גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
למה אנדרויד? מה בעצם הביא אתכם לקנות את טלפון האנדרויד הראשון שלכם? אם החלפתם מאז אז מה גרם לכם להשאר עם האנדרויד? האפליקציות? הנוחות? ה'הייפ'? השם של גוגל מאחורה? מבצע טוב בחברת הסלולר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם (: היום הטלפון כבר הפך לכלי עבודה... GPS, מצלמה, אינטרנט אל-חוטי וכד'... אני לעומת זאת, עדיין תקוע בעשור הקודם, עם הnokia 6600 שלי.. אני מסתובב עם טלפון+אייפוד טאץ' בכיס, ואני חושב שהגיע הזמן לשלב ביניהם... אז התשובה המתבקשת היא אייפון. שזה מכשיר מאוד חמוד, אבל קצת יקר (נשמע קצת לא הגיוני לשלם 3800 שקל על מכשיר שאין לו אפילו אפשרות לכרטיסי זכרון.. אני מרגיש כאילו המחיר של האייפון נובע יותר מהשם מאשר החומרה). לכן התחלתי להתעניין קצת באנדרואיד.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי בקצרה על ההבדלים הבולטים בין האנדרואיד לiOS? ואיזה מהם בעיקר עדיף? כמו כן, אני מנסה לחפש אופציות חלופיות לאייפון (התקציב שלי יותר בסביבות ה2000-3000, ולא 3000-5000). אבל אני עדיין פתוח …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קנה GPS MIO MOOV 300 וקיבל איתו SD עם חבילת מפות מערב אירופה. שאני שם את ה SD שהוא קיבל אני רואה את המפות על ה GPS שלי (גם MIO MOOV 300 ) . ניסיתי להעתיק את הקבצים ל SD שלי (גם את ה LIC וגם את ה CPF ) אבל משום מה עם ה SD שלי ה GPS לא קורא את המפות. יש למישהו רעיון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה חברה כמו שראיתם יש לי HTC DESIRE HD קניתי אותו דרך חנות בחיפה, עכשיו יש לי בעיה הפלאפון שלי לא מתחבר לי לרשת של פלאפון הוא מצילח לשל אורנג' עם סים של אורנג' ולסלקום אותו דבר אבל הוא לא מוצא את של פלאפון, בדקתי אם הבעיה היא בסים אבל זה לא ודרך פלאפון הם אומרים שצריך להגדיר בטלפון את החיפוש של הדור או משהו כזה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ממש ממש ישמח כי אני די אובד עצות.. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לכל מי שצריך: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10830394&postcount=81 מבוסס על אחד הרומים של GT-I9088 אם אני לא טועה. עובד מצויין.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. מכר שלי אמור לטוס בסוף החודש לגרמניה, ואני רוצה שהוא יקנה בשבילי נקסוס אס. מישהו יודע איפה אפשר לקנות שם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראו את החוזה היטב!!! כחוזה כתוב שמותר להם לשנות את תעריפי השיחות בכל עת. עד היום היה אסור להם להעלות תעריפים ללקוח פרטי בהתחייבות. מאז תחילת ינואר אין התחייבויות, לא באורנג' ולא סלקום ולכן זה גם ככה כבר לא רלוונטי. ללקוח עסקי מאז ומעולם הייתה להם אפשרות להעלות תעריפים, גם *בתוך* ההתחייבות כך שמהבחינה הזו לא השתנה שום דבר חוץ מזה שאתה פשוט לא תהיה מחויב כלקוח עסקי ותוכל לצאת. ללקוחות הפרטיים זה קצת יותר באסה. מי שרוצה את החופש זה יופי אבל מי שרוצה להיות מחוייב כדי שלא ישנו לו את המחיר של החבילה כל שני וחמישי - הפסיד. עכשיו יכולים להעלות לו מתי שרוצים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את המכשיר הנ"ל, עם כרטיס זכרון של 4GB. כשבאתי להכניס שירים לזכרון, ראיתי שהתיקיה cities>diskcache תופסת 2.86GB עם כל מיני תיקיות (1,2,3וכו'). בקיצור, אלו תיקיות שהמכשיר יצר לי, לא אני. אני יכול למחוק אותן? ובכלל, למה הן משמשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גאלאקסי ורציתי לדעת אם זה מבטל את האחריות ואם סלקום יתנו לי לתקן אותו במידה וקיבלתי הרשאות root? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשל עצלנות והשעה, אני מצטט מכאן: http://sn.im/1wavul אנסה לסדר את הפוסט הזה מאוחר יותר... מידע מהימן וחוויות של משתמשים בנושא יתקבלו בברכה! ומאותה סיבה בדיוק - ציטוט של שני פוסטים מדיוון אחר כדי להניע את התהליך:
-
- 218 תגובות
- 52.8k צפיות
-
-
זקוק לפלאפון חדש מחברת פלאפון. מה שחשוב: 1. נוח אמין ועמיד 2. רמקול וספיקר טובים 3. מצלמה טובה 4. יכולות MP3 אינטרנט, אפליקציות ושמפליקציות לא מעניינים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מי עדיף יותר והעם שווה לקנות בתאילנד -במקרה שמישהו יודע מחירים בכל מקרה אחי צריך סלולרי שתומך ברשת פאלפון ושיש לו GPS שאפשר להפעיל בארץ ושאפשר להתקין אליו עברית מהרשימה שנתתי לו זה הבחירות שלו בתודה לעוזרים מראש
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נראה לי שיש כאן יותר מאחד . יצא Gingerbread עובד במלוא החומרה , עובד מעולה וזריז, בלי sense , אבל בימינו, מי צריך אותו. להורדה , כנסו לכאן: http://www.cronosproject.org/forum/viewtopic.php?f=63&t=620
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באחד הפוסטים פה העלו שם של שירות אינטרנטי,שמאפשר להעלות אליו את כל תוכן הסלולרי שלך,ואז להעביר למכשיר אחר. מה שחשוב לי זה רק אנשי הקשר,כי את ה-SMSים אני לא שומר,וכל קובץ סאונד או תמונה אני יכול להעביר למחשב. בתודה מראש, יוחאי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, גנבו לי את הפלאפון שהיה לי, נוקיה מפוקפק כלשהי מחבילת חיילים. במקביל, גם גנבו לי אייפוד קלאסיק. החלטתי להשקיע בנגן טוב ובפלאפון שישמש אותי רק לגלישה, בלי יותר מדי דברים מסביב. כיוון שאני כנראה אקנה iPod touch 64gb (היחיד עם נפח נורמלי עד כמה שידוע לי), אני צריך המלצה לפלאפון עם זמן סוללה נורמלי, דפדפן נורמלי (וויפי לא יזיק), וגם מצלמה סבירה, אפילו שזה נמצא בתחתית סדר העדיפויות. אשמח להמלצה בהקדם כיוון שאני חייב לקנות היום. עדיפות לפלאפון, לא הכרחי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמעט כל השירים מכל האלבומים באיפון מקרטעים, כאילו פתאום השיר חוזר 2 שניות אחורה ואז אחרי שניה קדימה. זה קרה אולי לעוד מישהו? האיפון חדש קיבלתי מאורנג' לפני שבוע. מה כדי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיע העת להחליף את הנוקיה הנוכחי. מטעמי אהבת נוקיה,אני מתלבט בין ה-E5 שלהם,לבין ה-C6. לא יצא לי לעבוד עם מסכי טאץ',ולכן אני מעדיף מכשיר עם כפתורים. קראתי כאן רבות בפורום,על כך שמערכת הסימביאן היא מיושנת ומסורבלת,ולכן אני פתוח לרעיונות אחרים למכשיר בסכום של 1,500 ש"ח. מה שאני צריך במכשיר: 1.WLAN. 2.GPS מובנה. 3.עדיף שיהיה עם מקשים.(כמה קל/קשה להתרגל למסך מגע טוב?) 4.אמינות גבוהה. 5.מעדיף מאוד לא מתוצרת Samsung,עקב בעיות אמינות שהיו לי עם מכשיר ישן שלהם. 6.אולי טריביאלי,אבל עם נגן MP3. 7.קצת מידע על מהי אנדרואיד יעזור. 8.נראה לי שאקנה ב-Gomobile,ולכן עדיף שיהיה שם במלאי החנות. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
http://www.klipsch.com/na-en/products/promedia-2-1-overview/ promedia http://www.klipsch.com/na-en/products/ifi-overview/ iFi מה אתם אומרים מה יותר טוב באיזה רמקולים וסאב שומעים יותר טוב ואיכותי יותר והכי חשוב בשבילי זה שהבאס יהיה מדויק לא באסי מדי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עקב ריבוי שאלות על SGS ותכונותיו החלטתי לפתור תרד חדש בנושא במקום שננצל כל פעם תרד בנושא שונה, יהיה אפשר לשאול פה. שאלה ראשונה, איך אני משתמש ביציאת הTV OUT, הפעלתי אותה ויש לי כבל שנראה שמתאים לזה : אבל זה לא עובד
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי איפון 3G ואני טס לארה"ב ורציתי לנצל את ההזדמנות להביא מכשיר אחר.. האם השידרוג המתבקש הוא איפון 4 או מכשיר אחר? איזה מכשירים מתחרים באיפון ועולים עליו מבחינה טכנולוגית\הנאתית.. בגדול המכשיר איטי, זולל סוללה וכל עבודה עם העברת שירים\סרטים\תמונות מוציאה אותי מהכלים... אשמח לעצה למכשיר טוב - אפשר להגיד שאני מחפש את המכשיר הכי טוב שקיים היום.. השימושים שלי בו זה בעיקר שירים,תמונות, צריך מצלמה טובהה, ושלא ישעמם...
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
דרך ה WIFI אפשר להוריד סרטים לסלולרי נוקיה 5800 ? זה אפשרי ? איזה מגבלות יש לזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקור המיילסטון היה צריך לקבל פרויו ב2010, עכשיו קראתי שזה נדחה לרבעון ראשון של 2011.. החלטתי שנמאס לי לחכות, האם יש רום לא רשמי של פרויו למיילסטון (נרכש מסלקום) ? אם כן איך אפשר להתקין, והאם זה כרוך בהתקנת כל האפליקציות מחדש? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קניתי סמסונג אומניה I900 לפני שנה וחצי והוא מאד איטי והבנתי מכמה אתרים שאפשר לשדרג אותו עם רום חדש ואחרי השדרוג הוא טס... רציתי לדעת אם מישהו עשה את זה ומאיפה אני משיג את הרום. ראיתי כמה דרכים וכמה קבצים אבל אף אחד לא תומך בעברית.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-