עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שמועה חדשה, מגובה ברישומי פטנט רלוונטיים, מצהירה כי דגם ה-Nokia 10 יוכל להוות את מהפכת הצילום הנייד הראשונה של החברה בגלגול החדש שלה לכתבה

2. קמפיין מימון ההמונים של מחשב ה-WIN 2 צובר תאוצה בקצב מרשים, ומבהיר כי הרבה צרכנים מעוניינים במערכת 6 אינץ׳ מיניאטורית שמסוגלת להריץ את מערכת ההפעלה המלאה מבית מיקרוסופט וכל יישומיה לכתבה

3. מכשיר ה-Meizu 15 מאמץ את טרנד הפאנלים המוארכים עם השוליים המקוצצים, ולוקח אותו לנקודת קיצון לכתבה

4. Started by Sh_Dor_Lq,

לפני 3 ימים התחילה אצלי בעיה של צריכת סוללה במכשיר HTC U11. עד לפני 3 ימים הייתי מסיים את היום שלי סביב ה70% סוללה. היום אני צריך להטעין פעמיים באמצע היום ואני מסיים את היום עם 40%-50% סוללה. לפני השינה אני מטעין את הפלאפון ל100% ובבוקר (לאחר 8 שעות בערך) אני מוצא את הפלאפון עם 70%-80% סוללה. נכנסתי להגדרות צריכת חשמל ובראש הבראשונה מופיעה האפליקציה WHATSAPP שמבזבזת לי עשרות אחוזים מהטעינה המלאה האחרונה. חוץ ממנה הכל נראה שגרתי. הורדתי הרבה סוגים של אנטי וירוס וגם אנטי מלוור והפעלתי את המכשיר מחדש מספר פעמים ושום דבר לא עזר לי לפתור את הבעיה. האם גם לך יש בעיה לאחרונה עם WHATSAPP או שהייתה לכם בעיה דומה? אגב יש לי אנדרואיד 8.0 אשמח אם תציעו פתירונות!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by PoNi_PoNi,

שלום אני חייל ובדרך לבסיס ובבסיס אני רוצה לראות סדרות/סרטים אני צריך טאבלט לא גדול במיוחד עמיד עם הרבה מקום איכות הסאונד לא משנה לי אני עם אוזניות שיהיה מספיק ראם ולא יתקע מצלמה לא משנה לי ואולי כניסת usb לדיסק און קי לתוספת מקום ולהעביר סרטים מהמחשב סוללה חזקה שתספיק לפחות ל4 שעות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  6. מתחזקות העדויות והסימנים להשקה של הסמארטפון שיהיה הגדול ביותר שהחברה הסינית יצרה עד היום לכתבה

7. אוהבים את Fortnite Battle Royale ומתקשים להפסיק ולשחק? מעכשיו תוכלו לעשות זאת כמעט בכל מקום לכתבה

8. האם למותג ה-Desire המפורסם מתחילת העשור עדיין יש מקום בשוק המודרני? בואו לשפוט בעצמכם לכתבה

9. Started by amit2006,

שלום לכולם, ברשותי משקפי תלת מימד של חברת סמסונג שקיבלנו יחד עם טלוויזיות סמסונג שרכשנו. בכל זוג משקפיים יש סוללה, ואת החלקים של המשקפיים, אז זהו, חיברתי את החלקים, הכנסתי את הסוללה למקומה, ולחצתי על כפתור ההפעלה שמעל המשקפיים, אך דבר לא קרה, התוכלו לעזור לי עם כך? אולי זה קשור לסוללה (צורת הכנסתה) או למשהו אחר. אשמח שתכתבו לי בנוסף איך משתמשים בהם עם טלוויזיות של סמסונג וגם אם זה משנה בין דגם (שנה) של טלוויזיה מסויימת.(צירפתי צילומים של המשקפיים).

10. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי האופן שבו עובדת הצפנת הסיסמאות במכשירים סלולריים או יותר נכון משהו שאני לא כל כך מבין... נניח שיש לי סמארטפון עם אפליקציה של סקייפ מותקנת עליו. כשאני פותח את האפליקציה החשבון שלי מתחבר אוטומטית ללא צורך בהקשת יוזר וסיסמא. זה אומר שמאחורי הקלעים היוזר והסיסמא שלי שמורים בטלפון בצורה מוצפנת. ובזמן פעולת ההתחברות (האוטומטית) האפליקציה בטלפון שלי מתקשרת עם השרתים של סקייפ ושולחת להם את היוזר והסיסמא שלי כדי להזדהות (כמובן שגם פה שליחת הנתונים חייבת להתבצע באופן מוצפן) הסיסמא שלי לסקייפ שמורה על הטלפון עם פרוטוקול הצפנה X שבו עושה שימוש הטלפון שלי (נניח של אפל לשם הדוגמה) ושליחת המידע לשרתי סקייפ מתבצעת עם פרוטוק…

11. שנה אחרי שהוצגו הדגמים החדשניים הראשונים במשפחת ה-Zephyrus - ניידי הגיימינג הדקים עומדים להיות זמינים לרכישה גם במחצית מן העלות המקורית לכתבה

12. סמארטפון ה-Redmi Note 5 נוחת בארץ הקודש, במטרה להפוך ליורש הרשמי לכמה וכמה דגמי Redmi Note שונים ומצליחים מהעבר לכתבה

13. היצרנית הסינית מתכוננת לחגוג את יום ההולדת השמיני שלה באופן גרנדיוזי לכתבה

14. ציוץ טרי בטוויטר מצהיר על כך שסמסונג תנצל סוף כל סוף את מלוא יכולות ייצור השבבים שלה במסגרת הפאבלט העתידי לכתבה

15. ההשקה החגיגית של יישום ה-Steam Link למכשירים החכמים נגמרה מוקדם מהצפוי במכשירי ה-iOS, ובאופן שעשוי לרמז על כך שאפל מתכננת השקת שירות גיימינג ייעודי משלה לכתבה

16. הכירו את השבבים החסכוניים שיחליפו את דגמי Snapdragon 400 ו-Snapdragon 600 הפופולריים לכתבה

17. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי OP3T ואני מרוצה ממנו האמת והוא מאוד מהיר. הקטע שאני עכשיו יכול לקבל S9 ללא עלות... זה שווה את ההחלפה? יש מצב שהוואן פלוס אפילו יהיה מהיר יותר? מה גם שאולי הסוללה בוואן תהיה טובה יותר והטעינה תהיה מהירה יותר? או שלחילופין עדיף לי למכור את ה-S9 החדש ולהוסיף לא הרבה בשביל דגם הפלוס / OP6 ?

18. Started by Sivan Franke,

שלום לכולם, לכבוד יום ההולד של אבא שלי החלטנו לקנות לו סמארטוואטש (הוא אוהב גאדג'טים), מדובר באדם פעיל שעושה ספורט ע"ב יומי ככה שרצוי שתהיה אפשרות למדדים לספורט, מסגרת התקציב היא עד 2,000 ש"ח, אשמח לקבל כמה המלצות לדגמים כי אני לא מבין בנושא כלום, תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  19. סמסונג נכנסת לשלב ההכנות הסופי לקראת השקתו של ה-Galaxy Tab S4 לכתבה

20. דגם ה-Explorer המשוכלל והייחודי של ה-Mi 8, שזכה ללא מעט ביקורת מכיוונה של HTC כשהוצג, ניתן לרכישה בחנויות הסיניות המקוונות לכתבה

21. עם חיישן 108 מגה-פיקסל גדול מצד אחד, עם שבב Snapdragon וותיק ללא תמיכה ב-5G מהצד השני - זה סמארטפון הביניים החדש של המותג הסיני המתפתחלכתבה

22. אסוס מובילה מגמה שכזו כבר קרוב לשנה, אך כעת סמסונג תוכל להיות זו שתגרום לה להתפוצץ בגדול - האם בקרוב נוכל ליהנות ממחשבים ניידים עם מסכי OLED בהירים, חדים וזריזים כמעט בכל רמות המחיר?לכתבה

23. חברה יפנית שהייתה ידועה עד כה בעיקר תודות למוצרי חשמל ביתיים מחליטה להשיק מכשיר חכם קומפקטי ובעל מראה חמוד וייחודי - שנראה כמו מוצר עם פוטנציאל להפוך ללהיט בשוק המקומי שלהלכתבה

24. השבב שנועד להתחרות ב-Snapdragon 8 Gen 1 וב-Dimensity 9000 הופך לרשמי לאחר כמה עיכובים קלים ובצל שמועות שאינן מחמיאות במיוחד - כשגולת הכותרת היא הליבה הגראפית החדשה מבית AMDלכתבה

25. שלום, אני מעוניין לקנות את גלאקסי s21 והבנתי שבחודש הקרוב עומד לצאת ה-s22. האם בעת השקת פלאפון חדש יש ירידה מיידית במחירי הדגמים הקודמים והאם זאת ירידה משמעות? או במילים אחרות, יש טעם לחכות כמה שבועות עם הקנייה?

• 2 תגובות
    • 407 צפיות

דיונים חדשים בפורומים