גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
דגם הדגל מביא איתו נפחי זכרונות נדיבים בתור ברירת המחדל החדשה, טעינת 100 וואט לסוללה פנימית גדולה ועוד - יותר מחודש לפני ההשקה הבינלאומיתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
- 2 followers
-
-
כיום -מה עדיף? במידה ואני מחפש מסך בגודל של 55' - 60'?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש GPS שחשוב מאוד (כך אמרו לי) שיהיה בו windows mobile כדי שאני יוכל להתקין איזו תוכנת ניווט שאני אבחר ולא רק את הברירת מחדל. התקציב הוא כמו שכתבתי למעלה ועדיף עם ערכה לרכב, וגם כמובן סאונד נקי שאני אשמע ברור (וגם חזק) ואם אפשר גלאי מכמונות/מצלמות מהירות ב-GPS האם MIO זה החברה הכי טובה? האם win CE 5 זה כמו windows mobile? נא המלצתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר חמש שנים (טוב נו... 4.5) עם אותו הסלולרי שלי, הNokia 3220 https://www.samstores.com/_images/products/3220.jpg הוא נקנה מסלקום לפני כ 4.5 שנים ב1100 ש"ח לתקופת התחייבות של 3 שנים. הציעו לי לרכוש טלפון Nokia N93i ב600 ש"ח, משומש כמובן בלי אחריות http://www.all4smartphone.com/phpnews/images2/nokia_n93i-all.jpg מדובר בטלפון עם זום אופטי של 3X שיצא בינואר 2007 (לפני 3 שנים) ועדיין מהווה שדרוג משמעותי מהטלפון שלי, עם מצלמת 0.3 מגה פיקסל, דור 2.5. טלפון הN93i לא תומך בSDHC, זאת אומרת לא יותר מ2GB. למרות זאת מצאתי כרטיסי 4GB שהם לא SDHC: http://www.memorysuppliers.com/inst4gbmised.html לסיכום: שווה לקחת את הסלולרי? האם כרטיסי ה4GB Non-HC יפעלו לדעת…
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לקנות SGS2 עם GINGERBREAD או ICS? אני לא יודע מה עדיף ואם אני קונה אם GB תהיה לי אפשרות בפלפון לשדרג ל4? ו4 יצא רשמית לSGS2 כי קראתי בכמה מקומות שכן אבל עדיין בכל האתרים שרושמים תכונות על הפלפון רשום שהגרסא שבו היא GUNGERBREAD
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
הי לכולם בימים אלו אני קונה טלפון חדש, ויש לי התלבטות קטנה: האם מבין החברות והדגמים שאני מסתכל עליהם, לכלול גם טלפונים של Xiaomi, או שעדיף להמנע מהחברה הזו? אני שואל את זה בגלל שכמה חברים אמרו לי פעם שהטלפונים שלהם מגיעים עם הרבה bloatware. כיוון שאני מניח שיש פה אנשים שיש/היה להם טלפון של Xiaomi, אודה לכם על דעתכם, זה יעזור לי לבחור. תודה לכולם
-
- 119 תגובות
- 22.7k צפיות
- 2 followers
-
-
בזמן שה-iPhone X עדיין נמצא תחת ערפל של חוסר ודאות בכל הנוגע להיקף הזמינות שלו, צמד מכשירי ה-iPhone 8 יחלו להימכר רשמית בארץ בלילה של יום רביעי הקרוב לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב לקנות פלאפון חדש, לא מהיקרים ולא חייב מהמילה האחרונה - ככה שאלטרנטיבות סיניות טובות הן אופציה לגיטימית לטעמי ממה שבדקתי Oneplus 3 הוא פלאפון לא רע בכלל, אבל בדיוק השדרוג שלו (T) עומד להימכר בעולם. אז מהניסיון שלכם, הדגם הרגיל של 3, המחירים שלו הולכים לרדת בארץ? בחו"ל? או שזה לא הולך לקרות כל כך מהר. וגם בעניין הסטוקים שייגמרו כי הם יפסיקו למכור אותו - אני מניח שבאתרים כמו אליאקספרס זה יימכר עוד הרבה זמן, כדאי לקנות משם? או שעדיף לחכות ל OP3T? ההבדל הוא לא כזה מהותי (והשאלה המרכזית היא כמה כסף צריך להוסיף על ה"שדרוג") בקיצור אני בנתיים מחכה אבל אשמח לשמוע מה אנשים כאן אומרים בעניין
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש בעיקר מתקן שיתחבר לטלוויזיה בחדר בצבא ויאפשר משחק במשחקים (מעבד גרפי חזק חובה! בינתיים סגור על RK3066) צפייה בסרטים (כניסת USB) וגלישה באינטרנט וצאטים (WIFI או 3G) מין תחליף קטן למחשב הדילמה העיקרית היא האם כדאי לקנות טאבלט RK3066 ואם יהיה אפשר להנות ממנו בעת חיבור לטלוויזיה כמו מMINI PC כלומר יהיה נוח להשתמש בו עם במקלדת עכבר ממשק יעודי ולהנות גם כן מפרטיות כשמישהו רוצה את הTV או כאשר אני בצאטים. או לחסוך בכסף ולקנות UG802 שיש לו גם ממשק יעודי לטלויזיות מובנה? עוד שאלה לפי החוקים החדשים של מפעילות הסלולר אני יוכל לשטף אינטרנט דרך הסלולארי עם הWIFI או שאצתרך לקנות מודם 3G?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביורוקום עולה 3490 בגו מוביל עולה 2750 השאלה היא אם עדיף אחריות ומטען (שמותאם למתח בישראל) של יבואן רשמי . הפרש של מעל 700 שקל. *כבר הזמנתי מגו-מוביל אבל עדיין לא קיבלתי את הטלפון, אם יבקשו (לא בטוח) דמי ביטול עסקה אז זה עוד 100 שקלים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
רוצים סמארטפון קומפקטי, נעים לאחיזה ונעים למראה? ה-Be Paris של Ulefone ינסה לשכנע אתכם שדווקא אפשר לקבל את כל זה בעלות של כ-500 שקלים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/לקנות-מסין-להרגיש-פריז-הסמארטפון-החדש/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעניין לקנות נגן מפ3 עם לפחות 20 גיגה ניראה לי ואני רוצה לשים אותו ברכב עם יציאת aux שכבר יש לי ותמיד יהיה שם אז לא איכפת לי מה הגודל שלו והעיצוב כאילו שיהיה סביר כי בדרך כלל ב תא הכפפות והעיצוב רק שיהיה עם סוללה ניטענת להרבה זמן כנראה פעם ב אני יוציא אותו לחדש את המאגר אז משו זול כאילו בסביבות ה 800 ואני ישמח להצאות
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מחפשים מכשיר חכם במחיר מציאה שפשוט יעבוד? ל-Cubot הסינית יש הצעה מעניינת עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%90%d7%a8-%d7%a2%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%a3-%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%97/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מסתובב בעולם מרבית השנה וזקוק לסמארטפון שיסיר מעליי את עול הלפטופ, מצלמה, מחברת וכו' ובעצם יהיה one-stop-shop להכל. משחקים לא חשובים לי כלל אז ככה שכוח עיבוד לא חשוב לי יותר מדי - אני כן צריך אותו כGPS, שעון מעורר, תרגום, אינטרנט, לוג צלילה ואימונים, notepad, סקייפ, קצת מוזיקה ויוטיוב ובעיקר מעקב אחר סטטיסטיקה ואימיילים שקשורים לעסק שלי. מצלמה גם מאוד חשובה לי ולמעשה זו הסיבה שויתרתי על הXPERIA Z (אמנם הוא משוריין וזה בונוס נפלא עבורי, אבל המצלמה שלו, לעומת מצלמת הIPHONE5 ממנה התרשמתי, לא סיפקה את הדרישות שלי). כחלק ממה שאני עושה אני מצלם המון תמונות בעולם - ועד כה הסתובבתי עם הOLYMPUS XZ1 שהיא באמת מדהימה - אך אני מוכן להתפשר על איכות (עד רמה מסוימת) כדי לחסוך בעול…
-
- 30 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים, צריך את עזרתכם בבחירת סמארטפון- עד עכשיו לא היה לי סמארטפון אלא פלאפון רגיל ורציתי לשדרג, שני הדברים שהכי חשובים לי הם קרינה נמוכה ומצלמה טובה וגיליתי שהמכשירים של סמסונג בעלי הקרינה הכי נמוכה בשוק. ומכיוון שאני חושב שלא יהיה לי נוח להשתמש באצבעות הנוט 2 של סמסונג נראה לי פתרון לא רע, התלבטויות: מצאתי את התקן האמריקאי של הקרינה שלו ובתקן האירופאי שזה מה שנחשב פה (תקנו אם אני טועה) מצאתי רק את הקרינה של הראש, לא של הגוף, אם תוכלו לעזור בזה. שוקל לחכות לקנות את הגלקסי נוט 3, אבל לפי הבנתי הוא יוכרז רק בספטמבר ועד שיגיע דרך היבואן הרשמי לפה יקח בטח כמה חודשים, שווה לחכות בשביל מצלמה יותר טובה ועוד כמה גימיקים? (אם אני קונה את הנוט 2 אוכל לשדרג לנוט 3 דרך היבואן ה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
S2 פלאפון חזק ,כנראה הכי חזק כיום ללא ספק. מניסיון עבודה איתו - מפריע לי קצת העובדה שהוא לא חלק כמו אייפון וקצת מסורבל. אין ספק שמול אייפון 4 , ה S2 לוקח בכל תכונה כמעט. אבל ההשוואה האמיתית היא מול iphone5. אז השאלות שלי: 1. האם שווה לחכות? ידוע לכם על פרטים אודות iphone 5? 2. אם אני רוצה S2 , אני צריך למהר עם זה? (הכוונה לפני שזה יגיע לספקיות) * אגב אל תגידו שלחכות תמיד אפשר כל כל זמן יוצא פלאפון חדש (אני מודע לעניין ). תודה
-
- 48 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מכשיר N85 שאני ממש לא מרוצה ממנו ומעוניין לשדרג. לבנתיים חשבתי על הסמסונג גלאקסי S, שנראה די טוב מבחינת התכונות, אבל הבנתי שבקרוב מאוד תצא גרסה חדישה יותר- S2. השאלה היא, כמה זמן בערך לפי ההשערות ברשת עד שהמכשיר יצא, וכמה זמן לוקח בממוצע עד שהוא מגיע לארץ? אם מדובר בחודש או שניים, אז מן הסתם שעדיף לחכות, אבל כנראה שמדובר בחצי שנה ומעלה? ההבדל הוא גדול עד כדי כך שעדיף להמתין תקופה ארוכה כזו? כשאני קונה מכשיר הוא לכמה שנים, אבל לא הייתי רוצה לקנות אחד היום, ובעוד חודשיים תהיה גרסה חדישה שלו בשוק :-/. ובאותה הזדמנות, שאלה שבטח מאוסה, אייפון 4 או גלאקסי S? מה היתרונות והסחרונות לכל אחד? סה"כ חשובה לי מאוד איכות המצלמה (כולל ווידאו)+MP3+אפשרות גלישה. נראה ששניהם די …
-
- 41 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
מה עדיף? לקנות עכשיו פלאפון ב1000 שקל בערך (כמו Nokia 6120 ) או לחכות חודשיים שאני אטוס לקנדה ולקנות שם פלאפון הרבה יותר טוב בתוספת מחיר קטנה (אולי iphone או מה שיחשב טוב אז) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מכשיר הדגל המשתלם הבא של היצרנית הסינית הצעירה יגיע ככל הנראה ב-14 ביוני, ובינתיים אנחנו נהנים מירידת מחיר של 50 דולר עבור צמד הדגמים שלה משנה שעברה קיצוץ במחירים היא לרוב אחד מהסימנים הברורים ביותר לכך שדגם עדכני יותר נמצא בדרך, ויש עניין לדלל את המלאים הקיימים – ולכן נראה שאנחנו מקבלים עתה סימן נוסף לכךשה-OnePlus 3 המסקרן נמצא ממש מעבר לפינה, כשגם ה-OnePlus 2 וגם ה-OnePlus X מקבלים קיצוץ במחיר הרשמי שלהם. ה-OnePlus 2, בגירסת ה-64GB שלו, זמין מעכשיו באתר הרשמי של היצרנית בעבור תג מחיר של 300 דולר בלבד, לעומת 350 דולר קודם לכם ו-390 דולר בהשקה – מה שהופך אותו לעסקה מעניינת מאוד, אפילו אם לוקחים בחשבון את שבב ה-Snapdragon 810 הלא-ממש-אידאלי שבו. הוזלה משמעותית עו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי S4- מחפש לעבור לסמארטפון חזק, שאפשר לדבג אותו , עם איכות טובה.. של מסך ומצלמה (מחפש להתקדם) אשמח להמלצות... (G4 , מיזו , חוואוי, ...{אשמח להמלצות...}) לא בטוח שאני רוצה לחזור לגלאקסי- לאחר שאני איתם מה S1 כבר... אם אפשר גם חוות דעת - יותר טוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לא מפחדים מסמארטפונים גדולים? הנקסוס 6 של גוגל ומוטורולה זוכה לקיצוץ מחיר מאסיבי שני, ומוצע עתה באמאזון במחיר התחלתי של 350 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/לקראת-ההשקה-של-היורש-הנקסוס-6-החל-להימכ/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה כי מכשיר הדגל (או מכשירי הדגל, אם לדייק) הבא של סמסונג אכן יתבסס גם על שבב ה-Snapdragon 820 העוצמתי וגם על שבב ה-Exynos 8890. לצרכנים תהיה אפשרות בחירה? רבים משוכנעים שה-Galaxy S7, עם שניים או שלושה גדלים שונים ועם וריאציות Edge קעורות מסך לכל אחד מהם, יחשף ויושק רשמית כבר במהלך החודש הבא – במסגרת תערוכת MWC 2016 בברצלונה או באירוע חגיגי נפרד בסמוך אליה, כשעיני כל עולם הטכנולוגיה מופנות על חזית המכשירים החכמים למיניהם. אנחנו לא יודעים עד כמה ההערכות האלה מדויקות ותואמות את המציאות (היו גם מי שדיברו על השקה בתערוכת CES 2016, שלא הגיעה כמובן), אך נראה שכעת מתקבל חיזוק מסויים לעובדה שמכשיר הדגל החדש כמעט מוכן, וכבר מבצע בדיקות אשר נקלטו במאגר הנתונים של אפליקצ…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני כמו הרוב(עדר חחח) התמקדתי במכשירי סמסונג כמו ה S3 , אייפון או HTC ONE X ובלבטים של כחודש ימים , שלשום ראיתי אצל מישהו מכשיר של מוטורולה מדגם RAZR אם לא טועה xt910 ,ומאוד התרשמתי ממנו המכשיר הרגיש לי שונה ומיוחד ויזואלית ,האחיזה הייתה נוחה , שוטטות בממשק של האנדרוייד(לא יודע בידיוק איזו גירסא הייתה לו- סביר להניח הישנה) הייתה חלקה לגמרי וגם הממשק ויזואלית היה הכי מגניב שראיתי - נראה לי קוראים לזה wallpaper live בסוג של 3D . בדקתי את מחירו ועוד יותר מרשים כ 1800ש"ח עם אחריות של שנתיים ועוד של היבואן הרשמי ח.י , בנוסף עשיתי חיפושים ברשת ומצאתי עוד מכשירים של מוטורולה שהם "תותחים" כמו ה droid razr hd , razr i , droid razr m לדוגמא סרטון השווה של droid razr m מול S3 של …
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-