גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%a4%d7%a7%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%a0%d7%95%d7%a6/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל למעשה לעבור לאייפון 6 מהסיבה שמאוד התחברתי לעיצוב של האייפון, וגם מערכת ההפעלה שלו מעוצבת בצורה יפה וזה די הרשים אותי. עכשיו, העניין הוא שאני כן מרוצה מהמכשיר שלי ורגיל לאנדרואיד ומחליף גם הרבה רומים והכל אז זה קצת בעיה.... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא כל יום אנחנו נתקלים בסמארטפונים העשויים מהחומרים הטובים ביותר שניתן להשיג בשוק, אך מכשיר ה-Coolpad X7 עושה זאת ועוד בתג מחיר מפתה במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a1%d7%92%d7%a1%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%95%d7%96%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%aa-%d7%91/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שהצהירה החברה כי היא תשחרר גרסה מוקדמת לניסיון של מערכת ההפעלה חלונות 10 לסמארטפונים, מאפשרת החברה למשתמשים סקרנים לנסות את העתיד של מובייל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=134201. האם זה בכלל ישים לדעתכם לאור הבעיות הרבות והיקרות לתיקון של מערכות הידראוליות דומות באופניים כמו בולמי זעזועים הידראוליים , בלמים הידראוליים וכיוצא בזאת .נכון שבאופניים של קרוב לעשר אלף ,משולבות מערכות הידראוליות משובחות שעומדות מבחינת אמינות בשורה אחתעם מערכות מכניות סטנדרטיות , אולם גם אז מדובר בתיקונים יקרים מאוד כשתקלות לבסוף קורות .2. מה עם התגובתיות הנמוכה של מערכות הידראולית שמשמשות להנעה כמו למשל תיבות הילוכים אוטומטיות ?3. מה עם מחלות ילדות ראשונות , נזילות שמן , תדירות החלפות שמן ?4. והשאלה החשובה מכל , היכן הערבון שהמוצר יסופק בסופו של דבר ללקוח שמשקיע סכום לא מבוטל בכספו?אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בעיקרון צריך שינגן הכל מוזיקה סרטים וכמה שיותר זמן וכמה שיותר מקום .. המכשיר זה לאחי הקטן והוא לא מבין גדול במחשבים אבל גם לא טיפש כל כך אז תתנו משהו שקל לתפעול.. לא משהו שצריכים להסתבכך איתו שעות.. אם יש הצעות אחרות שאפילו קצת חורגות התקציב תכתבו אותם פה... ראיתי פה שממליצים הרבה על קריאייטיב ורציתי לשאול מה עדיף מבניהם זה Zen Vision M Creative או זה Zen Vision Creative ואם יש המלצות אחרות למשל כמו מכשירים של iAudio כמו זה למשל שראיתי עכשיו במקרה..iAudio X5L איך הוא?
-
- 55 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, שמעתי על Fring דיי מזמן והיא מותקנת אצלי במכשיר הרבה זמן. להשתמש בה באופן קובע התחלתי לפני כמה שבועות בגלל הצורך לבצע שיחות זולות לחוץ לארץ מהפלאפון. אופן השימוש שלי היה פשוט מכיוון שאני מוגבל ל 100 מגה הדלקתי את התוכנה ביצעתי שיחה וכיביתי את התוכנה. אתמול עשיתי כמה ניסויים עם התוכנה, והריי המסקנות. 10 דקות שיחה שוות למגה אחד כלומר שעה של שיחה זה משהו כמו 6 מגה. כאשר התוכנה רצה ברקע היא כימעט ולא צורכת Data לאחר שהרצתי את התוכנה 24 שעות רצוף הגעתי ל 70kb וגם זה אחרי שצירפתי משתמשים ושיחקתי בהגדרות. כלומר עם אתם לא מכבים את התוכנה במשך חודש היא תצרוך 2.1mb גם אם לעגל את זה ל3 מגה זה עדיין מעט. לגביי הסוללה בזמן שהתוכנה רצה הסוללה הייתה מלאה ואני מאמין שהמכשיר היה מו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי ! קוראים לי רון אני בן 19, חייל, עשיתי משחק לאנדרואיד . המשחק פשוט מאוד : יש ריבועים שמחליפים צבעים ,וצריך ללחוץ על השחורים כמה שיותר מהר . זה ממש יעזור לנו אם להוריד, להפיץ, לדרג ומומלץ גם תגובות בונות . זה כלום בשבילכם אבל זה יכול להקפיץ אותנו ב playstore וככה נוכל לגעת בציבור רחב הרבה יותר ... זה הלינק למשחק : https://play.google.com/store/apps/details?id=touchit.co.touchit תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במכשיר אמפי3 שקניתי. המכשיר הגיע אליי אחרי שהזמנתי אותו מאייבי. זה מכשיר שדומה לאייפוד נאנו דור 3 מי שמכיר.... בכל מקרה העברתי אליו 2 שירים ואז רציתי לעשות עידכון לגרסת תוכנה אז ביצעתי את זה אבל לםני שהוא סיים לעדכן את הגרסת תוכה ניתקתי את הכבל כי חשבתי שהוא סיים לעדכן. עכשיו שאני מדליק את הנגן לא מופיע לי כלום רק מסך לבן שמופיע כל 10 שניות לשנייה בערך וככה זה ממשיך. המחשב לא מזהה את הנגן אפילו כי אני רוצה לפרמט אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה אני אשמח. תודה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מחפש המלצות לסמארטפונים עם הערות/הארות של בעד ונגד,המכשיר הראשון שמשך את עייני היה ה-HTC Desire מה אתם אומרים עליו? שאלה נוספת,במידה ואני רוכש מכשיר בארה''ב תהיה בעיה להשתמש במלוא הפונקציות שלו בארץ? ועניין נוסף איך ההתייחסות מצד חברות הסלולר למכשיר שנרכש באופן פרטי ובהקשר הזה,האם אני מפספס הטבות כלשהן וכולי... בקצרה, התייעצות כללית לרכשית מכשיר סמארטפון ראשון,ומכשיר סלולארי ראשון שלא דרך חברה סלולארית מקווה שהגעתי לפורום הנכון! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טיזר חדש מאשר כי היצרנית עתידה להציג סמארטפון חדש כבר בסוף החודש הנוכחי, אשר עשוי להיות המחליף הרשמי ל-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-one-אחד-ה-oneplus-x-ייחשף-בעוד-שבועיים/
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני מחפש נגן או אמפי3 או אמפי4 לא כלכך משנה לי אבל יש כמה דברים שכן חשבוים לי שיהיה בו רדיו מובנה( ולא באוזניות ושטויות כאלה ) שיהיה לפחות 2 ג'יגה אם אפשר אז שיטען דרך שקע ולא USB(מכייון שלךא תמיד יש לי מחשב בהשג יד) אבל לפי מה שאני יודע דיי קשה למצוא נגן כזה אז האפשרות הזאתי לא כלכך חשובה שיהיה אפשר להעביר אליו שירים\קליפים(אם תמליצו על אמפי4) בלי כל מיני תוכנות מסובכות שיהיה אמין ולא של חברה לא איכותיים.. מכיוון שאני רוצה שהנגן יפעל כמו שצריך וללא תקלות לכמה שנים תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום חברים. העברתי קבצי MP3 בעברית מהמחשב לסמארטפון אנדרואיד. משום מה את רב השירים בעברית רואים בג'יבריש. בדקתי את זה עם כמה נגנים בסמארטפון ועם כמה סמארטפונים שונים והבעיה חוזרת על עצמה. במחשב זה לא קורה ומשהו אמר לי שזה קשור ל ID TAG ושיש תוכנות שיודעות לסדר את זה. מישהו יודע על מה מדובר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר בראש פינה יש איזה שהיא נקודה בצפון של תיקונים לiriver?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://itunes.apple.com/us/app/smartsync-facebook-sync/id340787494?mt=8 זו האפליקציה. ממה שראיתי אין כזו לאנדואיד (מקווה שיהיה) אבל האם מישהו מכיר משהו באמת טוב שעושה פעולה דומה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפליקציית המלונות שמבטיחה השוואת מחירים בין מלונות ואתרי לינה ברחבי העולם חוסכת את היזע והדמעות שבחיפוש אחר הדיל המשתלם. סקרנו את היתרונות והחסרונות מאחורי האפליקציה שהגיעה לישראל יציאה לחופשה בארץ או בחו"ל מלווה תמיד בלא מעט התלבטויות. האם לבחור במלון במרכז העיר או להתמקד דווקא במלון בעיר קטנה ומרוחקת יותר? האם לחכות לרגע האחרון ואיזו אפליקציה או אתר מספקים את המבצע הטוב ביותר? יותר מכל, אפליקציית HotelsCombined פותרת את שלוש השאלות האלו ומרכזת במקום אחד דילים של מאות אתרים מובילים בארץ ובעולם המאפשרים הזמנת מקומות לינה. את היוזמה המבורכת הזו הביאו אל העולם שלושה חברים מאוסטרליה, שפיתחו את האפליקציה (והאתר) מסלון ביתם. המטרה הייתה ועודנה להקל על מטיילים בכל רחב…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היות ואין לי מושג יותר מידיי בתחום, אשמח לקבל המלצות למכשירי הקלטה קטנים יחסית (לא צריך מיניאטוריים, מספיק שיהיו בגודל סביר - גודל מקסימאלי כמו של פלאפון נניח...), בעלי כושר הקלטה טוב באיכות טובה יחסית שיהיה אפשר לשמוע מהם את ההקלטה בצורה ברורה בווליום סביר. נטען? בעל סוללות? אשמח לקבל הצעות ולזרום עם האופציות... תקציב? נאמר 300 ש"ח בערך... איני יודע עד כמה התקציב הזה ריאלי למכשיר כמו שאני צריך אבל נתחיל מזה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמא מחפשת טאבלט אנדרואיד 10 אינץ' סביר. השימוש הוא גלישה/קריאה ולא יותר מזה ( מקסימום וידיאו ב-youtube). לא צריך סלוט ל-sim, לא מצלמה טובה, לא מעבד גרפי חזק. חשוב מסך באיכות טובה יחסית וכמות אחסון יחסית גדולה או לחלופין סלוט לכרטיס זיכרון. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי את החברה הזאת שמייצרת בטריות חזקות יותר לסמארטפונים, מישהו התנסה בחברה הזאת היא נחשבת לאיכותית? יש חוות דעת של אנשים שיכולים להעיד שהבטריות באמת אכותיות? בעיקרון יש לי מיילסטון וראיתי את התמונות והסרטונים האלה: זה נשמע טוב אבל מכער מאוד את הטלפון, יש פתרונות אחרים לבטריות חזקות יותר שלא הופכים את הטלפון לפרנקנשטיין?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
חגשמח לכולם כמו שכולנו יודעים, בכל חברת תקשורת יש מספרים המוגדרים כמספרים מיוחדים שלהם יש מחירים שונים (לרוב גבוהים יותר) מאלה של שאר המספרים. לרוב מדובר על מספרי מודיעין שונים (כגון 144) חיוג לחול, מיני שירותים שונים (כגון שירות אסטרולוגיה) הצבעות ב-SMS וכיוב. מתברר שבהוטמובייל מספרים אלו כוללים מספרים שמוסיפים להם את הקידומת 43* או #43. כן, מסתבר שבהוט-מובייל אם תרצו ששיחתכם תהה לא מזוהה (באופן זמני בלא צורך להתעסק עם הגדרות הטלפון לשם כך) תשלמו על כך עמלה. כך גם לגבי #43 (אם כי להערכתי השימוש בכך פחות בהרבה במכשירים סלולארים). בבדיקה באתר של גולן-טלקום נראה ועל פניו שרשימת המספרים המיוחדים (מכונים מספרי פרימיום) שם קצרה בהרבה ואינה מכילה למשל את הקידומת 43*. מצד שני, ג…
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי אתמול מאוסטרליה דרך EBAY את שלט ההרמוני 525 של לוגיטק אני חייב לומר שזה פשוט שלט מדהים(250 שקל כולל משלוח במקום 450 בארץ!!!!!) העניין הוא שהכנסתי את הממיר של YES דגם ADB 6P47 הכל עובד מעולה חוץ מעניין קטן כשאני מעביר ערוץ הוא מעביר 2 ערוצים בבת אחת וכנ"ל גם לגבי הסאונד הוא מקפיץ בשתי נגיעות במקום באחד ניסיתי גם ללמד אותו ישירות דרך השלט ולא עזר למישהו יש פתרון???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יחידת העיבוד הזערורית הטרייה אותה חשפה יצרנית השבבים לאחרונה עשויה לשמש למוצרים מפתיעים עבור הצרכנים הביתיים לכתבה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
לפי איזה הגדרות אני צריך לקודד מחדש קבצים בשביל שיראו טוב בV3X
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-