עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Judas Iscariot,

עדיין קיים יצור כזה? אני "רואה" רק Ipodים כאלה... וכל הנגנים המבוססים זיכרון פלאש נורא יקרים יחסית לכמות האחסון שהם מציעים...

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by RonCohen,

משהו יודע מתי יפתח מחדש השרת של אפלנט

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. כרגע הדרך היחידה שראיתי זה לעשות גיבוי ואז זה יותר קובץ יעודי של נוקיה. האם יש דרך לשמור את ההודעות בפורמט קריא?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  4. אני זקוק למטען microUSB סטנדרטי לרכב והאחרון שקניתי באיזו תחנת דלק פשוט שרף לי את שקע הטעינה של המכשיר הקודם (לא נטען יותר משום מטען). אפשרות אחת היא לקנות מטע "רשמי" במחיר מופקע מאורנג'/סלקום/פלאפון. מה האפשרות הבטוחה השניה? איך הוחרים מטען איכותי, עם הגנות מתח וכדומה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by RonCohen,

יש לי בעיה עם האפלנט לא פועל לי לפי האתר הבנתי שהשרת שלהם סגור זה נכון??+

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. היום החלטתי לעשות מעשה נועז- ללכת לEline בחיפה ולקנות Desire S. הכל עבד יופיב בחנות, וגם חלק מהזמן בבית כשרוקנתי את הסוללה- ואחרי כמה זמן (קצת לפני שהתרוקנה) הWIFI התחיל לעשות צרות ולא להתחבר יותר. כמה דקות לפני זה מצאתי בקלות את הרשת שלי ואת כל שאר הרשתות באזור, ומאז הוא מציג רשתות ומעלים אותן, כולל את שלי. לפעמים אני מצליח לנסות להתחבר, וזה מבקש סיסמה ואישור IP וכל שאר הדברים- אבל בפועל זה לא באמת מתחבר, ולא לרשתות אחרות. הרשת שלי עובדת מצויין עם 3 מחשבים בבית. הייתי עם נציגת שירותשל ELINE חצי שעה בטלפון ועם עוד טכנאי שעזר לה, ושלושתינו לא הצלחנו לגלות מה הבעיה גם אחרי 2 שחזורי יצרן... עזרה, מישהו?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  7. קינדל אל מול טאבלט, מה יהיה עדיף לקריאת ספרים דיגיטליים ? האם חוסר התאורה בקינדל מהווה יתרון או חסרון מול טאבלט מואר ? אודה לתשובות גם מניסיון של משתמשים *בהתחשב שהתקציב מאפשר את שניהם.

• 22 תגובות
    • 22.2k צפיות
  8. היי, אני מחפש GPS בעל ממשק ברוסית בין היתר (כמובן כשאני אומר לממש אני מתכוון הן לממש והן לניווט הקולי [לדוגמא "פנה ימינ"]) עד מחיר של 600-700ש"ח. אשמח להצעות. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  9. Started by mwalker03,

צריך המלצה לטלפון עד 800 שקל, שיהיה קודם כל טלפון(סוללה חזקה, קליטה טובה, איכות שמע ורמקול חזקים) ורק אח"כ מרכז מולטימדיה .... בעיקרון אני לא ממש משתמש באפליקציות וכאלו ... אולי אני אשתמש ב VIBER אם אפשר שיהיה מכשיר אנדרואיד ושיהיה עם GPS ו WIFI ... יש דבר כזה ?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by yz101,

1. האם יצא כבר עדכון כזה (2.3 לGALAXY S)? 2. המכשיר שלי הוא עם הרום הרשמי של ORANGE בגרסא 2.2, האם כאשר יצא עדכון רשמי של SAMSUNG, הוא יתאים למכשיר שלי או שיהיה עלי להמתין לגרסא של אורנג'? 3. מה הוא הרום הטוב ביותר של 2.3 הלא רשמי שזמין (- כולל תמיכה הגונה בעברית)? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. התכנון הוא קנייה של המכשיר מחנות פרטית וקבלת זיכויים מחברת פלאפון... בתור אחד שעוד מסתובב עם 5800 ואין לו מושג מה איפה ולמה, מאיזו חנות כדאי לרכוש את המכשיר? אני ירושלמי, אז אם יש אחת כזו בירושלים מה טוב. תודה רבה, בז'נגלו

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by liav12,

אהלן אהלן. יש לי דברים שאני רוצה לעשות סנכרון כמו רשימת אנשים מ GMAIL אל תוך הטלפון וההיפך. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה! ברגע שאני מחבר את המכשיר ראיתי שיש אפשרות לעשות SYNC ככה אבל משום מה האופציה של סנכרון PEOPLE אצלי חסומה.. העברת שירים תמונות וכו' לא חסום. מישהו יודע את הסיבה? הנה תמונה סתם שתראו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לכל מכשיר של חברה שונה שיש בו אנדרוייד,יש את אותו אנדרויינד או בגירסאות שונות? לדוגמא ב SAMSUNG וב HTC זה אותו תוכנת אנדרווינד בדיוק או טיפה שינויים ?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by RonCohen,

החלפתי לרום CM7 והכשיר לא מצליח לעלות אז רציתי להחזיר לפיילוט X4 וזה לא נותן זה כותב: E:Cant mount /dev/block/st19 ומה הקרנל המקורי של סלקום??

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by orel13orel,

אז ככה, אני ואבא שלי, שנינו, לקוחות של פלאפון. אני נמצא במסלול חיילים ואבי במסלול עסקי. השבוע הציעו לו לחליף חבילה ולקבלת אייפון בהחזר מלא אבל הוא מהדור הישן ששונא טכנולוגיה הוא רוצה פלאפון רק לשיחות ולמיילים וזה השלב שאני נכנס לתמונה: האם שנינו יכולים להחליף פלאפונים ע"י כך שנחליף את הכרטיס סים שבפלאפון?? הבנתי שלאייפון יש מייקרו סים ובשלי יש מיני ואפשר לגזור את המיני בכדי שיתאים למייקרו, זה נשמע פשוט מידי?!?!?! יש פה סיבה לדאגה ?? כל אחד מאיתנו ישאר עם המסולול שלו,המספר החבילת אינטרנט וכדומה?? אם אני לא ברור בניסוח או משו בבקשה להעיר לי עוד שאלה : אם הוא מחליף את הפלאפון לאייפון הוא צריך לחזיר את הפלאפון שיש לו עכשיו?? תודה מראש , אוראל

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by משתמש מתחיל,

אתמול הורדתי icq לאייפוד טאצ דור 4 בכדי לשלוח sms בעזרתו הבנתי שב-icq עם לחיצה message על התפריט למטה צריך להופיע אופציה של active messages שלחיצה עליו מעבירה למסך של כתיבת הודעה זה לא מופיע אצלי (בלחיצת message בתפריט למטה מופיע חלון ריק של message בלי אפשרות לעשות כלום מישהו יכול לעזור לי?? תודה

17. Started by dani44,

חברה יצא אולי למישהו להיות בגרמניה ולבדוק מחירים לעומת הארץ בזמן האחרון? אני די מעוניין לדעת מה קורה שם מבחינת מחירים וכמה עולה שם... לדוגמא האייפון 4 יש דרך לברר? תודה

18. פורסם פה לינק בעבר באחד הפוסטים לאתר שמציע SGS 2 ב3700 ש"ח וכששאלו על אמינות האתר - מישהו רשם שהבעלים של החנות/אתר זה אותם בעלים של הפורום iandroid אז רציתי לדעת אם אפשר לינק לאותו אתר בבקשה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  19. קניתי מכשיר HTC,אני רוצה לקנות מאייבי בטריה עם יותר mah ,זה בסדר או לא מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by approx,

אשמח לקבל רשימה עם אפליקציות טובות וגם מישחקים והסבר קטן מה כל אחד עושה

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. השאלה בגוף הכותרת (רומים רישמיים של המפעילות), ואין סיבה לדיבורים על רומים אחרים, זה לא הנושא כרגע.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  22. עם כל הרעש והזעקות שעלו ברשת מנאמני החברה, עם האיומים על אי קנייה, עצומות ותחנונים, המנכ"ל, פיטר צ'ו, הודיע רשמית בערוץ הרשמי של HTC בפייסבוק: "There has been overwhelmingly customer feedback that people want access to open bootloaders on HTC phones. I want you to know that we've listened. Today, I'm confirming we will no longer be locking the bootloaders on our devices. Thanks for your passion, support and patience," כבוד לHTC על הקשבה למי שבאמת חשובים, הלקוחות שלהם!

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  23. שלום לכולם, אתם מכירים אולי אפליקציה אשר הופכת את ה Galaxy s למודם סלולרי ? מה שאני רוצה לעשות זה שהגלקסי יהיה כמו כרטיס רשת USB שאני יכול לחבר את הגלקסי למחשב, הגלקסי יקלוט את ה- WIFI ואז אני יכול לגלוש בעזרתו באינטרנט במחשב. תודה לעוזרים. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות כזאת בהגדרות של המכשיר אבל משום מה שאני מפעיל את זה יש לי המון ניתוקים ואני צריך כל פעם לחדש את זה. אז חשבתי אולי יש אפליקציה שתפעיל לי את זה באופן חלק בלי ניתוקים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אתר מאוד מומלץ עם סרטונים והדרכות http://channel9.msdn.com/Series/Windows-Phone-7-Development-for-Absolute-Beginners

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני אשמח למדריך או עזרה איך לצרוב את העברית על המכשיר!! תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים