עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש לשדרג את המכשיר שלי בינתיים עד שיהיה מכשירים חדישים (עם רזולציה 1280x720 ואנדרואיד 4) במחירים שפויים של 2000 שח. מה חשוב לי: מחיר באזור ה-1200-1400 שח. מהירות גלישה - מאוד חשוב לי. Android GPS רדיו ויציאה לאוזניות זכוכית עמידה בשריטות מצלמה סבירה באור יום פנס תמיכה בעברית (אין צורך בממשק רק ל-SMS וגלישה). מעדיף לא גדול מדי - עובי/משקל פחות עקרוני לי. איכות שיחה נורמלית חיי בטריה סבירים יציאת HDMI וניגון MKV בהחלט יתרון אבל בספק שיש במחיר זה הייתי כנראה הולך על ה-S2 אם האיכות שיחה בו לא היתה על הפנים (והיא כזו בוודאות, איך שאני שומע חברים שמתקשרים אלי) והוא לא היה זללן סוללות. במקום זה אחכה לראות אם כדאי את ה-Nexus או מתחריו אחרי שהמחיר שלו ירד עוד …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום, אני מחפש סמארטפון חדש עד 2300 ש"ח חשוב לי המאפיינים הבאים: 1. לא אפל 2. מעבד כפול ליבה 3. לפחות 16 גי'גה של אחסון (עדיפות גדולה ל32) 4. אנרדוראיד 5. הבטחה מהחברה כי הוא ישודרג ל 4.0 6. מסך 4 אינץ' ומטה עכשיו הבעיה הגדולה שלי פה היא סעיף 6 אני פשוט לא מוצא מכשיר כזה שהמסך שלו = 4 אינץ' ומטה כולם ענקיים ואני לא רוצה להסתובב עם טלוויזיה התעסקתי עם הגלאקסי S2 והוא עצום ולא נח להחזקה ביד אחד כל הHTC בשוק הם מינימום 4.3 ולמוטרלה יש את הרייזר שיוצא בקרוב והוא גם 4.3 יהיה עצוב אם בסוף אני אתפשר על זה. נא עזרתכם

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. שלום לכולם, אני רוצה לקנות סמארטפון מחו"ל, לא רוצה להתחייב, לא אחריות לא כלום - רק לקנות מכשיר. בעיקרון חשבתי על IPHONE או GALAXY II, אבל תלוי במחיר. ניסיתי ב- AT&T או VERIZON או SPRINT, אף אחת מהן לא מוכרות ללא התחייבות. ועוד שאלה, מתי יתחיל לפעול "גולן טלקום" וכל החברות החדשות ? כי עפ"י הכתבה שנכתבה באתר (http://hwzone.co.il/news/136254) אמורה להיות "מהפכה" ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום יש לי 2 שאלות לגבי הגלקסי: 1. איך אני מעביר S.M.S הודעה (forward) שקיבלתי למישהו אחר 2. איך אני בוחר צליל התראה תזכורת ללפגישה לא מצלצולי ברירת המחדל של הטלפון- ואיך אני מאריך אותם שיהיה יותר מצלצול אחד. כי לפעמים אני לא שומע את ההתראה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. כל פעם אוכל אותי מחדש יש לי GS שמריץ שומר מסך שנקרא PARTICALSTORME השאלה היא שלי היא כזאת איך אני מביא את המחשב שלי להריץ את העניין על גבי הדסקטופ באופן תמידי הרי את החישוב הוא יכול לעשות כי הוא חזק מהגלאקסי . מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by royc,

שלום חברים, אני רוצה לקנות את הכיסוי שבנדון לסמסונג שלי. יש לי קרובים בניו יורק אשר מגיעים ממש בקרוב לארץ. אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי לחנויות אשר מוכרות את הכיסוי המתאים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. זה עובד כבר עכשיו (נראה כי בנתיים חיפוש בלבד) כל מה שצריך זה לעדכן את ה- Voice Search דרך המרקט (למי שלא מופיע ה- Voice Search במרקט, יש צורך להשתמש ב- Market Enabler עד שגוגל יסדרו את זה). כל מה שצריך לעשות זה לבחור בתפריטים של Voice input and output במנוע חיפוש של גוגל ולהגדיר לו בשפה - עברית. ניתן להוריד את האפליקציה גם דרך ה- App store של אפל ולקבל זיהוי קולי בעברית גם ב- iOS.

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. Started by EyEOnE,

הדגם המעודכן של הטלפון הסלולרי מבית אפל יופץ בישראל החל מה-16 בדצמבר על ידי כל המפעילות. מחירו עדיין אינו ידוע. http://news.walla.co.il/?w=/4021/1882955

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר טלפון פשוט שישמש אותי בעיקר לשיחות ו- SMS התקציב שלי הוא 400 ש"ח. יש כמה תכונות שחשוב שיהיו לטלפון: 1. קומפקטי 2. איכות שמע טובה וחזקה 3. שיהיה נוח לשימוש מבחינת הכפתורים 4. תומך UMTS 5. שיראו טוב את המסך גם בתאורה חזקה. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  10. אהלן, יש לי בעיה כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית, הנמען מקבל סימני שאלה. אני משתמש ב AnySoftKeyboard עם הaddon של עברית. אגב אני ממש לא מבסוט על המקלדת אם אתם יכולים להמליץ על אלטרנטיבות גם טוב. אגב נגיד ב whatsup אין לי בעיה או משהו בסגנון. מכשיר motorola razr. רעיונות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by AngryBirds,

1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, אני בטח מאחר קצת את הרכבת - אבל רק לא מזמן נחשפתי לזה וחשוב לי לברר כמה נקודות בנושא viber ו whatsapp... 1. עד כמה שאני מבין אין הבדל משמעותי בין שליחת הודעת SMS בVIBER לבין שליחה דרך whatsapp - נכון? 2. כדי להשתמש בתוכנות הללו יש צורך בחיבור לרשת האינטרנט - ואז ביצוע השיחות והעברת הודעות הוא בחינם לחלוטין, השאלה היא מה קורה כאשר לא מחוברים לרשת אלחוטית אלא מתחברים לאינטרנט דרך הרשת הסלולארית (יש לי מנוי של גלושה ללא הגבלה) - האם גם אז העברת הודעות וביצוע שיחות הוא חינמי לחלוטין? 3. מה קורה אם אני מנסה להתקשר או לשלוח הודעה למישהו שלא מחובר כרגע לאינטרנט - האם ההודעה תגיע אליו לאחר שיתחבר? האם יש אנדקציה ברורה בתוכנות למי מחובר ומי לא? 4. האם יש זליגה מהתוכנות…

• 22 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. Started by Lost Spirit,

שלום חברים. לצערי הרב אני חושש כי הנקסוס שלי נדבק בוירוס ועלי לפרמט אותו. הבעיה היא שאני חושש לעשות סתם פירמוט על ידי קליק ימני ופורמט הכונן שכן זה עלול (אולי) למחוק קבצי מערכת. איך אני יכול לפרמט אם כן את המכשיר מבלי לפגוע בקבצי המערכת? כמו כן, המכשיר ללא unlock וכן ללא root. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בעקבות הגילוי על היישום של חברת carrier IQ שהתגלה, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לפרטיות באנדרויד: 1. האם יש דרך להתגונן מפני דברים כאלה (נכון לעכשיו)? מישהו אולי מכיר firewall טוב לאנדרויד? 2. האם יש דרך פשוטה לדעת אם יישום דומה מופעל אצלי בטלפון? 3. האם ROM-ים שקיימים היום מכילים דברים דומים או גרועים יותר? ואיך אפשר להיות בטוחים? קישור לכתבה בנושא carrier IQ: http://www.engadget.com/2011/12/01/carrier-iq-what-it-is-what-it-isnt-and-what-you-need-to/ במיוחד מעניין הסרטון בכתבה שפרסם מתכנת האנדרויד שגילה את התוכנה של carrier IQ. קצת ארוך אבל שווה לראות.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הייי קיבלתי מכשיר גלאקסי אס 2 הגרסא אני מנחש היא כמובן של פלאפון המפעילה בעבר היה לי את הדור הקודם וכשיצא אנדרואיד 2.3 צרבתי אותה בעזרת הODIN לפלאפון במצב הורדה כמובן והלך מעולה עכשיו אני מחפש את אותם קבצים בעצם בשביל לצרוב למכשיר הקיים אני זוכר שצרבתי שלושה קבצים שזה רום קרנל והמערכת עצמה או משהו כזה לא זוכר כבר הסיומות שלהם היו PHONE PDA ןעוד סיומת שלא זכורה לי .. השאלה שלי האם יש את אותם קבצים של 3.2 ואם אפשר בכלל להתקין אותה על המכשיר הבנתי שאין כלכך טעם כי השינויים הם ברמת הגרפיקה אך עדיין.. ובכן ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם, גנבו לאמא שלי את ה-SGS שלה. פלאפון חייבו אותה בהשתתפות עצמית של 600 ש"ח ונתנו לה Xperia כתחליף כי לטענתם אין SGS במלאי. אמא שלי ממש לא אוהבת אותו אבל לא מוכנים לתת לה משהו אחר כי זה מכשיר שמוגדר שווה ערך. מה דעתכם? איך הם בהשוואה אחד לשני?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. ולא דרך CYDA או איך שקוראים לזה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. אז ככה, הציעו לי חבילה באורנג' של 500 דקות שיחה, 500 סמסים, מהירות 7 מגה באינטרנט בהגבלה של 2 ג'יגה לחודש, מכשיר גלקסי S2, כל זה ב207 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים. עכשיו, שמעתי על העניין של ה"ניתוק זיקה" שאומר שאם מביאים מכשיר קנוי מחנות פרטית, אפשר לחסוך הרבה כסף. בכל אופן, הסבירו לי שאם אני קונה אותו מחנות פרטית אני משלם רק על החבילה (198 ש"ח בלי המכשיר) , ויכול לקבל זיכוי כל חודש על המכשיר של 120 ש"ח (אם אני מחזיר את המכשיר הישן שלי) , מה שאומר שאני משלם 78 ש"ח לאורנג' כל חודש. עכשיו, על המכשיר שקניתי מחנות פרטית, אם היתי משלם עליו כל חודש למשך 36 חודשים, הוא היה עולה לי 64 ש"ח לחודש. מה שאומר שאם אני מחבר את העלות של המכשיר מהחנות הפרטית + החבילה של אורנג' 64+78 = 142 ש"ח…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by LENOVO,

יש לח מחשב כף יד ASUS A639 אני רוצה "לפרמט אותו ולהתקין לו ווינדוס מחדש... 1)איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להחזיק כמה כפתורים ביחד... 2)אחרי שאני עושה את זה אני צריך להתקין לו מחדש את הווידוס מובייל?אם כן איך אני עושה את זה... תודה רבה והמשך שבוע טוב.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by nirc89,

אהלן אנשים, אני מתעניין לגבי סלולרי של נוקיה לאבא שלי במחיר זול (200-400 ש"ח מקסימום) תכונות: - מקשים רגילים (לא טאצ') - מבנה רגיל או צדפה - עמיד לזעזועים שלא יתפרק בקלות - מסך כמה שיותר עמיד שלא ייהרס/יישבר בקלות - אטום כמה שאפשר נגד מים (בגלל ההזעה) תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  21. קיבלתי הצעה ורציתי להתייעץ אם ללכת על זה או לא. וכן לכל השואלים זה ה-4S (עוד לא הגיע אני יודע). 1100 דקות 1100 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה מהירות 1MB מכשיר iPhone 4S תשלום חודשי קבוע של 304 ש"ח. תשלום חד"פ של 100 ש"ח. החזרים: -20 ש"ח לחודש לשנה. -תוספת של עוד 25 ש"ח לחודש לשנה וחצי. -תוספת של עוד 20 ש"ח לחודש לשלוש שנים. ללכת? לא ללכת? תודה מראש כמובן.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אלוהים. יודע למה קניתי את האפליקציה. הזאת מישהו יכול להסביר לי אך לעבוד איתה?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  23. בעקבות היותי דביל שלא יכול להשתמש במחשב בלי לשחק עליו או סתם לבזבז זמן באתרים דביליים אני צריך סמארטפון אשר ישמש אותי בעיקר ללימודים. עקב כך אני רוצה שיהיה נוח לקרוא ממנו PDFים או קבצי וורד,לגלוש עליו, שיהיה נוח להעביר אליו וממנו קבצים(האם יש סמארטפונים שאפשר להדפיס מהם?[ז"א שאפשר להתקין להם דרייבר כלשהו של מדפסת ולחבר בUSB או משהו?]),תמיכה בvideo streaming, אני חייב שהוא יתמוך בג'אבה בצורה טובה ואשמח גם אם יהיה צילום סטילס ווידאו באיכות טובה. סוללה כבר הבנתי שאין ממש הבדל ועם כולם צריך להסתובב עם מטען. כרגע התקציב פתוח, ז"א שאני יכול בתיאוריה להשקיע את ה5000 שקל אם זה באמת יעזור אבל ממש אשמח אם תוכלו לתת לי טווח של פלאפונים ומחירים שאוכל לראות מה ההבדלים והאם שווה לי להש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ilanb0,

מקווה שהגעתי למקום הנכון: האם מישהו יודע ההבדל בין הדיבוריות של מוטורולה בדגמים T15 לבין TX500?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by shloogy,

הי לכולם מישהו יודע אם יש אפשרות לשלוט על הממיר של יס באמצעות האייפון? הממיר כבר מחובר לרשת באמצעות כבל רשת אז ככה שתיאורטית צריכה להיות אופציה לשליטה. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים