עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש בשביל חבר מכשיר טלפון סלולרי שישרת אותו בעבודתו (עבודה פיזית). עברתי על המכשירים בהיצא, והבנתי שאני מתמצא ב- SP עדינים ולא מכשירים שניתן לעבוד איתם בעבודה פיזית. הוא צריך מכשיר אמין עמיד (עדיפות למכשיר עם מקשים רגילים), עם סוללה חזקה (שתחזיק 2-3 ימי עבודה, רק שיחות ואולי קצת ניווט). המכשיר צריך לכלול מסך ברור, GPS, WIFI, BT וכפי שציינתי זמן סוללה ארוך. התקציב הוא עד כ- 2,200ש"ח. קיימת כזו חיה או שכל המכשירים הזמינים עכשיו הם מכשירי SP עם מסך רגיש (לנפילות) ? תודה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. היי כשאני מחבר את האייפד אני בוחר סינק פוטוס ואז בוחר מאיזה תיקיה להעביר תמונות. אחרי שאני מעביר ויש את התמונות על האייפד, איך אני בדיוק מוסיף תמונות נוספות שיהיו באייפד מבלי לדרוס את התמונות הקיימות?! תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by FireStar,

שלום לכולם בשעה טובה קיבלתי את האייפד החדש שהזמנתי ואני מעוניין להגן על הבייבי החדש שלי. חיפוש קל באינטרנט העלה אינספור סוגים של נרתיקים. ראיתי נרתיק מעניין שנראה לי די איכותי ופונקציונלי: http://www.mobilementor.co.il/apple-all/ipad-accesories-all/c-e-o-hybrid-for-ipad-marware.html האם יש לכם עוד המלצות לנרתיקים בסגנון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shai87,

אחרי שהתלבטתי המון, ירדתי מהאנדרואידים וכל המכשירים היקרים. הבנתי שלי זה לא מתאים, יש לי מחשב נייד צמוד אליי ואין לי באמת צורך בכל המכשור המתקדם. הדרישות שלי הם אמינות, מצלמה יחסית סבירה , זכרון שאוכל לשים בו מוזיקה (בין אם זה פנימי או בעזרת הרחבה) ויציאת 3.5. שמתי עין על הנוקיה X2 שעולה כ500 ש"ח. ראיתי קצת ביקורות עליו ואומרים שהמצלמה לא משהו, למרות שבמחיר הזה אני לא יכול לצפות למשהו איכותי באמת. האם מבחינת זכרון מול המכשיר צפויים בעיות? אני הולך לשמוע במכשיר כמעט כל יום. אם למישהו יש הצעה טובה אשמח לשמוע, אולי פלאפון שקיים כמה שנים אבל ידוע באמינותו ולא מתקשה בקריאת קבצים מכרטיס זכרון.. בברכה, שי

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by crow3d,

נוקיה 2690 סוני אריקסון W205 נוקיה 3555 נוקיה 2700 סוני אריקסון W350 סוני אריקסון Z530 סוני אריקסון W300 סוני אריקסון W850 סוני אריקסון K550 סוני אריקסון J108 סוני אריקסון W800 סוני אריקסון W810 אני צריך קצת עזרה , מבין המכשירים האלה תנו לי בבקשה איזה 3-5 מכשירים הכי טובים? לפי סדר של מקום ראשון שני שלישי וכן הלאה אם אפשר תודה רבה

• 28 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by gillk1,

אבא שלי טס חודש הבא לארה"ב לאחותי. היא מארגנת לי טלפון חדש ב-100$ מחברת at&t - htc inpire 4g אז 2 שאלות בנושא: 1. מה דעתכם על הטלפון? 2. מה צריך לעשות כדי שהוא יעבוד בארץ.. הבנתי שצריך קוד כדי לפתוח וכאלה אבל אני לא ממש מבין בזה.. אז אם אפשר עזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by CRT,

מקודם השתמשי בFRING אבל הוא לא עובד עם סקייפ יותר :-\, ניסיתי NIMBUZZ ולא ממש מצאתי שם סקייפ. עקרוני סקייפ מראה שהוא תומך במכשיר 5800 אבל כשאני בא להיכנס לאתר שלהם SKYPE.COM\M הוא אומר שהמכשיר לא נתמך... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by JentuS,

שלום לחברי הפורום יש ברשותי מכשיר סלולרי Samsung S8300 Ultra Touch , ורציתי לדעת האם אני יכול להתקין עליו איזו תוכנת נייוט (GPS) חינמית , אם כן אז איזו תוכנה ומאיפה אפשר להוריד אותה ועוד משהו , אם אני לא טועה אז במכשיר שלי יש GPS מובנה , האם זה איכשהו משפיע אשמח לעזרתכם בנושא , תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין במכשיר טלפון סלולארי עם איכות המצלמה הכי גבוה לסרטונים, צילומים ב1080P. ו.. אני לא כל כך מבין במצלמות אבל אני רוצה את הכי איכותי בשביל שלא אצטרך לקחת את המצלמה שלי לכל מקום. במילא אני מתכנן להחליף מכשיר בקרוב.. הצעות?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. היי, יש לי מכשיר פלאפון של פלאפון עם סים. המכשיר כבר לא במיטבו. ורוצים לגבות עליו סכום לא הגיוני לתיקון. יש לי בבית מכשיר ישן של אחותי שהיה של אורנג'. ויש בו אפשרות לסים קארד. מה אני צריך כדי שהסים שלי יעבוד על המכשיר שלה? האם יש מגבלות כלשהם? שמעתי גרסאות חלוקות בנושא, שאם יש הבדל בין הדורות זה עלול לא לעבוד או משהו כזה. תודה..

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by gal555,

הציעו לי אותו היום באורנג' ורציתי לשאול איך הוא ליפני שאני קונה http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/LG/LG_Optimus_One/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. החלפתי סוף סוף את ה2G SIM הוותיק שלי ל USIM 3G של סלקום, ולקחתי חבילת גלישה 25 ש"ח גלישה ללא הגבלת נפח. עד כאן הכל טוב ויפה אני מנסה כבר שעתיים להגדיר APN במכשיר שיאפשר לי לגלוש 3G ולא מצליח גוגל גיגלתי המון ולא משנה מה אני מגדיר internetg / sphone וכו' - החיבור תמיד נכשל. htc desire running leedroid froyo אני אשמח לכל טיפ, תודה.

• 9 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. http://www.tgspot.co.il/nvidia-promises-tegra-quad-core-kal-el-chip-by-august/ נשמע אמיץ

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני מתכנן לקנות 3 מכשירי SGS בזמן הקרוב. הסתכלתי בזאפ ואחת החנויות המומלצות שם היא ELine... אני מניח שהדירוג של זאפ הוא בד"כ מדד לכמה החנות מוכנה לשלם לזאפ בשביל דירוג טוב. לכן אני שואל גם פה... יש למישהו חוות דעת על החנות הנ"ל? בנוסף, מצויין באתר כי מי שיעדכן גירסא או יתקין Fixים שונים יאבד את האחריות... מותר להם לעשות דבר כזה? עידכוני גירסה משוחררים גם ע"י סמסונג למיטב ידיעתי. (האבסורד הוא שהם מציעים לעדכן את הגירסה במחיר אסטרונומי של 350 ש"ח). קישור לאתר: http://eline.co.il/aecommerce/c205/124362.php אשמח לתגובות. תודה אנשים!

• 20 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. Started by anatoli,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה עבור ה-N95-8GB לשימוש ב-GPS. אני מודע לעבודה כי ישנה תוכנת WAZE, אך היא דורשת חיבור רציף לרשת בכדי לטעון את המפות, ואני מעדיף שהמכשיר ישמור את המפות על גבי הזיכרון שלו. האם קיימת תוכנה שכזו שתעבור כראוי על המכשיר הזה? הבנתי כי אפשר להשתמש ב-Maps של נוקיה, אני אבדוק גם את זה במהלך הסופ"ש, אך אשמח לשמוע המלצות גם לחלופות אחרות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. לפורום שלום, רכשתי מכשיר GPS מדגם Mio Moov S501. הבעיה היא כשרציתי להתקין את תוכנת עידכון המפות של רונלייט מהאתר שלהם, אני לא מקבל עברית אלא הכל רשום בג'יבריש. לכן אני גם לא יכול להירשם בשביל לקבל עידכון מפות ראשון חינם. טלפון לרונלייט הבהיר לי היטב ששירות לקוחות זה ממש לא הצד החדש של רונלייט (לדבר עם מוקדנית שלא מבינה דבר בעניינים טכניים עם שלל תירוצים וסיפורי אלף לילה ולילה). אני משתמש בחלונות XP S3. ניסיתי גם להתקין את הפלאג אינים לעברית מהאתר של רונלייט וגם זה לא עזר. למישהו יש ניסיון דומה, והוא יכול לומר איך הוא פתר את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shay1098,

אפל (Appel) יוצאת בעוד צעד אפל (afel) ושנוי במחלוקת. לנו, הצרכנים כנראה שלא יוטב. האקט ישפיע בעיקר עלמכירת מדיה- סרטים, ספרים דיגיטליים, מוזיקה וכו' ובין היתר יושפעו ישירות סוני ואמאזון. למי שאין כוח לקרוא: אפל אוסרת על מפתחי אפליקציות למכור תוכן באפליקציות שלהם, מחוץ ל-AppStore. כך לדוגמה סוני לא תוכל למכור שירים ישירות דרך האפליקצייה שלה אלא תצטרך למכור אותו דרך אפל. אפל מרוויחה 30% על כל מכירה ובדרך מחסלת מתחרות- Win-Win. מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4000/1787601

• 41 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. היי, כשקונים טלפון חדש בחו"ל (אולי M9) מה צריך לבדוק לפני שקונים? איזה טלפונים מתחרים ב M9 ואיך הם מבחינת מחיר? באיזה רשת הטלפון צריך לתמוך כדי שיוכל לפעול באורנג'? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by wow,

אני מחפש אוזניות כפתור אבל מאלו שנכנסות לתוך האוזן אלו עם המתאמים בגדלים שונים מגומי אבל חשוב מאוד ששני האוזניות יהיו באותו האורך, זה ממש לא נוח לי אלו שבאות בשני אורכים שונים (אחד אמור לבוא מאחורי הראש) קניתי לא מזמן סנהייזר אבל התכאזבתי כשפתחתי את האריזה וראיתי שהם לא באותו האורך ואי אפשר לעכשיו להחזיר תקציב 150-200 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות GPS והבנתי שבעצם ישנה עדיפות קטנה למפות IGO אבל בכל זאת אני מעוניין לשאול פה בפורום מה דעתכם 1: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QA5066igo8 2: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RDS501europe מה משני המוצרים יותר טוב? תודה מראש.

21. http://www.nokialand.co.il/2011/02/blog-post_15.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Samsung Galaxy Player 50 <-> Cowon D3 Plenue איזה מעבד ומאיץ גרפי יש לנגנים האלו ? אם הבנתי נכון שניהם אמורים לתמוך בDVB-T ?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  23. אני מוכרח להודות שבכאלו דברים המון זמן לא נתקלתי, ואני כבר חשבתי שראיתי הכל בשוק הישראלי. הכל התחיל בחברה שרצתה מכשיר פשוט. היא קנתה מכשיר ברשת גדולה ומוכרת, ואז התברר שהמכשיר הזה לא מקבל הודעות MMS בסלקום. למה? ככה. סלקום לא תומכת. מישהו חשב להגיד לה את זה ברשת? לא. לאחר מכן, החלטנו לקנות לה דגם אחר. נבחרה חנות גדולה בתל אביב מוכרת וידועה שהיא גם משווק מורשה של סלקום. אחרי שקנינו את המכשיר הגענו למרכז שירות כי הייתה זקוקה להחלפת SIM. הסתבר לנו אז שהברזל רשום כבר על שם לקוח עסקי בסלקום (חברת ענק) וכנראה המשווק קנה מכשירים מהחברה הזאת ומכר הלאה. כשחזרנו אליו הוא טען שהמכשיר לא משומש! ושהוא בכלל לא צריך לידע אותי על כזה דבר. למרות המכשיר כבר נמכר ללקוח פעם. החזירו לנו את ה…

• 40 תגובות
    • 7.9k צפיות
  24. שלום אני מעוניין לנסות לתקן את ה-i-mate שיש לי שעושה בעיות, (נקרא גם Qtek 2020, או XDA II) הבעיה היא לא במסך שלו, אלא בלוח עצמו.. למישהו כאן יש מכשיר ישן כזה שלא בשימוש, או מכיר מישהו כזה? תודה רבה card

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Guarding angel,

מחפש לקנות מכשיר נורמלי עם : מסך גדול. GPS. חזק חומרתית. מינימום קרינה. מצלמה לא אפקטיבי מבחינתי. שיהיה לו שמע טוב באפרכסת. רמקול חזק. ריבוי אפליקציות. סוללה חזקה. תמיכה ב-Divx. יש עוד מכשירים שעומדים בפרק?

• 58 תגובות
    • 9.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים