גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את החנות הזו? או התנסה בקנייה משם בעבר? מוכרים שם תגלקסי S ב1700 ש"ח כבר,מחיר אטרקטיבי לכל הדיעות.. ראיתי שכתוב שם שהמכשירים באים ממפעילים באירופה,האם זה לא יכול לעשות בעיות בשימוש פה בארץ? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הSGS בערך שבוע ואני לא כל כך מרוצה אפילו הדפדוף בין הדפים של המסך יש מין תקיעות יש דרך להאיץ את מכשיר מבלי ROM ואם כן החלטתי ללכת על הרום פיילוט X משהו יכול להביא לי מדריך בעברית או אנגלית לא משנה העיקר שיהיה ברור?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני לקוח סלקום ויש לי חבילת גלישה של 100 מגה לחודש דרך הפורטל שלהם (icellcom) כשאני מתקין את whatsapp, הוא מתחבר דרך נקודת הגישה internet ולא דרך icellcom. יש אפשרות להגדיר את התוכנה להתחבר דרך נקודת גישה שאני רוצה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי ביד 2 מכשיר סאמסונג s5603, אבל אני שייך לרשת אונרג' והמכשיר כנראה לפני זה היה שייך לסלקום. במכשיר יש לוגו של סלקום וקיצורים של סלקום, וקבציי מערכת של סלקום. עשיתי בחירת רשת ידנית, ובחרתי אורנג', המכשיר עובד לי. שאלה יש לי: איך אני מוחק את קבצי המערכת ואת מסך הפתיחה של סלקום?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, אייפון חדש של דודה שלי, משום מה מראה שתמיד מחובר לאוזניות, כמובן כשאני מחבר אוזניות שומעים הכל, אבל כשאני מתקשר למכשיר הוא רק רוטט, אין צלצול, ולא רעש של הודעות. המכשיר לא נפל או משהו. לפי דעתי נראה כמו בעיית חומרה, כי כשאני נכנס למשחק הוא מראה בווליום כשאני מגביר או מנמיך את המילה "אוזניות" מעל הווליום...כאילו שמחובר אליו. מישהו נתקל במקרה הזה? תודה אגב אני יוסיף בעדכון שגם כשאני מתקשר או עונה באייפון לא שומעים אותי, שוב רק מהאוזניות...ושומעים רק את מי שעונה בצד השני
-
- 9 תגובות
- 18.3k צפיות
-
-
מדובר באייפון 4, כשאני מחבר אותו למחשב נשמע צליל שחיברתי משהו בUSB אבל האייפון לא מראה כלום ורק שאני מנתק ומחזיר פעם-פעמיים אז הוא מתחבר כמו שצריך עם האייטונס והכל.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לא מצליח להבין את ההמלצה הזאת. כן אני יודע מה זה חוק ניתוק זיקה , שמאשר לקבל זיכוי על טלפון בלי קשר לאיפה שהוא נקנה. אבל בכל זאת אני מתקשה להבין , מה זה משנה , אם גם ככה אני מקבל את הטלפון מסלקום בזיכוי מלא ואין שום בעיה מחר לקחת את אותו הטלפון ולעבור לאורנג' ועדיין להמשיך לקבל עליו זיכוי מלא וכל זה בלי שום קנסות. אז מה הסיפור כאן ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הבעיה הינה כזו... בישביל להתקין GPS עשיתי מחיצה על הכרטיס זיכורון והכל עבד טים טופ עכשיו הכרטיס הוא של 4GB בלבד והפלאפון לא עולה בלי כרטיס מסויים זה (יש ברשותי אחד של 16) לפי מה שהבנתי הפלא מחשיב את המחיצה כחלק מהזיכרון של עצמו ולכן לא יכול להעלות כאשר הכרטיס לא בפנים. איך אני פותר את הבעיה הזו בכדי שיהיה אפשר לחליף כרטיס זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אייפוד טאץ' כבר הרבה זמן ואני מסנכרן אותו אם אותו מחשב כל הזמן. אך כעת, קיבלתי לפטופ ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ בלי שיימחקו כל הזכרונות של האייפוד? שירים, משחקים, סרטים. מאוד חשוב לי שיישמר הזיכרון בתוך האפליקציות. כמו hige scores שעשיתי שאני לא רוצה שיימחקו. אז רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ החדש בלי שיימחקו כל הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע הצעצוע קצת מתבאס על השחיטה של הארץ (ארה"ב 400$ אנגליה 380 פאונד ופה 2500 ש"ח!) אבל לא נורא. בינתיים הוא ישן בהטענה, לא יכול לחכות כבר להפעיל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לא מזמן פלאפון Samsung I8000 Omnia II באנגלית אני מחפש להתקין עליו עברית בשביל לשלוח SMS ולגלוש באתרים כמו ynet, NRG וכד' . אני חדש בקטע של הסמארטפונים ואין לי מושג מה לעשות, אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בנושא.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
עד כה יצא לי לנסות את גרסה 2.2 המקורית, 2.3 המקורית, Darky's rom 10 RC5, Simply Honey 3.3, CM7. את הגרסאות המקורית אין לי בעיה אני רק מחפש יותר תוספות, שיפורי ביצועים ולכן העדיפות היא לרומים חיצוניים. עברית, שלא יהיה בכלל, לא חשוב לי. CM7, הוא רום מצויין, מהיר הכל עובד בצורה מצויינת, בעיה היחידה זה שהוא לא ממש מתאים לגלקסי, אלא יותר לנקסוסים, אני אוהב להשתמש בסנכרון מול ה Kies ואין לו את האפשרות הזאת. בנוסף לזה, יש לו battery drain מטורף, משהו כמו 10% לשעה. אבל חוץ מזה הפיצ'רים שהוא מציע הם מצוינים. כנל לגבי Darky's, רום מצויין, לא יצא לי לעשות לו בנצ'מרק ולבדוק אותו ממש, אבל גם פה יש לו בעיה חמורה עם הסוללה, חוץ מזה הפיצ'רים ממש מגניבים. הוא מסנתכרן טוב עם ה kies. simply…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב, אז כפי שמשתמע מהנושא... ראיתי הרבה המלצות על נגנים שונים, אבל אני צריך את הנגן הכי נוח והכי טוב שיש עם אקולייזר ועוד פיצ'רים נחמדים יהיה בסדר . וכמובן שהוא יוכל לנגן סרטים עם כתוביות בצד. ואני אשמח להמלצה על דפדפן מהיר ושכמובן יתמוך בפלאש. חחח ניסיתי להשתמש בפיירפוקס, אבל לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות והוא לא מראה לי את כל האתר במסך פורטרייט. (יש לי SGS אם זה תלוי במשהו).
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
כי המוכר בבאג אמר לי שלא, והוא צריך איזה1.2-1.4A בשביל להטען. מהמעט שאני יודע על USB, זה נשמע לי לא הגיוני בעליל. מצד שני, טאבלטים (לדוגמא) חורגים מהסטנדרט בלי להתבייש. המכשיר שלי זה iPod Classic. מטען קיר פשוט יספיק? ואם אני קונה iPod Touch?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הטלפון החלופי נשבר. ואת הנקסוס שלי לא אקח למילואים או לים למשל. חשוב לי שהספיקר יהיה טוב, זמן סוללה, עמידות (לא ברמה של חסין מים, אש וזחל של טנק..) ומחיר (סביב 400 ש"ח, היות וזה טלפון משני בלבד). חשבתי על 3 דגמים: נוקיה X2, ב-450 ש"ח: http://www.gsmarena.com/nokia_x2-3304.php נוקיה C1-01, ב-330 ש"ח: http://www.gsmarena.com/nokia_c1_01-3365.php נוקיה 5130 xpressmusic, ב-400 ש"ח: http://www.gsmarena.com/nokia_5130_xpressmusic-2569.php האחרון קצת מרתיע אותי, כי הוא כבר בן 3. וזה לא שהשניים העליונים יותר טובים, אבל יש אורך חיים למכשירים האלה, גם אם עמדו על המדף. סוללה למשל.. ההתלבטויות שלי כולן על נוקיה כי עד עכשיו יש לי רק זכרונות טובים מהם, לעומת סוני אריקסון, שהיה הטלפון מ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אחרי שמסך הנוקיה 5310 לא שרד פגיעה ישירה בסלע (כל השאר עדיין עובד, אגב. זה כמו פלאפון שאפל או משהו) החלטתי שהגיע הזמן וסוף סוף אקנה לעצמי סמארטפון. חמדתי בHTC DESIRE S שעלה 2200 בELINE אבל אזל המלאי כרגע. לא זה מה שמפריע לי- מפריע לי יותר מה יקרה אחרי שכבר יהיה לי את הפלאפון. האחריות שלהם מכסה שנה אחת של תקלות יצרן (החלפת הפלאפון במקרה של אחיזת המוות, לדוגמה) אבל לא יותר מזה. לא הם יתקנו, ולא סלקום כי המכשיר לא נקנה אצלם, כמו הנוקיה 5310 שלי. אמרו לי שאם יקרה למכשיר משהו, אוכל פשוט לזרוק אותו לפח כי לא יהיה לי איך לתקן אותו. האם המצב באמת ככה, ולא תהיה לי דרך שפויה ואמינה לתקן פלאפון שלא נמכר בצורה מסודרת ברשתות הסלולריות? אם לא אז חשבתי על הGALAXY S, גם מאיליין. מה יה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעונין בנגן עם איכות חומרים\הרכבה טובה, שלא יהיה עדין מידי. וגם לא קטן מידי, שיהיה נוח לאחיזה, איכות שמע מעולה. סוללה פנימית נטענת. מגע לא מגע, לא משנה לי. עד 700 800 ש''ח. חשבתי על נגן של סמסונג SAMSUNG MP4 8GB YP-P3 שווה את ההשקעה? אם יש אלטרנטיבה טובה ממנו, אשמח אם תאמרו לי. בתודה מראש, ובברכת כל טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את הפלפון מחר אני לא בטוח למה IPHONE יש לי אייפוד ואני מקיר את הממשק ואני אוהב ממש 1.אבל אני רוצה לדעת מה היתרונות של ANDROID לפני שאני שולל מכשירים שכולם כל כך אוהבים חח 2.איזה פלפון של אנדרויד הכי מומלץ?? 3. לחבר שלי יש Xpiria X10 ולא ממש התלהבתי לדוגמא הפרוט נינג'ה זז לאט שם ככה זה כל האפליקציות שהביאו מIOS או רק המשחק הזה??
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מסתכל על כל מיני דגמים ולמרות שזה לא קבוע אני רואה שהרבה טלפונים יותר קטנים יש להם יותר קרינה מאשר לטלפונים דומים נגיד ביכולות פחות או יותר, אבל גדולים יותר. זה הגיוני או שזה סתם מקרי במכשירים שראיתי?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, הייתי השבוע אצל חברת הסלולר שלי וקיבלתי מהם הצעה טוב למדי שבה אני גם יכול לקחת כל מכשיר שארצה. כמובן שהנציג התפלא שלא רציתי אייפון והתעקשתי על גלקסי. לצערי, אין להם אותו כרגע במלאי והצפי הוא שיהיה רק בשבוע הבא או אפילו רק יותר מאוחר. העניין? לא בטוח שהנציג יוכל לתת לי את אותו דיל החל משבוע הבא, אני יודע שזה משהו שהם תמיד אומרים, אבל במקרה הזה זה כנראה גם תקף למדי כי הוא באמת בא לקראתי בתנאים שלה. ניתנה לי האפשרות לקחת את מוטורולה Defy שאומנם על הנייר נראה מכשיר די טוב (ואני בכלל לא מתייחס לעניין העמידות שלו לכאורה) אך מכיוון שאין לי שום היכרות איתו אני מאוד מהסס עליו. לא מכיר אף-אחד בעל המכשיר הזה ולכן פה זה נראה כמו מקום טוב לשאול. איך החומרה שלו לעומת גלקסי?…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://www.gadgety.co.il/12137/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%94-samsung-galaxy-s-ii-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-2-3/ תכלס לא נראה כזה מלהיב, הגלאקסי שלי לא נופל בביצועים עם קצת מודינג. הדבר שאני הכי אהבתי בנתיים הוא שיש אנימציה ב AUTO ROTATION. אבל נחכה ונראה :
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הגלאקסי (גירסה 2.3 + עברית) מחנות פרטית,הכי נוחה לי כרגע זו ELNIE.. אשמח לשמוע חוות על החנות ממי שקנה משם מכשיר (קראתי חלק בזאפ). כמו כן אשמח גם להמלצות על חנויות אחרות. האם מלבד המכשיר עצמו אני אקבל מטען,סוללה ואוזניות מקוריים ? הבנתי שהאחריות בELINE לא תופסת במקרה שאני אתקין רום אחר במכשיר.. הבנתי גם שאין אפשרות ל download mode ו recovery האם זה משמעותי ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-