עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם כשאני מסיר אפליקציה מהמכשיר ,טאבלט אנדרואיד, האייקון נשאר על המסך. איך אפשר להסיר גם את האייקון? תודה מראש למשיבים

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  2. Started by kreeki,

אני עתיד לקנות טלפון בדור 2.75 עם WiFi. כידוע לא בכל מקום יש אינטרנט אלחוטי ואז יהיו מקרים שאהיה תלוי באינטרנט הרגיל של הטלפון השאלה היא עד כמה גרוע זה לגלוש ב2.75 לשימושים מזדמנים (חדשות, פייסבוק, מיילים)? וזה יעלה לי הרבה? (גם המחיר/מגה וגם כמה מגה יקחו לי כל אחד מהשימושים האלה) האם כדאי במקום אותו טלפון (נוקיה C3) לקנות סוני אריקסון ישן יותר (K770, חדש מהאריזה כמובן) שיש לו דור 3 אבל אין לו WiFi?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  3. ראשית, סליחה על שגיאות ההקלדה שיפלו בהודעה - אני משתמש כרגע במקלדת דפוקה. טלפון Sony Xperia U חדש, מריץ ICS 4.0.4. יצרו איש קשר ובטעות סימנו לשלוח שיחות ממנו ישירות לתא קולי. כדי לטפל בזה, מחקו את איש הקשר ויצרו חדש, בשם אחר אבל עם אותו מספר טלפון. איש הקשר הישן לא מופיע יותר ברשימת אנשי הקשר, כשמחייגים לאיש הקשר החדש החיוג מתבצע כראוי, אבל כשמתקבלת שיחה מאותו מספר, היא עוברת ישירות לתא הקולי וביומן השיחות מופיע השם הישן! שלחתי אותם לבדוק את כל אנשי הקשר ברשימה, אולי הישן נצמד לאחד מהם (קורה אצלי לפעמים) אבל הוא לא נמצא. אמרתי להם למחוק את כל אנשי הקשר, אבל כשמקבלים שיחה מאותו מספר, היא עדיין עוברת לתא הקולי והשם הישן עדיין מופיע. נכנסו להגדרות איש הקשר הזה ביומן השיחות, …

4. נציגי האתר ZDNet לא קיבלו את האזכור - והעלו לרשת סרטון היכרות עם הסמארטפון המסקרן החדש לפני שזה הוצג בצורה מעשית לכתבה

5. סליחה על הבורות. רק רוצה להיות בטוח שמדובר באותו סוג, כי איפשהוא במפרט של הלומיה 920 קראתי mini-Sim

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

התקנתי PILOTX הכי חדש הכל היה טוב ויפה עד שהיום ממש לקראת שנגמרה לי הסוללה תוכניות החלו להסגר ללא סיבה. המון תוכניות פשוט נסגרו ללא סיבה, הורדה מחדש פתרה בעיה זו, אבל חלק מהתוכנות זה היה בלתי נסבל, התקנתי את הרום מחדש, השתמשתי בPILOTXWIPE והוא לא מחק שום דבר! הכל נשאר ואותם בעיות! הלאנצ'ר פרו לא עובד לי, חלק מאפליקציות נסגרות ישר אחרי שאני נכנס אליהם ואין לי מושג מה לעשות... קניתי את הפלאפון לפני יומיים ואני לא מאמין שאני כבר נאלץ להתקל בבעיות ללא סיבה. עזרה בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by EyEOnE,

איך הם בכללי כחנות ואיך הם לעומת CLOVE?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by tom7yel,

אני רוצה ללמוד פיתוח תכנות לאפליקציות, IPHONE/ANDROID, ומתלבט מאד האם התכנים בקורסים של ג'ון ברייס/הייפראקטיב/האקריו באמת הם אלו שיקנו לי את הידע הרלוונטי? כל מכללה יש לה תוכנית מאד ארוכה ומלא תכנים שאין לי מושג ברור ואמיתי האם הם רלוונטיים להכשרה הזו האם יש מכללה מומלצת יותר? האם מעסיקים יעדיפו מעבר לתעודת מכללה, תעודת מבחן של אורקל/אפל? כרגיל - תמיד ניתן ללמוד לבד...אבל בואו נמנע כרגע מההמלצה הזו, כיון שאני אדם שצריך מסגרת כדי להביא תפוקה. וגם אם נניח הייתי לומד לבד...מהם התכנים התכלס שעליי ללמוד? בכדי לפתח ולעצב אפליקציה ידידותית? תודה על כל פיסת מידע מראש

• 1 תגובה
    • 5.8k צפיות
  9. שלום, כיום, בניגוד מובהק לימים רחוקים, המחשב הוא כלי עבורי יותר מאשר מהות. אני מוצא שמירב הפעילות שלי מתרכז סביב גלישה, קריאה, כתיבת מסמכים, צפייה בסרטונים (SD), שליחה וקבלה של דוא"ל והאזנה למוסיקה. לא נוח לי לקחת את הנייד למיטה על מנת לקרוא בשעות האחרונות של היום, לפני השינה. הוא שוקל כפול מה-iPad 2 ובניגוד לו גם לא נועד לשימוש במצב בו הוא אינו על משטח. עלי לציין שהקריאה שאני מבצע אינה בגדר "קריאה מרפרפת", אלא כזו שהיא אינטנסיבית ודורשת את מירב תשומת הלב והריכוז. במילים אחרות, אני כנראה זקוק לקינדל (כך זה נקרא?) בנוסף למחשב הנייד, אלא שנדמה לי של-iPad 2 יש מספיק כוח עיבוד כדי למעשה להחליף לגמרי את המחשב הנייד שלי (נטבוק מבוסס Atom 1.6GHz חד ליבתי), מלבד אולי לצורך כתי…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. היום התשיעי מתוך שנים-עשר ימי הדילים של ענקית הרשת כוללים כמה הזדמנויות מעניינות להתחדש ולהשתדרג לכתבה

11. Started by ramboIL,

מישהו יודע על חברה אמינה שמוכרת טורבו סים לאייפון 3G שעובד גרסא 2.0.2 ? מישהו שעשה זאת בעצמו בבקשה ולא שמע / אמרו לו תודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  12. שלום חברים יקרים, המכשיר שלי כבר הזדקן, ומכיוון שלא בצעתי עליו שום עדכון מכל סוג מאז הקנייה אני אשמח לרענן אותו ולהרגיש כאילו יש לי מכשיר חדש. מחפש רום יציב (מאוד) ומהיר. העיצוב והסגנון פחות חשובים לי. כן חשוב: שיהיה נקי מכל מיני אפליקציות סמסונג לא שימושיות ושאר אפליקציות שלא משתמשים בהם ועברית בכתיבה (השפה של התפריטים יכולה להשאר אנגלית) אני מעלה תמונה של מצב הפלאפון הנוכחי שלי ואני אשמח לדעת מהם השלבים העיקריים שאני צריך לעשות מבחינת החלפת רוט/קרנל והדברים האלו, אשמח אם תפנו אותי למדריכים מתאימים. המון תודה לעוזרים. איתי

• 12 תגובות
    • 7.5k צפיות
  13. שלום לכולם רכשתי את הנגן IAUDIO D2 לאור ההמלצות הרבות והמעולות שהיו עליו בפורום הזה וגם בפורומים שונים מח"ול אכן מדובר בנגן מעולה זמן בטרייה - מושלם - הטענתי אותו כשקניתי אותו והוא החזיק לי חודש שלם עד ההטענה הבאה! מסך- מדובר באחד המסכים הכי איכותיים שראיתי(ואני בעליו גם של קונסולת PSP) 16.7 מיליון צבעים שפשוט נראים נהדר וידאו- מבעס שצריך להמיר סרט אבל סרט של שעתיים על המחשב שלי לוקח להמיר כחצי שעה אז זה לא נורא ורואים מדהים צפיתי בו כבר בכמה סרטים תמונות- שוב בגלל איכות המסך רואים נהדר הקלטה- לא יצא לי להשתמש אז אני לא יודע רדיו- טעון שיפור איכות הקליטה לא משהו ועכשיו נגיע לפיצר שהיה הכי חשוב בשבילי ובגללו קניתי את הנגן- איכות הסאונד לפי כל מה שקראתי עליו…

• 36 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by doreiny,

שלום לכולם קיבלתי במתנה mio 136 ,אני יודע שהוא קצת מיושן רציתי לדעת אם אני יכול להתקין בו windows mobile 2005 (כדי שהזיכרון ישמר,לפי מה שהבנתי זה תלוי בזה) ואחרי זה להתקין את ה igo החדש אפשרותי לעשות את זה ? :\

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by ShahafH,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לכרטיס הזכרון המובנה של N86. לא בדיוק מצאתי היכן לשים אותם.

16. Started by elad76,

איזה מחשב כף יד טוב יש ב3000 שקל

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by Master Boo,

שלום אני מחפש נגן שיחליף את האייפוד שאפל שלי. הגודל הפיסי מאד חשוב- בגלל זה אני עובד עם השאפל. רצוי כמה שיותר זמן סוללה, כמובן. מעדיף 2GB, אבל גם 1 זה בסדר. לא חובה מסך. אני שומע כמעט ורק MP3, ככה שלא חובה תמיכה בקידודים שונים ומשונים. מאד רוצה שיהיה רדיו. יש משהו שעונה על כל הדרישות, שהוא לא של אפל? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. פלאפון חושפת את מחירי האייפון: בין 399 ל-1,200 שקל החברה תציע מסלולים שונים, החל בתשלום חודשי של 299 שקל לחודש לשנה וחצי ומכשיר מהדגם הקודם - 3G - תמורת 399 שקל, או תשלום חודשי של 349 שקל לחודש ומכשיר שיינתן ללקוחות ללא תשלום עומר כביר ושי ענבל 09.12.09, 12:30 17 תגובות מנוי לעיתון כלכליסט באייפון טוויטר מבזקי SMS כלכליסט בסלולר ניוזלטר ספריית כלכליסט המייל האדום תגובה לכתבה הדפסת כתבה שלחו כתבה שתף כתבה שתף כתבה Facebook Digg Delicious MySpace Technorati StumbleUpon LinkedIn Google Bookmarks שווה קריאה HOT חדש שעות ספורות לפני התחלת שיווק האייפון בישראל נחשפים לראשונה מחירי הסמארטפון הנחשק של אפל. חברת פלאפון פרסמה היום את מחירי המכשיר ודמי המנוי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום , נגיד אתם גולשים באינטרנט בדף באנגלית אני לוחץ עם האצבע על מילה באנגלית ואז יש copy וגם Define ואז יש פירוש באנגלית , אני מעוניין להכניס את המילון עברית שמה שאני יוכל ללחוץ על מילה ואז DEFINE לעברית , נכנסתי להגדרות ורשום שמה כל מיני מילונים ולא כלול להורדה את המילון בעברית , אשמח לעזרה מאיפה אני יוכל להוסיף את המילון לעברית למובנה ... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. יש למישהו פה N73 לא איטי אחרי שעשה שידרוג תוכנה לפלאפון

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by SpaZamm,

http://www.icell.co.il/article_54.html אחד המכשירים המרשימים ביותר שראיתי... שיגעון מסכי המגע בעיצומו

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אחרי שנתיים של מיזם פיתוח מצלמות משותף עם OnePlus, נראה כי מותג נוסף שנמצא בבעלות חברת BBK Electronics יבצע מהלך משותף דומה בתקווה לשדר יוקרה גדולה יותר במוצרי הדגל לכתבה

23. אין לי אפשרות להעביר קבצים לMP3 כשאני מנסה להעביר את הקבצים הוא אומר לי שאין אפשרות להעתיק ואין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הכירו את ה-Razer Blade 16, שיוביל את היצע המחשבים הניידים הפופולרי של החברה אל שנת 2023לכתבה

25. Started by hichcock,

כמה שאלות: 1. כדאי לעדכן גירסא דרך האתר של נוקיה? 2. יש תוכנות ומשחקים ש(לדוגמא) עם כדור ומזיזים את המכשיר מבלי ללחוץ על שום כפתור וזה זז. אמרו לי שאני יכול להשיג את זה באתר של נוקיה, אבל אני לא ממש מוצא את זה שם.... מישהו יכול לכוון אותי? :-\ 3. מישהו מכיר אתרים טובים להורדות בחינם של משחקים, תוכנות ומראה כללי (themes) למכשיר? מדגיש - בחינם!! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.