גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
קיצר יש אפשרות לקבל החזר מלא על פלא עד 2000-2500 בתוכנית מסויימת... עכשיו השאלה היא אני עמתגייס עוד כחצי שנה אז ההתלבטות היא בין סמארטפון כדוגמת הדיזייר או משהו יותר עמיד... עכשיו זה יהיה חבל ליקנות משו יחסית מיושן לכ 3 שנים אבל מצד שני אני רוצה בצבא קרבי אז לכו תידעו מה יעבור על הפלא... הצעות עצות וכו' יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פלאפון K750I עם כרטיס של ג'יגה. הוא מחובר עם USB למחשב. כשאני מנסה להעתיק קבצים מהמחשב לפלאפון זה מתחיל להעתיק אותם ובאמצע העברה אני מקבל את ההודעה ההעברה נפסקת, והתוכן שבכונן נעלם.(אם אני עושה רענן אז הכונן עצמו גם נעלם...). כדי שהמחשב יזהה אותו שוב אני צריך להפעיל אותו מחדש.(לא עוזר לנתק את הUSB ). ואחרי שאני מפעיל מחדש זה ממשיך ואני מקבל את ההודעה בקובץ אחר. ככה שזה לא בעייה בקבצים. יש לי 2 מכשירים כאלה וגם 2 כרטיסי זיכרון (Kingmax ms pro duo 1gb) וניסיתי לחבר אותם בשני מחשבים ועדיין יש את אותה הבעייה. הבעייה היא בכרטיס זיכרון לדעתכם? כי לפי מה שהבנתי MS PRO DUO אמור להתאים לK750I תודה
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
דרישות: ====== כפתורים נוחים לתפעול מצלמה סבירה (3 מ"פ לפחות) נגן MP3 טוב יציאת 3.5 מ"מ לאוזניות העדפה לנוקיה סינביאנית אך גם סוני אריקסון בא בחשבון תקציב: גמיש - כמובן עדיף כמה שפחות אך לא על חשבון אמינות ואיכות שום רכיבי טאץ' (בשום פנים ואופן) מבנה: לא משנה (צדפה, סליידר, קנדי-בר... הכל זורם) BT: חובה WIFI: רצוי GPS: רצוי
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אל תצפו למהפכות גדולות ממוצר הדגל הבא של קוואלקום, אבל אנחנו בכל זאת שמחים שהוא קיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אז ככה אתחיל שנחשפתי לכתבה על אפליקצייה שנותנת לך כסף חינם לקנות איזו אפליקציה שתרצה בדקתי וזה עובד וכבר השתמשי ב 10$ שקיבלתי אני מחפש עוד אפליקציות מי שמכיר אשמח שתשתפו אני נותן את הכתבה שנחשפתי אליה שמסבירה מא׳ ועד ת׳ ״ רוצים לקבל כסף על אפליקציות? Free My Apps הקדמה אני מניח שאתה קורא המאמר מכיר את המונח שנקרא App Store או אם אתה משתמש באנדרויד - Play store, חנויות האפליקציות הגדולות בעולם שהם חלק בלתי נפרד ממכשירי אפל או אנדרויד ודרכם אנחנו מעשירים את המכשיר שלנו באפליקציות חדשות, חלקן בחינם וחלקן בכסף. רבים מהססים לפני שקונים אפליקציה. מצד אחד השקיעו כסף רב במכשיר שלהם ומצד שני, כל אפליקציה שעולה דולר פתאום נראית להם יקרה מידי. אז איך כן משיגים אפלקיציות ללא תשלום ?…
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך המלצה ל2 פלאפון חובה שיהיה תמיכה בWIFI אחד בסביבות ה1200 שקל ואחד עד 2000 ועדיף שיהיה מצלמה, לא צריך משהו טוב במיוחד...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קהל חובבי הסמארטפונים ממש לא נוטר טינה ליצרנית הקוריאנית על כשלונו הבטיחותי המפתיע של ה-Note 7, כך נראה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
- 2 followers
-
-
מה הרום המומלץ ביותר הקיים למכשיר? והאם מתישהו יקבל את JB?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום אני מחפש סמרטפון עבור אמא שלי תקציב עד 1000 ש"ח תודה לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר אני מעוניין לדעת איך הוא מתמודד עם ישומי אינטרנט אופיס וניווט. תודה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לנובו ישראל השיקה היום את ספינות הדגל החדשות שלה - יוגה בוק, יוגה 910 ומיקס 510 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא בטוח שזה בדיוק הפורום המתאים, אבל זה נראה יותר קשור מכל פורום אחר... לענייננו - בהליך הרישום כ-Android developer בגוגל נדרשים להכניס כתובת של אתר אינטרנט, אפילו אם מדובר על חשבון שהוא להפצה בלבד ולא למכירה. במקרה של מכירה, בישראל חייבים לעבוד עם AdSense - למיטב הבנתי זה כבר בכלל מצריך אתר אמיתי עם תוכן כדי 'להתקבל' לשרות. יש לי משחק כמעט מוכן ונראה לי טפשי שאני צריך להקים אתר שלם ולשלם על הוסטינג וכו' בשביל שאני אוכל לשים אותו במרקט :-\ מישהו פה התנסה עם זה? האם יש דרך למכור או אפילו רק להפיץ בלי שיהיה לי אתר אמיתי...? יש שאלה בעניין הזה גם ב-iandroid, ללא תשובה, אז בבקשה לא להפנות אותי לשם...
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
צמד הדגמים החדשים של סמסונג ממשפחת ה-Galaxy A מהווים שידרוג משמעותי ומבורך לעומת כל אלו שקדמו להם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא אפרט על המכשיר מכיוון שרוב האנשים פה מכירים את הדגם. המכשיר אצלי כחודש, השתמשתי בו אולי 5 פעמים. המכשיר מצויין הכל עובד מעולה בלי תקיעות וכו. הסיבה שאני מוכר היא פשוטה , אני לא באמת צריך אותו, יש לי אולטרהבוק ומחשב נייח והטאבלט צובר אבק כבר חודש בבית. ( המכשיר מגיע עם כיסוי דמוי עור + מגן מסך) למי שמעוניין ,שיצור איתי קשר בפרטי בבקשה. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=54418e63426f3909ad67f22e0cc489d4c74 מעט גמיש במחיר לרציניים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן טיול שטח (טראק) ישנה תמיד האפשרות שמישהו יחליק וימעד או מקרה חרום אחר ולא תמיד יש רמת קליטה מספקת להוצאת שיחה מהסלולארי (גם אם מטפסים לנקודה גבוהה ) . גם אם לבסוף מצליחים להזעיק עזרה יש צורך לסמן לכוחות המחלצים (לדוגמא חילוץ באמצעות מסוק ) את המיקום המדויק . נכון ששימוש במכשירי gps עוזר ,אבל אם אתה בבעיה בערוץ נחל עמוק רמת הקליטה נמוכה וכתוצאה מכך גם הדיוק נמוך . טלפון לוויני הוא יקר ,מסורבל מדי עבור רוב המטיילים. אם כך נשאלת השאלה -מה הם אמצעי הסימון שהכי נראים מרחוק ,גם ביום וגם בלילה (זיקוק מצנח ?) ,היכן קונים אותם והאם צריך אישורים מיוחדים עבורם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בבוקר התקשרתי לפנדה לשאול לגבי ה Zen V Plus שראיתי שהמחיר שלו ירד ל 520 ש"ח אצלם. אחרי שדיברתי איתם פתאום שמתי לב למשהו מוזר באתר שלהם: המחיר של ה ZVP 4GB ירד ל 600 ש"ח. ואז שמתי לב שלמרות שלכול הנגנים יש את התמונה של ה ZVP מופיע שם Zen (בלי ה V Plus), בנפחים של 4 ו 8 ג'יגה, והקישור לעמוד היצרן מוביל לעמוד של ה Zen החדש: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524 אני אתקשר אליהם שוב ביום ראשון לברר אבל יש למישהו מושג אם זה באמת הנגן החדש והמחיר של ה ZVP 4GB באמת ירד ככה או שזוהי טעות?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
התחדשתי בsd הכי חדש שהמכשיר שלי יכול לנצל. העברתי את תוכן המכשיר לכרטיס (20 gb) הפעולה עברה בהצלחה. הגדרתי את הכרטיס כזיכרון למצלמה. אחרי חצי שעה קפצה לי הודעת מערכת שיש תקלה עם הכרטיס והוא על מצב קריאה בלבד... כיבוי הדלקה וזה הסתדר, ואחרי חצי שעה חזר על עצמו למשך יומיים.. ניסיתי לפרמט את הכרטיס ולא הצליח להתפרמט, ניסיתי שוב וקיבלתי הודעה שהכרטיס תקול.. הכנסתי sd ישן שלי, הסדרה האפורה עם 32 gb והכל עובד חלק.. יכול להיות שהמכשיר שלי לא תואם לכרטיס הזה? קניתי בעליקספרס ושילמתי דרך פייפל.. לפנות אליהם או שחסר טעם? איזה כרטיס אני יכול לקנות עם נפח איחסון ומהירות גבוהה שיעבוד חלק עם המכשיר שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ces-2015-%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אותו כבר כמה שנים טובות אך זאת הפעם הראשונה שיש לי צורך בניגון של קובצי FLAC, הקטעים פשוט אינם מופיעים בתיקייה, והיא מוצגת כריקה. בדקתי גם עם FLAC'ים ממקורות אחרים וגם אותם לא הצליח לקרוא כלל. גרסת ה-firmwire היא 2.02, אומנם עתיק אבל הוא אמור לדעת לקרוא FLAC מהקופסה, הלא כן?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום, האם למישהו יש המלצה לאפליקציית מקלדת בפריסה העברית הישנה ללא הפסיק והנקודה בצד שמאל למעלה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , המכשיר יהיה בשימוש של נער בגיל יסודי. אשמח למכשיר פשוט וטוב. תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מכשיר משומש Mio 168RS (מה שחשוב לי זה רק ה GPS ) ורציתי לדעת על איזו תוכנת ניווט אתם ממלצים? תוכנה שתהיה פשוטה נוחה אם כמה שיותר אופציות. כמו כן אודה גם לתוכנת ניווט שבילים טובה (לטיולי גיפים). תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי חבילה של 100MB בחודש, פועלת סבבה. אבל יש בעיות עם כניסה לאתרים עם סיסמא. כשאני מנסה להכנס לדואר שלי בYAHOO אז הוא תמיד רושם לי שהסיסמא או המשתמש לא נכונים, נסיתי להכנס גם בOPERA MINI לEMAIL וגם שם יש את אותה בעיה, אני בוודאות מכניס שם וסיסמא נכונים כי פה במחשב זה אותו דבר וזה פועל בסדר, הבעיה קיימת כבר חודש וגם לאחר עדכון FIRMWARE של הפלאפון זה לא מסתדר... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור ? נ.ב אותה בעיה גם בPAYPAL.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-