גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי מכשיר גלקסי אס כבר מעל חודשיים ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו. הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא חוסר דיוק והרבה פיספוסים של ה-GPS. במכשיר הקודם שלי (e71) לא נתקלתי מעולם בבעיה ופתאום הגלקסי עושה טעויות מיקום של עשרות מטרים. זה הופך אותו לכמעט לא שמיש בניווט בתוך עיר... יש לעוד משתמשי גלקסי את הבעיה הזו או שיש לדעתכם בעיה ספציפית במכשיר שלי?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש. יש לי עסקה מצויינת בסלקום כך שאני לא צריך תוכנית, רק פלאפון. דרישות: מקלדת. כניסה נוחה מאוד לצפייה וכתיבת אי מיילים (wifi גם, מן הסתם). כמה שפחות משחקים ודברים אחרים שמסיחים את הדעת. שלא יהיה יקר (מקסימום 1500 שקל). יש המלצות? תודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
האם אוזניה עם מיקרופון (דיבורית אישית) של אייפון 4 מתאימה לגלקסי 2 של סמסונג או שזה עלול לגרום לנזק?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי לכולם רכשתי לא מזמן סמסונג גלקאסי אס (גירסא 2.33) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות בהגדרות או באיזו אפלקציה שתוכל לשנות את הצליל נעילה ושיחרור נעילת מסך במכשיר. וכמובן שלא תבטל את לי את הביטוח שיש לי על המכשיר באיזושהי דרך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי symbian על nokia n86. מה שעשיתי עד עכשיו זה להתקין Outlook ואז בעזרת nokia pc suite הכל עבד טוב ויפה. יש דרך לסנכרן: 1. לוח שנה 2. אנשי קשר ללא שימוש ב outlook?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מעבר לאנדרואיד, היות והנוקיה שלי כרגע ברגעיו האחרונים.. אני מתלבט בין 3 הדגמים הנ"ל מאחר והם קומפקטיים, ליותר מדי חברים שלי יש אנדרואידים שלא נכנסים לכיס\תיק\מזוודה, וזהו נתון שאינני יכול לסבול. אני יודע שהויתור בגודל מתורגם למעבד חלש יותר (600-800MHZ) אבל לי זה מתאים מאחר ואינני משתמש 'כבד', אלא אחד שכמעט ולא משחק בטלפון ולא משתמש במולטיטאסקינג בצורה מוגזמת. השימושים העיקריים הם: טלפון נורמלי (בראש ובראשונה! זה עדיין מכשיר לביצוע שיחות...) אינטרנט (מייל, פייסבוק) אפליקציות מוזיקה מצלמה בנוסף, לאחרונה גיליתי אתר בריטי בשם CLOVE המציע מכשירים במחירים נוחים - אשמח אם מישהו שמכיר יתייחס לאמינות האתר. אשמח לקבל המלצות, דעות בעד\נגד וכד'. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך ניתן להתקין עברית באייפוד מהדגם הזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן חברים הגיע אלי אתמול המכשיר פעם ראשונה בהתחלה כשהפעלתי אותו ראיתי שכבר מותקנות עליו תוכנות של AnySoftKeyboard, Hebrew AnySoftKyeboard Language Pack מה שקרה זה, שבהתחלה הייתי נכנס למרקט או סתם לאפליקציות מסוימות ופתאום ה Android היה נתקע, ממש פריזינג שנפתור רק על ידי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר אחרי פעמיים של פריזינג, ניסיתי להוריד את הסים קארד שלי(אורנג') וראיתי שזה קרה שוב ואז שמתי את הסים קארד של חברה שלי (של פלאפון) ואז זה לא נתקע... אני לא חושב שזה קשור לזה העניין של התקיעות אלא כי אם לתוכנה של ה AnySoftKeyboard , יש מישהו שיכול לאשר שזה מגיע משם ? בכל אופן מאז זה לא נתקע לי... אבל ליתר ביטחון עשיתי Reset to factory default והתקנתי את התוכנות האלה של העברית מחדש …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני קניתי נגן לריצות אבל לא יודע לאיפה לצרף אותו. האם יש חנות שמוכרים בה סרטים לחלק יד עליון בשביל לצרף נגנים שמה? כרגע אני רואה סרט נגד זיעה ששמים על שורש כף יד אבל יותר טוב בשבילי זה נניח אותו דבר אבל ששמים על חלק עליון של יד.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש סוני אריקסון W660. היא בקשה ממני להוסיף לה שירים לטלפון, חיברתי את הפלאפון למחשב באמצעות USB, הגדרתי במכשיר שיעבור למצב העברת קבצים והעברתי לתקיית המוזיקה שלה 6 שירים חדשים ומחקתי גם כמה ישנים. לאחר שהסתיים להעביר עשיתי הסרה דרך "הסרה בטוחה" (win7) ולאחר שאמר שאפשר לנתק, ניתקתי. נכנסתי לרשימת השירים וגיליתי להפתעתי 2 דברים: 1. שירים שמחקתי עדיין קיימים 2. שירים חדשים שהעברתי לא קיימים ניסיתי להשמיע את השירים הישנים (אלו שמחקתי כבר) והוא כותב לי הערה שהפעולה נכשלה. אני לא מוצא את השירים החדשים ששמתי. החלטתי לגבות את הכרטיס זיכרון שלה למחשב ופירמטתי אותו (כמובן עם אותה טבלת קבצים - FAT). לאחר הפרמוט העברתי חזרה את כל השירים ופלאפון והפלא ופלא! זה עדיין כות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן.... אני מתכוון לרכוש את גלקסי S2 באחת החנויות שלעיל... למישהו יש ניסיון ישיר או עקיף עם החנויות? אני מחפש בעדיפות ראשונה חנות אמינה עם אחריות טובה... מוכן לשלם עוד כמה מאות שקלים הפרש בשביל לקבל שירות אמין... תודה לעונים...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המכשיר הקודם שלי -הנוקיה E52, הלך לעולמו(הלך לו הלוח ) ועברו כבר שנתיים כך שאין ממש דרך לממש אחריות, מה שאומר שצריך מחליף. מה שחשוב במכשיר החדש שאני מחפש כרגע לקנות בחנות פרטית: *קליטה טובה *WIFI *מצלמה טובה *כניסת אוזניות סטנדרטית *מערכת הפעלה שאפשר להתקין דברים בקלות(SYMBIAM או אנדרואיד) דברים שלא חובה *מסך נגיעה *GPS(למרות שיהיה נחמד אם זה יהיה קיים) ובגדול זהו.. חשבתי בהתחלה לכיוון סמסונג גלקסי הראשון, אבל ראיתי הרבה תתי דגמים והלכתי קצת לאיבוד... אחרי זה חשבתי לקחת איזה נוקיה, אבל מכשיר נורמאלי שלא נתקע ועם מצלמה סבירה לא מצאתי.. ופה אני צריך את עזרתכם בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שיש מספר רומים וכולם אוהבים להתווכח מי הכי הכי טוב, אבל אני בחור פשוט והדרישות שלי פשוטות- כדלקמן- יציבות דבר ראשון, מעדיף רום בלי תוספות מיוחדות שיעבוד בלי לעצור לנוח מדי פעם על פני משהו מלא פיצ'רים שצריך לרסט פעמיים בשבוע. חיי סוללה דבר שני. חשוב שלרום יהיה ניהול סוללה מוצלח. תמיכה בעברית כמובן, בלי התעסקות מציקה (עדיף ישר מההתקנה, אבל אני לא מעודכן בזה, אם ההתעסקות פשוטה אז אשמח להמלצה יחד עם מדריך מעודכן להתקנה של השפה). תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
Walla! Tech Nana10 מחשבים
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי הודעה באייפון שלי שבגלל שיש לו פריצה גיילבייק אז המכשיר ינעל עוד 48 שעות , פרצתי מחדש את המכשיר באותה גירסה (4.3.1). השאלה אם זה הסתדר או לא, ואם המכשיר ננעל לי האם אפשר לאפס אותו דרך האי טיונס ( שעשיתי בתוכו גיבו לגירסא הראשונה) . בלי קשר לבעיה הנ״ל האם יהיה כדאי לעדכן ל4.3.3. או שזה ימחוק לי את המידע שבמכשיר . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אתמול הסתובבתי בפורום על אלו שרכשו Samsung Galaxy S II המדובר, מישהו התלונן שזה מתחמם מאוד חם. גם ידידה שלי קנתה ואמרה שזה מתחמם מהר, האם זה נכון? אחד מהתגובות שהצחיק אותי אחד המשתמשים אמר, זה מה שקורה שמכניסים להכניס הכול למכשיר כזה קטן ודק יש ברשותי Samsung Galaxy Ace, שהוא מכשיר שקיבלתי מתנה מדוד שלי מחו"ל - שימושים שלי הם אינטרנט, הודעות SMS, שיחות, ולעבודה? האם זה מספיק? תודה,
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום-המכשיר מסרב להידלק הוא ממש מת-מסך שחור. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה??הטענתי אותו כ 3 שעות ועדיין יש אור אדום אבל הוא לא נדלק!!!!פתאום סתם ככה החליט א להידלק יש למישהו רעיון מה קרה? זה ייתכן שהמכשיר מת לאחר 3 ימים?? יש לעודש מישהו את המכשיר ויודע אולי מה הבעייה??עריכה-אפשר לנעול סידרתי את הבעייה.הכל עובד.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
בינתיים, כל מכשירי האנדרואיד שכביכול טובים מהאייפון, גדולים ממנו משמעותית ובחלק מהמקרים גם כבדים יותר. הפלאפון שלי צריך להיות קטן, בגודל של האייפון 4 ואפילו קצת יותר קטן (יש לי את הסמסונג ACE והוא מושלם בגודל, אבל לא ביכולות). מה המכשיר הכי חזק שאוכל להשיג על פי הדרישות?
-
- 92 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
היי, זה הולך ככה : 280 שקל 1250 דקות לכל היעדים 1250 הודעות 4000 שיחות בתוך הרשת אינטרנט לא מוגבל במהירות 7.2. כרגע אני עם 3GS ואני אמשיך לשלם עליו בהוראת הקבע לעוד 16 חודשים 100 שקלים בחודש (1600 בסה"כ). נכון לעכשיו אני סוגר חשבוניות בסכומים של 300-400 שקלים - אין חבילה משתלמת יותר בשבילי... יש אחרות אבל הן דורשות שאני אדבר הרבה פחות או הרבה יותר כדי שיהיו משתלמות יותר. השאלה שלי עכשיו : כדאי? ובנוסף - היא אמרה לי שכדאי לי לקנות את המכשיר בחנות פרטית.. כל העיניין של הניתוק זיקה, אבל אני בכל זאת אשלם על החבילה 280 שקלים.. אז לא ממש הבנתי איך זה משתלם כי אז בנוסף ל 280 אני אצטרך לשלם גם על המכשיר לחנות הפרטית.... או שאת הזיכוי אני אקבל מהם ואז אני אשלם 280 מינוס הזיכוי.…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אנחנו גרים בישוב בשומרון (מעלה שומרון). לא מזמן עברנו לרשת פלאפון. היום קנינו מכשיר חדש Xperia X8, יש פה בעיה רצינית של קליטה במיוחד בתוך הבית. על הקופסה כתוב: Mobile Phone GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800& UMTS/HSPA Bands 1/8 האם זה אומר שהמכשיר נתמך ברשת פלאפון? האם הוא תומך בכל התדרים שלהם או רק בחלק? עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת? עשיתי בדיקה עם מכשיר אחר Nokia 6267 מלפני 3 שנים עם אותו הסים של פלאפון ויש קליטה מצויינת... האם יש משהו שאפשר לשנות בהגדרות של המכשיר בשביל שיעבוד טוב או שרק נשאר להחליף? תודה מראש, מיכאל
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על פאלפון עיסקי-ז"א: 1)אפשרות לקרוא מיילים,מקלדת qwerty-בונוס. 2)אם אפשר-אינטרנט מWIFI/3G. התקציב הוא בסביבות ה1000 (אפשר פחות ואפשר יותר,הצגה של כל האפשרויות על הסקאלה של 750-1500. ש"ח יכולה להיות נחמדה),התוכנית היא לקנות בחנות פרטית ולא אצל היצרנית. הערה:כיוון שאני רוצה לקחת על חשבונו בעתיד SGS2 (הוא משלם מעל 250 ש"ח בחודש),המחיר של המכשיר צריך להיות בלי זיכוי מפלאפון ובלי חוק הזיקה. שאלה נוספת: אם נקנה בחנות פרטים גם SGS2 בשבילי וגם מכשיר עיסקי בשביל אבא שלי ונבוא לפלאפון-האם נוכל לעשות שאני (עם הSGS2) יקבל את הזיכוי,החבילת גלישה והביטוח ואבא שלי יקבל את השיחות והSMSים? (כמובן מהחבילה של ה"הכל כלול" ב250 ש"ח). אם לא,נוכל לפחות לעשות שאני אקבל על הSGS2 א…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-ושלום קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים,והאמת שאני דיי מרוצה הוא נחמד בסה"כ,השאלה שלי היא כזו יש לי ANDROID 2.1 ECLAIR וכשאני מתקין משחקים עם סיומת של APK אז המשחקים הרציניים כמו נגיד ASSASIN CREED עובדים ממש לאט ועם מלא באגים ואנגרי בירדס למשל לא עולה בכלל,השאלה מה הבעייה?ו האם יש משחקיםן עם תאימות שונה למכשיר"? כי המשחקים שיש לי הם במקור של פלאפונים.. אודה לעזרה..
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אוקיי, אני בדקתי מה יוצא יותר זול בהשוואות גדולות אבל אני לא סגור בכלל על התהליכים, והבנתי שיש כמה דברים שאני לא יודע אז אני שואל כאן אנשים עם ניסיון: אני יכול לקנות סמארטפון כמו גלאקסי או אייפון במחיר גבוה (לא מחברת פלאפון), ואז לשלם על תוכנית ספציפית קבועה עם תעריפים קבועים עם מספר פלאפון... או שאני יכול לקנות טאבלט שעובד רק על WiFi ולעשות Subscription לסקייפ כדי לקבל מספר פלאפון, אבל האם פלאפונים בארץ יכולים להתקשר למספר של סקייפ? הבנתי שהוא בסוף יוצא יקר יותר - התקנת מספר 80 שקלים, תשלום חודשי של 50 שקלים ותעריפים של סקייפ... למישהו יש ניסיון ויכול להגיד חד משמעית מה עדיף? גם הקטע של סקייפ וwifi לא נוח בכלל אם אצטרך לחפש נקודות אנטרנט תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים לפני כמה ימים קניתי את הנגן Cowon C2,לדעתי הנגן ברמה אודיופילית ברמה ריאשונה, איכות מקור סאונד מדהימה,הנגן שווה כל שקל לדעתי,ממליץ לכולם,הם מחוברות לאוזניה שגם הדהימה אותי,nnheiser cx 280
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-