גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. היות שכל כמה שבועות יוצא סמרטפון חדש, החלטתי לרדת קצת ברמה וללכת לכיוון של שני המכשירים באים: galaxy s advance galaxy s3 mini לפי המפרט הם דיי זהים. מה דעתכם אני אני מפסיד פה משהו בזה שאני לא קונה את ה galaxy s3 . תודה. בבקשה תגובה....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על הגלקסי 3 אבל הוא ענק מידי בשבילי,האייפון 4 וכו' לא נוחים מבחינת העברת קבצים וישירים.גלקסי 2 ישן מידי ולא בא לי עליו,חשבתי על ה גלקסי 3 מיני,מה אתם אומרים עליו? ומה ההבדל בינו לבין הגלקסי 3 הרגיל למעט הגודל?האם יש להם אותו מעבד ונתונים. אני רוצה לציין שבחיים לא השתמשתי בסמארטפונים,עד כה השתמשתי רק בנגנים ,אז סליחה אם אני אהיה בור בשאלות שלי. וסתם שאלה אם למישהו ידוע למי יש סאונד יותר טוב לגלקסי או לאייפון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מהטלפונים האלו מומלץ לאמא, שהשימוש שלה בטלפון יסתכם בקצת גלישה באינטרנט ושיחות טלפון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את המלצתכם לרכישת טבלט זול "7 שכולל GPS לטובת ניווט ברכב, שימוש ב-waze בעיקר וזאת על מנת למנוע מלשים את האייפון בדשבורד, דבר שגורם לו להתחמם, לכבות תאורה אחורית, ולפרוק סוללה מהר (למרות שהוא מחובר למטען ברכב) וכמובן לסכן מכשיר כה יקר. לפני כמה חודשים קניתי ב-DX מכשיר ניווט "5 מבוסס אנדרואיד 4.0 עם מקלט GPS, חיברתי את ה-WAZE לשיתוף רשת של האייפון והכל עובד מצויין, ה-WAZE מציג עידכונים וכו'. http://dx.com/p/australia-map-android-4-0-gps-navigator-w-5-0-resistive-wi-fi-tf-slot-av-in-144982 הבעיה היא שהמסך של המכשיר ירוד מאוד, והרגישות של מסך המגע נמוכה ומאוד, קשה להפעלה, מעבר לכך יש בעיה עם הטעינה דרך ה-USB שלא מתפקדת כראוי ודי התייאשתי ממנו, ולכן חשבתי על פי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לקנות Samsung I9300 Galexy S3 מחנות באינטרנט http://eline.co.il/items/125153 החנות מציעה "שדרוג" המכשיר ל"גרסאת תוכנה והוספת ממשק בעברית Jelly Bean 4.1.2 עם ממשק עיברי מלא ומקלדת בעברית" תמורת 150 ש"ח. השאלה היא האם אני יכול לשדרג את המכשיר בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן חברה, אחרי עוד כמה לילות לבנים הצלחתי לפתח עוד רעיון , אשמח לקבל מכם חוות דעת. האפליקציה לוקחת כל תמונה שתתנו לה מהגלריה, וממירה אותה לתמונה שמורכבת מאותיות. כמובן שגם היא בחינם, ותוכלו להוריד אותה מפה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.psyfase הנה דוגמא:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגמר לי המקום על הפלאפון ואני צריך כרטיס הרחבה לצורכי אחסון תמונות, וידאו ומוזיקה, וגם כתיבה ישירה מאפליקציית המצלמה לכרטיס (בתקווה שזה אפשרי מבחינת המכשיר, עוד לא בדקתי). קראתי קצת ברשת והגעתי למסקנה שאני צריך 32GB Class 10. לגבי הנפח, אני תמיד חושב קדימה יותר, ואני לא רוצה בעתיד להיתקע שוב כי יש לי יותר מדי שירים ותמונות, אני מעדיף לשלם כפול ושיהיה לי יותר מקום. חוץ מזה, הכרטיס ישמש אותי גם להעברת קבצים רנדומליים בין מכשירים (מחשבים, פלאפונים, טאבלטים וכו'). אני מקווה שהגעתי למסקנה הנכונה, אם לא, אני פתוח להכוונה הייתי היום בכמה חנויות בקניון המקומי, כמו Samsung, קרביץ, באג ועוד כמה חנויות גאדג'טים ואלקטרוניקה, וכולן מוכרות אך ורק כרטיסים של Sandisk. קראתי קצת חוו"די…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, בשעה טובה החלטתי להחליף את ה-3GS (כן כן..) התקציב עומד על סביב ה-2000 ש"ח (הרכישה תהיה באילת), והמועמדים הסופיים לאחר הרבה קריאה והשוואות הם הנקסוס 4 והmeizu mx2 יתרונות לנקסוס: איכות בנייה, עדכונים, סוללה יתרונות למיזו: מסך וגודל מסך (אני מעדיף 4.4 על 4.7), מעבד, ממשק(?) - קישור לביקורת חדשה המיזו מאוד קורץ לי בגלל העיצוב, המפרט והממשק ה"אייפוני", הסוללה קצת מציקה לי אבל מצד שני אני לא משתמש הרבה בסנכרוני מייל וכאלה, לנקסוס סביר + שתהיה תמיכה לעוד הרבה זמן כולל אנדרואיד 5, אבל עם המיזו לך תדע.. מה המלצתכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אתחיל שנחשפתי לכתבה על אפליקצייה שנותנת לך כסף חינם לקנות איזו אפליקציה שתרצה בדקתי וזה עובד וכבר השתמשי ב 10$ שקיבלתי אני מחפש עוד אפליקציות מי שמכיר אשמח שתשתפו אני נותן את הכתבה שנחשפתי אליה שמסבירה מא׳ ועד ת׳ ״ רוצים לקבל כסף על אפליקציות? Free My Apps הקדמה אני מניח שאתה קורא המאמר מכיר את המונח שנקרא App Store או אם אתה משתמש באנדרויד - Play store, חנויות האפליקציות הגדולות בעולם שהם חלק בלתי נפרד ממכשירי אפל או אנדרויד ודרכם אנחנו מעשירים את המכשיר שלנו באפליקציות חדשות, חלקן בחינם וחלקן בכסף. רבים מהססים לפני שקונים אפליקציה. מצד אחד השקיעו כסף רב במכשיר שלהם ומצד שני, כל אפליקציה שעולה דולר פתאום נראית להם יקרה מידי. אז איך כן משיגים אפלקיציות ללא תשלום ?…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את האפליקציה על טלפון עם מסך קטן יחסית ומה שקורה שה edit text מתחיל כאילו מחוץ למסך(האובייקט יושב כולו בפנים אבל רק אחרי כעשר תווים רואים את מה שהמשתמש כותב..), איך תוחמים אותו שיהיה כולו במסך?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם נתחיל מזה שהשימושים שלי בטאבלט יהיו בעיקר משחקים וחיבור לטלויזיה להזרמת HD1080. אז מבחינת גודל מסך, אני יודע ש7 אינץ יתן לי יחס של 16:9 שזה נוח למשחקים - אז 8 אינץ או 9.7 לא הכיוון כן? מבחינת תקציב לא מחפש לעוף... בנוגע למשלוח, יש סיכוי לשלוח בDHL ושירשמו MP4 ומחיר נמוך וזה יעבור בשלום? בנתיים זה נראה תמורה טובה למחיר: http://www.tinydeal.com/cube-u21gt-7-ips-screen-android-41-16gb-dual-core-tablet-pc-p-78609.html אשמח לעוד הצעות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב לפתוח דיון עליו. על פניו נראה מכשיר שיש בו הכל (הרוב) במחיר מעולה. משהו שלא מצאתי וחסר לי אלו המידות שלו. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306 מה דעתכם? האם אפשר לקנות מכשיר כזה בהזמנה מוקדמת בלי לדעת עליו עוד?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי ועברתי על דיונים שונים בפורום אבל לא הצלחתי לקבל החלטה. מעוניין בעזרתכם בטאבלט שישמש בעיקר לסרטים ולכן צריך להיות בגודל 10 לפחות ועם זמן סוללה ארוך. ממה שהבנתי יש טאבלטים מעולים סינים של AINOL וכו'. אני מעוניין שהטאבלט יציג ויריץ סרטים באיכות טובה ללא בעיה, ויפיק סאונד טוב. אשמח להצעות ספציפיות לדגמים שיתנו לי מענה. כמובן עם העדפה למחירים נמוכים אך ללא פשרה על איכות.(בנוסף, ראיתי שיש לינקים ישירים שמעניקים הנחות) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה סיימתי את האפליקציה הראשונה שלי באנדרואיד. ניסיתי להירשם כמפתח בגוגל פליי אבל יש לי בעיות עם האשראי (לא בינלאומי). עם איזה אשראי כדאי לפתוח שם חשבון מפתח? ניסיתי בעבר לפתוח עם אשראי חד-פעמי בינלאומי של הדואר (הירוק הזה) אבל זה עשה בעיות ואנשים אמרו לי שזה לא מומלץ, כי אם בהמשך ארצה לקבל תשלום על האפליקציה לא יהיה להם לאן לשלוח.... ואם אני יוציא אשראי בינלאומי מהבנק.... זה מחייב אותי אחר"כ בתשלום עמלה חודשית גבוהה. אז... מה אתם ממליצים? עם איזה אשראי (אם אמצעי תשלום אחר) לשלם על החשבון מפתח שם? תודה רבה לעוזרים ! שחר.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , אני רוצה לעשות אפשרות לגישה מסויימת לפי מרחק מסויים ממכשיר אחר ..איך כותבים פקודה כזאת בפשטות ? הסבר : נגיד שני מכשירים אנדרואידים שמותקנת אצלם האפליקציה. מקבלים גישה מסויימת שאני יגדיר כשהם יהיו במרחק של x מטר אחד ליד השני ..כמובן שהגי פי אס דלוק.. זאת אומרת שהמרחק יהיה מתאים לתנאי המרחק של הקוד תפתח אופציה משותפת .. אני מתלמד לפתח אפליקציות וחשבתי על איזה משהו שאני עדיין לא מסוגל לבנות . אני צריך איזה מדריך של עבודה עם מיקום location באנדרואיד .. תודה לעוזרים .. אנא ממכם לא להתחכם ולזלזל רק לענות לשאלה מי שיכול יכול מי שלא בבקשה לא להגיב סתם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מבין בזה, אז אני לא יודע כמה זה אמור לעלות. חשיבות, שיעבוד טוב, זמן בטרייה סביר, שיהיה אמין (הדיבורת לרכב הנוכחית, יש לה חיים משלה, הייתי צריך להחליף אותה אחרי שנה וגם ההחלפה מתה אחרי פחות משנה נוספת).
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן אנשים ואנשי ה"אנדרואיד" שבינכם בפרט! הייתי רוצה להציג בפניכם אפליקציה חדשה, חינמית ומדליקה שבאה לעזור לכולנו לסחור בציוד שלנו בצורה יעילה, מסודרת ופשוטה. לאפליקציה קוראים Happysale, ובעזרתה תוכלו למכור כל מה שרק תרצו בכיף, במהירות וללא כאבי ראש מיותרים ב3 צעדים פשוטים: 1. מצלמים את הפריט 2. נותנים לו תיאור ומחיר (האפליקציה אפילו תדע לעזור לכם בנושא) 3. בלחיצת כפתור משתפים את המכירה שלכם ברשתות החברתיות אנו מציעים לכם בעצם לנטוש את הרעיון הישן של פרסום בלוחות דרושים (תהליך מייגע למי שניסה) ולעבור לעולם של הפרסום ברשתות חברתיות, תראו לכל החברים שלכם מה אתם מוכרים ובקשו עזרה בשיתוף ותגובות. האפליקציה הינה חינמית לחלוטין, נטולת פרסומות ומכוונת קהילה. היא באמת …
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 600 שקל ויש סניף שקרוב לבית שלי חצי חינם FRE ויש להם 2 טלפונים אחד של סמסונג S5360 ואחד של LG L3 E400 http://www.fre.co.il/sg_product~999999914006~41~102.htm http://www.fre.co.il/pl_product~999999913776~41~103.htm מה יותר טוב ? בבדיקה שלי ראיתי שמהירות ההורדה של הסמסונג 7.2 לעומת ה LG שהיא 3.6 המסך של הסמסונג 256K צבעים וה LG הוא 64K הזיכרון הפנימי של ה LG הוא 1GB והסמסונג הרבה פחות , אני צריך עזרה תודה אני לפני קניה וזה חשוב לי.\ נ.ב. אני צריך את זה בעיקר ל GPS WAZE וכאלה... והוצאת שיחות פחות אינטרנט ואפליקציות .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במכשיר סיני שמחקה את הsgs4 החדש. http://www.pandawill.com/feiteng-h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-50mp-front-camera-grey-p72940.html אני קונה אותו עקב המחיר הזול, השאלה אם הוא מספיק אמין לשנה הקרובה מבחינת הכל, סוללה, gps, מסך, שיחות, תדרים בארץ וכולי.. מה אתם חושבים עליו? יש למישהו ניסיון איתו? אגב, אני ברשת אורנג׳-יעבוד לי שיחות ואינטרנט ברשת 3g? ואם הוא יכול לקרוא כרטיס זיכרון של 32 ג׳יגה... תודה, דורון.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עושה לפי ההוראות האלה: http://satiokiller.blogspot.co.il/2010/03/google-sync-with-contactscalendar-and.html ובהפעלה אני תמיד מקבל הודעות שגיאה על חיבור שכשל מה לא תקין בהגדרות שלי?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/390e4940-22e4-489f-84af-f2ac8e1cab49?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_GALAXY%20S4_06_05_2013 יש לי אייפון 4. כתוב שיש בסוללה 2600 מילי-אמפר, אני לא יודע כמה זה או אם זה מספיק. גם האם לדעתכם הטעינה מהשמש תהיה מהירה ויעילה?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הגיע אלי מכשיר גלקסי מיני מדגם GT-S5570B. לאיש אין צורך בו, ולכן הוחלט להפכו לניסוי ראשון בהחלט בצריבת רום על מכשיר :evil: אני לא מבין מספיק בנושא. קראתי את המדריך של האתר בעיון, וחיפשתי ברשת עוד קצת מידע, אפילו שאלתי בזמנו שאלות בפורום, אך זהו רגע האמת ואני מבקש עזרה צעד-צעד... השלב הראשון הוא כמובן השגת הרשאות רוט. שיטה אחת היא superoneclick, אך האם הוא מעודכן וגם תומך במכשיר? בדרך לא דרך (גוגל) התגלגלתי למדריך מאתר טכנולוגיה פיליפיני שמציע פרוצדורה אחרת, אך הדגם הוא טיפה שונה (ללא ה-B בסוף) ואני לא בטוח לגמרי... אם SOC עובד אני אלך עליו. אבל האם הוא יתאים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קשה להאמין, אבל רק שנה עברה מאז שמיכאל גולן הכריז על תחילת הפעילות של Golan Telecom והציג שתי תוכניות מחירים פשוטות ובהירות. שנה חלפה, שתי התוכניות עדיין קיימות והפלא ופלא - גם המחיר שלהן לא השתנה. מישהו זוכר מה הציעו שלוש "הגדולות" לפני שנה? מישהו זוכר מה היו המחירים של אותן תוכניות? בסוף השנה שעברה, הכתרתי בבלוג הצנוע שלי את מיכאל גולן כאיש השנה (2012) בתחום התקשורת. גם היום, במלאת שנה לפעילות החברה בראשותו, מה שכתבתי אז עדיין רלוונטי. חג שמח. http://www.netcheif.com/blog/?p=2534
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היום יש לי אייפון 4 שאני שמח איתו אבל אני זקוק להתחדשות. עשיתי סקירה קצרה במכשירים ומצאתי שני מכשירים שהם מועדפים עלי (אפשר לחלוק על דעתי ולציין עוד מכשירים טובים כל הערה תתקבל בברכה) מכשיר 1 NEO N003 עם 2GB של RAM (למי שלא יודע יש שתי גירסאות 2GB ו 1GB של RAM) מכשיר 2 JIAYU G4 בעיות שיש לי בעיה 1 האם הכשירים תומכיים בעברית? בעיה 2 שלי היא שהבנתי מחבר שה GPS של מכשירים מסין תואמיים רק לGPS של סין ולא לישראל בעיה 3 שלי היא לגבי עדכון התוכנה האם התוכנה חוקית או לא(לא שזה אכפת לי כלכך אבל תמיד עדיף להתחיל בחוקי לפני לא חוקית) בעיה 4 מאיפו הכי כדאי לקנות מ aliexpress (מה שאני יודע) או ממקום אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון/טאבלט מבוסס אנרויד שיכלול WIFI ויציאת אוזניות הכי זול שקיים לצורך ניסויים. אני מצאתי בDX ב55 דולר. מכירים אחד יותר זול?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-