גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
כרגע הדרך היחידה שראיתי זה לעשות גיבוי ואז זה יותר קובץ יעודי של נוקיה. האם יש דרך לשמור את ההודעות בפורמט קריא?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די חדש בכל העסק הזה של קניית מכשירים סלולריים, ומקווה שתוכלו לעזור ולהסביר לי קצת. אני מעוניין לקנות גלקסי S (הישן) מחנות פרטית, ויש לי כמה תהיות: 1. האם כרטיס ה-sim הנוכחי שלי יעבוד בו בלי בעיות? בשביל זה צריך שהמכשיר יהיה sim-free או unlocked? ובכלל, מה ההבדל? 2. האם המכשיר נתמך בכל הרשתות הסלולריות או שהוא פועל על תדרים שלא נתמכים על ידי כל המפעילים? 3. יש המלצות על חנות פרטית בארץ שממנה כדאי לקנות, או סתם לחפש משהו אקראי בזאפ? האם האחריות שאקבל תהיה מהחנות או מסמסונג? האם צריך לשלם עליה עוד כסף? 4. אם אני קונה מחנות, הבנתי שהמכשיר בא עם אנדרואיד 2.1, ואפשר לשדרג לבד ל-2.2 (או אפילו 2.3?), ושהעברית נתמכת שם באופן מובנה כבר, אבל האם העברית מוצגת מימין לש…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשפחה רוצה לקנות לי מתנת יומולדת. מחפש הנ"ל במחיר עד 300 ש"ח. בעבר היה לי מוטורולה 650 (או משהו כזה) אבל הפלסטיק שלה נשבר אחרי כשנה. האוזנייה עצמה הייתה בסדר כי ניתן היה לסגור אותה (פליפ), בעת שהיתה ללא שימוש כשהיא עדיין פועלת בהמתנה. אין לי צורך באוזניה לדבר ברחוב, אלא בד"כ במקומות סגורים וברכב, אבל חשוב שהאזניה תהיה אמינה ותשב טוב על האוזן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיין קיים יצור כזה? אני "רואה" רק Ipodים כאלה... וכל הנגנים המבוססים זיכרון פלאש נורא יקרים יחסית לכמות האחסון שהם מציעים...
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום וברכה, ניסיתי להתקין אנדרויד 2.2, ראיתי שזה לוקח הרבה זמן, אז הלכתי לישון, כשקמתי גיליתי שכתוב בבוטלודר "Low Battery" ו-"Cannt Program". אז שמתי לטעינה כמה שעות אך עדיין הוא רושם לי את אותם הדברים, כאילו הוא בכלל לא מטעין את המכשיר... ניסיתי לפי המדריך הזה: http://iandroid.co.il/forum/topic32662.html מה עליי לעשות? (מחר חוזרים לשגרה ודחוף לי לסדר זאת!)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני זקוק למטען microUSB סטנדרטי לרכב והאחרון שקניתי באיזו תחנת דלק פשוט שרף לי את שקע הטעינה של המכשיר הקודם (לא נטען יותר משום מטען). אפשרות אחת היא לקנות מטע "רשמי" במחיר מופקע מאורנג'/סלקום/פלאפון. מה האפשרות הבטוחה השניה? איך הוחרים מטען איכותי, עם הגנות מתח וכדומה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האפלנט לא פועל לי לפי האתר הבנתי שהשרת שלהם סגור זה נכון??+
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היום החלטתי לעשות מעשה נועז- ללכת לEline בחיפה ולקנות Desire S. הכל עבד יופיב בחנות, וגם חלק מהזמן בבית כשרוקנתי את הסוללה- ואחרי כמה זמן (קצת לפני שהתרוקנה) הWIFI התחיל לעשות צרות ולא להתחבר יותר. כמה דקות לפני זה מצאתי בקלות את הרשת שלי ואת כל שאר הרשתות באזור, ומאז הוא מציג רשתות ומעלים אותן, כולל את שלי. לפעמים אני מצליח לנסות להתחבר, וזה מבקש סיסמה ואישור IP וכל שאר הדברים- אבל בפועל זה לא באמת מתחבר, ולא לרשתות אחרות. הרשת שלי עובדת מצויין עם 3 מחשבים בבית. הייתי עם נציגת שירותשל ELINE חצי שעה בטלפון ועם עוד טכנאי שעזר לה, ושלושתינו לא הצלחנו לגלות מה הבעיה גם אחרי 2 שחזורי יצרן... עזרה, מישהו?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש GPS בעל ממשק ברוסית בין היתר (כמובן כשאני אומר לממש אני מתכוון הן לממש והן לניווט הקולי [לדוגמא "פנה ימינ"]) עד מחיר של 600-700ש"ח. אשמח להצעות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
1. האם יצא כבר עדכון כזה (2.3 לGALAXY S)? 2. המכשיר שלי הוא עם הרום הרשמי של ORANGE בגרסא 2.2, האם כאשר יצא עדכון רשמי של SAMSUNG, הוא יתאים למכשיר שלי או שיהיה עלי להמתין לגרסא של אורנג'? 3. מה הוא הרום הטוב ביותר של 2.3 הלא רשמי שזמין (- כולל תמיכה הגונה בעברית)? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לטלפון עד 800 שקל, שיהיה קודם כל טלפון(סוללה חזקה, קליטה טובה, איכות שמע ורמקול חזקים) ורק אח"כ מרכז מולטימדיה .... בעיקרון אני לא ממש משתמש באפליקציות וכאלו ... אולי אני אשתמש ב VIBER אם אפשר שיהיה מכשיר אנדרואיד ושיהיה עם GPS ו WIFI ... יש דבר כזה ?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום רב, אני יודע שטחנו את הנושא הזה המון אבל בגלל שלא מצאתי תשובה מספקת אני שואל שוב. האם מכשיר I9000S יעבוד טוב בפלאפון? התקשרתי אליהם ואמרו שרוב הפריסה זה בתדר 2100 אבל אי אפשר לדעת הם אמרו לי. אני גר באיזור המרכז אם זה משנה מבחינת הקליטה.. אשמח לתגובות מכאלה שקנו תמכשיר הזה והם ברשת פלאפון. תודה מראש לעונים!
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן אהלן. יש לי דברים שאני רוצה לעשות סנכרון כמו רשימת אנשים מ GMAIL אל תוך הטלפון וההיפך. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה! ברגע שאני מחבר את המכשיר ראיתי שיש אפשרות לעשות SYNC ככה אבל משום מה האופציה של סנכרון PEOPLE אצלי חסומה.. העברת שירים תמונות וכו' לא חסום. מישהו יודע את הסיבה? הנה תמונה סתם שתראו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם מכירים אולי אפליקציה אשר הופכת את ה Galaxy s למודם סלולרי ? מה שאני רוצה לעשות זה שהגלקסי יהיה כמו כרטיס רשת USB שאני יכול לחבר את הגלקסי למחשב, הגלקסי יקלוט את ה- WIFI ואז אני יכול לגלוש בעזרתו באינטרנט במחשב. תודה לעוזרים. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות כזאת בהגדרות של המכשיר אבל משום מה שאני מפעיל את זה יש לי המון ניתוקים ואני צריך כל פעם לחדש את זה. אז חשבתי אולי יש אפליקציה שתפעיל לי את זה באופן חלק בלי ניתוקים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלפתי לרום CM7 והכשיר לא מצליח לעלות אז רציתי להחזיר לפיילוט X4 וזה לא נותן זה כותב: E:Cant mount /dev/block/st19 ומה הקרנל המקורי של סלקום??
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני ואבא שלי, שנינו, לקוחות של פלאפון. אני נמצא במסלול חיילים ואבי במסלול עסקי. השבוע הציעו לו לחליף חבילה ולקבלת אייפון בהחזר מלא אבל הוא מהדור הישן ששונא טכנולוגיה הוא רוצה פלאפון רק לשיחות ולמיילים וזה השלב שאני נכנס לתמונה: האם שנינו יכולים להחליף פלאפונים ע"י כך שנחליף את הכרטיס סים שבפלאפון?? הבנתי שלאייפון יש מייקרו סים ובשלי יש מיני ואפשר לגזור את המיני בכדי שיתאים למייקרו, זה נשמע פשוט מידי?!?!?! יש פה סיבה לדאגה ?? כל אחד מאיתנו ישאר עם המסולול שלו,המספר החבילת אינטרנט וכדומה?? אם אני לא ברור בניסוח או משו בבקשה להעיר לי עוד שאלה : אם הוא מחליף את הפלאפון לאייפון הוא צריך לחזיר את הפלאפון שיש לו עכשיו?? תודה מראש , אוראל
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל רשימה עם אפליקציות טובות וגם מישחקים והסבר קטן מה כל אחד עושה
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לכל מכשיר של חברה שונה שיש בו אנדרוייד,יש את אותו אנדרויינד או בגירסאות שונות? לדוגמא ב SAMSUNG וב HTC זה אותו תוכנת אנדרווינד בדיוק או טיפה שינויים ?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הדור השני שיורש את ה-XPERIA X10 MINI/PRO שהיה די גבולי מבחינת גודל/רזולוציית מסך ועם גירסת אנדרואיד מיושנת. עכשיו עם מסך BRAVIA בגודל 3 אינטש, רזולוציה 320X480, יכולות צילום מצויינות כולל וידאו HD, מעבד חזק בטירוף לכזה מסך, אנדרואיד 2.3.3 האחרון וסוללה גדולה יותר. גם הממשק שופר בהרבה ויש אינטגרציית פייסבוק מקיפה במיוחד למי שזה חשוב לו. רק שמנים יחסית... גרסת ה-PRO גם נותנת מקלדת פיזית מלאה ונוחה כמעט באותה אריזה... http://www.phonearena.com/phones/Sony-Ericsson-Xperia-mini_id5505 http://www.phonearena.com/phones/Sony-Ericsson-Xperia-mini-pro_id5381
-
- 56 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני הולך עכשיו לסוכנות פלאפון... צריך המלצה לפלאפון שנותן את מירב התמורה למחיר. כמובן שאני עושה זאת דרך מסלול חיילים. תודה לעונים!
-
- 56 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
חברה יצא אולי למישהו להיות בגרמניה ולבדוק מחירים לעומת הארץ בזמן האחרון? אני די מעוניין לדעת מה קורה שם מבחינת מחירים וכמה עולה שם... לדוגמא האייפון 4 יש דרך לברר? תודה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
קראתי את המדריכים באינטרנט אך לא כל כך הבנתי איך זה מתבצע, היות ואני חדש בתחום. אשמח אם מישהו יסביר לי בפשטות איך עושים זאת.
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אתמול הורדתי icq לאייפוד טאצ דור 4 בכדי לשלוח sms בעזרתו הבנתי שב-icq עם לחיצה message על התפריט למטה צריך להופיע אופציה של active messages שלחיצה עליו מעבירה למסך של כתיבת הודעה זה לא מופיע אצלי (בלחיצת message בתפריט למטה מופיע חלון ריק של message בלי אפשרות לעשות כלום מישהו יכול לעזור לי?? תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-