גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הזנתי את החשבון שלי בטלפון של מישהו , ושכחתי אח"כ להסירו. בטיפשותי... אני לא מכיר את הבן אדם, רק ניסיתי לעזור לו עם משהו, ואין לי דרך לאתר אותו. איך אפשר להסיר את החשבון מרחוק? לנתק אותו? אם אני מחליף את הסיסמא במחשב, זה עוזר? החשבון בטלפון ינותק אוטומטית עד שיזינו את הסיסמא החדשה?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מכשיר galaxy s3 שנקנה בארצות הברית(model sgh-I747). גירסאת אנדאוריד קיימת 4.0.4. כשאני מחבר את המכשיר למחשב ב-KIES אני רואה שהגירסא העדכנית ביותר לשדרוג היא 4.1.1. ואני מעוניין לשדרג לגירסא האחרונה שהיא 4.3 דרך SAMMOBILE אין גירסאות חדשות למכשיר. יש גירסא חדשה לדגם קרוב model sgh-I747M( עם M בסוף) 1. איך אוכל לעדכן גירסא לדגם הקיים ? \ איזה מודל לבחור בעת הורדה מהאתר ? 2. במידה ואני לוקח גירסא model sgh-I747M ומבצע שידרוג דרך ODIN אוכל להתחבר ולעבוד על המכשיר לאחר השידרוג דרך ה-KIES ? תודה רבה חברים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הייתי בחנות אלקטרוניקה, והיו להם בתצוגה כמה טאבלטים לא רעים. אחד מהם היה LG GPad 8.3. הרמתי אותו, וכשאני מחזיק אותו אני מבין בעצם שמדובר במוצר דמה למטרות תצוגה בלבד, לפי 2 התכונות הבאות: 1) הטאבלט היה רק הפלסטיק החיצוני שלו - בפנים הוא היה ריק מתוכן - לא שקל כלום. 2) המסך שלו לא היה אמיתי, אלא הייתה מדבקה על המסך שמדמה תצוגה. (בדרך כלל כשהמסך אמיתי, אז הפיקסלים מופיעים טיפטיפה בעומק הזכוכית, ולא ממש על הקצה שלה כמו כשמדביקים מדבקה) המכשיר היה ממש יפה ומושך את העין. הוא היה הדגם הלבן, ולא השחור. אחרי כמה שניות, האצבע שלי נגעה בטעות במסך, ופתאום המסך מגיב.. התמונה זזה, ניתן לפתוח תוכנות, וזה מכשיר אמיתי. מתברר שהמכשיר הזה, שמרגיש כמו טאבלט מרוק…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קיבלתי הןדעה לנייד לבצע עדכון קושחה הכוללת מעבר לאנדרואיד 4.3 הטלפון של העבודה ונקנה ישירות מהיבואן ( כלומר מערכת הפעלה 4.1.2 "חוקית") 1- האם יפגעו אפליקציות שהורדתי "מבהבלקמרט"? 2- היום הנייד מחזיק לי את רוב יום העבודה והבנתי שבמערכת ההפעלה החדש אחד הבאגים הוא זמן הסוללה? 3- האם מערכת ההפילה החדשה מאפשרת מחיקת "אפליקציות בית" של סמסונג שאיני מעוניין בהם? מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט סביר בסביבות 1000 ש"ח לשימושים הבאים: קריאת ספרים / מאמרים (לרוב pdf) שימושי אינטרנט רגילים (פייסבוק, אימייל, יוטיוב וכו') אפשרות לשמור מדיה (מוסיקה, סרטים) או חיבוריות ל DOK או דיסק חיצוני עם USB. אפשרות לחבר מקלדת ומסך חיצוני (יש דבר כזה בכלל) מתאים לנסיעות האם ''7 יתאים או שצריך גדול יותר (בסביבות ''10 ) אשמח לקבל המלצות או חוויות שימוש תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אני נציג של חבר ישראלית צעירה שמייצרת גאדג'טים מופעלים באמצעות הקול (נורה חכמה, מוחות ביתיים ועוד), לא מזמן סיימנו לפתח נורה שמופעלת באמצעות הקול ואנחנו מחפשים בודקים שיקבלו את המוצר לשבועיים הביתה ויגישו דו"ח קצר ופשוט בסיומו. כמובן שהם יהיו הראשונים לקבל את המוצר שהוא יסיים את שלב הייצור (3-4 חודשים מעכשיו). מי שמעוניין לבדוק, יכול לשלוח לי מייל ל- lightgeniebulb@gmail.com המון תודה ומחכה לשמוע מכם, אורי
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז כן הצלחתי לכבס את הנגן. פתחתי את אחד הברגים הוא היה באורז איזה 24 שעות ובחיבור למשחב המסך עלה והגיב. הוצאתי מהמחשב הפעלתי והכל עבד סבבה כיביתי ומאז המכשיר לא נדלק באמת. כאילו שאני מחבר לחשמל או למשחב הוא נטען והוא גם מראה שכל הקבצים עליו. ושאני מזיז את הכפתור הדלקה אז המסך נדלק ונכבה (כל זה שהוא מחובר). כשאני מנתק ומנסה להדליק הוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אולי אפשר לטפל בזה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, זכור לי רעש גדול שהיה לפני שנתיים על כך שמליוני מכשירים הגיעו עם עם רוגלה מסוימת (אז דובר על CARRIER IQ), המכשירים הכילו את הקוד בין אם רכשת אותם באופן עצמאי או דרך ספקית. כמו כן, לא מזמן קראתי על ההתממשקות האוטומטית של האנדרויד עם גוגל כשהמערכת שולחת את מיקומי הGPS שלך (יחד עם נתוני MAC, IP ועוד)... מה שאומר שגם אדם שמעולם לא התקרב להתקנה של כלום נמצא תחת מעקב תמידי. האם: א. ידוע לכם על עוד דברים בסגנון שצריך להיזהר מהם שמגיעים כברירת המחדל מהחנות? ב. ידוע לכם כיצד לנטרל אתת האיומים שהוזכרו לעיל? אני לא מוצא שיטה לבדיקת הימצאות CARRIER IQ שלא מערבת התקנה של משהו או ביצוע רוטינג. ג. ידוע לכם משהו על הטלפונים של LG (הבנתי שהם מגיעים עם כל מיני אפליקציות)? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גולן הכפילו את נפח הגלישה ללקוחות חבילת ה-60/100 ש"ח. אם אתם כבר בחבילה הזו, תצטרכו לעדכן את הנפח דרך האתר.
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מנוי כרגע בהוט מובייל עשיתי את החבילה של ה 69.90 לפני כשבועיים, לפני מספר ימים הוט יצאו במבצע ב 49.90 לאותה החבליה https://www.hotmobile.co.il/pages/default.aspx על פי מה שלי באחד החוקים האחרונים שהוציא משרד התקשורת החברות מחוייבות לתת את החבילות מבצע החדשות לכל הלקוחות ללא הפליה אם הוא חדש או ישן, מניסיון שהיה לי עם גולן טלקום (שהייתי מנוי שלהם לפני הוט) ברגע שהיה מבצע חדש אפשר היה לעבור אליו באתר האינטרנט שלהם בכמה קליקים. וכלן התקשרתי להוט מובייל לבקש לשנות חבילה, המוקדנית (הפרחה) טענה שלא קיים חוק כזה , ובנוסף טענה שהמבצע הוא בכלל לא נכון, ושהוא רק ללקוחות קיימים שמצרפים קו נוסף. אם הנושא אכן כזה מה שקורה באתר של הוטמובייל הוא הטעיה צרכנית חמורה שאפשר להגיש נגדה…
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט בגודל 9-7 אינץ'. מה שאני רוצה ממנו זה הצגת קבצי וורד באופן ברור (לא קטן מדי), חיבור לווייז (חיבור טוב, בלי בעיות ותקלות) ודואר אלקטרוני. כל השאר - פחות חשוב. לא משהו משוכלל יותר מדי, שלא יהיה יקר (עד 1000-1200 שקל), אבל איכות טובה (כלומר, אמינות). על מה אתם ממליצים? תודה ארי
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי טאבלט סיני מהחברה ainol- novo 8 mini הטאבלט בסדר גמור אבל... אני רוצה לעדכן גרסא הנה המפרט שלו: S: Android 4.1 Jelly Bean CPU: ATM7021 GPU: PowerVR SGX540 RAM: 512M,DDR3 Storage 8GB Screen: 1024*768Size: 7.85 inch Resolution: 1024*768 Pixels אני יכול להוריד את המערכת ההפעלה של הנקסוס 7 לטאבלט שלי או לא? כי אני לא יודע אם מערכת ההפעלה של הנקסוס תתמוך ברזולוציה של הטאבלט
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, המסך של הנקסוס 4 שלי נשבר. רציתי לקבל המלצה על שירות טוב ואמין באיזור ר"ג-ת"א. נתקלתי באתר הזה, שלפי בדיקה הוא יחסית זול ואולי היחיד שמציע שירות עד הבית: http://chipzol.co.il/PAGE796.asp - מישהו מכיר את האתר הזה ויכול להמליץ? (או לא להמליץ). - איך אני יכול לדעת שמתקינים לי מסך מקורי ולא איזה זיוף. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני בקיץ אהיה בארהב ואני רוצה להחליף את הטלפון שלי (nexus 4) במכשיר מסדרת lumia של נוקיה. יש מכשיר מהסדרה שממליצים עליו? חשבתי על ה Icon (929 אבל מוכרים אותו רק ב verizOn וכתוב עליו Global Ready ואני לא יודע אם הכוונה לUNLOCKED . בכל מקרה התקציב הוא עד 600$ (לא כולל מיסים מקומיים בארהב)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר׳ה אני מתכנן לקנות את הxperia z2 החדש של סוני ויש לי כמה שאלות: 1. מתי הוא מתוכנן להגיע לארץ? 2. מה אתם חושבים באופן כללי על המכשיר? התלבטתי הרבה בינו לבין הs5. 3. שאלה שלא קשורה כל כך - החלטתי לעבור לאנדוראיד אחרי כמה שנים של שימוש באייפונים. מעניין אותי לשמוע למה האנדרואיד טובה יותר ? (כמובן מאנשי האנדרואיד)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את ה NOOK HD בעל יכולות תקשורת BT ו WiFi והייתי מעוניין לחבר לו מקלט GPS לניווט ברכב. בזאפ מצאתי מערכות בין 400 ל 600 ש"ח אבל אני לא בטוח במה לבחור. אני זקוק לדברים הבאים: -קישוריות לטאבלט BT או WiF. -תאימות לתוכנות ניווט הפופולריות. (ד"א, האם מערכת עם מקלט GPS בלבד תתמך ב WAZE?) אני לא זקוק לו במיידי כך שגם קנייה בחו"ל היא אופצייה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לקנות טאבלט, והגעתי למסקנה שהוא יהיה אחד מהשלושה שבכותרת אני נוטה ללכת לכיוון ה LG, בגלל שהוא קיבל ביקורות טובות וגם המחיר המשתלם (1200 באילת). אני יודע שהנקסוס 10 והאייפד הם יותר טובים, אבל הפער במחיר הוא כמעט 1000 שקל לגרסת ה 32GB (אלא אם אני מצליח לארגן שמישהו יביא לי את הנקסוס 10 מחו"ל). הדבר היחיד שמדאיג אותי ב LG זה הגודל שלו. האם 8.3 זו גודל מספיק לטאבלט? המסך לא ירגיש לי קטן מדי? בנוסף אני יודע שהעדכוני גרסה של אנדרואיד מגיעים מעט באיחור למכשירים שהם לא נקסוס. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! החלפתי באיזה חנות מסך וסוללה לאייפון 4. מאז ה WI-FI מתנתק לסירוגין וגם ה GPS. במעבדה טוענים שאין קשר בין החלפת המסך והסוללה לתפקוד ה WI-FI וה GPS. האם זה נכון??
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש סייר קבצים טוב לאנדרויד ולא מצליח. התקנתי את ה ES-File explorer ואת ה Total commander אך הם סובלים ממספר בעיות. אשמח לסייר קבצים טוב שכולל את התכונות הבאות: -מאפשר לסדר את הקבצים לפי שם, סוג, תאריך או גודל. -שמסמן את הקובץ עליו הוא נמצא (מטריף לי את השכל לזכור כל פעם על איזה קובץ עבדתי)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מפתח אפליקציות לאנדרויד ואני אוליי גם מעוניין לפתח לWINDOWS MOBILE 8.1 ראשית יש מעט בילבול כי המערכת הפעלה של ווינדוס היא גם למוביל וגם לDESKTOP או שיש לה כמה גירסאות. אם אני לא טועה לפלאפונים יש גירסאת RT כבר שכחתי. בכל מקרה המטרה שלי היא לפתח אפלקציות לפלאפונים וטאבלטים של ווינדוס בשימוש של C++. מה אני צריך בשביל להתחיל לפתח אפלקציות כאלה? הבנתי שחייבים וונידוס 8 בשביל לפתח אפלקציות ווינדוס 7 לא מספיק. אז אני צריך מחשב עבודה ומכשיר שאני יכול להריץ עליו ולבדוק את האפלקציות. מה אתם ממליצים? הייתי רוצה לפתח לWINDOWS 8.1 אז צריך מכשיר שתומך.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי! אני עומד לקנות מכשיר חדש בקרוב! אני נוסע לארצות הברית כך שיש לי המון אפשרויות. מה חשוב לי? מצלמה מעולה, צילום סלוא מושן, מכשיר זריז, ללא תקיעות, אפשרות להרחבת זיכרון עם כרטיס SD. מה יכול להיות נחמד? צילום ווידאו ב4K, גם IR BLASTER, עמידות\חסינות למים חשבתי בנתיים על: lg g3 htc one m8 sony xperia z2 smasung galaxy s5 מי הכי טוב מבינהם? יש לכם הצעות אחרות? אני פתוח לכל ההצעות. תודה לעוזרים!! (התקציב עד 800$)
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש בZAP ולא מוצא שום מטלית שמתאימה לניקוי מסך של סמארט פון\טאבלט. יש לי מטלית שקיבלתי עם מגן מסך(שלא היה מתאים לIPOD שקיבלתי איתו את המגן) והיא אחלה. הבעיה שהיא לא תחזיק מעמד לעד. אין לי כל כך ידע במטליות ומה צריך להשתמש. כמובן רצוי מטלית בלי חומרי ניקוי או כל מיני דברים שלא מתאים לזכוכית של הסמארט פונים. לא יודע, נראה נושא פשוט אבל אני לא מוצא כלום.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
חשבתי micro אבל ראיתי הודי באיזה סירטון אומר שצריך nano sim כמו של האיפון אז איזה צריך? ולמה יש 2 כניסות לסים קארד תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום ההורים שלי רוצים לקנות טאבלט 10 אינץ' לטובת שימוש פשוט יחסית - לראות סרטים, קצת משחקים אולי גם לשמוע מוזיקה, בבית אולי לגלוש באינטרנט וכדומה. המטרה העיקרית היא לטובת נסיעה לחו"ל כך שאחה"צ יהיה להם פחות משעמם במקום שהם נמצאים בו (מזרח אירופה). אחרי בדיקה נראה שהם בחרו בחברת ASUS ולה יש 2 דגמים, האחד עם זיכרון של 1G והשני עם 2G, כאשר במספר חנויות אמרו שהפסיקו לייצר את הדגם של ה 2G. נשארו כמה יחידות של 2G באחד החנויות וההורים חוששים שאם יהיו בעיות - לא יהיו חלקי חילוף למכשיר. השאלה - האם לטאבלט ולשימושים שתיארתי מספיק 1G זיכרון או שרצוי/מומלץ לקחת את הדגם של ה 2G או לפנות לחברה אחרת שיש לה 2G ? האם הדגם 10 אינץ' של ASUS נחשב לטוב/אמין (המחיר בסביבות 1150 ש"ח לדגם של 1G)…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-