גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
שבוע טוב לכולם. חבר טוב שלי חוגג עוד מאט יומהולדת ולאחר הרבה מחשבות הגעתי לרעיון הנ"ל כמתנה צנועה. היה לו בעבר נגד IPOD שיצא מכלל שימוש. יש משהו ששווה השקעה בטווח המחירים הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אפשרי דפדפן שיפעל על מכשיר הסטרימר?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני כרגע עם SGS מסלקום , משתמש בדפדפן המובנה שהגיע איתו ( אין לי אפילו מושג איזה דפדפן זה). כדאי להוריד משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.nokialand.co.il/2011/02/blog-post_26.html
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
הבנתי שיש עדכון OS6 למכשיר שלי 9300 רציתי לדעת אם כדיי לי לשדרג? ויש תמיכה בעברית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות. מחפש איזה סמארטפון מומלץ בשביל 200-225$ (ייקנה בארה"ב) מה שאני רוצה בו: 1) מקלדת QWERTY מלאה. אבל לא כמו בבלקברי אלא משהו כזה: שנפתחת מהצד. 2) משהו "פתוח" שאני אוכל לחזור איתו לישראל ולשים בו סים של הארץ. 3) מצלמה ראויה לשמה ;D תודה מראש. ZBBZ.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה המלצה על מכשיר סלולרי (לחבר) במחיר של עד כ- 1500 שח אני רוצה שיהיה מכשיר טוב, אמין, עם WIFI ו - GPS אם אפשר סמארטפון ושיהיה מכשיר טוב אבל לא חובה סמארטפון מכשיר שיהיה בעיצוב נוח , או מסך מגע או גם אפשרות לסלייד עם מקלדת או אם זו מקלדת QUERTY נוחה ולא כדוגמת הnokia E72 למשל קונה דרך חנות פרטית לא דרך רשת סלולר אשמח לתגובות נ.ב מבין המכשירים הבאים אילו עדיפים, וגם אשמח להצעות משלכם סוני אריקסון ELM סוני אריקסון W995 סמסונג S5620 MONTE נוקיה N95 8GB סוני אריקסון XPERIA X10 MINI סוני אריקסון VIVAZ HTC WILDFIRE סוני אריקסון XPERIA X8
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני בן 22 שזה עתה השתחרר מצהל. עם השחרור הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג את הפלאפון. אני באורנג', ועדיין יכול לעשות תוכנית חיילים(כי אני כרגע בחפש"ש). ביררתי לגבי האייפון 4 שכרגע לא במלאי ולגבי הגאלאקסי והתוכניות שלהם מאוד יקרות ולא משתלמות בשבילי(אני לא מדבר כל כך הרבה). רציתי לדעת מה דעתכם על הסמארטפון החדש שהגיע לאורנג' של LG. אותי הוא מאוד מרשים. הוא סטנדרטי, ממשק חדש ביותר של גוגל, לא מטורף אבל ביחס למחיר הוא טוב. אגב, הוא הרבה יותר הרשים אותי מהSAMSUNG WAVE ומהנוקיה C7. שהם גם יותר יקרים ממנו משמעותית. חשוב לציין שאני רוצה סמארטפון עם מסך מגע. אם אתם מכירים סמארטפונים טובים וזולים ממנו, אשמח אם תייעצו לי כי אני לא לגמרי בקיא בכל עניין הסמרטפונים(אני בשלבי …
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
והאם יש מכשירים אחרים שעלי לשקול? התקציב עד 4000 ש"ח לא מאמין שיש פלאפון שעובר את זה אבל בכל מקרה זה התקציב. בעקרון - מצלמה סבירה לתיעוד של פה ושם, ווידאו נורמלי שיהיה ברור, גלישה נוחה וברורה כמו באיפון, מסך גדול, שיהיה אפליקציות להעביר את הזמן ונגן נוח, אז מה יש חוץ מהאיפון?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מכשיר ZTE BLADE שנקרא גם SAN FRANCISCO שהבאתי מאנגליה בקיץ האחרון. עד הבוקר המכשיר תפקד מצוין, גם אחרי ROOTING והתקנת ROM אפוי של ANDROID 2.2. הבוקר משום מה צג המגע שלו החליט שהוא ברוגז. כלומר, הצג הציג תמונה כרגיל, אבל לא הגיב כלל למגע. ניסיתי: לכבות את המכשיר ולהפעילו מחדש - לא עזר. להוציא את הסוללה, להחזיר ולהפעיל - כלום. לחצתי קלות על אחורי המכשיר - הפתעה - הצג חזר להגיב לכמה שניות והפסיק. ניסיתי שוב, וראיתי שאם לוחצים על גב המכשיר (למעלה מימין למצלמה) יש לזה השפעה על תפקוד הצג. או שבזמן הלחיצה הוא מתפקד או שלחיצה מספיק חזקה (כמובן שיש לנהוג בעדינות בכל זאת מכשיר סלולרי) ואז הוא מתפקד כמה רגעים. ברוב המקרים כיבוי של המסך והפעלה מחדש גרמו לצג שוב להפסיק לעבוד (ו…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב כדי לעשות כמה השוואות בין סמארטפונים. אני מכיר רק את http://www.anandtech.com. אבל אני אשמח לעוד אתר אחד איכותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני קונה את המכשיר נקסוס S בחנות http://www.bestbuy.com/site/Google+-+Nexus+S+Mobile+Phone+-+Black+%28T-Mobile%29/1484107.p?id=1218262482328&skuId=1484107&contract_desc=REPLACE האם הוא יהיה שמיש בארץ? האם אצטרך "לפרוץ" אותו?.. תודה. כמו כן - ראיתי שאמור לצאת גלקסי S 2, מישהו יודע את תאריך ההשקה בארה"ב?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת, אם אני עושה עסקה של סמסונג גלאקסי S, כמה נפח גלישה יספיק לי ? בהנחה שיש לי WIFI בכל המקומות הבנויים של חברים ומשפחה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. עד היום היה לי מכשיר של נוקיה 6233. מכשיר בובה אבל מתחיל לגמגם והגיע הזמן לשדרג. רציתי לבחור מכשיר שבו תיהיה חומרה חדשה ושהתפעול של המכשיר יתבצע בצורה חלקה וללא לאגים מיותרים (כמו שעובד באייפון לצורך העניין). מומלץ שלמכשיר יהיה GPS, ספיקר טוב מערכת הפעלה שלא תתקע אותי עוד שנתיים ואם אפשר כמותרות גם זמן סוללה טוב. עשיתי בדיקה קלה וראיתי חומרתית שיש כמה מכשירים דומים ואני דיי אובד עצות. אני חושב על מכשיר עד 2.3K לערך. הכמשירים שראיתי הם : HTC HD7 SGS HTC DHD HTC DESIRE (הבנתי שהוא חלש משמעותית מבחינת חומרה מה HD) SAMSUNG S8500 WAVE (כנראה האוופציה האחרונה בגלל ה BADA) …
-
- 48 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
[glow=yellow,2,300]מקור:[/glow] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1796793
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, אין לי צורך באינטרנט אלחוטי או בצג מגע ( לא אכפת לי שיהיו אבל לא על חשבון הצרכים האמיתיים שלי). המכשיר צריך להיות אמין, יחסית קל ובעל מצלמה די טובה. שמתי עין על ה6700 CLASSIC שעולה כ-1000 שקלים. באתר הזה: http://www.gsmarena.com/nokia_6700_classic-2659.php טוענים שהמצלמה היא בין הטובות בתקופתו. אני יודע שהתקציב הזה מתקרב לכל מיני מכשירי מגע חדישים שאני לא יודע אם יש לי צורך ממשי בהם. איזה מכשירים יש חוץ מהמכשיר שהצעתי שמתאימים לצרכיי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם הייתי קונה סמארטפון מחר (מעדיף להמנע מאייפון עם כל השטויות שלו), הייתי קונה את ה-SGS, הקטע הוא שיש אותו פה למישהו והוא אומר שדור חדש של סמארטפונים נמצא ממש מעבר לפינה. בקיצור, התכונות החשובות לי ביותר הן סוללה חזקה (שונא לטעון את הטלפון כל יום), Android בגרסה כמה שיותר חזקה, רמקול חזק למוזיקה, וכמובן מחיר הגיוני. אני מדבר פה על מחיר מחנות (שגם עליה אני אצטרך המלצה), מכיוון שמאורנג' זה יקר, וגם כמובן אני צריך טלפון שיקבל את הסים הנוכחי שלי, בשביל לא להחליף מספר. אשמח להרחבה בנושאים שרשמתי למעלה, ותודה מראש
-
- 190 תגובות
- 31.2k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין להזמין את המכשיר מפה:http://www.amazon.co.uk/HTC-Desire-Free-Mobile-Phone/dp/B003ZDP5YK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1298442434&sr=8-1 האם המכס יהווה כמחיר נוסף? תודה. ומה לגבי ebay?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע אני בחברת אורנג אני בודקת אופציות למעבר פלאפון או לסלקום. אני מדברת בחודש בממוצע 140 שקל פחות או יותר. מה שחשוב לי במכשיר זה: -זמן סוללה -שיהיה עשוי מחומרים טובים(עמיד בפני נפילות) - שיהיה אפשר לגלוש בו - רזולוציה טובה. -משחקים. מה שהכי פחות חשוב לי זה מוזיקה,כבר יש לי מכשיר מוזיקה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה למכשיר סלולארי בתקציב של עד כ- 1000 ש"ח אני לא בקיא כ"כ במכשירים החדשים עם האנדרואיד והחברות השונות, הבנתי שניתן להשיג מכשיר כזה בסביבות התקציב (האם זה נכון?) בעיקרון אני מחפש מכשיר עם קליטה טובה, מצלמה באיכות טובה, תצוגה טובה, WIFI .. לגבי האנדרואיד, אם מכשיר מסויים (שמומלץ) נכנס בתקציב פחות או יותר (עם חריגה קטנה), אשמח להצעות. קראתי קצת על ה-W995, נראה מעניין ואוכל להשיג אותו בסביבות ה600-700 יד שניה כמובן, האם הוא מומלץ? עד עכשיו היה לי גם סוני אריקסון ובינתיים לא התאכזבתי. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=oJAD07CbCvE&feature=player_embedded אני אישית אוהב את המכשיר הזה.רק צריך מעבד חזק יותר וזיכרון בעוד כמה חודשים אנחנו נראה שיפור משמעותי בחומרה ובתוכנה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך להתקין לו עברית אבל אין לי גישת רות להתחיל את התהליך הוא לא מחובר לאף חברה קניתי בתאילנד ככה שהדברים לא מזוהמים בתוכנות של חברות הסלולר רק גישת רות אין לי למי שלא יודע הוא אנדרואיד 2.1 למרות שאמור לצאת לו בעתיד שדרוג ל2.2
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נוקיה 2700 חדש ב405 שח כולל כרטיס זיכרון 1 ג'יגה או 2700 חדש (+מתנה מגן מסך) ב397 שח סוני אריקסון W380I חדש מתצוגה ב399 שח סוני אריקסון J108 חדש ב414 שח סוני אריקסון Z770 חדש ב450 שח סוני אריקסון Z555I חדש ב450 שח או נוקיה 5130 חדש עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה ב460 שח? (חריגה בקטנה) מטרת המכשיר היא למוזיקה , מצלמה מומלצ אבל לא חייב משהו רציני דור 3 לא חייב גם לגבי חיבור 3.5 מ"מ לא חייב כי במילא אם צריך יש מתאם מחיר מקסימלי 450 מה עדיף מבין המכשירים האלו? (כולם נראים טוב גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת מאפיינים) , אשמח אם תכוונו אותי ותמליצו לי על משהו מסויים מבין המכשירים בעיקרון איזה הייתם מעדיפים באופן אישי? אשמח לתגובות
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל דבר שיש באייפון כלומר תוכנות, משחקים ודברים חדשים שיוצאים לאייפון שמראים בטלוויזיה יש גם ל Samsung Galaxy S ולמכשירים מתקדמים כמוהו? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-