עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by chenrp,

שלום לכולם, WHATSAPP WEB חסום אצלי בעבודה. האם יש אלטרנטיבה להצגת ההודעות ב WINDOWS? תודה.

2. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש קליינט מייל שיהיה ניתן בו להגדיר חוקים סינון לפי שולח, נושא, תוכן וכו... ניסיתי K9 וTOUCHDOWN ללא הצלחה. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ChrisBrown,

אני רוצה לקנות אייפון איפה בארץ אני יכול לקנות? וכמה זה יעלה לי ?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  4. שלום רב, לפני הכל - אני כרגע משתמש בגירסת 4.0.4 - האם גירסא זו "כבדה" על הפלאפון הזה? האם ניתן לשנמך (ואם כן איך ומה מומלץ)? לשדרג ? (אם בכלל יש גירסא יותר טובה לנייד הזה...) ולשאלתי - איזה ROM מומלץ לנייד הזה? איך ומה צריך לעשות בשביל להתקין ROM... אודה לקבלת הסבר בנושא בבקשה יחד עם הסבר במה מועיל הROM. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המוכר תיאר אותו ככה: זה ב1400 שקל... שווה לי לקנות? אני רוצה מאוד לקנות אבל אני קצת חושש מלקנות מבן אדם פרטי ולא מחנות או מהרשת סלולרית... מה לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by tsabar,

טוב תראו מעשה די מטומטם שקרה וזה קצת בעייתי בוא נגיד שנכנסתי לבריכה (בטעות) עם הטלפון בכיס :s07: אחרי בערך 10 דקות שמתי לב הוצאתי אותו ויבשתי אותו מבחוץ הוא יבש לגבי הבפנים בפנים אין לי מושג מה קורה שם אמרו לנסות לשים אותו באורז כדי שזה יספוג את המים אבל כמו שאמרתי הוא יבש מבחוץ אחר אמר לי לפרק אותו לגמרי ולייבש עם פן הבעיה שאני לא מצליח לפרק אותו שום מברג לא מתאים לבורג המוזר הזה למשהו יש רעיונות? :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. מישהו יודע? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. העדפה ל-9", בטריה שלא מתה כעבור שעה ולא מוגבל מדי מבחינת פורמטים. מעדיף המלצות על סמך ניסיון אישי, מכיוון שכל המכשירים נראים בערך אותו הדבר. תודה.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  9. Started by shai87,

אני מעוניין במכשיר שייתן מענה לצרכים הבאים: 1) אינטרנט אלחוטי עם תמיכה בפלאש לצורך גלישה ביוטיוב 2)מצלמה סבירה , כל אחת עם 5 מגה פיקסל תענה לדרישה 3)חיבור אוזניות 3.5 שכמו שהבנתי נמצא בכל מכשיר כמעט 4)רמת קרינה סבירה. הקנייה תעשה בחנות פרטית. דבר שמדאיג אותי, הוא עניין האחריות, שלפי מה שהבנתי לא תקיפה ברגע שמתחילים לשחק עם המכשיר. לא שיש לי צורך בהתקנות כלשהן, אבל ארצה כמובן עברית במכשיר וראיתי שכל חברה לוקחת המון כסף על ההתקנה הפשוטה הזאת. התקציב בעקרון בין 1500 עד ל2200 שקלים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by Sh_Dor_Lq,

לפני 3 ימים התחילה אצלי בעיה של צריכת סוללה במכשיר HTC U11. עד לפני 3 ימים הייתי מסיים את היום שלי סביב ה70% סוללה. היום אני צריך להטעין פעמיים באמצע היום ואני מסיים את היום עם 40%-50% סוללה. לפני השינה אני מטעין את הפלאפון ל100% ובבוקר (לאחר 8 שעות בערך) אני מוצא את הפלאפון עם 70%-80% סוללה. נכנסתי להגדרות צריכת חשמל ובראש הבראשונה מופיעה האפליקציה WHATSAPP שמבזבזת לי עשרות אחוזים מהטעינה המלאה האחרונה. חוץ ממנה הכל נראה שגרתי. הורדתי הרבה סוגים של אנטי וירוס וגם אנטי מלוור והפעלתי את המכשיר מחדש מספר פעמים ושום דבר לא עזר לי לפתור את הבעיה. האם גם לך יש בעיה לאחרונה עם WHATSAPP או שהייתה לכם בעיה דומה? אגב יש לי אנדרואיד 8.0 אשמח אם תציעו פתירונות!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by omertgm,

שלום, כרגע חי טוב למדי עם נוקיה 1616, יחס עלות תועלת הכי טוב שיש למכשיר סלולרי. אני מחפש המלצות למכשיר "חכם", הקריטריונים שחשובים: 1) מחיר- אני לא רואה שום סיבה בעולם לשלם יותר מ 1000, מקסימום 1200 ש"ח על מכשיר - זה התקציב. 2) מסך לא גדול מדי, סביבות 4 אינצ'. 3) סוללה מה שיותק חזקה ועם אפשרות להחלפה. כרגע טעינה בנוקיה מחזיקה לי יותר משבוע. אני מוותר על זה בצער רב אבל רוצה לצמצם תלות חשמלי כמה שיותר. 4) פנס\לד (ולא רק פלאש) - חובה. 5) אפשרות הרחבת זיכרון. 6) תמיכה טובה בעברית. 7) עדיפות למכשיר שאפשר לקנות בארץ. מעדיף לא להתעסק עם רומים אבל אם יש מכשיר שעם החלפת רום יעשה אותו משמעותית טוב יותר (ברמת הקריטריונים הנ"ל) אז זה בסדר גמור. רוב תודות!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Shtupel,

אני רוצה לקנות סמארטפון חדש ובעקבות מצוקת הIphone 4 בארץ, החלטתי שאני מזמין מחו"ל. ואם כבר חו"ל אז נלך על ההכי חדש....ואת ה HTC Desire S אהבתי מאוד. זה בדיוק גודל המסך שאני מחפש. השאלה שלי האם אתם שמעתם או אפילו כבר יצא לכם להשתמש בוא.... הבתי שיש לו רמקול חלש..מכירים? תודה.

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by medic_29,

רציתי לדעת האם שווה לקנות מחשב כף יד מארה"ב יש לי אפשרות לבקש מקרוב משפחה שמגיע בעוד שבועיים ואם כן מישהו מכיר אתרים שאפשר להזמין מהם ?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by huhxdd,

כמובן ההתלבטות שלי היא בין האייפון 4 לגלקסי S. אני יודע שהנושא הזה חרוש מהתחת. קראתי המון כתבות וראיתי המון סרטונים ביוטיוב, אבל אני ממש לא יודע איזה לקחת בסופו של דבר. אני יודע שלכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו וקשה מאוד להגיד איזה יותר טוב. אבל בכל זאת רציתי לשאול ולקבל תשובה בצורה חד משמעית. איזה פלאפון לקנות?? אשמח לתשובות מאנשים שיצא להם להתנסות משני המכשירים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ראיתי בYAD 2 מחירי רצפה galexy s4/3 ב 1400/300 שקל http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=5&SalesSubCatID=29&ManufacturID=1549&ManufacturID_model=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&ImgOnly=1 זה נראה איכותי לפחות כמו הרגיל ההבדלים מאוד גדולים ? או שזה רק נראה נוח וזול

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  16. Started by Ovid,

שלום, אני מחפש טאבלט לא יקר שיספיק לי לאינטרנט, קריאת ספרים, וסרטים ברזולוציית HD ( במקרה הגרוע לפחות 720p) יש גם אפשרות להזמין מחו"ל.(עדיף בארץ אבל) כמו כן, אם צפוי לצאת טאבלט משתלם בקרוב אני יכול לחכות. אני לא יודע את טווח המחירים בטאבלטים ,אבל אני מניח שתקציב עד 1000 ש"ח בערך יספיק? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yamedi,

שלום לכולם, ביום שבת, קיבלנו חוברת של החנות BIGBOX עם העיתון, וראיתי שם מוצר שסיקרן אותי, משקפי itrix, לפי מה שכתוב בחוברת מוצגת תמונה בגודל של 50 אינץ. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את המוצר ? יודע עליו עוד פרטים טכניים ? או כל חבת דעת אחרת עליו ? מצאתי באתר הבא גם את משקפי ה-itrix : http://www.odafimcenter.co.il/product.asp?product=1305 תודה מראש לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by simla101,

שלום רציתי לדעת האם יש נגן MP3 לא מבוסס הארד דיסק בנפח של יותר מ-32 ג'יגה? הנגן היחיד שמצאתי זה ipod touch החדש... האם יש נגנים נוספים? ובכלל, האם יש נגנים בעלי נפחים גדולים (אפילו מבוססי HD) שהם לא אייפוד? (או ארכוסים עצומים למיניהם...)

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  19. הלכתי לחנות בכדי לקנות אייפוד טאצ דור אחד הייתי למעשה במסני חשמל והוא אמר לי שהם לא אפילו ימכרו את הנגן הזה הגלל החיסרונות שלו א אין רדיו אין טפ מנהלים ב הוא זכה בסך הכל במקום 129 שזה נמוך קיצר הוא שיכנע אותי כמעט .לכן כגע אני שול גבי הדור 2 האם שיפרו את החיסונות הנ"ל . האם קיים לאייפוד הזה מתחרה בסכם הזה {חשוב לי גודל מסך איכות תמונה רדיו ושיהיה אמין עם סאונד איכותי} ]

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום. נניח שאני מעוניין לקנות אייפון 3gs מאי ביי. איך אני יכול לקנות אותו בצורה הכי זולה (ונניח שאני פורץ אותו והכל לפי מדריכים בעצמי..) יש לי בכלל אפשרות לפרוץ אותו ולעברת אותו לבד? אותה שאלה על nokia n97 תודה רבה.

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  21. רכשתי היום פלאפון נוקיה N85 חדש בחנות שנקראת טופ סולולארי בהוד השרון. על האריזה של הפלאפון וגם על הפלאפון עצמו יש מדבקות של חברת פלאפון. האם חברות הסולולר רשאים למכור פלאפונים בעלות נמוכה לחנויות פרטיות? או שמע יש איזה שהוא סיכוי שרומתי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני צריך מכשיר שאפשר לשים בו 2 כרטיסי SIM בו זמנית, ראיתי שקיימים כאלו מכשירים בחו"ל (בעיקר בהודו): http://www.gsmarena.com/results.php3?sQuickSearch=yes&sName=Dual+SIM http://en.wikipedia.org/wiki/Dual_SIM ויש עוד הרבה, אבל בארץ לא ראיתי אף חנות שמוכרת כזה מכשיר, מישהו מכיר? אני יודע שיש הרבה מכשירים סיניים כאלו, אבל הם לא תומכים ברשת פלאפון. תודה.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Demagh,

אשמח אם תוכלו לשתף בתכונות מגניבות, להפנות לפורומים שימושיים, לשלוח הודעות לפרטי לשאלות פחות חוקיות

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום יש לי נגן MEIZU M6 בעל 8GB אני ממיר סרטים בתוכנה שנתנו לי בתמיכה של באג שנקראית סופר SUPER וההמרה עובדת טוב ושאני רואה את הסרט במחשב אז הקול מסונכרן לכתוביות אבל בנגן הקול מגיע כמה שניות אחרי הכתוביות(אחרי מה שקורה בסרט בעצם..)איך מסדרים את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by picachu,

היי! אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לחנויות שמתקנות G900 של SONY מאחר ונהרס לי המסך מגע. אשמח בעיקר אם יש חנות של היבואן למרות שלא הצלחתי למצוא... תודה!!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.