גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
קודם כל - חשוב לקחת בחשבון שהיא : א. עיוורת (לא במובן המוחלט של המילה, אבל אתם יודעים... לאמהות יש נטיה לא לראות מי יודע מה). ב. עד היום מנסה להבין את המשמעות של דאבל-קליק בעכבר (שנות ה 40 וטכנולוגיה מעולם לא הסתדרו יחדיו). ג. בונקרית אש - אז עד 200 ש"ח בבקשה. ד. מוסרת תודה רבה (הקלדתי את זה בשמה)! תגובות מנסיון בלבד, כי להכנס ל gsmarena אפילו אני יכול.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לתוכנת GPS עבור Nokia 5800 XpressMusic מחובר לאוראנג' (אם למישהוא יש ניסיון עם Orange GPS ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שאני יכול למחוק את ה"חשבון" סנכרון שלי (שזה המייל שלי בג'ימייל בעצם) אבל כשבאתי להסיר הוא רושם שניתן לעשות זאת רק ע"י שחזור הגדרות יצרן, האם זהו הדרך היחידה? האם זה יפגע לי ברום של סלקום שמותקן ובעברית המותקנת וכו'?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף אנשי נוקיה הבינו שהסימביאן זה סוס עבודה מת שאי אפשר להחיות. לא מזמן הודיעו החברות על שיתוף פעולה בניהם ולא לקח להם גם הרבה זמן להציג מכשיר מבוסס עם מערכת ההפעלה Windows Mobile 7. מה אתם אומרים יש למה לצפות מנוקיה במכשירים הבאים שיצאו לשוק?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט במדעי המחשב ,ברשותי Nokia פשוט במחיר של 200 ש"ח. ללא מצלמה ורק בשביל שיחות יוצאות ונכנסות. טוב ניגש לדוגרי: אני מתלבט אם לקנות סמארטפון או אייפון או להישאר עם הטלפון שלי כיום שלא עושה לי בעיות. בתור סטודנט ובתור אחד שהמכשיר הכי מתקדם שלו היה LG KU990 שהלך קפוט לאחר מספר נפילות. הייתי רוצה לדעת כמה שימושי הסמארטפון עבורכם ומדוע קניתם אותו ולא נשארתם עם המכשיר הטוב והישן. אני מנסה להבין במה יעזור לי להוציא 2000+ על טלפון ולא על נייד. האפשרות הכי טובה שעבורה אני מוכן לקנות סמארטפון זה כדי לתכנת עבור הIOS או אנדרואיד. כמה שזה ישמע ;D שמרני ,אני אוהב מכשירים פשוטים שפשוט עושים את העבודה. אין לי פחד להתעסק עם מערכות הפעלה ואני גם אוהב את זה אבל רואה את זה כדבר מ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כבר המון זמן אוזניות in ear שיענו לדרישות חובב באס שכמוני. ובכל ביקורת, סיקור או דעה אישית אני מוצא את האוזניות שכבר הזלתי עליהן ריר, מאכזבות בעניין הבאס.. אני מוכן להשקיע עד כ-800 שקל על אוזניות IN EAR טובות. עדיפות ל- SHURE או Sennheiser ... כמובן שאם יש משהו אחר להציע, אני אשמח!
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
[move]מקורות:[/move] http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=779489 http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=IP/11/136&format=HTML&aged=0&language=EN&guiLanguage=en http://www.onechargerforall.eu/en/
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש איפה אפשר להשיג מפות דרכי ישראל עדכניות לתוכנת סלולאר NDRIVE (תוכנת GPS) למערכת הפעלה SYNBION לצורך העיניין מכשיר NOKIA E52. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את הפרסומת של אורנג' כבר כמה פעמים והיא משכה את תשומת ליבי... יש לי מכשיר ישן למדי ואני אשמח להפטר ממנו ... השאלה שלי היא כזאת, האם המבצע של אורנג' משתלם, ואם כן האם ה SMARTPHONES שהם מציעים טובים בכלל ? אם כן כמובן איזה... עם עדיפות ל ANDROID , שיהיה אפשר להתקין HONEYCOMB (כדאי ? ) אם לא מה הסמארטפון הכי מומלץ היום ? אני שוקל גם לקנות את ה NEXUS S במחיר יחסית נח מארה"ב , אבל הבנתי שבגלל שהמכשיר לא נמכר בארץ אז זה יחסית בעייתי לקבל עליו החזר כספי חודשי וההחזר בכל מקרה יהיה נמוך למדי, ככה שאולי התשלום החודשי יהיה גבוה מדי... בקיצור כל מידע שאתם יכולים להביא לי בנושא יעזור לי מאוד... אם זה רלוונטי אז אני חייל, אם יש תוכנית ספציפית, ואני צריך חבילת גלישה ג…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז התקציב שלי לא בשמיים, והמכשיר כרגע במבצע סטודנטים במחיר של 2400 שקל, שזה מתאים לתקציב שאני מוכן להשקיע על פלאפון. עכשיו כמה דברים שרציתי לדעת: האם הזיכרון שיש במכשיר (512MB, שמתוכם 300 בערך הולכים על המערכת עצמה) מספיק למשהו? כי אמרו לי שבגלל שיש בו אנדרואיד 2.1 אי אפשר להתקין אפליקציות על הזיכרון החיצוני. עוד דבר, יש סיבה שהמכשיר יקרטע לי בגלל שיש בו רק 600MHZ? יש בו מבחר משחקים גדול כמו באייפון? אם כן, המחירים של המשחקים גם פה, כמו באייפון, עומדים על 1-3 דולר? ומשהו אחרון, המשחקים פה טובים כמו באייפון? לדוגמא משחקים כמו FALL DOWN באייפון, שצריך להזיז את היד.. יש כאלה גם פה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לקחת את אחד מהשניים מאורנג'.. כיוון שאני לא מכיר את הטלפונים האלו בצורה האישית וגם לא מכיר אנשים שיש להם אותם.. יש מישהו שיודע עליהם קצת.. נוחות.. איכות.. חוזק.. ממשק... מהירות... וכו'.. חיפשתי קצת באתר של נוקיה עליהם אבל שם יש מצב שמחרטטים אותי... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משרת ביחידה סודית בחה"י והמפקד ביקש לא להגיע עם פלאפונים עם מצלמה או לנטרל את הקיימת איך עושים עושים את זה בלי להחליף מכשיר?יש לי nokia e72
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש 2 מכשירים: 1) הראשון הוא מכשיר סלולארי בעל התכונות הבאות: מצלמה באיכות טובה, איכות צג טובה, ממשק נוח ויעיל ככל האפשר ושהמכשיר לא יהיה עדין. זה לא חייב להיות מכשיר מהחדשים ביותר, פשוט שיענה בצורה יעילה וטובה על הצרכים שלי. 2) השני הוא נגן מולטימדיה בעל WIFI, גלישה נוחה באינטרנט, ממשק נוח ויעיל, קומפקטי (לא מעוניין לדוגמא בARCHOS 5 כי הוא גדול מדי), טאץ'. נושא האפליקציות והמשחקים פחות חשוב (אבל לא זניח לחלוטין). בהתחלה לא רציתי אייפוד בגלל שיש נגנים איכותיים הרבה יותר של COWON והZUNE HD שעדיין לא בארץ. שווה לחכות בשבילו? ואיזה נגן של COWON הכי אטרקטיבי מבחינת המחיר ועונה על הצרכים שלי? רק בD3 שגם עדיין לא בארץ קיים WIFI? הערה: ההפרדה לשני מכשירים נעשית…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום רכשתי דרך אי-ביי מכשיר סמסונג ויברנט T959 שנעול על רשת t-mobile איך משחררים את הנעילה ואיך מעדכנים שייתמוך בעברית? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הם יש מכשירים אחרים שדומים לאייפד שניתן להשיג בארץ כיום? האם כדאי לחכות לירידת מחירים של האייפד? האם זה יהיה בכלל בקרוב? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תוכנת ה-Skype עובדת,נכון לכרגע,פשוט בצורה גרועה על ה-Wildfire של HTC. זה לא קשור למעבד החלש שלו,כי יש לי תוכנה בשם Truphone,שברגע שהיא מצליחה להתחבר לשרת(וזה קורה מעט מדי),שומעים בה חלק. יש גירסה מיוחדת של Skype,שנכתבה ע"י חברת 3 Mobile האנגלית,אבל אני לא יודע אם היא תעבוד לי על המכשיר,כיוון שהם בונים על התחברות למרכזיות שלהם.(זה לפחות מה שהבנתי) יש להם עמוד באינטרנט,שבו אפשר לקבל את התוכנה למכשיר,גם אם אתה לא ברשת שלהם,אבל לא הולך לי שם,כי יש לי תחושה,שהעמוד הזה מיועד רק למי שגר באנגליה. יש למישהו פיתרון נורמלי בשבילי? תודה, יוחאי.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, אני שואל כי הבנתי שנכנס איזושהי רפורמה בנוגע למדיניות החזרים וכו'. אני למשל מחוייב לסלקום על נטסטיק, סתם משלם עליו 140 לחודש למרות שאני כבר לא משתמש בו (WIFI 10 מגה בבית). לבטל את זה לפני כמה חודשים היה עולה 1400 ש"ח קנס. עכשיו הבנתי שזה משהו כמו 8 אחוז מהחשבוניות האחרונות שלך, זה נכון? אני פשוט מת לבטל את העסקאות המחורבנות שחתמתי בגלל שטות שלי..אם אפשרי כמובן, אם לא, נדפקתי
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קראתי שאמור לצאת נגן PMP של סמסונג (שהוא בלי רכיבי הטלפון) והוא אמור להקרא גלקסי S העיניין הוא שאני רואה שיש אותו והוא כן פלאפון. אני מאוד מבולבל- מישהו יכול לעזור? (בבקשה אל תציעו לי את הגלקסי 50- אני מודע לקיומו - הוא קיבל רייטניג גרוע ואני לא מעוניין בו)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לפני רכישת טלפון חכם. צריך עצה.. תודה.. card
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני על HTC DESIRE ... אפשר להגדיל את הפונטים ובעקר את המספרים בחייגן המספרים ממש קטנים...?
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת GPS לישראל, אבל שעובדת offline - כלומר שהמפות נמצאות על המכשיר, ולא דורשות חבילת Data כמו ב-Google Maps למשל. תודה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתכנן לקנות 3 מכשירי SGS בזמן הקרוב. הסתכלתי בזאפ ואחת החנויות המומלצות שם היא ELine... אני מניח שהדירוג של זאפ הוא בד"כ מדד לכמה החנות מוכנה לשלם לזאפ בשביל דירוג טוב. לכן אני שואל גם פה... יש למישהו חוות דעת על החנות הנ"ל? בנוסף, מצויין באתר כי מי שיעדכן גירסא או יתקין Fixים שונים יאבד את האחריות... מותר להם לעשות דבר כזה? עידכוני גירסה משוחררים גם ע"י סמסונג למיטב ידיעתי. (האבסורד הוא שהם מציעים לעדכן את הגירסה במחיר אסטרונומי של 350 ש"ח). קישור לאתר: http://eline.co.il/aecommerce/c205/124362.php אשמח לתגובות. תודה אנשים!
-
- 20 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מכשיר פשוט לאמא שלי עם תכונות מסויימות: .1 מכשיר סליידר או צדפה. 2. מקשים גדולים שלא קשה ללחוץ עליהם. 3. מסך באיכות טובה (לצפיה בתמונות של הנכדים ששולחים לה בהודעות). 4. תצוגה גדולה על המסך, כלומר "פונט" מספרים גדול. 5. פשוט לשימוש. 6. איכות שמע טובה. נשמע קצת מצחיק אבל יש פלאפונים ששכחו את זה. זה הכל סה"כ. אין לי כרגע תקציב מדוייק, אני מעוניין במכשיר עם התכונות האלו ובלי תוספות מיותרות (סמארטפון, מצלמה טובה וכו'). המכשיר מיועד לשימוש ברשת סלקום. לא משנה דור שני או שלישי. אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני אמור לקבל את המכשיר בעוד ימים מספר (אם לא יתפס לו במכס...) ואני מעוניין לעדכן אותו מ-2.1 לגרסת הפרויו. האם כדאי להתקין גרסת קסטום? במה היא עדיפה על פני הגרסה המקורית? האם בכלל יצאה גרסת 2.2.1 רשמית ל-Captivate\At&t?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-