גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות אייפון, יותר לכיוון האייפון 5. בגלל המחיר כמובן. רציתי לשאול מספר שאלות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה. 1. הלכתי לחנות של אייפון iDigital, בקניון מלחה, בירושלים מי שמכיר (אני בטוחה שכן:)..). שאלתי את המוכר בנוגע לדגמים של אייפון 5, ודומיו ואמר שנגמר ושכבר לא מייצרים. הוא גם ייעץ לי שאם אני רוצה לחכות אולי ירד המחיר של 6S, אחרי שיצא החדש, וזאת במידה שימשיכו לייצר אותו, כי הוא אמר שאין אותו במלאי וייתכן שימשיכו לייצר חדשים ולא את הישנים.. השאלה בעצם, היא האם מה שהוא אמר נכון? ובאמת לא יהיה זמין אייפון ישן, והמחירים הקיימים מאוד גבוהים כידוע, אז מה לעשות.. 2. ראיתי בKSP שמוכרים אייפון 5 האם כדאי לקנות משם. זה אותו מוצר… - 

- 41 תגובות
- 6.5k צפיות
- 2 followers

- 

- 

אני מעוניין לקנות אייפון 8 רגיל 64GB ולא יודע מהיכן לרכוש. כמובן שאני רוצה לרכוש אחריות מקורית. ראיתי שבחנויות כמו מחסני חשמל , אופיס דיפו המחירים זולים יותר מחברות הסלולר ואיי דיגיטל. אז לקנות מהן ? אשמח קצת לעזרה - 

- 0 תגובות
- 792 צפיות
- 1 follower

- 

- 

כאשר אני קונה מיד שניה יש אפשרות לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים שרופים? איזה בדיקות עושים חוץ מחיצוני? - 

- 1 תגובה
- 934 צפיות

- 

- 

Sansa C150 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=15066 Sansa M250 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=13375 והאם באיזור ה-400 ש"ח יש נגן יותר משתלם מהשניים האלה? גנריים לא באים בחשבון. - 

- 10 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

על ידי הITUS בסכרון העדתכן לי האפוד 4 שלי לגרסה 4.3 מי שהוא יכול לעזור לי כי אין פריצה לגרסה מה אני אמור לעשות - 

- 4 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אני צריך תוכנה שתגדיר לי שאת כל האפליקציות יותקנו על הכרטיס sd שלי במקום על המכשיר.. יש לי מיילסטון עם 8gb sd אבל אין לי מספיק זיכרן על הפלאפון, יש אפשרות להתקין את כל התוכנות אוטומטית על sd במקום על הפלאפון?? - 

- 4 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

לכל מי שחיכה לגרסת ה8 ג'יגה של הD2. אז הנה היא יצאה, ולא רק שהיא יצאה היא כבר בארץ! http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205727&pageInfo=2 - 

- 1 תגובה
- 799 צפיות

- 

- 

אהלן חברים, הפלאפון שלי בתהליכי גסיסה ואני איתו כבר כמה שנים טובות - הפלאפון הוא XIAOMI REDMI NOTE2 והוא דיי אכזב בסך הכל הכללי. אני מחפש להתחדש בפלאפון, התקציב הוא עד 2000 ש"ח(אני אוכל להוסיף גם יותר אבל לא חושב שאצטרך? אשמח לשמוע דעות) בסופו של דבר אני מחפש פלאפון עם ממשק ידידותי ונוח למשתמש, מערכת הפעלה נוחה ומהירה - פלאפון עם מצלמה איכותית וחיי סוללה טובים ובסה"כ אין לי יותר מדי דרישות מהמכשיר מלבד השימוש היום יומי הרגיל(מצלמה,שיחות,אפליקציות כמו פייסבוק וכו'). הייתי נוהג להתעדכן בתחום אבל כבר שנים שאני לא מתעדכן ואני כבר לא כ"כ בקיא בתחום ולכן אשמח לשמוע המלצות למכשיר איכותי שישמש אותי בצורה טובה תודה לכל העוזרים! - 

- 4 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

שלום, ידידה שלי מחפשת נגן חדש. הדרישה העיקרית היא לכל הפחות 4GB זיכרון (וכמובן שיותר לא יזיק), ורצוי לא לעבור את ה-400 שקל. גם רדיו ווידיאו זה פיצ'רים נחמדים שכדאי ורצוי שיהיו. היא מאוד אהבה את הסאנסה E260 שעונה על הדרישות האלה. למישהו יש המלצות אחרות/נוספות? - 

- 5 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

ברשותי k800i דנדש והמכשיר מאוד חזק בתכונותיו. אבל שמתי לב שאין לי אפשרות להתחבר לאיי סי קיו כמו פעם - דרך אתר Tjat. נכון לעכשיו יש לי אינטרנט רגיל HTML (אני חושב...) דרך דור 3. האם יש אפשרות להתחבר דרכו לאיי סי קיו? כי דרך האתר הרשמי לא מצאתי אפשרות (לא הצלחתי להפעיל את icq to go) תודה על כל עזרה - 

- 0 תגובות
- 870 צפיות

- 

- 

כדאי לקנות אותו ?יש לי דווקא מצלמה מאוד טובה וכמה הוא יעלה לי באורנג אים יש להם אותו בכלל? - 

- 9 תגובות
- 740 צפיות

- 

- 

קיבלתי את הנגן היום, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש בגוגל עליתי על דיון שנראה לי רלוונטי אליי: http://forums.zune.net/533151/ShowPost.aspx מה אני אמור לעשות כדי להפעיל את הנגן הזה מרגיש כבר עובד עצות מעולם לא נתקלתי … - 

- 0 תגובות
- 723 צפיות

- 

- 

שבבי ה-Kirin 990 נחשפו לעולם קצת לפני שיככבו בתוך מכשירי ה-Mate 30 – עם טכנולוגיית ייצור חדשנית מבית TSMC וליבה גראפית מוגדלת באופן משמעותי לכתבה - 

- 0 תגובות
- 683 צפיות
- 1 follower

- 

- 

אני מחפש נגן קטן ככל האפשר, שישמש בין היתר לריצות. זיכרון פלאש מינימום 1 gb (עדיף כמה שיותר). שיהיה כמה שיותר קטן וכמובן שהמשקל יהיה בהתאם (סוללה נטענת). עדיפות לזמן נגינה כמה שיותר גבוה. עדיפות לנגן עם מסך (לא חייב צבעוני) אבל לא חובה. איכות סאונד כמה שיותר טובה. באנדל לא משנה (גם האוזניות), העיקר הנגן עצמו יהיה איכותי לפי התכונות שאני מחפש. מכיוון שאני לא מבין בתחום הזה בכלל, אודה לכם אם תמליצו לי על מספר נגנים מהחברות המובילות כדי שאני כמובן אקבל את ההחלטה הסופית ואבחר את הנגן ;D תודה לעוזרים ! - 

- 12 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

- 

שלום מישהו מכיר תופעה מוזרה. קיבלתי מיכתב בדואר רגיל חשבונית של פלאפון. היסכלתי ברשימה חיובים. פתאום אני רואה כתוב: שליחת MMS(תמונה) 4 יחידות - תעריף 0.4463 - תעריף כולל - 0.4463 - סה"כ לתשלום 1.79 ש"ח מה זה צריך להיות. אני לא שלחתי הודעה SMS רגיל עם תמונה.דיברתי שירות לקוחות והם הסבירו לי שזה מולטימדיה שליחה תמונה ארוכה וזה עולה כסף. אמרתי להם שאני שולח תמונה דרך אפלקציה whatsapp חינם. ונציגה פלאפון אומרת שזה whatsapp מולטימדיה שליחה תמונות עולה כסף. אמרתי להם שאפלקציה whatsapp שליחה תמונות זה בחינם. מישהו מכיר מה זה MMS למי שייך הזה?אני לא מבין. האם זה כולם ככה אותו משלמים MMS? איך לא ידעתי שזה עולה כסף אם אני שולח דרך אפלקציה WHATSAPP כמה תמונות.לא יכול להיות דבר כזה.… - 

- 0 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

מלבד כמובן ההבדלים הברורים של נתוני המצלמה והמשקל,יש עוד משהו שאני צריך לדעת? שינויים או שיפורים בממשק? סוללה חלשה מאוד באחד הדגמים? או כל דבר אחר שצריך לדעת.. הסתדרתי לגבי זה. השאלה שלי היא באילו צבעים יש V3I כי משום מה הבנתי שהוא זמין רק בכסוף כהה? היתכן שאין שחור/אפור כהה? - 

- 0 תגובות
- 624 צפיות

- 

- 

אני לא אומר שערכתי מחקר מעמיק, אבל לפני כשנה כשהייתי לקוח של הוט באיזור חיפה הסוללה הייתה נגמרת לי יותר מהר מאשר כשהייתי לקוח של אורנג'. כמובן כשמדובר בסמארטפון והצורך להטעין אותו במקום פעם ביום פעמיים ביום לא נעים במיוחד. יחסתי תופע זו ל-Roaming של המכשיר לרשת של פלאפון, כי לדעתי המכשיר תמיד מנסה לעבור לרשת ה"בית" שלו (לפי ה-SIM) כאשר הוא ב-Roaming לכן הוא כל הזמן סורק רשתות וזה גומר מהר יותר על הסוללה. אני שוקל לעבור לגולן, אבל הפריסה שלהם בצפון כמעט ולא קיימת ואני מניח שרוב הזמן המכשיר יהיה ב-Roaming. אני יודע שהטענות שאני מעלה לא הכי דטרמיניסטיות/מגובות בעובדות של אופן פעולת פרוטוקול GSM... האם גם לכם זה קורה ? - 

- 4 תגובות
- 5.8k צפיות

- 

- 

יש ברשותי נוקיה5630 של סלקום וברצוני לפתוח אותו לשאר החברות אך מכיוון שאיני הבעלים ואין לי קשר איתם אני לא יכול לפתוח את המכשיר בחברה.מישהו מכיר חנות או תוכנה שפותחת בודאות את המכשיר? - 

- 0 תגובות
- 622 צפיות

- 

- 

היי, הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הישן, כבר שבועיים אני מחפש מקום לרכוש מכשיר ולא מוצא. החברות הסלולריות כובלות אותך לחתום על "אינטרנט" ויש את כל החנויות החאפריות האלו שמציעים לך מכשיר "חדש". מכירים אולי חנות אמינה וזולה בארץ? מה עם חו"ל? מה הכדאיות לרכוש מכשיר בחו"ל? תודה - 

- 10 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

יש דרך לסדר את זה? במקור הייתה לי בעיה בMP3. ניסיתי לסדר את זה הבעיה על ידי שידרוג של הגירסא של נגן. בפעם הראשונה זה הצליח, אך ברוב טיפשותי ניסיתי את זה שוב (אל תשאלו מה עבר לי בראש) ובמהלך העידכון זה נתקע. נאלצתי לצאת מהתוכנה בכח ולהוציא את הMP3, כי המחשב נתקע ועכשיו אי אפשר להדליק את זה. הMP3 נדלק רק כשאני מחבר אותו למחשב ומתקין את הדריבר של הUSB. יש לכם רעיון מה לעשות? - 

- 0 תגובות
- 795 צפיות

- 

- 

אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני דגמי Samsung S20 FE 5G, שמפורסמים באינטרנט (זאפ וכל מיני חנויות אינטרנטיות): Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781F/DS 128GB 8GB Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B/DS 128GB 8GB הבדל של אות אחת (B לעומת F). אי אפשר לסמוך על תיאור החומרה באתרים האלה, כי כל אתר מציין מעבד/גרפי/צ'יפסט אחר (Snapdragon, Exynos) ועושה סלט. אם אני מבין נכון, מה שנמכר בארץ, על ידי היבואן הרשמי, זה SM-G781B/DS. מישהו יכול לעזור קצת בעניין? - 

- 0 תגובות
- 956 צפיות

- 

- 

שלום, אחותי נוסעת לנפאל+סין לחודשיים ומעוניינת להתקין על ה-Galaxy S4 שלה אפליקצייה שתשדר עצמאית את המיקום שלה באופן רציף. מאז לכתו של Google Latitude, אני לא מוצא אפליקציה כזו. יש עכשיו את Glympse, אבל היא דורשת שיתוף מיקום יזום מצד המשתמש. האם ידועה לכם אפליקציה לאנדרויד שמאפשרת מעקב רציף אחר מיקום? רצוי מאוד שאפשר יהיה לצפות במידע גם מאייפון, והכי טוב מכל דפדפן. תודה. - 

- 21 תגובות
- 3.1k צפיות

- 

- 

מתלבט בין השניים הנ"ל http://www.ebay.com/itm/NEW-Authentic-Otterbox-LG-G2-G-2-Commuter-Case-Black-at-t-T-Mobile-Sprint-/141253359153?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item20e35b3631 http://www.ebay.com/itm/Authentic-Case-Mate-Tough-Case-Dual-Layer-Maximum-Protection-in-Black-for-LG-G2-/321387531508?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item4ad4308cf4 מה לדעתכם עדיף? - 

- 0 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

-