גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לסמארטפון לאחי הקטן, שיהיה לפי קריטריונים מסוימים - מסך 4" לפחות, שיהיה מצלמה קדמית ואחורית סבירות, שלאחורית תהיה פלאש, שיהיה אפשרות לצילום וידאו 720, 8 ג'יגה זכרון, שיריץ משחקים בצורה סבירה ושיהיה 8 ג'יגה זכרון לפחות. די הרבה קריטריונים, הכי זול שקופץ לי זה הגלאקסי 2, אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הנושא הקודם רכשתי את הסלולרי Nokia N93i, ועכשיו אני צריך להוסיף לו עברית על לוח המקשים. החברה אשר עושה זאת מבקשת לדעת איפה ארצה למקם את האותיות, באיזה סדר ובאיזה צבע. כך נראה לוח המקשים של המכשיר: http://www.allaboutsymbian.com/reviews/images/n93ikeypad.jpg http://www.allaboutsymbian.com/reviews/images/n93ilandscape2.jpg אופציות הצבעים לאותיות המודפסות הן: שחור, לבן, צהוב, אדום, כחול, תכלת, סגול, כתום, אפור וירוק. האותיות המודפסות לא יושפעו מתאורת לוח המקשים של הטלפון. חשבתי על אותיות מהצד העליון, בצבע אפור: אופציה שניה היא בצבע שחור: יש המלצות? רעיונות? אני צריך לדעת עד מחר בבוקר אני מעדיף שהן תהיינה קלות להבחנה,קריאות אך לא בולטות. …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא קיבלתי איתו כבל USB , אלא קורא כרטיסי זיכרון ( שהכרטיס שיכול להיכנס אליו הוא גדול הרבה מהכרטיס זיכרון שבתוך הפלאפון ) מה עושים ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי tv box מסוג CS918 הוא בגירסת 4.2.2 אני מעוניין לעדכן אותו, מישהו במקרה יכול לעזור לי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגדיר במכשיר שהגלישה תעשה דרך ה WIFI בלבד ולא דרך הרשת הסלולרית - ואם כן, כיצד ? כמו כן, אשמח לדעת איך מגדירים שירים ב"ריבוע המוסיקה" תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מעניין לקנות את הנ"ל וחשוב לי לדעת האם הוא מספיק חזק לצרכים שלי. ישמש בעיקר לגלישה שעם זה בטוח לא תהיה בעיה. בנוסף לצפיה בסרטים דרך XBMC שזה מה שאני חושש שלא יחזיק מעמד סרט שלם ללא קרטועים. הרוחב פס שלי בבית מספיק רחב (30MB) והשרתים מזרימים די מהר (זאת אני אומר על סמך נסיון דרך המחשב שלי) לכן השאלה מתמקדת בחוזק ועמידות המכשיר בלבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לתקן את הנקסוס 4 שלי (מסך + פאנל אחורי). נתקלתי במעבדה שהראתה לי נקסוס 4 שיושב אצלם בקופסא, ואמרה שהם פשוט יפרקו ממנו את החלקים הנדרשים וישימו בשלי. האם כך עובדים הדברים? עד כה הייתי בטוח שמזמינים את החלקים החדשים בנפרד. האם אני צריך לחשוש מהדרך הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על טאבלט אנדרואידי העדפה ל10" שימוש אינטרנט, סרטים, מצלמה טובה. התקציב 1000-1500 אפשר לחרוג קצת לכיוון 1700 מעדיף שלא. אם אפשר לפרט יתרונות וחסרונות יהיה מצויין. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הגדולה פתחה רשמית את אירועי תערוכת Computex, כמדי שנה, עם מבול של מחשבים חדשים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אפליקציית "סיפור בהמשכים" מבוססת על המשחק האהוב שכולנו שיחקנו בילדותינו, והיא מיועדת לשני שחקנים או יותר. התנהלות המשחק: השחקן הראשון בוחר אם ברצונו להתחיל סיפור עם התחלה מקורית משלו, או להיעזר במשפט מוכן מהמאגר הקיים באפליקציה. לאחר מכן, כותב השחקן טקסט (מקורי או בהתאם למשפט שבחר), ומעביר אותו לשחקן הבא. השחקן השני ממשיך את הסיפור מהמקום בו עצר השחקן הראשון, וכך הלאה. השחקנים רואים בכל פעם רק את המילים האחרונות מהטקסט שכתב השחקן הקודם, וזאת כדי שיוכלו להמשיך בכתיבה. לאחר שהשחקן האחרון יבחר לסיים את הסיפור, יופיע הסיפור המלא כשהוא כולל את החלקים שכתבו כל המשתתפים. שימו לב שכל קטע צבוע אחרת, וזאת כדי שתוכלו להבחין בין החלקים השונים. כל הסיפורים שכתבתם נשמרים בספרייה ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את ה UMPC הזה בקרוב השאלה בכותרת כי הוא ישמש גם לצפייה בוידאו ובכלל כנגן לכל דבר... ההתלבטות שלי היא האם לקנות אותו ולהשתמש בו גם כנגן וגם כמחשב או לקנות A3 שיהייה רק נגן ויציג וידאו במסך יותר קטן... עזרה דחוף בבקשה! תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו שקנו את הנגן שלהם בארץ, רובכם קיבלתם אותו בגירסא אירופאית (ללא רדיו), רוצים להוסיף רדיו? אין בעיה, רק צריך לעדכן firmware. נבדק ועובד על 2 מכשירים, m230 שלי ו m240 של חבר. 1) שנו את מצב ה USB ל MSC. (כנסו לתפריט, אח"כ ל Settings, אז ל USB ותבחרו ב MSC) 2) חברו את הנגן אל המחשב. 3) פתחו את הקובץ SYS_CONF.DNC בפנקס רשימות (Notepad), ושנו את גירסאת ה firmware בהתחלה ל 2.0.0A. 4) הורידו את תוכנת העידכון: http://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/sdmx3-iv001.exe 5) תעדכנו, תוציאו מהמחשב, תכבו ותדליקו - ויש לכם רדיו! הגירסא הזאת לא הכי עדכנית, אז אפשר לעדכן לגירסא המעודכן של ה firmware האמריקאי: http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1376 (ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שעות ספורות לפני ההכרזה הגדולה, נראה כי אנחנו כבר מכירים חלק ניכר מהסודות של סמסונג - כולל רמות המחיר שיהוו עלייה בלתי מבוטלת בהשוואה לדור הקודם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, מחפש את עזרתכם בקניית פלאפון לאישתי, אם מישהו יכול לתרום כמה שקלים... סתם סתם אני "מצחיק" על הבוקר.. מחפש לקנות לה מכשיר אנדרואיד חדש מחנות סלולר ולא מהחברה חס ושלום. חשבנו על הגלקסי 2 רק שהוא מעט יקר בסביבות 2400 ש"ח בארץ, וגם על ה Atrix שזול יותר אבל אני לא סגור על טיבו, האם יש דגם אחר שהייתם ממליצים עליו עד סביבות 2500 ש"ח ? או האם בכלל שווה לחכות למשהו חדש שיצא בקרוב ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נכנסתי להוט מוביל לסדר דבר מה ומישם המוכר יצא עם עסקה של שתי פלאפונים לי מוכר טוב אין ספק ולאחר ולאחר חמישה ימים גיליתי דרך אתר של ZAP שמחיר השוק של הפלאפון הוא בין 548 שח ל 814 שח והמוכר מכר לי כול פלאפון 1800 שח=(50 שח כפול 36 תשלומים) בהוראת קבע סך הכול מרגיש שהוא גנב אותי ב 2000 שח ואולי יותר ממכיר השוק וכבר למכשיר פלאפון אחד אין את האריזה שלו לא יודע מה לעשות אולי לבטל לו את ההוראת קבע ואז אולי אני מבצע פשע מה דעתך על כך אשמח ליעוץ יום קסום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא צריך את הג'יגה והג'יגה ייקר לי ! יש איזה מקום שמוכר בזול את החצי ג'יגה T10 ? או יד שניה במצב טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-ZVM הטוב והזקן קצת עושה צרות.. בעיות תוכנה אני מחפש נגן שיחליף אותו לריצה ושאר ירקות בחד"כ לא חשוב שיהיה יותר מדי מקום, כן חשוב שהוא יהיה יפה (סובייקטיבי משהו, אבל תנו דעה) ומאוד חשוב שיהיה קטן יחסית (לא רוצה משהו עם מסך 3 אינצ') האופציות שנראו לי הם: 1. IRIVER E100 בגרסת 2 או 4 ג'יגה.. 2. SANSA CLIP בגרסת ה-2 או 4 3. פיוז של סנדיסק בגרסת 4 גי'גה 3. IAUDIO I7 - (הגרסה הכי זולה עדיין יקרה יחסית לשאר) חשוב לי שיהיה זול ולא ממש יותר מזה.. אני רק אוסיף שחבל לי להשקיע יותר מזה כי אני טס במאי לארה"ב לשנה ושם כבר נקנה IPHONE
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות גלקסי 3 מחנות פרטית, אז דבר ראשון אם יש למישהו המלצה על חנות טובה ואמינה במרכז, אני אשמח. דבר שני, הייתי רוצה לדעת בעת הקניה אם המכשיר הוא מקורי, לא גנוב או משומש - האם יש דרך לבדוק זאת? אני מכיר את עניין ה IMEI, אך איזה מידע אני יכול להפיק מהמספר הארוך הזה? דבר שלישי, במספר חנויות מציעים עברית בתוספת מחיר. אם אני קונה מכשיר באנגלית, האם אני יכול לעדכן גירסה דרך המכשיר לגירסה של חברת הסלולר שלי? תודה רבה לעונים על השאלות הרבות והקשות !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי נקווה לגורל שונה, הפעם..... https://tech.walla.co.il/item/3091447
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מתלבט בקניה מכשיר טאבלט. https://www.hist.org.il/business.aspx?catnumber=19940 business.aspx?catnumber=19940 הדגם MG952LL/A business.aspx?catnumber=1 המכשיר הינו מחודש -שנה אחריות מחיר 1240 משלוח חינםhttp://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=6020&siteurl=http%3a%2f%2fwww.mtmobile28.co.il%2fitems%2f1566721&modelid=930202&prodId=152472652&platform=2 מה ההבדל בין יבואן רשמי לבין מקביל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול בערב, בשקט, ובלי הרבה צילצולים הוסיפה חברת גוגל שני מכשירים חדשים לחנות ה-PLAY שלה וצבע חדש למכשיר מוכר. אחרי ה-Galaxy S4 וה-HTC One הנמכרים בחנות של גוגל עם אנדרואיד נקי המגיע ישירות מגוגל, מוסיפה גוגל את ה-Sony Xperia Z Ultra וה-LG G Pad 8.3. ה-Sony Xperia Z Ultra הוא בעל מסך בגודל 6.4 אינץ׳ עם גוף חסין למים ואבק שמשקלו 212 גרם ועוביו בסה"כ 6.5 מ״מ. מבחינת החומרה - הוא מבוסס על Snapdragon 800 עם 4 ליבות במהירות 2.2GHz, זיכרון פנימי RAM בנפח 2GB, נפח אכסון פנימי של 16GB ואפשרות הרחבה עד ל-64GB באמצעות כרטיסי microSD. יש לו מצלמה קדמית של 2M פיקסל ואחורית של 8M פיקסל והוא כולל את כל אפשרויות האלחוט המקובלות כולל LTE, בלוטות' 4 ותמיכה ב-AC ו-NFC. הסוללה שלו היא בע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוצע לי הנגן הבא: bross , דגם ma2181gb פיצ'רים עיקריים מאתר החברה: - מסך ענק "2 - נפח 1GB. - אפשרות הרחבה בעזרת כרטיס זיכרון SD 2 חיבורי אוזניות. - רמקול פנימי. - עברית מלאה. - אפשרות לקריוקי. - מציג שמות שירים. מה ששמתי לב בחנות : - סוללה פנימית. - עברית הפוכה - וידאו בפורמט AMV . מה זה ? - המסך באמת גדול מאד , אבל לא איכותי. - ללא אזניות ניתן לשמוע כמו בטרנזיסטור . - איכות שמע עם אזניות ממש גבוהה. כל הסיפור הזה ב-369 ש"ח. בחנות אמרו שניתן לקבל בנוסף כרטיס SD של 1GB בתוספת 49 ש"ח. מה אתם אומרים ? מה זה הנגן הזה :s05:? מישהו מכיר ? על פי הפיצ'רים נשמע כמו עסקה סבירה פלוס. עפ"י השם ? וואלה , לא יודע . ??? עוצו עיצה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכירו את המכשיר החדש-ישן של LG, שינסה לשדרג את מעמדו של ה-V30 בין ספינות הדגל המודרניות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אממ (שאלתי פה יותר מידיי שאלות על הנגן אני נוב בדברים האלה אני לא מבין בזה כלום ) ממ איך אני מוחק סרטים\קליפים\תמונות מהנגגן? הצלחתי להעביר ולמחוק שירים וגם כן להעביר קליפים אך אין לי מושג איך למחוק אותם את השירים זה לא בעיה למחוק זה פשוט דרך המדיה פלייר אבל הסרטים אני לא מצליח למחוק משם וגם תמונות תודה רבה מראש לעוזרים :] עריכה: הצלחתי לבד חחתודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-