גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, החלפתי את סיסמת הכניסה שלי בחשבון-גוגל במחשב הנייח שלי ופיתאום אני רואה שיש סימן קריאה אדום במסך הראשי של הנייד שלי LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 והסימן-קריאה-אדום יושב על חשבון הגוגל ב"סינכרון"... לא יכול לסנכרן את הנייד... ניסיתי בנייד להגיע למצב של החלפת סיסמה בחשבון הגוגל, אבל מצאתי רק אפשרות של "הסר חשבון", שעם זה הוא אומר שכול נתוני הנייד ייתאפסו להם ואני ממש לא צריך את זה.... ניסיתי ליכפות סינכרון גם בנייד וגם בנייח, אבל הוא רק מודיע בנייד שיש בעייה בסינכרון ולא נותן אפשרות להחליף את הסיסמה... מישהו יודע איך מתקנים את הסיסמה בחשבון הגוגל בנייד הזה, מבלי לאפס אותו לנתוני היצרן?....בתודה מראש למציל!
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
למה המחיר של האייפון 5C חדש ביד 2 עולה כמו אייפון 5? מה הסיבה למחירים הנמוכים?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר של חג נתקלתי בריכוז מסויים של מבצעי BF שהורסמו ב- androidpolice.com. איני יודעת כמה מהם עדיין רלוונטים. מדובר על אפליקציות, משחקים חומרה ושאר קשקושים. מעריכה שלנו בישראל התוכנות והמשחקים הכי נגישים, מעניין מה מהם שווה משהו. ייתכן כמובן שיש גם דברים אחרים שווים. בכל מקרה, הרי הם לפניכם. אשמח להערות ביקורות והמלצות חגשמח
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, אז לאחרונה אני חושב על רכישת סמארטפון לאחי בן ה-14. קראתי על הנקסוס 4 ביקורות טובות מאד אך המחיר קצר יקר (1600 ש"ח) לעומת זאת ראיתי את הגלקסי S3 מיני במחיר 1000 ש"ח. האם הגלקסי 3 מיני מכשיר טוב ושווה לקנות אותו או שווה להשקיע עוד 700 שקל ולקנות את הנקסוס 4. תודה לעוזרים, אשמח לתשובה מנומקת.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
https://www.golantelecom.co.il/web/news1.php מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כמה folders שאני רוצה לגבות באופן קבוע. כיום אני עושה את זה ידנית, בעזרת התוכנה ES File Explorer, שכולל אפשרות ליצור ZIP ממחיצה/מחיצות שהמשתמש בוחר. מישהו מכיר תוכנה פשוטה שאפשר להזין לתוכה רשימה של מחיצות על המכשיר, ואז בלחיצה אחת היא תגבה את כולן ל-ZIP או RAR? ויותר טוב: תוכנה שאפשר להגדיר לה לעשות את זה באופן קבוע, למשל כל יום או כל X ימים? חשוב לי שאני אוכל להגדיר את המחיצות לגיבוי בעצמי, בניגוד למצב בו התוכנה תמבה את "כל הטלפון" על כל המחיצות שיש בו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי ipad 4 128gb+3G רכשתי אותו לפני כשנה באילת כולל כיסוי של griffin survivor ב-4000₪ עכשיו יצא האייפד אייר ואני מעוניין לשדרג לאותו דבר האם השידרוג מצדיק את עצמו כי כואב לי לשים כמעט 5000₪ שרק לפני שנה רכשתי את האייפד שלי או להישאר עם האייפד 4 מה אתם הייתם עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול בערב, בשקט, ובלי הרבה צילצולים הוסיפה חברת גוגל שני מכשירים חדשים לחנות ה-PLAY שלה וצבע חדש למכשיר מוכר. אחרי ה-Galaxy S4 וה-HTC One הנמכרים בחנות של גוגל עם אנדרואיד נקי המגיע ישירות מגוגל, מוסיפה גוגל את ה-Sony Xperia Z Ultra וה-LG G Pad 8.3. ה-Sony Xperia Z Ultra הוא בעל מסך בגודל 6.4 אינץ׳ עם גוף חסין למים ואבק שמשקלו 212 גרם ועוביו בסה"כ 6.5 מ״מ. מבחינת החומרה - הוא מבוסס על Snapdragon 800 עם 4 ליבות במהירות 2.2GHz, זיכרון פנימי RAM בנפח 2GB, נפח אכסון פנימי של 16GB ואפשרות הרחבה עד ל-64GB באמצעות כרטיסי microSD. יש לו מצלמה קדמית של 2M פיקסל ואחורית של 8M פיקסל והוא כולל את כל אפשרויות האלחוט המקובלות כולל LTE, בלוטות' 4 ותמיכה ב-AC ו-NFC. הסוללה שלו היא בע…
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יצא עדכון למכשירי הנקסוס לגרסה 4.4.2, הנה פרוט על השינויים: http://www.phonearena.com/news/New-Android-4.4.2-update-starts-rolling-over-the-air-for-Nexus-devices_id50181
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי טאבלט של asus דגם transformer prime ft201 עכשיו הוא עבד לי בבוקר כמו שצריך אבל לפני כמה זמן הוא נתקע לי באמצע שאני עובד עם הutorrent ועד עכשיו הוא לא מגיב מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מיועד לשימוש בסיסי: שיחות, הודעות, תזכורות ואפליקציות. מישהו יכול להמליץ? וגם: איפה מומלץ לקנות?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טאבלט עכשיו אני לא יודע מה ייתן לי תענוג גדול יותר אייפד או נקסוס 7 אני מדבר מבחינת מערכת הפעלה והיצע אפליקציות? ורציתי לדעת מה ההבדל בין אייפד 4 לבין אייפד מיני 2 חוץ מגודל המסך?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, איך אני מבטל את הרטט בהקשה? בטלתי דרך ההגדרות וזה באמת הפסיק אבל משום מה בוואטסאפ הרטט עדיין עובד... אופיר
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי Galaxy S2. האם אפשר לשנות משהו (אולי אפליקציה?) ככה שכשיש שיחה נכנסת זה לא יופיע ישר על כל המסך בזמן שאני משתמש בטלפון אלא יופיע למעלה בשורה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המכשיר, לאחר השימוש הראשוני חיברתי אותו למטען שקיבלתי באריזה, והטעינה הייתה ארוכה - מאוד. משהו כמו 6-7 שעות מ0 ל100. הנחתי שזאת הטעינה הראשונית, וגם מישהי שיש לה את המכשיר הרגיעה אותי שככה זה בטעינה הראשונית. אבל - כרגע המכשיר נמצא בטעינה השנייה שלו, וגם היא בקושי מתקדמת. כבר כמעט שעה והוא עלה 6% בערך. אני די מודאג.. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אבקש את חוות הדעת המקצועית שלכם לגבי המכשיר הבא MK802IIIS 3D Bluetooth 8GB Android4.2 A9 Mini PC TV, להלן קישור http://www.ebay.com/itm/MK802IIIS-3D-Bluetooth-8GB-Android4-2-A9-Mini-PC-TV-Box-2-4G-Wireless-Keyboard-/151119274091?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item232f69206b
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הצילו. ביצעתי החלטה שגויה - לשנות את קוד הנעילה לאחר ערב רווי באלכוהול. כעת איני מצליח להזכר בקוד שהכנסתי, ונשאר לי ביד גלקסי 2 נעול. ניסיתי להכניס את הקודים הידועים לי אך ללא הועיל. המכשיר פועל תחת רום wanamlite 4.1.2 אך משום מה אין לי אפשרות איחזור דרך המייל גם לאחר שנכשלתי 50 פעמים. האם יש לי אפשרות לאחזור המכשיר ללא צורך בwipe דרך הריקברי? חייב את עזרכתם!
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
האם אני צריך לקנות מחברת הסלולר כרטיס סים שמתאים דווקא לdata? או שאם אני ישים את הכרטיס סים הרגיל שיש לי בפלאפון (או יצור שכפול) זה גם יגלוש טוב? אני לא צריך מהירות גבוהה מדי. רק משהו בסיסי ברמה של אימייל וכו'. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט ורציתי לדעת אם זה יתכן ובאיזה מכשיר זה יתכן? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.celadonlab.com/ זה האתר שלהם. מישהו שמע עליהם? הייתי היום במשווק מורשה של אורנג' בפ"ת, הוא אמר לי שאם אני קונה ממנו מכשיר, הם אלו שמתקנים, והאחריות למכשיר היא מהם. אפשר קצת פרטים?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל המידע הרלוונטי בכותרת אני מניח. בKSP ובאג אני רואה רק אייפודים למיניהם... תהיתי אם יש אופציות טובות יותר באותו טווח מחירים. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברה, אני מבקש מאד מאד שתעזרו לי כמה שיש מהר בבקשה זה דחוף עד מחר בבוקר. יש מצבע בוואלה שופס על IPAD MINI הינה: http://new.wallashops.co.il/%D7%9E%D...adminiwifi32GB (אותו דבר רק מפרט יותר ברור: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=...m_campaign=zap ) עכשיו אני מתלבט מה לקנות ומה יותר עדיף ואם יש הבדל מאד גדול. מה יותר כדי? IPAD MINI 32GB כמו שיש בקישור למעלה? או IPAD MINI 32GB עם תצוגת RETINA שהוא עולה 2349 שקלים. (הבדל מדויק של 1000 שקלים) (קישור http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=...m_campaign=zap ) השימושים הם לצפייה בסרטי ילדים, משחקים. לא עבודות ומשהו כבד. חובה חובה חובה 32GB ! השאלה היא מה כדי? ואם בשביל הדגם עם התצוגת RETI…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנה הגיע אליי איזה חיקוי של אייפד.. (קיבלתי סתם ממשפחה ) הוא היה חדש אבל מסתבר שהוא לא עובד.. (סיני..) מאז נזרק לארון עכשיו אמרתי ננסה לטפל בו אין לי מושג מה התקלה הוא בכלל לא נדלק חח איך אפשר לזהות את התקלה קודם כל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות טבלט סיני, מאיזה אתר כדאי לי לבצע את הרכישה (מבחינת מחיר, אמינות, מכס ומהירות משלוח)? pandawill, ainol', aliexpress
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ביקורות על המכשיר, ומצאתי רק 2.. למישהו יש את המכשיר והוא ממליץ עליו? איפה אני יכול למצוא ביקורת רצינית? כולם מתמקדים רק במצלמה, וזונחים את השאר..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-