עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שיתוף פעולה מסקרן בין שתי יצרניות סיניות מוליד סדרת מכשירים חדשה עם השם CC9 שתתמקד ביכולות הצילום לכתבה

2. ה-Nubia Z11 של תת המותג מחברת ZTE יגיע לשווקים המערביים בקרוב מאוד, עם חומרה של מכשיר דגל במחיר תחרותי לכתבה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by gilhaba,

שלום רב, ברצומי לקבל המלצות לסמארטפון בתקציב של עד 1000 ש"ח. מה שחשוב הוא שמערכת הפעלה תהיה אנדרויד כי אני צריך waze. ושזה יהיה dual core . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by m1ke,

https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_08_27_SeasonEndSale?feature=banner#?t=W10

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  5. אני עומד להזמין SGS7 ואני רוצה לרכוש על הדרך מגן מסך וקייס שלא יהפוך את המכשיר לטנק. אני אשמח להמלצה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by JekylHyde,

היי מישהו הצליח לשתף אינטרנט דרך USB של המחשב הנייח אל הטאבלט? ניסיתי לעבוד עם המדריכים שיש ברשת אבל זה לא מזהה אותו בכלל.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by rgb00,

אהלן, אני מחפש מכשיר בעיקר ללימודים כדי לכתוב בשיעורים (טקסט ומעט מתמטיקה) בצורה נוחה. לצורך כתיבה, הקלטה וצילום מהלוח יהיה מאוד נוח לעבוד עם מכשיר אחד שמשלב את כל התכונות האלה, במיוחד אם קיימת אפליקציה שכל אלה נשמרים בה באופן כרונולוגי. ישמש גם לגלישה, עריכת קבצי office והצגת pdf. כתבתי טאבלט בגלל יתרון הניידות (גודל ומשקל) ובגלל האפשרות לכתוב ולשרטט עם עט. אשמח לשמוע גם על מכשירים שמוגדרים אחרת אם הם מתאימים לצרכים הבאים. הכתיבה בעט (מוכן לקנות בנפרד) צריכה להיות נוחה וכמה שיותר קרובה למציאות. להקלדות ארוכות, יתרון גדול למקלדת מובנית/נסתרת/נשלפת, אבל לא צעצוע. עדיפות למכשיר עם עורך Excel מתקדם שתומך בעריכת פונקציות. גודל מסך - כ-10". סוללה - לפחות 7 שעות ללא Wi-f…

• 2 תגובות
    • 9.3k צפיות
  8. החלטתי לשדרג את הSE שלי... בכל אופן האייפון תפס את תשומת ליבי - במיוחד עקב המחיר - חשבתי שאוכל לבקש מחבר(שגר בארצות הברית ומנוי לAT&T) לרכוש את האייפון כשדרוג למכשיר הנוכחי שלו, במקום לשדרג שפשוט יביא לי את האייפון - אך מבדיקה קלה הבנתי שכנראה זה לא יעבוד ככה (או שאולי כן?). האם יש אולי דרכים אחרות להתחמק מהתחייבות של האייפון? (אני לא מתכנן נסיעה לארה"ב בזמן הקרוב) אם לא אצליח להתחמק מהתחייבות אז אני אזמין את הPRE של פאלם ויש לי עליו כמה שאלות: 1.האם יש עליו איזה התחייבות או משהו? 2.איזה גרסאות של המכשיר קיימות? 8GB 16GB? וכמה כל גרסא עולה? 3.ראיתי בקליפ של UNBOXING שהוא מגיע תקע שמותאם לשקעים האמריקאים איך מתמודדים עם זה? 4.כיצד הוא בתור נגן? 5.האם סים דור 3 של אורנג…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by oded6188,

יש אפשרות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. http://www.ebay.com/itm/Extended-Battery-2000mAh-Samsung-Galaxy-S-II-S2-I9100-/280878390335?pt=PDA_Accessories&hash=item4165a81c3f מישהו מכיר את החברה? התנסה עם הבטריה הספציפית הזאת?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by djass,

יש לי בעיית קליטה בפאלפון לפעמים יש קליטה לפעמים אין בכלל מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה??? תודה לעוזרים?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by ran07,

אני יודע שיש את חיבור רדיו חיצוני כזה אבל זה סתם יקר ומרגיז

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. אחותי טסה לארה"ב ושם זה ממש זול כל הMP3 והדברים האלה... אז תמליצו לי על נגן MP3 טוב איכותי ב50 דולר לא יותר לא צריך שיהיה גם MP4 רק שינגן שירים כמו שצריך ושיהיה איכותי לא פחות מג'יגה אבל רצוי 2 ג'יגה אם אפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. אוזניה ראשונה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה שיהיה מתג הדלקה וכיבוי ולא כפתור שצריך להחזיק כמות מסוימת של שניות. קטנה ככל האפשר אוזניה שניה: עד 200 ש"ח מטען לרכב חובה קשת לאוזן חובה. עדיף חיבור ללפחות 2 מכשירים בו זמנית - לא חובה. תודה רבה חברים

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  16. מדובר במכשיר סיני שמחקה את הsgs4 החדש. http://www.pandawill.com/feiteng-h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-50mp-front-camera-grey-p72940.html אני קונה אותו עקב המחיר הזול, השאלה אם הוא מספיק אמין לשנה הקרובה מבחינת הכל, סוללה, gps, מסך, שיחות, תדרים בארץ וכולי.. מה אתם חושבים עליו? יש למישהו ניסיון איתו? אגב, אני ברשת אורנג׳-יעבוד לי שיחות ואינטרנט ברשת 3g? ואם הוא יכול לקרוא כרטיס זיכרון של 32 ג׳יגה... תודה, דורון.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי חברים, החלטתי שאני רוצה לקנות SGS לאחר הרבה מחשבה, אני יודע שאפשר להזמין באינטרנט (וזה מה שאני בד"כ עושה) והמשלוח מהיר, אבל חשבתי מה יקרה אם אצטרך לממש אחריות? לא ריאלי לנסוע מהשפלה לתל אביב (ששם רוב החנויות שבזאפ יושבות) בישביל לממש אחריות. אז, איפה יש חנות שמוכרת טלפונים באזור בילו סנטר? (רחובות-גדרה-אשדוד).

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, איך אני מבטל את הרטט בהקשה? בטלתי דרך ההגדרות וזה באמת הפסיק אבל משום מה בוואטסאפ הרטט עדיין עובד... אופיר

19. Started by naoriko,

שלום רב! אני מחפש תוכנה שאפשר לסנכרן בין GPS למחשב ולהכניס קובץ מפות של אירופה אני לא מצליח לסנכרן בין המחשב לGPS אני מחפש תוכנת סנכרון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שמתי לב שהחבילת גלישה DATA יותר יקרה מהחבילה הרגילה גלישה / שיחות / SMS , שאני מבצע הורדות עם החבילה הרגילה למשל גיגה / שניים הספק סלולר ישר מוריד את המהירות מ 20 ל 2 מגה מסרס את המהירות למרות שהחבילה שלי גדולה , ראיתי שיש חבילת DATA שהיא יותר יקרה והיא רק אינטרנט שם האינטרנט מיועד להורדות יותר ? והאינטרנט לא מסורס כמו ברגיל ? או שזה אותו דבר ? חבילה 1000 גיגה DATA בלבד (אינטרנט) בפלאפון עולה 100 שקל וחבילה 1000 גיגה / שיחות / SMS משולב עולה 70 שקל

21. Started by KRS1,

שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את האייפוד 80 קלאסי החדש.. כאשר חיברתי אותו למחשב, הופיעה הודעה מהאייטיונס הנוכחי( גירסא 7.3) כי יש לעדכן את אותו לגירסת 7.5 הקיימת באתר החברה. על התוכנה הנוכחית קיים מאגר שירים גדול ומסונכרן... השאלה היא איך אני מעדכן את האייטיונס בצורה בטוחה כך שהתכנים ישמרו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. מישהו מכיר אפליקציה משיבון פנימי חינם לאייפון 4S? אני לא רוצה לשימוע הודעות קוליות דרך בזק *151 בתשלום. אני רוצה רק שאנשים ישמעו הודעה קולית שלי וישאירו לי הודעות באייפון שלי.ואח"כ אני אשמע הודעות פנימי באייפון שלי.מבינים? מיקי

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by geigera,

ברצוני לספר על חוויית השירות הנוראית שהיתה לי עם החנות גיים אנד מובייל. לפני כשנה קניתי מהם נקסוס 4. נסעתי עד לראשון (מנתניה) כי לא היה את המכשיר בהרבה חנויות וחשבתי שמבין אלה שיש – זו חנות בסדר. כבר בשבוע הראשון הייתי צריך להחליף את המכשיר פעמיים. בשני המכשירים הראשונים היו בעיות. אחרי כמה חודשים התחילה בעיה של טעינה. הסוללה היתה נגמרת מהר ובמצב של חצי טעינה הטלפון היה מפסיק לתפקד. פעם ראשונה החליפו סוללה. פעם שניה החליפו גרסה. פעם שלישית החליפו סוללה נוספת. שום דבר לא עזר. בשלב מסוים עירבתי את המנהל. הוא טען שהבאתי את המכשיר רק פעמיים. התיקון של הגרסה בכלל לא הופיע אצלם. הוא לא היה מוכן להחליף לי את המכשיר. אמר שהוא לא מכיר תקלה כזאת ואם החלפת הסוללה לא תעזור – הוא ישלח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מחשב האנדרואיד העדכני של חברת Beelink מוצע למכירה בעלות שווה לשקול לכתבה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by יניב2013,

חברה חשוב לי-איך אני משנה אייפי של גלאקסי1? בבקשה הסבר שקל להבנה תודה

• 2 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.