עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קראתי בפורום שאלות ותשובות ולא הגעתי להבנה. יש תוכנה שאני יכול להעביר קבצים מזכרון אמצעי אחסון מערכת לזכרון USB שהוא הגדול(הזכרון של ה 16 גיגה) ולא הכוונה שלי לא לזכרון ה SD שהוא חציוני בכלל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by iakovl,

פשוט קונספט מעניין ואיכותי השימוש ב2 מקרנים פנימיים הוא גאוני לדעתי

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by m_g,

tom.zickel.org/openhebrew אחלה דבר! עובד מצוין ואפילו המתכנת עונה מהר מאוד לכל שאלה ולכל בעיה אני חושב שצריך להפוך את האשכול הזה לדביק כי הרבה אנשים מחפשים דבר כזה ולא יודעים שזה קיים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי LG G2 והזמנתי את המכשיר ביום חמישי, עדיין לא יצא למשלוח אז ניתן לבטל. האם לדעתכם זה שווה את זה? החומרה היא מהשורה הראשונה בשוק, מצלמה משמעותית טובה יותר לפי מה שהבנתי אבל מפחיד אותי כל הקטע של ממשק ה-MIUI ועדכוני המערכת שלהם. זה שדרוג ששווה את זה?

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by genia,

אז יש לי חבר שקנה גאלקסי 3 וגלאקסי 2 מTMOBILE בארה"ב ואנחנו מנסים לעברת אותם ללא יותר מידי הצלחה.. לגבי הS3 (דגם t-999) בוצע רוט,ואחרי משחקים שכללו שינוי שם של 2 סקריפטים כדי שהריקוברי המקורי לא ימחק את CWM הצלחנו להגיע לCWM ואז ניסינו להתקין תיקון עברית שהוצע בIandroid ע"י firefds אך ללא הצלחה.. התיקון הותקן אבל המכשיר עדיין באנגלית, ואפילו אחרי more locale2 רק כמה שמות אפליקציה שונו לעברית וזהו. תהיתי אם יש פתרון לזה? לגבי הS2: המכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.3.6. לפי הבנתי לא ניתן להתקין לו עברית והדרך היחידה היא להתקין ROM שמתי עיין על הרום הבא: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1861009 השאלה היא, האם אחרי התקנת הרום הזה, תהיה עברית למכשיר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by bneli,

שלום יש ברשותי N95 8GB . אני יודע זה טלפון ישן וזקן אבל בשבילי הוא עושה את העבודה..(יש לו רמקולים חזקים שזה חשוב לי..,מצלמה דיי טובה WI_FI) רק מה הוא כבר ישן ומתחיל לקרטע קיבל כמה מכות,המסך לפעמים לא עובד וגם יש קצת קורוזיה..בכל זאת לא פלאפון חדש וגם קניתי אותו משומש אז אני לא יודע מה הבעלים הקודם עשה איתו ..אני אשתדלתי לשמור עליו.. עכשיו אני רוצה להחליף אותו אבל אין שום מכשיר נכון להיום שמוצא חן בעיני אז חשבתי להזמין מEBAY אולי אותו פלאפון כזה ראיתי שיש הרבה N95 8GB ואז אני רק צריך להעביר את המקשים שיש לי בזה לפלאפון החדש ולצרוב עברית(שזה ממש קל) וזהו אבל בגלל שהוא קצת איטי שמתי לב(אני לא יודע עם זה בגלל שהוא התיישן ולא מתפקד טוב או שפשוט בגלל שאני מסתכל אל מכשירי…

• 88 תגובות
    • 17.1k צפיות
  7. שלום לצערי מחקתי את התוכנות שבאות בdefault עם המכשיר, היישומים כלומר. אני זקוק לקובץ JAR של הnavigator, ובכלל כל התוכנות המקוריות שבאו עם הפלאפון. אם מישהו יוכל להעלות את זה לרפידשר או אפילו לשלוח דרך מסנג'ר וכדומה אני מאוד אודה לו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  8. היתה לי פעם את האפליקציה שכחתי את השם.. אתה עושה CHECK IN או LIKE או אפילו מפרסם סטטוס עם תמונה ומקבל קופון לאותו מקום

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Huawei Mate 8 הושק בישראל באיחור כרגיל , במחיר 2800 ש"ח לא מבין למה יהיה כדאי למישהו כדאי לקנות היום סלולר סיני שיש NOTE 8 והמחיר לא כל כך נמוך לסלולר הסיני . Huawei Mate 8 6 " , Huawei Mate 8 , זיכרון RAM בנפח 3GB, סוללת 4,000mAh, רכיב אחסון בסך 32 גיגה-בייט ומצלמת 16 מגה פיקסל ראשית. http://www.gadgety.co.il/164063/huawei-mate-8-israel/ 7 NOTE מביא ליגה בפני עצמה מחיר בסלקום 3650 ש"ח +מטען אלחוטי מתנה +128 GB כרטיס SD+ , שווי מתנות 800 ש"ח שלא לדבר יתרונות רבים יותר בכל דבר , חוץ מגודל מסך 5.7 ושלא לדבר על +, 64 GB אחסון , 4 RAM .... מישהו מצליח לראות איזה יתרון לקנות את הסלולר הסיני ?

10. שלום, יש לי את הנגן מספר שנים נגן מעולה עם סוללה מעולה לפני כמה זמן התחילו לי בעיות באוודיו ובמסך החיצוני אחרי שגררתי את זה כמה חודשים נמאס לי ופתחתי אותו גיליתי שהקונקטור התחיל להתנתק לי מהלוח שהוא מחובר עליו זה ממש לוח מודפס קטן שיושב בראש הנגן שעליו יש את הקונקטור לאוזניות ולצג החיצוני. אני מחפש מקום לקנות את החלק הנ"ל או מישהו שיש לו נגן כזה דפוק ומוכן למכור אותו במחיר סמלי. שלחתי גם מייל לאתר החברה למרות שלא נראה שיוכלו לעזור לי כי הנגן דיי ישן... צירפתי 2 תמונות עם החלק השבור מסומן בירוק כל המעגל המודפס שאני רוצה לקנות מסומן בצהוב החלק של הקונקטור שההלחמות שלו התנתקו לי. למישהו יש מושג איך אפשר להשיג? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  11. האם בחיבור טאבלט לחשמל (הטענה) באופן קבוע ללא ניתוק זה דבר מסוכן??? יכול לגרום להתחממות או קצר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by LoopXXX,

אז ככה האופציה הכי זולה בארץ היא KSP אילת ושם ניתן לקנות אותו ב- 2461 ש"ח. (אני מעוניין בגירסה אדומה) חו"ל - יש CLOVE שמומלצת פה על יד רבים והמחיר בה הוא 385 פאונד+ 24 משלוח שזה יוצא 2515.35 ש"ח - אבל אז נודע לי לגבי האתר של http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-siii-16gb-gt-i9300-free-norton-mobile-security-s3-sim-free-unlocked-garnet-red.html ובמחיר שם יוצא 338 פאונד+ 15 פאונד משלוח שזה יוצא כ- 2171 ש"ח. האם יש מישהו מכיר עוד אתרים שהמחיר בהם דומה להנדטק או אף נמוך יותר? אשמח להיות מופתע עוד פעם כמו עם CLOVE. עכשיו לגבי עניין מסים ומשלוח איזה מסים יש ומה גובהם על מכשיר? אם הם בוודאות יאכפו? והאם יש דרך להימנע מיזה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. חפשו בגוגל: "firefds מפסיק את פעילותו" לפי הבנתי, סאני טוענת שיש קוד שלה בכל רום של סמסונג (גם באנגלית) ולכן גם תרגום מאפס מפר זכויות יוצרים שלה. בפעם הקודמת, תגובה נזעמת וסיקור נרחב של המקרה הורידו אותם מהעץ, אנא עזרו להפיץ זאת ולגנות את ההחלטה בדף הפייסבוק של סמסונג ישראל ובכל ערוץ אחר בו תמצאו לנכון.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by eyal00,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131676 יש יותר טובים במחיר שלו?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. המכשיר יקנה בארה"ב. הדרישות הן WIFI, זמן סוללה ארוך עד כמה שניתן+נפח גדול עד כמה שניתן, ושיהיה מסוגל לקרוא קבצי FLAC או דומיהם חשבתי על האייפון, אבל כאחד שלא מסמפט את המכשירים של אפל וייותר נוטה לכיוון המתחרות רציתי לדעת איזה עוד אופציות קיימות בשוק.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. שלישיית מכשירי ה-Galaxy A השלישית של היצרנית הקוריאנית נחשפה רשמית, הפעם עם מאפיין שעשוי להצדיק את תגי המחיר הגבוהים לכתבה

17. היצרנית הסינית המוכרת מציגה עוד שלב בהתפתחות שלה, אבל לא כזה שיפיל אתכם מהכיסא, בינתיים לכתבה

18. הארנק שגם יטען לכם את הסמארטפון בצורה אלחוטית, גם ידאג שלא תשכחו אותו בשום מקום וגם יתן לכם הזדמנות לתפוס כייסים סוררים רוצה להיות הדבר הגדול הבא בכיס שלכם לכתבה

19. Started by Burkey,

היי, יש לי בעיה רצינית. אתמול קניתי מכשיר מסוג מוטורולה C390 ( די פשוט ), ונאמר לי במפורש כי ניתן לחבר אותו למחשב על ידי כבל USB רגיל ( כמו במצלמה ). למכשיר אכן יש יציאה כזו, אולם המחשב לא מזהה אותו. הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט מאיזה אתר, אבל זה עזר, אחרי התקנה המחשב עדיין לא מזהה אותו. מישהו פה מכיר את המכשיר ? איך אני יכול לחבר אותו למחשב ? למכשיר יש יכולת לנגן MP3 בתור רינגטון, מה הקטע אם אני לא יכול לחבר אותו למחשב ולהעתיק קובץ כזה ? פשוט בזבוז של כסף :-\

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  20. מערכת ההפעלה של גוגל אמורה להצטרף לזו של מיקרוסופט ולאמץ את שבב הדגל המבטיח של קוואלקום לשנת 2018 לכתבה

21. מה ההמלצות? אנא פרטו

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by amit_amit,

שלום לכם, הוריי טסים לגרמניה ואני רוצה שהם יביאו לי טלפון נייד, אז ככה קודם כל אשמח לשמות של חנויות ואתרי אינטרנט של חנויות בברלין, בנוסף אשמח שתציעו לי מחליף ראוי לנוקיה E65 שלי בתקציב של 400 אירו בערך. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by IdanS,

שלום לכולם!!! יש לי שאלה לגבי מכשיר נוקיה N86. ראיתי שבאורנג' כבר התחילו לשווק אותו, וניתן להשיג אותו דרך חנויות של יורוקום וחנויות סלולאר אחרות שמוכרות רק מכשירים. שתי שאלות: 1. מישהוא יודע אם המכשיר אמור להיות משווק גם בסלקום בקרוב או בכלל? 2. אם אני קונה את המכשיר מחנות של יורוקום או כל חנות סלולאר אחרת שמוכרת רק את המכשירים, האם יש אפשרות להטמיע בו את מערכת ההפעלה והתפריטים של סלקום? תודה וסופ"ש נעים לכולם!

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  24. שלום, לפני כחודשיים קניתי מרשת אורנג' בלקברי בולד 9700. אני ממש לא מרוצה מהמכשיר, פשוט משעמם ועשיתי בחירה לא נכונה עבורי (נעזוב את זה שעם הזמן גיליתי המון תקלות במכשיר ונמאס לי להתעסק איתן) אני מחפש להחליף את המכשיר או לקנות מכשיר אחר בסכום סביר. דיברתי עם אורנג' לגבי טרייד אפ לאייפון 4 ויצא שאני יכול לקבל את המכשיר עם חבילה הכוללת החזר מלא על האייפון והחזר של 48 ש"ח לחודש על הבלקברי שמחירו 78 שקלים לחודש (על פי חישוב שלי, קצת מעל 1000 ש"ח, שכן נותרו לי בערך 33 חודשים לשלם 30 ש"ח עם ההחזר). בזמן שאני חושב אם זה צעד חכם לעשות, פתאום ראיתי שמחירו של סמסונג גלאקסי S באיביי (SIM FREE) נע בין 500 דולר (גרסת 8 גיגה) ל 550 (גרסת 16 גיגה). ההבדלים בין ההחזר שאורנג' מציעה לבין רכי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by matrix66,

היי שמתי לב לאחרונה שבחיפוש דרך האפיקציה באייפון לא מגיעים לכל התוצאות כמו בחיפוש רגיל בדפדפן במחשב כנראה זה בגלל הגדרה כלשהי של אפל :pissed: מישהו יודע איך אפשר לבטל את ההגדרה הזאת? או לחלופין מכיר אפליקציה שיכולה לאפשר לי גישה ישירה בלי סינון לyoutube?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.