גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי בלק ברי ובעבר היה לי נוקיה e71 ואחרי חצי שנה או שנה כבר התחילו להופיע לי הודעות ביוטיוב. על זה שהפלאש ישן ואני צריך לעדכן אותו.אני הולך לקנות טאבלט samsung galaxy s 5.0 wifi השאלה שלי היא האם אחרי כמה זמן תופיע לי שוב הבעיה הזאת ואם כן איך אני יכול לפתור אותה?כי מהאתר של פלאש יש רק פלאש למחשב אז איך אני יכול לעדכן את הפלאש בטאבלט?ואם אפשר גם להגיד לי איך אפשר לעדכן את הפלאש בבלק ברי (זה פחות חשוב יותר חשוב עדכון הפלאש בטאבלט) תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש טאבלט ומתלבט ארוכות בין מספר דגמים. הצרכים שלי הם פשוטים ביותר, בעיקר הצגת תמונות וסרטונים, קריאת מסמכים, מיילים וגלישה באינטרנט. נקודה נוספת היא מראה המכשיר - כיוון שהמחשב ישמש להצגת תמונות ומפרטים ללקוחות חשוב לי שהוא יהיה מרשים. אין כמו רושם ראשוני על הלקוח . פרטים קצת יותר טכניים שאני מחפש במכשיר: מסך - לפחות 10 אינץ יכולת שימוש בעט על גבי המסך לצורך שרטוטים ביד חופשית מהירות תגובה לפעולות מהירות עלייה מכיבוי זמן סוללה - לפחות 6 שעות משקל - לא משנה בכלל חיבור קווי לאינטרנט (כבל רשת) אינטרנט אלחוטי חיבור USB GPS מובנה בלוטות' - יתרון מבחינתי אבל ממש לא חובה קורא כרטיסים - גם מהווה יתרון אבל לא קריטי חוזק ועמידות למקרי נפי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, קניתי HTC סנסיישן 4G מטי-מובייל בארה"ב והבאתי אותו לארץ. נראה שהכל עובד בסדר, הווי-פיי עובד מעולה ואני מצליח לחייג איתו ולדבר (פתחתי את הנעילת סים עם קוד מהאינטרנט). הדבר היחיד שלא עובד זה שהסנסיישן לא מצליח להתחבר לאינטרנט הסלולרי של אורנג'. בדקתי את התדרים, ונראה לי שהוא אמור לעבוד כאן. טעיתי? על הקופסא כתוב - GSM: 850, 900, 1800, 1900 UMTS: 1700, 2100, 1900 תודה!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע סמסונג E250 דור 2.75, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574172 אני מחליף לסוני אריקסוןZYLO http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=775587 רציתי לדעת קודם כל אם מישהו מכיר וממליץ עליו או לא. דבר שני: האם סים דור 2 יעבוד בפלאפון החדש? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישנן מאות אלפי ספרים במרחבי הרשת,חלקן בתשלום וחלק גדול מאוד-בחינם. על כן החלטתי לרכוש מכשיר שאוכל לקרוא איתו הספרים בלי ללכת לספריה או לחנות וכד' אלא פשוט להוריד מה שאני רוצה לתוך מכשיר אחד ולסחוב לכל מקום. אמנם אני קורא ספרים מתוך הסמארט,אבל זה לא זה.. בהתחלה חשבתי על מכשירים שמיועדים לזה נטו,הנקראים "קוראי ספרים אלקטרוניים" המכילים בד"כ עוד כמה תוספות נחמדות באיכות לא גבוהה במיוחד. אמנם אחרי שהסתכלתי על מחירים של הנ"ל,חשבתי על איזה טאבלט.. אז הדרישות הן ככה. חייב להיות מסך גדול (לא פחות מ-9.7 אינץ'),זאת כדי לקרוא ספרות טכנית. הספרות הטכנית היא באה גם (והרבה) בפורמט DJVU ,אז חייב שתהיה תמיכה בזה. כנ"ל תמיכה ב-PDF,DOC ו-TXT. תמיכה גם ב-FB2 בקיצור,עדיפות לתמיכה בריבוי פורמ…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא יכול יכול בבקשה להציע לי מי מהם לבחור? מצד אחד DEFY עמיד מאוד והכול אבל הSGSA יותר זול והממשק יותר טוב ומערכת הפעלה מעודכנת ומישהוא יכל להסביר איך משדרגים Android לDEFY ? ??? ??? ??? ??? ??? ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על טאבלט לא יקר. שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים כמו באייפד, שיהיה לו מקום להרחבת זכרון, ושיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט ובWIFI. תקציב עד 1500 עם דרישה לחסוך כמה שיותר. תודה.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות עד סוף החודש מארהב IPOD 4G ב205$ או לחכות עוד חודש ומשו ולקנות בארץ 5G מה לדעתכם כדאי לעשות?????
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מכשיר sgs שקניתי יד שניה לפני כשלושה חודשים, המכשיר עובד בצורה מזעזעת עם הרום של אורנג' (2.3.3), ברמה שאפילו להוציא שיחות מהטלפון קשה לפעמים כי הוא פשוט נתקע כל שניה! כבר מזמן רציתי להחליף לו רום, המדריכים בכל האתרים לא מספיק ספציפיים (או שלא נתקלתי בכאלה) לגבי מכשירים מהארץ עם רום 2.3.3 כל פעם שהטלפון מתחיל להתקע אני מחליט מחדש לעדכן רום, נכנס לחפש מדריך ורואה שכל הפרוצדורה מסובכת ולא בשבילי... הבנתי שאי אפשר לקבל רוט עם הגירסה הזאת של אורנג' וצריך לשנמך גירסה או משהו.. מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן בבקשה? או לתת לי מדריך יעודי בשבילי שאני אוכל לשדרג רום למכשיר הצולע שלי סוף סוף? אגב אני מעוניין ברום של pilotx. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אתמול אבי רכש את הSGS2 בחנות פרטית. נאמר לו בחנות שהתפריטים באנגלית אבל יש אפשרות שליחת SMS בעברית וגם קריאה שלו בעברית. אני יודע שאם אני רוצה עברית מלאה אפשר להתקין רום כלשהו ואז הכל יהיה בעברית אבל לצערי האחריות של החנות תפוג במידה ואני משנה את הרום. יש אפשרות אחרת להפוך את המכשיר לעברית? תודה, Zinger777.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רכשתי את המכשיר הנ''ל לפני כמה ימים, והתרשמתי לטובה מאיכות הסאונד, אך אורך הסוללה פשוט מזעזע, משהו כמו שעתיים! ואין מטען! לא ידעתי את זה רק לאחר שפתחתי את האריזה בבית. למזלי יש לי את המטען של הנגן הישן שמתאים גם לSansa plus. גם אתם רכשתם ללא מטען? גם לכם הסוללה נגמרת אחרי שעתיים?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן ה IPAD שלי ננעל לאחר שניסיתי להכניס ססמא לא נכונה כמה פעמים, עכשיו מופיעה הודעה IPAD IS DISABLED ולהחבר לאייטונז הבעייה שאני נכנס לאייטונז הוא אומר לי שהאייפד לא יכול להתחבר כי הוא נעול ואני צריך לפתוח אותו בשביל זה. כמובן שאי אפשר לפתוח כי הוא נעול. מה עושים מכאן?
-
- 6 תגובות
- 60.5k צפיות
-
-
היי, אם מישהו יכול להעלות לאנשהו או לתת לי לינק להורדה, אשמח. ב samfirmware.com יש רק את ה Kernel ומשהו נדפק לי במכשיר ואני צריך את הגירסא המלאה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש גרסאות שונות ? משהו שלא מתאים לארץ ?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני אתחיל מזה שאבא שלי שובר הרבה דברים (כמובן בלי כוונה) ולכן אני (וכל המשפחה) דורשים ממנו שיעטוף מכשיר כל כך יקר בשכבת הגנה טובה כדי שלא יקרה למכשיר משהו תוך שבוע.. אבא שלי רוצה בקרוב לקנות בארץ את הSGS2 ורוצה להזמין באמצעות EBAY כיסוי סיליקון למכשיר. חיפשתי כיסויים ומצאתי כיסויים מכל מיני סוגים.. קשיח, סיליקון, ג'ל, פוליקרבונאט וכל מיני שילובים שלהם.. במהלך השיטוטים ברשת הבנתי שcase mate ו ottorbox אלה "מותגים" בקרב הכיסויים של המכשירים והעלות שלהם כצפוי גם יקרה הרבה יותר (18$-32.5$ כולל משלוח) מהפשוטים ביותר (1$ בלבד כולל משלוח). לדוגמה ממה שראיתי: ottorbox: http://www.ebay.com/itm/OTTERBOX-COMMUTER-CASE-SAMSUNG-GALAXY-S-II-S2-I9100-/140603106660?pt=Other_MP3_Pla…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה לא משנה איך, הוצע לי טלפון חדש לבחירתי וטאבלט מוטורולה. לגבי הטלפון, בינתיים נתנו לי את המוטורולה אטריקס, איך הוא? בהשוואה לאייפון, גלאקסי 2 והארק (שממש בא לי עליו, מה איתו?). בעניין הטאבלט, איך הוא? אני לא ממש בעניינים. איך הוא בהשוואה לאייפד 2? הוא יכול לשמש כמחשב לכל דבר? יש אפשרות לכתוב מסמכים? האם מוכרים באורנג' גם אייפד? תודה רבה חברה
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אנשים, האם יש למישהו מושג היכן כדאי לקנות כבל hdmi ע"מ שאוכל לחבר את האייפון לטלויזיה. כמו כן, האם תהליך זה כרוך בהורדת תוכנה או כל מיני פעולות אחרות ע"מ שאוכל לחבר את האייפון לטלויזיה? אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
-
קניתי את המכשיר לפני ארבעה ימים בערך מחנות פרטית, ושמתי לב שהדפדפן המובנה נהיה ממש איטי בכל מה שקשור בגלילה של הדפים והרבה פעמים זה נתקע... התקשרתי לשאול איך אפשר לתקן ואמרו לי שהדפדפן איטי בגלל היישור לימין של העברית ושזו בעייה מוכרת (חיפשתי אח"כ ולא מצאתי כלום על זה) ואם אני רוצה להשתמש באינטרנט אז אני צריך צריך להוריד דפדפן אחר מהמרקט (הורדתי כבר לפני השיחה איתם את Opera) ואכן זה עבד. אני עדיין מעוניין לנסות לתקן את הדפדפן המובנה במכשיר, מאחר והוא הרבה יותר מהיר בכניסה לאתרים (הבעייה מתחילה אחרי שהוא נכנס...) והממשק שלו נראה הרבה יותר נוח לשימוש. ( יש לי אופצייה להשתמש בכל ה gestures ) האם יש אפשרות לתקן את הדפדפן ?? והאם באמת כל הקטע של היישור לימין מאט אותו ? תודה
-
- 36 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
עברתי על החנויות שמופיעות בזאפ ולצערי לא נתקלתי בחנות כזאת. למשהו יצא לקנות לעצמו/הורים/קרובי משפחה?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני לא מדבר הרבה ההצעה היא כזאת: מסלול בסיסי הכולל ביטוח + 114 דק' שיחה ב40 ש"ח מעבר לזה 30 אג' לדקת שיחה ו20 אג' לSMS חבילת גלישה של 5GB ב68 ש"ח והכי שווה פה זה שיש לי זיכוי מלא על כל סמארטפון באורנג' על חשבונית מעל 50 ש"ח (ז"א התחייבות של 1800 ש"ח בלבד). ההתלבטות שלי היא בין גלקסי 2 לבין אטריקס. באטריקס אני מקבל גם תחנת עגינה שהופכת אותו למיני לפטופ - בנוסף במקרה של אובדן או גניבה אני משלם השתתפות עצמית של 1000 ש"ח. לגבי הגלקסי 2 - הוא חזק אבל יש לי חברים שיש להם אותו ואומרים שיש קריסות והתוכנה של סמסונג למחשב (KIES) פשוט לא עובדת - במקרה של אובדן או גניבה ההשתתפות העצמית היא 1500 ש"ח אני פתוח לעוד הצעות - אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מהעבודה סלולרי Samsung S5620, שיחקתי איתו קצת והוא ממש מוגבל\: אני לא מוצא בשבילו APPS ולא THEMES.. יש אפשרות להוריד APPS וTHEMES למכשיר הזה? יש אפשרות לגלוש באינטרנט של המכשיר דרך הPC שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אח שלי ניתקל בבעיות בתוכנה מעצבנת אחת שלא פועלת על 2.1 לי אין ניסיון עם אנדרואיד חוץ מלפתוח לו את הטלפון בזמנו להתקין עברית על 2.1 אני יודע שיש כבר 2.3 לאנדרואיד ואולי יותר בכל מקרה עברית חובה פה גם עם זה אומר לישתמש ברום של סלקום או אורנג מה גם זה סלולרי מאוד חשוב לעבודה שלו כעצמאי השאלות הן 1-איך לגבות כל דבר חשוב מהסלולרי למחשב אני מדבר על מספרים\כתובות וכו וכו -ברור לי שתוכנות אפשר להוריד מחדש 2-איפה יש רום של 2.3 בעברית שמתאים למוטורולה דיפי ועם יצא משהו מתקדם יותר בעברית אני ישמח לשמוע 3-איך מבצעים התקנה נקיה בתודה לעוזרים קרירין
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-