גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שיתמוך ברשת פלאפון ושתיהיה אפשרות להפעיל GPS חוץ מזה שיתמוך בעברית יש חייה כזאת בתאילנד ?
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר GALAXY S4 I9505 ורציתי לדעת אם יש בישבילו עדכון לגרסה 4.3 כי ראיתי שיש עידכון וחלק יש להם ואמרו לי שאין ל-I9505 יש רק ל-I9500 בגלל שחברת סאני היא המפציה של הגרסאות בארץ והיא לא תומכת בגרסה I9505 וגם שלא יהיה אף פעם זה נכון ? יש פתרון ללא ביטול של האחריות שיש לי על המכשיר ?
-
- 12 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי, יש לGALAXY NOTE עט מעולה ! הוא דק, והוא קשיח. יש עט כזה שיכול להתאים לTABLETים כמו סטיילוס ? אשמח ללינק !
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי דרך זאפ נקסוס 4 בטווחים של 1270 ש"ח ומעלה. בחנויות (גיים אנד מובייל ורון-פון) אמרו שזה חדש. אפשר להאמין להם? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי רענון מינימלי לפני כמה חודשים, שנת 2017 אמורה להביא לנו דגמי Snapdragon מסדרה 600 עם בשורה ממשית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לדעת, במפרט של טלפון יש את המעבד, יש את הליבות ויש את הgpu נגיד mali קראתי שיש כזה דבר. מה זה המאלי הזה? למה תמיד יש שני סוגי ליבות ולא סוג אחד? תמיד דוחפים אחד ישן יותר עם מהירות נמוכה יותר, אז מה קורה למכשר? על איזו ליבה הוא עובד? מה ההבדל בין מעבד לליבה, מה יותר חשוב? לדוגמא מה יעבוד טוב יותר מעבד ישן עם ליבות חדשות או ההפך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לדעת... התקשרתי אבל עדיף כבר ללכת לסניף...אז בכול זאת אולי מישהו יודע מה חדש שם ומה משתלם לקחת? שמעתי שנותנים החזר של 500 שח על מכשיר ישן לקניית מכשיר חדש... זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, חבר'ה. עד היום אני נהנה מהמכשיר הזה: Motorola Defy+ Plus. מה אני אוהב בו? 1.הוא קומפקטי. נכנס לכיס האחורה של הג'ינס בלי בעיה! [המסך שלו הוא 3.7 אינץ'. הגודל המלא שלו הוא 4.2 אינץ'. גובה מעולה של 10.7 ס"מ!] 2.הוא עמיד. [שרד הרבה נפילות, והוא עמיד בפני טיפות מים- מעולה כששמים מוזיקה במקלחת :] 3.הספיקר שלו חזק. [טוב לשיחות ולמוזיקה] 4.יש לו חריץ הרחבה לכרטיס microSD אממה? הוא כבר ישן. אנדרואיד 2.3.7. המצלמה שלו מעאפנה. יש לו לאגים לא מפנקים. צריך לשדרג. לכן >> אני מעוניין במכשיר חדש בעל KITKAT 4.4, + עם מצלמה טובה כמו של ה iPhone 5 [מאוד אוהב את הלוק שלה. לא יודע אם יש אליה מקבילה במכשירי אנדרואיד?!] + והשאיפה היא שכל 4 הסעיפים שמניתי למעלה- יישארו גם בטלפו…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לשתף בתכונות מגניבות, להפנות לפורומים שימושיים, לשלוח הודעות לפרטי לשאלות פחות חוקיות
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אם כן אני ישמח לדעת... מכיוון שיש כרגע המון דגמים ואני לא מבין בזה בכלל בכלל אם מישהו מבין בזה שיגיב פה ואני ידבר איתו בפרטי או שיצור איתי קשר באיסיקיו 171778300 תודה רבה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כזה נגן , שם עליו שירים. יום אחד הוא נתקע לו אז הוא לחץ reset ומאז הוא טוען שהנגן לא מראה לו את הקבצי מוזיקה שהיו עליו. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו מכיר פורום שמתמחה ב iAudio ?
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בסגנון זה http://www.mymemory.co.uk/Headphone-Accessories/Griffin/Griffin-Navigate-Inline-Controller-for-iPod-%26-iPhone
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
לאחר דחייה קלה בשל ביקוש גדול מהצפוי - כעת צרכנים בצפון אמריקה יכולים לבחור בתשלום של 1,500 דולר עבור המכשיר החכם הקומפקטי שמחזיר את המותג Razr אל מרכז הבמה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
אירוע ה-Unpacked החדש של החברה יתקיים בשבוע הבא - כאשר לכולם כבר יש מושג לא רע מה היא עומדת להציג לנו במסגרתולכתבה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז יש תוכנה כזו? וגם יש איזו דרך לבטל את הפלאש והאור האדום כשמצלמים? (מצאתי דרך לבטל את הצליל של הפלאש, אבל האור עצמו עדיין מופיע, גם אם אני בוחר בלי הוא מופיע לאיזה שתי שניות לפני הצילום ואז בצילום לא מופיע) תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש תוכנה שיוצרת קיצורים לפי מקשים נגיד פעמים על הכפתור באמצע בגלקסי אס מביא אותך לתוכנה הגדרות... ????????????
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אם יש כזה דבר, זה ממש יעזור לי, שאני מפעיל, מתחיל לרוץ וזה סופר לי מהירות ממוצעת/כמה ק"מ עברתי/ וכדומה יש לי SGS אם זה משנה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 5800 ניסיתי fring ו- skype לשיחת וידיאו או קול דרך המחשב, אבל זה לא עובד. אני רוצה לדבר במסנג'ר בפלאפון עם מישהו במחשב זה אפשרי בכלל?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
-
לדוגמה: http://support.apple.com/kb/HT4066 לא יודע אם היא רצה על האייפון אבל אם היה משהו דומה לאנדרואיד הייתי שמח מאוד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש אולי איזה עדכון Firmware ? מאיפה אני יכול להוריד אותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יודע אם זה חדשות ישנות כבר או לא אבל היום עדכנתי את הסנסה שלי וסוף סוף יש תמיכה בעברית דרך אגב הנגן כבר מעל שנה בשימוש עצלי וזה אחת הקניות הטובות שלי בחיים תאמינו או לא אבל מבחינתי זה אפילו קניה טובה יותר מהWII ואתם יודעים כמה אני אוהב את נינטנדו מה לעשות נגן ב330 שקל שמחזיק יותר מישנה ועדיין מצוין ועכשיו גם עברית -בקיצור נגן תקציבי מצוין
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחדשתי ב- K800I. שמעתי שיש כל מני תוכנות מגניבות למכשיר הזה (אני לא מדבר על משחקים) כמו מדידת מרחק בעזרת הפוקוס של המצלמה, שטויות עם בלוטות' ועוד. אשמח אם תשתפו אותי בתוכנות האלה. תודה מראש, מודי69.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-