גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני צריך נגן pmp שיש בו divx תמיכה בעברית WiFi במחיר של עד 2000 שקל.. על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות היום פלאפון חדש.. בעיקרון הלכתי לסלקום ורציתי ללכת על משהו זול אז הראו לי את הסמסונג E250 (ד"א.. מה אתם אומרים עליו???) שהוא עולה 900 שקל אצלהם.. אבל אז חבר אמר לי שעדיף לקנות מחנות פרטית שזה יותר זול וראיתי את ה-K800i ב-1000 אז אני רוצה אותו... אבל יש לי שאלה.. אם אני קונה פלאפון מחנות פרטית.. אז מה עושים בעצם? הולכים לסלקום ומה אני אומר להם לעשות? ועוד משהו.. איזה פלאפונים הכי מתאים לי מהבחינות הבאות עד תקציב של 1000 שקל גג... זמן סוללה גדול,מצלמה טובה,MP3,לא עבה,תפריט נוח,רמקול חזק ואיכותי עם צליל טוב,מקשים נוחים וכו'... נ.נ מה אתם אומרים על החנות הזאת? http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/3854.php תודה ועדיף תשובות מהירות כי כמו שאמרתי אני רוצה…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם לי ולאחי נהרסו טלפוני ה3220 של נוקיה. אנחנו פאנבויס של נוקיה (כל המשפחה שלנו), בכל מקרה, אין לסלקום את ה3220 במלאי לכן הם מציעים את הטלפונים החלופיים הבאים: NOKIA 6070 (שהוא ממש דומה לטלפון שלנו) NOKIA 6085 (שדיי ישן, אבל תכונות לא רעות, אין להם את ה6125) SAMSUNG E250 (פשוט עם רדיו, ומסך 65) ולבסוף, הMOTOROLA Z3 (עיצוב יוקרתי ומצלמה 2מגה-פיקסל) אני דיי מתעניין בMOTOROLA, עם 2 מגה פיקסל, סליידר וביקורות טובות, אבל אני רוצה לשמוע מה דעתכם. אור כהן
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אם אני קונה אותו בחו"ל אז אני יכול לשים עליו עברית?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לאחר שיטוטים ברשת קניתי לעצמי את ה-Plantronics Voygaer 520, בעקבות הביקורות הרבות אשר משבחות את האוזנייה. אולם, למרות שהגברתי את הווליום גם באוזנייה וגם במכשיר (Tytn II) עד הסוף, עוצמת השמע באוזנייה נמוכה יחסית. ניסיתי לחבר ל-N95, למכשיר של סוני ומכשיר מוטורולה, ובכולם שומעים חלש יחסית. ניסיתי להחליף עותק של האוזנייה, גם החדשה נשמעת אותו דבר. בדיקה של Motrola HS700 לעומתה, נשמעת הרבה יותר חזק. נתתי גם לאחרים לבדוק כדי לוודא שאני לא איזה חרש בהכחשה, וכולם מסכימים ששומעים חלש מדי. כיוון שאף אחד ברשת לא התלונן על עניין העוצמה - מה אני עושה לא נכון?! תודה.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי שולחן זכוכית עם מסגרת בקצוות, אז שאני רוצה להעיף כל מיני לכלוכים כמו מחיקות/פירורים זה נתקע במסגרת. חשבתי לקנות אחד כזה, לפי הביקורות הם יעשו את העבודה, אחרי הכל אני רוצה לשאוב דברים מיניטורים (אולי זה יהיה טוב גם למחשב, מי יודע) קיצר איזה שואב לדעתכם עדיף? מישהו קנה פעם משהו כזה? אני נוטה לכיוון הכחול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.635 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3551 ואיך זה עובד?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קיבלתי את הV2 MODEL ואי אפשר להתקין ROCKBOX ! מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נוקיה 6680, בזמן הקרוב אני הולך לקחת לעצמי את ה N82, ולמכור את המכשיר הישן. הייתי רוצה שכאשר אני המכור את המכשיר הישן לא ישארו שם שום קבצים ששיכים לי, את ערכות הנושא התמונות והמוזיקה שלי אני המחק ללא שום בעיה. רציתי רק לדעת האם אני לא שוכח משהו? למשל בזמנו עשיתי גיבוי של המכשיר לכרטיס זיכרון ואני לא רואה שום אופציה למחוק גיבוי זה. כמו כן הייתי רוצה לדעת האם מספריי הטלפון שלי נמצאים על כרטיס ה Sim או על זיכרון המכשיר ואם הם רק על הזיכרון של המכשיר איך אני מעביר אותם לsim ומוחק אותם מזיכרון המכשיר. *אני דיי בטוח שיש עוד דברים שאני שוכח למחוק או שיש דרך יותר פשוטה פשוט לאפס את כול המכשיר, איך אני עושה זאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ערב טוב.. אני כרגע מתלבט ברכישת גיימ פאד למחשב ויש 2 גיימ פאד של חוטי ואל חוטי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4871&perur=2&t=9&c=432 זה עם חוט שעולה 200 שח או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5426&perur=2&t=9&c=432 זה אלחוטי גם מתאים למחשב ועולה 300 שח ושאלה האם השלט זה מתאים לויסטה 64ביט ? מה עדיף חוטי או אלחוטי והתקציב לא מפירע לי בתודה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את הנגן , מרוצה ממנו מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק למקום שבו אוכל להוריד ערכות נושא ומשחקים לנגן , אם אקבל המלצות זה אפילו יהיה מצויין.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני יודע שיש את חיבור רדיו חיצוני כזה אבל זה סתם יקר ומרגיז
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנגן מספר שנים נגן מעולה עם סוללה מעולה לפני כמה זמן התחילו לי בעיות באוודיו ובמסך החיצוני אחרי שגררתי את זה כמה חודשים נמאס לי ופתחתי אותו גיליתי שהקונקטור התחיל להתנתק לי מהלוח שהוא מחובר עליו זה ממש לוח מודפס קטן שיושב בראש הנגן שעליו יש את הקונקטור לאוזניות ולצג החיצוני. אני מחפש מקום לקנות את החלק הנ"ל או מישהו שיש לו נגן כזה דפוק ומוכן למכור אותו במחיר סמלי. שלחתי גם מייל לאתר החברה למרות שלא נראה שיוכלו לעזור לי כי הנגן דיי ישן... צירפתי 2 תמונות עם החלק השבור מסומן בירוק כל המעגל המודפס שאני רוצה לקנות מסומן בצהוב החלק של הקונקטור שההלחמות שלו התנתקו לי. למישהו יש מושג איך אפשר להשיג? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי נגן mp4 של archos מדגם 605, הבנתי שהמחיר בחו"ל הרבה יותר זול לכן אני מעדיף לקנות שם. רציתי לדעת האם נגן שנקנה בחו"ל יוכל לתמוך בכתוביות שנכתבו בעברית. בכמה מקומות הבנתי שיש תמיכה בעברית אבל לגביי כתוביות לא קיבלתי תשובה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
קיבלתי את הN95 שלי מאורנג' לאחר תיקון, ובמסך הראשי איפה שיש את השורה עם כול מיני אפליקציות, שהראשון אמור להיות ספר טלפונים - הם החליפו את זה בשירותי הטלוזיה שלהם. איך אני משנה את זה חזרה לספר טלפונים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי חברה, חבר שלי רוצה להוריד לאיזה בחור דתי הרצאות של איזה רב, כדי שהוא יוכל לשמוע ב-MP3 שלו (כן אני יודע שזה מוזר... ). הבעיה היא שיש איזה 600 הרצאות כאלו - יש אפשרות במקום להוריד למחשב ואז להעביר לנגן את הקבצים, פשוט להעביר אותם ישירות מהאינטרנט לנגן? קיימת כזאת אפשרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אז ככה, לאט לאט הנושא מתחיל לזרום, מתחילים לגייס כספים, כדי להביא את היצור הזה אלינו לישראל חחח... אז, אחרי שקצת ריפרפתי באינטרנט, הבנתי שיש כמה גירסאות של זה, יצאה עכשיו חדשה ELITE שזה הכל שחור, ויש עוד גרסאות אחרות של XBOX 360... אני מעוניין לקנות את הגירסה עם השני שלטים (ניראה לי זה הפרימיום). בכל מקרה, אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בעניין, להגיד לי את ההבדלים בין כל הגרסאות, אם זה טכני או משו אחר, וגם לרשום מחירים של כל דבר, זה ממש יהיה מצויין... וכמובן, אם צריך פריצה למשחק בכדי לשחק עם צרובים, וגם כמה זה עולה לעשות את זה... אה ונקודה חשובה, אני מתכנן לקנות אותו בארהב, אז אם יש לזה השלכות (הבנתי שנאי או משהו כזה) תירשמו גם על זה...ואיזה אפשרות יש למשלוח, אם במשלוח רג…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שמעתי משהו על זה שגוגל או מייקרוסופט אמורות להוציא מערכת הפעלה לפלאפונים... לפי מה ששמעתי זה לסוני אריקסון... זה נכון? אם כן.. טיפה פרטים או קישור קטן בבקשה :]
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הנפח לא מה שממש חשוב לי מה שחשוב לי בעיקר זה איכות סאוונד ללא פשרות ואיכות וידאו בקשר לגודל מסך מספיק לי 2.2 אם יש אפשרות זום בתמונות עוד יותר טוב
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רוצה היום או מחר לקנות פלאפון חדש ולהיפטר מה מוטורולה V980 הישן שלי... אני הולך לקנות פלאפון בסלקום ואין לי מושג מה הולך היום בשוק ומה כדאי בכלל... שמעתי שסוני אריקסון טובים.. אז ככה התקציב שלי הוא באזור ה 1000-1100 שקל באזור פלוס מינוס המטרות שלי מהפלאפון שיהיה בו הכל... משחקים - אם אפשרות הורדת משחקים נוספים לפי בחירתי - חשוב לי למה בעבודה אני משתעמם ברמותתתת מוזיקה - גם כן הורדה של מוזיקה לטעמי ושיהיה איכות טובה וידיאו - לא צריך להסביר יותר מזה מצלמה - שתהיה איכות טובה ושמעתי שיש כזה דבר שאני משלם 10 שקל ויכול לגלוש במסנג'ר ובאיסי לכל החודש בסכום של 10 שקל אם תוכנה זה נכון? מעוניין מאוד בזה מה יש עוד? קיצור פלאפון =P
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. לפני כמה ימים הגיע אלי המשלוח של שלט XBOX360 למחשב שעלה 244 שח השלט XBOX360 הוא אלחוטי וחששתי שהמערכת הפעלה ויסטה לא תיזהה אותו אז חיברתי אותו לUSB מתאם אלחוטי .משום מה וויסטה זיהתה אותו בשנית ומוכן להפעלה ולא צריך לעדכן דרייבר לשלט XBOX360 ונורא שמחתי .ולא היה לי כוח לשנות הגדרות במשחק GRID וניכנסתי למשחק ופיתאום המשחק זיהה אותו וישר פועל לא צריך לשנות שום דבר בהגדרות ומוכן לשחק ושיחקתי זה חוויה מושלמת וזה רוטט ממש חזק חח ישבתי במרחק 2 מטר ושיחקתי בשלט XBOX360 אלחוטי שזה יתרון טוב וגם לא תאמינו זה פועל בקרייסיס ישר שיחקתי בזה בלי לשנות בהגדרות חח אבל לא נוח לשחק בזה השלט יפה בצבע לבן מפנק אותי אני מרוצה עד הגג השלט בא עם סוללות רגיל של AA ממליץ לכם לרכוש אותו…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי יש לי את המכשיר דרך סלקום ואין להם תמיכה כל כך טובה (או ביכלל), יש לי כמה שאלות 1: אם אפשר לעדכן את הרום של המכשיר בלי למחוק את התמיכה בעברית 2: איך אפשר לעדכן לwm6.1 ושוב, להשאיר תמיכה בעברית 3: קראתי שיש בעיה של דריבר של המאיץ הגראפי, איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני נגנים ואשמח אם תעזרו לי לבחור.. iriver e100 או Meizu M6
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
על איזה משחקים אתם ממליצים למכשירים סלולריים(מכשירים של סוני בעיקר) ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-