גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב חברים, הבוקר סמסונג +S10 קיבל OTA לאנדרואיד 10, מתקין כרגע.... אעדכן בסיום, נקווה לטוב אחרי שביטלו את ההפצה בתחילת החודש אשמח לעדכונים מחברים שכבר עדכנו. שבוע טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שקניתי פלאפון מחנות פרטית ואני יודע שהוא תואם לסלקום, מה אני אמור לעשות איתו?, האם יעלה יותר כסף ממה שצריך? קצת מידע יעזור לי לסדר ת'מחשבות. תודה, Aviko
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן חדש, לבנתיים אני רוצה את הcreative zen vision w אבל אח שלי שצריך להביא לי את המכשיר עדיין לא חוזר לארץ אז אם יצאו מכשירים אחרים טובים יותר מהקריאייטיב אז אני רוצה לקנות אותם. אז אם מישהו יודע מתי מושקים המכשירים הבאים זה יעזור לי מאוד. טוב אז המכישירים הם: iphone iaudio Q5 ipod video (כאילו האמיתי עם המסך הגדול והגלגלת עם המסך או מה שלא יהיה) וזה כל מה שאני יודע שצריך לצאת, אבל אם אתם יודעים על עוד מכשיר PMP שצריך לצאת ושווה קנייה אז תרשמו...
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עם ההשקה של דגמי ה-ROG Phone 6 האלטרנטיביים ונחיתתן של ביקורות עבורם - אנחנו מקבלים הזדמנות נדירה לבחון את יכולות ה-Snapdragon 8 Plus Gen 1 אל מול ה-Dimensity 9000 Plus כששניהם נמצאים בסביבה דומה מאוד המאפשרת להם להגיע אל מלוא היכולת הגלומה בהםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי אותו לפני חצי שנה ומיום הקנייה, לוקח לו משהו כמו 4-5 שעות להטעין במטען המקורי של הקופסא מ0% ל 100% המטען הוא 0.7A OUPUT וגם במטען אחר שהיה לי OUTPUT 1.2A הנתונים לא היו מועדדים לדרוש מהחברה מטען/סוללה אחרים? עדיף לקנות מכשיר חדש ואותו לשמור ליום גשום שהחדש לא עובד? סה"כ קניתי אותו כי אני לא מחפש משהו יותר מידי משוכלל אך משך הסוללה כן חשוב לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! קיבלתי לאחרונה מכשיר Motorola Atrix ללא מטען. קניתי לו כבל Micro USB ככה שאני יכול להטעין אותו מהמחשב, אבל אני רוצה להיות מסוגל להטעין אותו בחיבור לחשמל וגם ברכב. יש הרבה מתאמים כאלה (עם חיבור לחשמל ויציאת USB), אבל הבנתי שלא כולם בהכרח מתאימים ל-Atrix ויכול להיות שלא יטעינו אותו... מישהו יודע על מתאמים (כאמור, גם לבית וגם לרכב) שבטוח יעבדו?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היצרנית הסינית ממתגת את מוצר הדגל העתידי שלה בתור "יותר מסמארטפון", ואחת מהסיבות לכך תהיה יכולת להפעיל מעטפת דמוית מחשב נייד שעונה לשם Mirabook לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אני רוצה לשלוח לסלקום מכתב. מישהו יודע מספר פאקס / כתובת מייל אליה אוכל לשלוח את המכתב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעבודה Cisco 887W שהוייפיי שלו מעולה אבל , הTRANSFROMER בכלל לא רואה אפילו את הSSID ע"מ להתחבר ! בנוסף לזה יש לי בעיה חמורה עוד יותר , אני יכול להפוך את האייפון שלי ל"נתב" WIFI כדי לגלוש עם מחשב נייד דרך הדור שלוש. וכל מחשב או פלאפון יכול להתחבר אליי , והTRANSFORMER שלי בכלל לא רואה את הSSID שאני יוצר. עכשיו קראתי איפהשהו שלאנדרואיד בחלק מהגרסאות יש בעיה עם AD-HOC , שהוא לא תומך. מישהו מכיר על מה מדובר ומכיר פיתרון לTRANSFORMER ? ואם לא - מישהו יכול להפנות אותי לפורום שאני אשאל בו באנגלית אפילו ???? * יש לציין שביצעתי את העדכון האחרון הזמין + אני מתחבר לכל רשת אחרת עם אותה הצפנה , וגם הפלא שלי משדר SSID ללא הצפנה כלל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה... אתמול קניתי נוקיה E65 והיום גיליתי שכשאני לוחץ לחיצה ארוכה על מקש ההקלטה בצד כדי שיפעיל את הפקודות הקוליות אז המכשיר נתקע ורק ע"י הוצאת הסוללה אפשר להחזיר אותו לחיים.. בנוסף כשאני מחבר אליו אוזניית BT של מוטורולה אז המכשיר עושה ריסט מוזר... מה נראית לכם הבעיה? תודה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכשירים חכמים עם סוללות מאסיביות ויכולת לעבוד כמה יממות בין טעינה לטעינה הופכים לנפוצים יותר עם כל יום שעובר, אך יש מי שמתנדבים להזכיר ולהמחיש לנו שאנחנו עוד רחוקים מהשיא בכל הנוגע לקיבולת לכתבה: http://hwzone.co.il/marathon-m3-%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היצרנית הבטיחה ומקיימת, עם כוכבית: היום ניתן יהיה להזמין את הסמארטפון החדש והמדובר ללא צורך בהזמנה מראש, אך ישראל לא ממש נכללת בתוכנית לכתבה: http://hwzone.co.il/רק-היום-חלון-של-שעה-לרכישת-ה-oneplus-2-ללא-הזמנה/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בסופו של דבר קניתי שלשום את הסנסה e260 4GB. ביינתים אני נהנה והכל נחמד.. אבל רציתי לברר, האם כדאי לי לעדכן לעידכון firmware האחרון שיצא? מישהו יודע אולי מה חידשו/תיקנו שיהיה לי שווה להוריד? והאם זה מוריד את האחריות או שיש סיכוי שמשהו במכשיר ידפק? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו המטען הזה http://cgi.ebay.com/Universal-USB-AC-Wall-Charger-Adapter-Po wer-Supply-MP3_W0QQitemZ180260290429QQihZ008QQcategoryZ967QQ ssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מתאים לsansa clip?? מתחינת חשמל אם אני מחבר מתאם הוא מתאים לארץ הוא מקבל 220V אבל השאלה אם למכשיר עצמו הוא טוב כי כתוב Output:DC5.00±0.020V DC300±50MA ואין לי מושג מה הנגן מצריך.. זה בסדר? לא יהרוס אותו?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הוא פאלפון ?d840 דרך הגב אם נראים סוף הדרך...
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מעבר ממסך 13.3 אינץ' מסורתי למסך 13.4 אינץ' גבוה יותר תוך צמצום המסגרת סביבו מעניקים לנו מכונה יוקרתית מעניינת בהחלט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי את הPPC X7500 של HTC ואם אני מנשא להעביר קבצים שהם מעל 10MB הוא פשוט מאבד את החיבור שלו למחשב. את ההעברה אני עושה עם התוכנה ACTIVESYNC שקיבלתי עם המכשיר. למה זה קוראה יש לי 7G פנוי יש דרך לעביר קבצים גדולים בכול זאת??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט מיני לסטודנט לרפואה שיסתובב איתי בכיס של החלוק המטרה העיקרית היא נגישות לספרים, קבצי pdf ומצגות. בנוסף חשובה לי מאוד היכולת לרשום עליהם הערות ולמרקר. כמו כן הייתי שמח גם לתמיכה טובה בעט סטיילוס על מנת לרשום הערות. ותוכנה טובה שתדע לזהות את הטקסט ביעילות ולהמיר אותו לפונט של מחשב (אופציונלי אך לא חובה) בכל מקרה התמיכה בעברית מאוד חשובה לי הייתי בעבר עם אייפד רטינה אבל העברת הקבצים והצורך בקונברטינג שונים שיגעה אותי. להוריד קובץ לדרופבוקס ואז להעביר לאפליקציה המתאימה. בקיצור. לא אוהב. אני כרגע בהתלבטות בין טאבלט אנדרואיד לבין ווינדוס 8 אשמח לייעוץ ועזרה בבחירת הטאבלט מיני האולטימטיבי עבורי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים! אולי מישהו יודע מה מהירות העברת הקבצים (מקורא כרטיסים מהיר למשל) בVISION M 60GB במצב USB HOST??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אם נגיד אני מוסיף ל gtx 960 עוד כרטיס gtx 960... האם זה מכפיל לי את העוצמה.. או שזה רק מוסיף קצת.. ובבמקרה הזה עדיף לי לקנות gtx 970 4g חדש ??? אשמח לתשובה...
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בעוד חודש אני נוסע לארה"ב ואני רוצה לקנות סמארטפון, אני עוד לא סגור או גלקסי 6 או lg g4. בכל מקרה הייתי שמח לקבל הכוונה איך לקנות ומאיפה, עם כל עניין הנעילות של הטלפונים ושיהיה מתאים לשימוש בארץ. אני הולך להיות בניו יורק, אולרנדו מיאמי ולאס וגאס.
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין את המגן הבא: http://www.ebay.com/itm/SUPCASE-Case-for-LG-G3-UBPRO-with-Built-in-Screen-Protector-Multiple-colors-/191654099281?var=&hash=item2c9f797951 מה דעתכם עליו? איך הוא בהשוואה ל Otterbox
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שמוכרים DOK" - Disk On Key" עם Micro USB , נשמע חביב. מעוניין לרכוש אחד, האם המכשיר Galaxy S4 תומך בקלט OTG ? שאם מחברים את ה- Micro USB למכשיר אז יהיה התחברות? איך אפשר לבדוק? תודה למידע חברים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הנגן שבועיים, עד עכשיו הכל היה בסדר. לפני כמה דקות שמעתי קצת, ופתאום שמתי לב שהשאפל לא עובד. ניסיתי לעשות לו ריסט, לכבות, להדליק, ואפילו עדכנתי firmware ל 1.17. הוא פשוט מסרב לעבוד. לעוד מישהו היתה בעיה כזאת? יש פיתרון? או שצריך ללכת לבאג ולדרוש החלפה? עריכה - נראה לי שהוא הסתדר, אבל משהו השתנה. פעם על שאפל הוא היה מחליף גם את המספר של השיר בצורה ראנדומלית, עכשיו המספר עולה בסדר רצוף, אבל כל פעם שהרשימה מתחילה מחדש כל שיר מקבל מספר אחר. עכשיו למשל לא יכול לצאת אותו שיר פעמיים עד שנוגנו כל השירים בפלייליסט. גם אולי זה פסיכולוגי, אבל ממש נראה לי שיש תמיד שירים שבאים "ברצף". יש דרך להחזיר אחורה?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-