עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. טוב.. קודם כל שלום. יש לי באיזור ה1200 שקל והחלטתי ללכת על הE270 (שש ג'יגה) בזמן שהייתי מאושר מההחלטה שלי שמתי לב להמון דיונים שמדברים על בעיות עם הנגנים.. לדוגמא ראיתי המון דיונים על נגנים שלא נפתחו.. זה משהו שכיח? או שאפשר להזמין בראש שקט? ואם אפשר אוזניות שיהיו יותר טובים מהאוזניות סטוק עד 100 שקל (שנכנסות לתוך האוזן.. לא היותר עבות) מפנדה בבקשה.

2. Started by X-BLADE,

יש לי אייפוד ננו מהדור הראשון ושמעתי שיש אפשרות לצפוךת בו בקבצי mp4 יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by LIOR42,

יש לי נגן של חברת סאן דיסק ושאני מחבר אותו הוא אומר שהוא לא מצא דרייבר ובדיסק של ההתקנה אין גם כן דרייבר איך אני מסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shovel_xxx,

יצא עידקון חדש ל K610I ?!!? כי יש לי טיפה באגים ( יש לי את הפלאפון ככה חודש חודש וחצי ) ד"א סוף סוף קניתי GB חחח משתלם לקנות GB ב 230 ש"ח של SANDISK?!?!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני צריך המלצה לסמארטפון לאחי הקטן, שיהיה לפי קריטריונים מסוימים - מסך 4" לפחות, שיהיה מצלמה קדמית ואחורית סבירות, שלאחורית תהיה פלאש, שיהיה אפשרות לצילום וידאו 720, 8 ג'יגה זכרון, שיריץ משחקים בצורה סבירה ושיהיה 8 ג'יגה זכרון לפחות. די הרבה קריטריונים, הכי זול שקופץ לי זה הגלאקסי 2, אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ramila,

אני רוצה להוריד סדרות ולראות אותם בטלויזיה והבנתי שיש אפשרות לקנות סטרימר ואז אפשר לראות בטלויזיה כל מה שמורידים. ראיתי כמה דגמים של סטרימרים נגני מדיה SanDisk באתר של אייבורי מחשבים ורציתי לדעת אם זה מתאים גם לטלויזיה כי הם מציינים שזה רלוונטי להזרמת מידע לטאבלטים, סמארטפונים ומחשבים. מישהו מבין בזה? חוץ מזה יש שני דגמים: 32GB ו-64GB . האם מספק ה-32GB? זה פער של משהו כמו 100 ש"ח ביניהם. ואם זה לא הפתרון למה שאני מתאר, מישהו יוכל לכוון אותי למה צריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. חשבתם שה-Snapdragon 810 מרשים? תוכניותיה של קוואלקום להמשך השנה כוללות קפיצה לייצור טרנזיסטורים תלת מימדיים ב-14 ננומטר, ארכיטקטורה ייחודית חדשה עבור ליבות עיבוד ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%95%d7%96%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%a0/

8. Started by Jabberwock,

שלום אני מחפש סמארטפון בזול, התקציב עד 1,000 שקל. הסתכלתי בין Samsung S5830 Galaxy Ace ל-Motorola Defy Plus ואני לא יודע מה לבחור. אולי יש עוד סמארטפונים שאתם מציעים? מה הדרישות שלי: שיראה מודרני ולא מעפאן. וכל השאר זה רק תוספות. אה וגם שהבטריה תחזיק יחסית.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by omrij,

http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_mdl_cd=GT-I9000RWYORG&srchword=GT-I9000%2fRW8 העלו USER MANUAL לגירסה החדשה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, איפה אפשר לקנות מעמד לקטנוע שלי (עדיפות לקליפס שיתפוס את המשקף), וכמה זה עולה? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dante123,

אהלן, יש ברשותי LG G2 D800 שאני מריץ עליו Cloudy G2 2.2 כבר הרבה זמן. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, ולא ברור לי אם זה אשמת המכשיר או הרום (בכל זאת, מוצאים באגים אחרי שימוש ממושך). יש למישהו המלצה לרום חלופי לרום הזה? זכור לי שהוא נחשב לטוב ביותר שיש כשהתקנתי אותו, אבל אולי צץ משהו חלופי. *אשמח לרום שגם בא עם תצוגת ממשק של G3, או יותר טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ה-Redmi Note 8, בגרסת Snapdragon נטולת מצלמת 64 מגה-פיקסל, וגם ה-Redmi 8A בעל סוללת הענק זמינים לרכישה רשמית בחנויות המקומיות לכתבה

13. Started by zoyaniv,

בינתיים היחידי שראיתי זה שיואמי פרו, שלא נמכר בארץ. יש משהו שכן נמכר בארץ? משהו מומלץ? הכוונה גם להטעין אותו וגם ממנו עם usb c יש לי מכשיר וואן פלוס 5

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by roeesnir,

קניתי 3 מצלמות Xiaomi MiJia 360° מgearbest. המצלמות מגיעות עם מנואל בסינית, הורדתי את האפליקציה ואני לא מצליח להתחבר למצלמות. יש רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. החברה המתקאמבקת מצליחה להפתיע אותנו פעם נוסף, באמצעות ה-SpeakerHat שעושה בדיוק את מה שהשם מעיד עליו לכתבה

16. Started by Ovid,

שלום, אפשרי להוריד את הרגישות של המסך בגלקסי ס ? חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו מתאים.. =\ אולי מישהו יוכל לעזור פה . תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ConRoe X Fire,

If you have accidentally felt that you may be riding the tech wave with your super latest high tech gadget, Nokia might just be able to prove you wrong. Nokia Research Center and the University of Cambridge (UK) have put a lot of effort into creating the Morph. The Morph is mobile handset indeed, but there's more to it. It's a nanotechnology-driven concept device, which is on display at the New York Museum of Modern Art for a taster of the time when today's super gadgets will be museum exhibits of prehistoric knowledge. The Morph is a concept that shows what nanotechnology can bring to mobile devices: flexible materials, transparent electronics and self-cleaning surfa…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ^ תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מחפש מחליף ראויי לMicrosoft Office לטאבלט או ראיתי במרקט שיש מיקרוסופט אופיס גם לאנדרואיד אבל לא הצלחתי למצוא הורדה? אופיס שאפשר לעשות איתו משהו הייתי אני חושב עם דוקיומנט 2 גו ושם הוורד ניראה כמו מסמך טקסט אתם לא רוצים לראות איך ניראה הפוורפוינט

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי את האפליקציה והכל טוב ואני מרוצה. העניין הוא כשאני נכנס להודעות, ואז לוחץ על איש קשר שאיתו כבר התחלתי "שיחה", המקלדת עדיין לא מופיע לי ואני צריך ללחוץ על החלונית הלבנה שבה מכניסים את הטקטסט כדי שהמקלדת תצוץ לה "מלמטה". זה משהו שיש בכל המקלדות? משום מה נדמה לי שב-Smart Keyboard זה לא כך, אבל אולי אני טועה. אשמח לדעת אם אני טועה או לא ואם זה רק בסלייד - האם ואיך אפשר "לתקן" את זה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת, ברצוני לרכוש טבלט של בערך עד 2000-2500 שקל, לשימוש יומיומי של גלישה, צפייה בסרטים וכו'... עכשיו אני לא מבין לא דבר כטאבלטים, העדפות, הבדלים, גרסה 1-2-3 של כל אחד מהם, מישהו שבמבין בבקש יכול להמליץ לי ולהסביר למה הוא ממליץ, תודה רבה מומחים יקרים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MaorSwan,

אני רוצה להתקין את הרום Android Revolution HD 12.0, עכשיו השאלה שלי היא כזו: הוא בא עם JB של המפתחים, האם זה יראה לי שיש עדכון ל-JB המקורי או לא? אני רוצה את הרום הזה אבל JB מקורי, מה עושים במצב כזה? תודה.

23. שלום! אני שוקל לשדרג לסמארטפון לא דרך חברת הסלולר, וזה אומר שלא תהיה לי אחריות תיקונים דרך החברה - מישהו יכול לספר מה העלויות בערך של תיקון סמארטפון פשוט (כמו LG optimus 1, לדוגמא) במעבדה פרטית לתקלות כמו מיקרופון או רמקול שלא מתפקד טוב (לא שומעים באחד הצדדים) או מסך שבור - בקיצור, התקלות הנפוצות. וגם - כמה זמן לוקח התיקון. ברור לי שאין כללים, אשמח אם תספרו לי מניסיונכם - כי לי אין ניסיון בתיקון בפרטי. בנוסף, מישהו מכיר מעבדה פרטית טובה באיזור חיפה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by יוסי 7071,

איך אני עושה קוד נעילה בg2 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Wunderbar,

היי חברים, ברשותי Galaxy S3 (gt-i9300) שרץ על Jelly Bean 4.1.2. אני מעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה בתקווה שהוא יפעל טוב יותר, מכיוון שכרגע הוא די זוחל. ראיתי שיש סוגים שונים של מערכות הפעלה cyanogenmod, ה-touchwiz של סמסונג, מערכת האנדרואיד הרשמית ועוד. לאיזו מערכת הפעלה מומלץ לשדרג את הטלפון הזה בשביל הביצועים הטובים ביותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.