גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אלו שקנו את הנגן שלהם בארץ, רובכם קיבלתם אותו בגירסא אירופאית (ללא רדיו), רוצים להוסיף רדיו? אין בעיה, רק צריך לעדכן firmware. נבדק ועובד על 2 מכשירים, m230 שלי ו m240 של חבר. 1) שנו את מצב ה USB ל MSC. (כנסו לתפריט, אח"כ ל Settings, אז ל USB ותבחרו ב MSC) 2) חברו את הנגן אל המחשב. 3) פתחו את הקובץ SYS_CONF.DNC בפנקס רשימות (Notepad), ושנו את גירסאת ה firmware בהתחלה ל 2.0.0A. 4) הורידו את תוכנת העידכון: http://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/sdmx3-iv001.exe 5) תעדכנו, תוציאו מהמחשב, תכבו ותדליקו - ויש לכם רדיו! הגירסא הזאת לא הכי עדכנית, אז אפשר לעדכן לגירסא המעודכן של ה firmware האמריקאי: http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1376 (ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://news.cnet.com/8301-13506_3-20002491-17.html?tag=newsEditorsPicksArea.0
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי את האיפוד הזה לפני 3 ימים והיום כאשר ניסיתי להעלות סרטים בפעם השניה הitunes מראה שהקבצים של הסרטים עברו אבל בתוך המכשיר עצמו הקבצים לא נמצאים מישהו יודע מה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה בבקשה אני צריך את העזרה דחוף מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אל תביאו לי לינק לכתבה בYnet כי כבר קראתי אותה. אני יכול להשיג את N97 מהעבודה של אבא שלי במחיר זול כעת. ויש לי אפשרות לחכות חודש חודשיים ולהשיג גם את האייפון במחיר מוזל. שניהם רק דרך חברת סלקום. אבל השאלה אם יש טעם לחכות לאייפון בכלל? ממה שהבנתי יש לN97 הרבה יתרונות על הIphone. *מצלמה 5MP *פלאש לצילומים בלילה. *העברת קבצים דרך בלוטוס. (מה שהבנתי שאי אפשר לעשות באייפון) *רמקולים סטריאופונים טובים. *אין צורך בפריצה *32GB + אפשרות להרחבה לעוד 16GB (את האייפון בסלקום אפשר להשיג עד 16GB) *מקלדת *רדיו FM *רזולוציית מסך גבוהה יותר *זמן סוללה הרבה יותר גבוהה אז בכל זאת, מה עושה את האייפון כלכך נחשק, אם הוא בעל חיסרונות בכלכך הרבה תחומים לעומת הN97? הדבר היחיד שמצאתי עד כה זה מה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני לא בטוח אם זה לפורום הזה אבל בכל זאת לפני חודשיים קיבלתי איי פוד חדש מארה"ב (הקלאסי 80 ג'יגה). הבעיה הייתה שכשאני מחבר אותו למחשב הוא מזדהה אבל לא כנגן MP3 אלא כמשהו לא בור ואז הiTunes לא זיהתה אותו ולא יכולתי להעביר שירים. זאת ועוד - הסוללה שלו הייתה נגמרת אחרי שעה למרות שהטענתי אותו לילות שלמים. בכל אופן הלכתי לנציגות בראש העין, חיכיתי חודש וקצת לקבל אחד חדש וראו זה פלא - קיבלתי עוד אחד עם אותה בעיית זיהוי (בלי בעייה בסוללה, עדיין). בכל אופן אני מתחיל לחשוב שאולי הבעיה אצלי. אייפודים של חברים עבדו אצלי טוב אבל לא ניסיתי את שלי במקום אחר, לא חושב שצריך. כרגע המצב הוא כזה - הiTunes לא מזהה את האייפוד שלי, המחשב מודיע לי (ברגע החיבור) שהייתה בעיה בהתקנה והכי מוז…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. אני כרגע לכוד בחברת סלקום לפרק זמן של יותר משנה [אלא אם אני משלם 1400 שח קנס יציאה]. יש לי מכשיר דור 2 פשוט שהתיישן ואני רוצה להחליפו. במכשיר החדש שאני יקנה באחת החנויות אני יוודא שתהיה לו תמיכה גם בדור 3 תדר 850Mhz. ככה אני יוכל לעבור איתו [שההתחיבות לסלקום תפוג] לכל חברה סלולארית בארץ. אני מעונין במכשיר שישמש בעיקר לשיחות, לא רוצה חבילת גלישה וגם לא לשלם על חבילת גלישה, בחיפוש ברשת עלה NOKIA C2-01 בדגם שתומך בתדר דור 3 850Mhz, אבל כל מכשיר אחר עם ספיקר עוצמתי שתומך בתדר הזה יתקבל בברכה. השאלה שלי היא [ותסלחו לי אם זאת שאלת קיטבק, אני לא מבין בזה], אם אני משתמש במכשיר דור 3 לשיחות טלפון בלבד, האם אני מקבל חיובים על גלישה? אני מתכוון כאן לכל רשת שהיא: סלקום, פלא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הפלאפון הנ"ל כאשר המסך עובד לחלוטין,פשוט אין תאורה למסך ולמקשים. מישהו יודע האם שווה לתקן את הפלאפון או שזו השקעה שעוברת את ה 200 שקל? האם זו תקלה שסתם אפשר להחליף מנורה או שכל המסך התקלקל וצריך להחליף?.תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר שנים עם מיני דיסק והחלטתי שהגיע הזמן להתקדם... אני מחפש נגן בתקציב של עד 2000 ש"ח שחשובה לי בו במיוחד איכות הסאונד. אני מתכוון לשים בו הרבה מוסיקה באיכות גבוהה מאוד ולכן אני רוצה 20GB. מעבר לכך, לא חשוב לי כלל VIDEO או תצוגת תמונות...אם יש אופציה בלי שהיא גם מוזילה את המחיר, עדיף! בנוסף זמן נגינה ארוך וממשק לא מסובך. מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש, יונתן.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש אתמול שמתי לב שהם הוסיפו אותו לקטלוג http://test.pelecom.net/Product/1322/Motorola_Moto_X_16GB רק חבל שזה דגם 2013 ולא 2014 החדש.. כמו כן המחיר מגוחך, הם מבקשים עבורו כמעט פי 2 מהמחיר באמזון. אוף =\
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סמארטפון במחיר שהוא בסביבות ה1000-1200 ש"ח. אני הייתי די נעול על SAMSUNG GALAXY S2 PLUS, אבל שמתי לב שמוכרים את ה-[h=1] ATIV S(שלפי חקירה קצרה מדובר בתאום של הסמסונג גלאקסי אס 3) במחיר של 1100 (!!)[/h]עם אחריות שנתיים של היבואן הרשמי (!!) מה שמעמיד את פער המחירים בין התאומים הללו על 700 ש"ח. וממש ממש מדגדג לי לרכוש את המוצר, אך חשבתי שאולי כדאי להתייעץ בפורום עם אלו שמכירים /ניסו את המכשיר או את מערכת ההפעלה הזו. קישור לסקירה של המכשיר:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחודש האחרון הייתי בדרום קוריאה ובמהלך הטיול החלטתי להתחדש בגלקסי פלייר 70 החדש שיצא לא מכבר בקוריאה. צעצוע חמוד ביותר , ביקורת קצרה בקרוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי 5 סוללות של פלאפונים . כולם 3.7 v יש למשהו רעיון יצירתי כיצד להשתמש בהם? ( ליצור סוללה למכונית על שלט או משהו בסגנון ) ואם למשהו יש רעיון הוא יכול להדריך אותי כיצד לבצעו? או שאפשר ליצור מהם מטען נייד לסמארטפון שלי? למשהו יש רעיון איך ליצור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המלצה? לשחק בו פיפא וכאלה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגמי ה-Mi 10 וה-Mi 10 Pro המלהיבים יזכו להשקה עולמית בסוף החודש הנוכחי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ולא כמו cnet ששמענו עליו שלא אמין .מי שמכיר השמח לקבל לינק למי שיש גם לא אמין שיביא עדיף מכלום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט אבל ביחד עם משלוח זה יוצא יקר איפה יש בארץ סוללה כזאתי 3.7 Volts 2800 mAh
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, בימים האחרונים סקרתי את הDoogee X5 Pro שקניתי כטלפון גיבוי. בזמן הסקירה שמתי לב לאפליקציות שמקבלות הרשאות יתר (וזה לא רק במכשיר הזה). כתבתי את כל המידע בבלוג כאן: http://dannysolutions.tech/doogee-x5-pro-%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%AA-285-%D7%A9%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/ אני חושב שגם אם הDoogee עצמו לא כ"כ מעניין אתכם - כדאי לכם לקרוא את הקטע בקטגוריית "מע' הפעלה, חווית משתמש ואזהרת ריגול" שנוגע לשלל מכשירים סיניים מבוססי Mediatek. אשמח לתגובות והערות, המשך סוף שבוע מעולה! - דני
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לרכוש נגן בתחום מחיר של 1000 שקלים, עם תנודות מעלה ומטה. מה אני מחפש: - איכות שמע - מעל הכל - תפריט נוח, מעבר קל בין אלבומים, כמות שירים גדולה וכו'. - מומלץ מסך מגע אך לא חובה. - שלא יהיה בומבסטי (מבחינת ממדים) מדי ועם זאת שלא יהיה קטן מדי, במיוחד בעובי. - משקל, לא קריטי. שמעתי רק דברים טובים על המוצרים של cowon, אך אני לא בקיא בדגמים ולא סומך על cnet. תודה לכולם ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש מקווה שאני בפורום הנכון... אני מחפש כבר הרבה זמן סטיק אנדרואיד שיעשה עבודה אצלי בסלון. הבנתי שלדור הראשון של המכשירים האלו היו הרבה בעיות (הMK802 וחבריו). אני מחפש מכשיר שיוכל לעשות סטרימינג עם XBMC בעזרת WIFI ושאני אוכל לחבר אליו בנוסף לעכבר אוויר/מקלדת גם הארדיסק נייד של 500GB.ברוב המכשירים שראיתי יש רק חיבור USB אחד, כלומר שאם אני רוצה שלט והארדיסק אני צריך לקנות מפצל. אבל בUG007 יש גם בלוטות מובנה. השאלה היא אם אפשר להשתמש בו בכדי לעבוד עם עכבר+מקלדת ואז יש עוד USB פנוי להארדיסק נייד?למישהו יש את הUG007? הוא אמין? מריץ XBMC? קליטת הWIFI שלו טובה?תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האפשרות המוכרת היא איביי. אתם מכירים עוד חנויות אמינות? אני מחפש לקנות מסך חלופי, את רכיב הכניסת היו אס בי ואת רכיב המיקרופון אוזן...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות, קודם כל ברצוני להתנצל אם לא מדובר בפורום המתאים, פשוט לא מצאתי אחד שאני חושב אותו למתאים יותר. אז ככה - הH10 שלי לא בדיוק מתפקד כמו שצריך, הגלגלת שלו יורדת כל הזמן למטה וזה בהחלט הופך את השימוש בו למתיש(שלא לציין את העובדה כי אני לא יכול בגלל זה להשתמש בRockBox כי RockBox לא יכול לקלוט יותר מInput אחד בו זמנית ולכן הסמן פשוט יורד כל הזמן בלי אפשרות למשהו אחר..). לכן רציתי לתקנו, לצערי נגמרה לי האחריות לפני בערך חודשיים, והיא בכלל הייתה אחריות "בין לאומית"(גם לא בטוח, קניתי את המכשיר בארה"ב). פניתי לשתי חנויות מחשבים: ארקדיה ובאג. בארקדיה אמרו לי כי הם שולחים את הנגן להונג קונג למעבדות של iriver ואז אני אמור לקבל מiriver אימייל שמפרט את התקלה, האם היא ברת תיקו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-