עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי אייפון X ופשוט נמאס לי מ FaceID, וגם נמאס מה Passcode שצריך לשים קוד עוד מישהו כיבה FaceID בגלל שנמאס לו? כשהיה Touch ID זה היה עובד מושלם כל הזמן, אבל FaceID עובד רק ב 50% מה הסכנות להיות עם טלפון בלי נעילה?

2. הדגם התקציבי המודרני של היצרנית הסינית יהווה את הבכורה המקומית עבור שבב ה-Snapdragon 765G של קוואלקום - וילחם על תואר הסמארטפון הזול ביותר שכולל 256GB לאחסון ו-12GB של זכרון דינאמילכתבה

3. האם ניתן לקוות לכך שהמכשיר הטרי מהמותג אשר קיבל את עצמאותו משיאומי יעלה רק 600 שקלים כאשר יושק בארץ?לכתבה

4. שבב העיבוד מיושן במעט - אבל טכנולוגיית התצוגה וטכנולוגיית הטעינה בדגם הביניים הטרי עשויות לכבוש אתכםלכתבה

5. קוואלקום משיקה מחדש את המערך החומרתי ששימש את ה-Snapdragon 865 וה-Snapdragon 865 Plus תחת מיתוג מעודכן, עם עוד תוספת לתדר הפעולה המירבי האפשרילכתבה

6. המשימה להשיק סמארטפון עם Snapdragon 888 לפני כל המתחרות הושלמה בהצלחה - וכעת נראה כי היצרנית הסינית המפורסמת עומלת על פיתוח יוקרתי ומתקדם עוד יותר בתור חיזוק להיצע המודרני שלהלכתבה

7. קודמו לא יצא מגבולות סין בשנה שעברה - אבל יש לנו סיבה טובה לצפות לכך שהפעם מכשיר הדגל המתקדם ביותר מהיצרנית ינחת באירופה ואולי גם בארצנו הקטנהלכתבה

8. שמתי לב שהחבילת גלישה DATA יותר יקרה מהחבילה הרגילה גלישה / שיחות / SMS , שאני מבצע הורדות עם החבילה הרגילה למשל גיגה / שניים הספק סלולר ישר מוריד את המהירות מ 20 ל 2 מגה מסרס את המהירות למרות שהחבילה שלי גדולה , ראיתי שיש חבילת DATA שהיא יותר יקרה והיא רק אינטרנט שם האינטרנט מיועד להורדות יותר ? והאינטרנט לא מסורס כמו ברגיל ? או שזה אותו דבר ? חבילה 1000 גיגה DATA בלבד (אינטרנט) בפלאפון עולה 100 שקל וחבילה 1000 גיגה / שיחות / SMS משולב עולה 70 שקל

9. דגם ביניים חדש נוסף של היצרנית הסינית הפופולרית משמש כהופעת הבכורה עבור ה-Snapdragon 780G המתקדםלכתבה

10. Started by haimcoen,

בס"ד שלום וברכה לכולם. אני מתלבט בין 2 המכשירים הללו https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1109757 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1112283 אני באמת לא מבין לגבי השוני בין מסך LED ל AMODEL. המכשיר מיועד לרוב לעבודה שוטפת ומשחקים. אשמח מאוד לעזרתכם. תודה רבה.

11. Started by matan007,

שלום. הגלקסי 3 שלי נהיה ממש איטי ואני רוצה לפרט אותו ולהתקין מערכת הפעלה עדכנית אין לי מושג כיצד זה מתבצע ומאיפה משיגים. ראיתי באתר כתבה על גרסת אנדרואיד 4.3 ואני שואל מאיפה מורידים את זה ואיך מתקינים (בעברית). אשמח ללינק והסבר קצר. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by koindoubles,

היי חבר'ה קיבלתי אנדרואיד NEXUS 4 מאמריקה 2 שאלות לכם 1. האם יש אפשרות להוסיף תמיכה למקלדת-עברית בלי לשנות את כל הממשק לעברית? 2. אח שלי קנה לי אותו בUSA דרך גוגל עם כרטיס אשראי אמריקאי, זאת אומרת ששולם על זה מס. שמעתי שאפשר לקבל זיכוי על המס, מכיוון שאינני תושב ארה"ב, השאלה היא האם יש טעם בכלל לנסות כי השתמשתי בכרטיס אשראי של מקומי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  13. אהלן מחפש טאבלט לטיול בדרום אמריקה, כרגע אני בקנדה אז יש לי אפשרות לקנות את זה מקומי. דרישות: יפה, נאה, סרטים, מוזיקה, WIFI ועדיפות לNFC וכרטיס הרחבה. אז מבדיקה בbest buy המתחרים הם האייפד מיני, סמסונג טאב 3 והנקסוס 7 החדש. הנקסוס בגרסה החדשה עולה 240 דולר והישן 200. תקציב עד 250 דולר עם אפשרות לחריגה קלה במידה משתלם. בעיקר אשמח לשמוע נסיון עם הטאבלטים שלכם, והמלצות. יצא לי להשתמש בשלושתם והאייפד מיני הכי יפה אבל הנקסוס נראה לי הכי משתלם all around. מה דעתכם מבחינת התקציב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

בימים האחרונים אני מחפש נקסוס 4 במחיר שפוי ושמתי לב שהמחיר נע בין 1800-2200 כשההבדל בין הנמוך לגבוה הוא האחריות פרטית למחיר הנמוך ואחריות יבואן (רונלייט) מחיר הגבוהה . האם שווה את ההפרש? האם לנקסוס אמינות שנויה במחלוקת? נ.ב מדובר על הנקסוס 16gb

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by KiDi,

מישו יודע איך ניתן לעשות את זה? האם יש חבילות חינמיות \ בתשלום שמאפשרות לבצע שיחות? האם אני צריך שרת במיוחד בשביל זה או שאני משתמש בשרת אחר כלשהוא? איך זה עובד? תודה!

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by omery000,

אני מחר מתכוון לקנות גלקסי 4 ואני צריך כרטיס זיכרון 16GB למוזיקה, תוכנות ותמונות.. נתקלתי בשני דגמים שעל פניו זהים במחיר אבל שונים בביצועים.. יש את הדגם הזה של sandisk שהוא מאוד פופולרי - http://ksp.co.il/?uin=19352 עולה 75 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 30MB/sec והוא מגיע עם מתאם. ויש את הדגם הזה של transcend שהוא פחות פופולרי אבל מציג ביצועים טובים יותר - http://ksp.co.il/?uin=18011 עולה 70 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 45MB/sec והוא גם מגיע עם מתאם. השאלה שלי איזה מבין השניים עדיף? הנפוץ והמוכר או הפחות מצוי אבל בעל ביצועים עדיפים? ד"א יש הבדל מורגש בין שני המהירויות? ואיך החנות go-mobile לקניית הפלאפון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום, אני מחפש טאבלט לקרובת משפחה. הטאבלט ישמש בעיקר לשיחות סקייפ, ולכן הדגש על מצלמה קדמית איכותית ככל האפשר. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עדיף מחנות בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לאח שלי הלך הסמארטפון ,יש לו מוטורולה דיפי היום התקציב 1000 שקל שימושים קלים ,אבל חיב להיות עמיד מים ובפחות מ1000 שקל אני יודע שיש את דיפי + ,אבל אני מעריך שיש אופציות טובות יותר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. די זהו, נשברתי. חצי מצריכת האינטרנט שלי ביוטיוב בנייד היא של פרסומות (wtf). ניסיתי כבר כמה אפליקציות adblock אבל הכל ללא הצלחה. יש למישהו המלצה? נ.ב. אני עם אנדרואיד עם רוט.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אהלן אני מעוניין לקנות את הנקסוס 4 מהפליי סטור ולשלוח אותו לכתובת בארה"C, אבל כל פעם שאני מנסה האתר חוסם אותי בטענה שאיני יכול להזמין אותו מהארץ... יש למישהו פיתרון? - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי מצאתי מדריך. הוא שייך לאתר אחר אז אני לא יודע אם אני יכול לפרסם אותו....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קניתי אתמול נקסוס 4 ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין עליו אנדרואיד 4.3 ואם כן למה הוא עדיף על ה4.2.2 ואיך מתקינים אותו?

22. Started by Avi952,

הבעיה הזו קורה כשאני נעזר באפליקציות כבדות (משחקים) אבל הוא מטעין רגיל כשהוא ללא לחץ. יש לי מטען של ראש וכבל USB בדקתי בחיבור לחשמל ובמחשב ובשניהם זה קרה. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by HairyAss,

אני רואה מלא המלצות על הTHL W100 והוא נראה נחמד מאוד. יש פה מישהו שקנה אותו והוא משתמש בו? אשמח להמלצות/סייגים. בנוסף, יש גרסאות שונות של המכשיר? מה לשים לב לפני הקניה? ואיפה הכי מומלץ לקנות? תודה

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by ToMuSH,

בכתבה שפורסמה פה באתר נאמר כי המחיר יורד לסביבות ה 1,070 ש"ח בגלל השקתו של ה mi3, אולם מחיפוש ברשת העליתי בחכתי רק מחיר של 350 דולרים שהם כ-1300 ש"ח. זהו מחיר מעודכן ונמוך ממה שהיה לפני כחודש, אז הוא עלה 1,500. ככה שאם המחיר ירד לא מזמן, הוא ירד בעוד 300 שקל בקרוב? למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים