גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
בחודש האחרון הייתי בדרום קוריאה ובמהלך הטיול החלטתי להתחדש בגלקסי פלייר 70 החדש שיצא לא מכבר בקוריאה. צעצוע חמוד ביותר , ביקורת קצרה בקרוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מצאתי את עצמי מציץ במכשיר שלי יתר על המידה מתוך פחד לפספס התראות כשאני במצב שקט. שעון חכם מעט מסורבל ויקר בשבילי. אני רק צריך צמיד שיתן לי ויברציה קטנה על היד כשמתקבל נוטיפיקיישן. יש המלצה למשהו ספורטיבי עשוי גומי נגד מים וזול? אגב חיסרון נוסף זה הנושא של בלוטוס. אחר כך בעיה להתחבר לרכב באופן אוטומטי. חשוב להימנע מהניגוש הזה, יש פתרונות בשבילי ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים במידה ואני לא בתת הפורום המתאים, אודה אם תכווינו אותי לאן לגשת קניתי מכשיר סטרימר של אנדרואיד. כשאני מחבר אליו מקלדת אלחוטית, המלקדת אינה מצליחה להפוך לעברית. על גבי המסך אמנם אפשר לכתוב בעברית באמצעות העכבר והמקלדת הוירטואלית, אבל המקלדת הפיזית לא יודעת להפוך לעברית. אם אני מנתק אותה ומחבר אותה למחשב נייד אזי כן יש עברית, כלומר שהבעיה היא בסטרימר כנראה. האם אתם מכירים את הבעיה? האם יש רעיון לפתרון? דרייבר כלשהו אולי? תודה אמיר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי את האיפוד הזה לפני 3 ימים והיום כאשר ניסיתי להעלות סרטים בפעם השניה הitunes מראה שהקבצים של הסרטים עברו אבל בתוך המכשיר עצמו הקבצים לא נמצאים מישהו יודע מה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה בבקשה אני צריך את העזרה דחוף מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הנושא הקודם רכשתי את הסלולרי Nokia N93i, ועכשיו אני צריך להוסיף לו עברית על לוח המקשים. החברה אשר עושה זאת מבקשת לדעת איפה ארצה למקם את האותיות, באיזה סדר ובאיזה צבע. כך נראה לוח המקשים של המכשיר: http://www.allaboutsymbian.com/reviews/images/n93ikeypad.jpg http://www.allaboutsymbian.com/reviews/images/n93ilandscape2.jpg אופציות הצבעים לאותיות המודפסות הן: שחור, לבן, צהוב, אדום, כחול, תכלת, סגול, כתום, אפור וירוק. האותיות המודפסות לא יושפעו מתאורת לוח המקשים של הטלפון. חשבתי על אותיות מהצד העליון, בצבע אפור: אופציה שניה היא בצבע שחור: יש המלצות? רעיונות? אני צריך לדעת עד מחר בבוקר אני מעדיף שהן תהיינה קלות להבחנה,קריאות אך לא בולטות. …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש בעיקר מתקן שיתחבר לטלוויזיה בחדר בצבא ויאפשר משחק במשחקים (מעבד גרפי חזק חובה! בינתיים סגור על RK3066) צפייה בסרטים (כניסת USB) וגלישה באינטרנט וצאטים (WIFI או 3G) מין תחליף קטן למחשב הדילמה העיקרית היא האם כדאי לקנות טאבלט RK3066 ואם יהיה אפשר להנות ממנו בעת חיבור לטלוויזיה כמו מMINI PC כלומר יהיה נוח להשתמש בו עם במקלדת עכבר ממשק יעודי ולהנות גם כן מפרטיות כשמישהו רוצה את הTV או כאשר אני בצאטים. או לחסוך בכסף ולקנות UG802 שיש לו גם ממשק יעודי לטלויזיות מובנה? עוד שאלה לפי החוקים החדשים של מפעילות הסלולר אני יוכל לשטף אינטרנט דרך הסלולארי עם הWIFI או שאצתרך לקנות מודם 3G?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איפון 3GS שמונה ג'יגה פרוץ. עכשיו פעם ראשונה הכנסתי אותו לאייטיונס ההכי מעודכן והוא ביקש מימני לעדכן אותו - עשיתי את זה, ואז לעשות ריסטור - עשיתי את זה ובכל פעם שהוא מגיע לאמצע הוא נותן לי איזה שגיאה עם מספר (37 לדוגמא אבל זה משתנה גם כן) וזהו המכשיר נעול אני לא יכול לעשות כלום. ניסיתי לעשות במצב UDF וחוץ מלשנות את מספר השגיאה שום דבר לא משתנה. בבקשה אם מישהו יודע מה לעשות אני אשמח לכל עזרה אני ממש תקוע עכשיו בלי פלאפון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב ההכרזה על הנקסוס 4, החלטתי שזה זמן טוב למכור את האייפון 4 שלי ולהתקדם. הבעיה היא, שההתלבטות בין המכשירים היא גדולה. התכנון הוא לקנות את הנקסוס 4, אבל לפי הביקורות יש למכשיר כמה בעיות שמורידות אותי מהרעיון. כמו החוסר בכרטיס זכרון, הצבעים הדהויים של המסך, והפלאש החזק שפוגע באיכות התמונות. למרות שלדעתי גוגל החליטה לשחרר מכשירים לבדיקה כדי לשפר ולתקן את המכשיר עד השחרור, אני מאמין שאי אפשר להימנע מפגמים במחיר כל כך זול. איזה מכשיר לדעתכם נותן יחס עלות תועלת הכי טוב? ההתלבטות שלי כרגע היא בין הנקסוס 4 בגלל המפרט המרשים לבין הגלקסי s3 שנותן איכות ללא פשרות אבל מעט יקר יותר. למרות שכשהוא יגיע לארץ המכירים יהיו די זהים. מחכה לתגובות. תודה רבה, levelone.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא ברשת פלאפון, ורוצה לשדרג את עצמי, אני לא מעוניין בעוד התחייבות או משהו כזה ולכן רוצה לבוא עם מכשיר חיצוני בלי תלות בהם. חשבתי על לקנות נוקיה 5800 שנראה כמו מכשיר שמתאים לצרכיי כרגע. כנראה ואני אקנה אותה מארה"ב ושמתי לב שמוכרים אותו בשתי גרסאות אמריקנית ובינלאומית כאשר ההבדל היחיד ששמתי לב אילו הוא היעדר התמיכה ב תדר 2100. השאלה אם הדבר חשוב או מפריע לי כי עדיין תהיה תמיכה ב 850... אשמח לעזרה תודה רום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי,יש לי Galaxy s1 ורכשתי אוזניית Plantronics Voyage. היא הגיעה ללא הוראות ואני לא מצליח לגרום ל - Galaxy לזהות אותה.ניסיתי לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה אבל זה לא עזר.יש למישהו רעיון? מישהו יכול להפנות אותי להוראות?תודה. עריכה: קבלו ביטול, הסתדרתי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הסדרה החדשה של קלארקסון, האמונד ומיי שעלתה לאוויר בשירות הוידאו של אמאזון זוכה לשיתוף פעולה חביב מצד Waze לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עיכובים משמעותיים בחלוקת הזמנות ובמכירות של סמארטפון ה-OnePlus 2 החדש הביאו את אחד ממקימי היצרנית הסינית לצאת בהודעת התנצלות, עם תכנון לפיצוי בדמות מכירת בזק ללא צורך בהזמנות בתקופה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/ב-oneplus-מתנצלים-על-עיכובי-ההזמנות-ומבטיחים/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רכשתי את המכשיר לפני יומיים בערך במחיר טוב מאוד (900שח כולל משלוח,המכשיר במצב מצוין למעט כמה שריטות על חלוק האחורי של הפאנל) אין לי ניסיון חזק עם המכשיר חוץ מכמה פעמים שהיה לי אותו סתם לבדיקה. האם יש למישהו ניסיון איתו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לרכוש סמארטפון שמבוסס על מערכת זאת מפני שאני לא יכול לסבול יותר את אנדרואיד וגם לא את ios . האם ב wp 8.1 ,ניתן להגביל באופן פרטני את ההרשאות של כל אפליקציה שאני מתקין ? האם ניתן לבטל בתוך מערכת ההפעלה התקנים שונים שיכולים לשמש למעקב זדוני נגד המשתמש , כמו המיקרופון והמצלמה המובנים ? האם ניתן לחסום בפני האפליקציות את הגישה לכרטיס הזיכרון החיצוני , לתמונות ולתיקיות מסויימות ? האם ניתן במערכת הפעלה זאת להריץ אפליקציות באופן וירטואלי לחלוטין כמו sandbox או כמו vmware / virtual pc , וכך לנטרל לחלוטין את הגישה הישירה שלהם לחומרה של הסמארטפון ? האם ניתן לחבר עכבר ולהשתמש בו באופן מלא , קרי קליק ימני וקליק שמאלי ? (בדקתי באנדרואיד ועכבר חוטי אומנם עובד , אולם רק הקליק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעדיף שיהיה של חברה מוכרת כגון energizer או משהו בסגנון, לא משהו עלום שם מ dx. כנראה גם יקנה במהלך הטיול בארה"ב ככה שאין בעיה עם זמינות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתאם לדיווחים המוקדמים, לנובו חושפת מכשיר חכם נאה במחיר שנמוך משמעותית ממתחרים מבית Xiaomi, Huawei ומוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%91%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%99%d7%9c-%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי באייפון 4 חדש (אורנג') והייתי מעוניין מספר סוגיות: 1. "היתוך" מידע בין ג'ימייל, פייסבוק ואנשי הקשר - האם יש אפשרות לאחד ולסנכרן את המידע המתקבל מאנשי הקשר במכשיר, ג'ימייל קונטקטס ופייסבוק. אם אני לא טועה יש אפשרות כזו במכשירי אנדרואיד. 2. סנכרון באמצעות בלוטות' - כיצד ניתן לסנכרן *אוטומטית* באמצעות בלוטות' את אנשי הקשר, הודעות (SMS) ותמונות/סרטונים שצילמתי במכשיר. 3. כיצד מבצעים גיבוי של אפליקציות מסדיה ו/או מאינסטוליוס? אני מבין שהאייטיונס לא ממש אוהב אותן ומוחק את האפליקציות עם כל המידע עליהם (כמו שיאים של המשחקים). 4. האם כל האפליקציות לשמירת הבטרייה באמת עובדות? תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש כיסוי מוקשח כדוגמת otterbox defender ל LG Optimus L7, לא מצאתי otterbox מתאים יש משהו שאתם ממליצים עליו, שיהיה ממש קשיח ועמיד(נפילות, שריטות וכד') ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://news.cnet.com/8301-13506_3-20002491-17.html?tag=newsEditorsPicksArea.0
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-20 בפברואר יעניק לנו לא רק מגוון דגמים יוקרתיים של סמסונג - אלא גם חשיפה רשמית של מכשיר ה-Mi 9 המבטיח לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני ממש מקווה שאני בפורום הנכון... אני מחפש כבר הרבה זמן סטיק אנדרואיד שיעשה עבודה אצלי בסלון. הבנתי שלדור הראשון של המכשירים האלו היו הרבה בעיות (הMK802 וחבריו). אני מחפש מכשיר שיוכל לעשות סטרימינג עם XBMC בעזרת WIFI ושאני אוכל לחבר אליו בנוסף לעכבר אוויר/מקלדת גם הארדיסק נייד של 500GB.ברוב המכשירים שראיתי יש רק חיבור USB אחד, כלומר שאם אני רוצה שלט והארדיסק אני צריך לקנות מפצל. אבל בUG007 יש גם בלוטות מובנה. השאלה היא אם אפשר להשתמש בו בכדי לעבוד עם עכבר+מקלדת ואז יש עוד USB פנוי להארדיסק נייד?למישהו יש את הUG007? הוא אמין? מריץ XBMC? קליטת הWIFI שלו טובה?תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבריה, אני רוצה לקנות ישירות מיצרן סיני כמות של 50 יח' יש אפשרות של תשלום בטוח?היינו שאקבל את הסחורה ? אני מקבל alibaba המלצות על ספקים וכן עצות לתשלום אותם איני מבין מה אתם מציעים|? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הzune hd יש למישהו מקום שבו אני יוכל לקנות אותו? בארץ כמובן שאין אותו כי מייקרוסופט משווקים רק באמריקה אבל התכוונתי אולי בebay או חנות אחרת רק שיהיה אמין בכל זאת זה 1000 שקל אז בבקשה שיהיה אמין לפחות ושירות נורמאלי ואם אתם מביאים מאייבי אז שייה לבן אדם לפחות 5000 מכירות בתחום שלו ולא פחות מ99.99% אמינות בפידבקים בבקשה ומחיר של 250 דולר שחכתי לציין שאני קונה את ה32 גיגה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישו מכיר את האוזניות האלחוטיות הללו ? יכול לספר עליהן ? מה ההבדל בין ה-HT ל-H PLUS ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-