר ויימשך עד אמצע פברואר. (מתקיים מו"מ לגבי תוכנית למשפחות עובדי מדינה ולעובדי מדינה שאינם זכאים לתנאי חשכ"ל.) עקרונות (דרג ג'-לעובדים רגילים, לא שרים/מנכלים ועובדים בכירים אחרים): - המכשירים הבסיסיים: LG Popcorn, SE Cedar ללא תוספת עלות. - תעריפים כפי שכבר פורסמו (7.1 אג' לדקה, 10.9 ל-SMS ו-32 ש"ח לדמי מנוי +50MB). - שדרוג בעלות 30 ש"ח ל-30 חודשים למכשירי דרג ב - נוקיה X3, מוטורולה XT5, מוטורולה Char, או LG Thunder). - ניתן לשלם בתשלום אחד 900 ש"ח. - שדרוג לאייפון בעלות 59 ש"ח לחודש, ל-BB בעלות 100 ש"ח. - אם החשבונית …
-
- 0 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
ברום של Cyanogen יש אפליקצית torch שנותנת את האפשרות להגביר את הבהירות של הפלאש לד האחורי מעבר למקסימום.. יש אפליקציה כזו גם לרומים של sense? ניסיתי לייבא את קובץ ה-apk ישירות מהקובץ של ה-ROM, אבל הוא לא עבד
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, נשבר לי המסך והפאנל של ה-C902 שלי, בארץ לא משתלם לתקן את המכשיר. האם משתלם להזמין חלקים למכשיר מחו"ל? במידה וכן, האם יש חנות מהימנה שניתן לסמוך עליה? במידה ולא שווה להשקיע בתיקון המכשיר, אני מעוניין להשקיע בסביבות ה1500 +- במכשיר חדש, האמת שדיי התרשמתי לטובה מה-W995 של סוני אריקסון.. אני לא כ"כ בקיא במכשירים היום, תוכלו להמליץ לי על מכשירים טובים +- בתקציב? (האם תהיה ירידה במחיר של הW995 בתחילת 2011?) קראתי גם שיוצא בתחילת 2011 ה-M9/8 של Meizo שיכנס בתקציב, האם שווה לחכות עוד קצת לM9/8? (או לפלא' אחר) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כנראה אייפון 4 באופן פרטי לאור חבילה ממש משתלמת שיש לי כרגע, הבנתי שיש אפשרות לקבל זיכוי על מחיר המכשיר בחשבון החודשי אצל המפעיל הסלולרי. האם מישהו יודע מה הם הפרטים המלאים? מהם התנאים לקבלת הזיכוי? מהוא הזיכוי החודשי? האם אני אשאר עם אותה חבילה שיש לי כיום? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מבין שה- Desire הוא גרסה חדשה ומשוכללת יותר אך גם קצת יותר גדול. מבקש חוות דעת ממי שיש לו נסיון ב- Legend לגבי מהירות עבודה (גם לאחר זמן), שטל התצוגה/רזולוציה קטנים יותר וזמן סוללה מי מבין השניים כדאי יותר ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות שתי טלפונים חדשים. אחד שיהיה ממש קטן או הכי קטן שאפשר למצוא אותו בשוק והשני טלםון לעבודה. עם השני אני אסתדר, לא חסרים כאלה. אבל טלפון קטן אני לא מוצא. חשבתי ללכת על מודו, אבל החברה לא ממש מחזיקה מעמד אז צריך למצוא תחליף אחר. אז מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעניין אותי אם יש למה לחכות או שכדאי להשקיע ב פלאפונים שנמצאים היום בשוק... חשוב לי שיהיה סאונד חזק ואיכותי גם הפלא שיהיה טוב ....
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר קריאת מיילים קצת משחקים והרבה גלישה באינטרנט ובגלל זה חשוב לי שהגלישה בפלאפון תהיה נוחה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי מהם עדיף ? ולמה? ומב דעתכם על המערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט ? כבר יש לי סלט בראש מכל המכשירים האלה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-