גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
האם ישנה דרך להעתיק תזכורות מהN95 8GB למסמך טקסט מסודר/קובץ אקסל ?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אנדרואיד V2, לא מצליח להקליט שיחות. אני בימים הקרובים מחליף לבלאקברי מהישנים או נוקיה מהישנים בשביל הקלטת שיחות אוטומטית חבל לי אבל אין בררה עריכה: איך אני מוצא איזה פלאפונים יש לנוקיה, כמה שיותר ישנים שאפשר להקליט שיחות אוטומטית?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כבר זמן מה שאני רוצה לקנות Desire S. יש לי העדפה כלכלית לקניה בארץ, משיקולי מס. יש לי העדפה צרכנית לקניה בחו"ל, משיקולי אמינות של חנויות בארץ :-X עד אתמול המחיר בארץ היה מופרז, כ-3,400 ש"ח. אתמול בלילה, חנות אחת (קינג פון) הורידה את המחיר ל-2,500 ש"ח. הבוקר, נראה ששאר החנויות מתחילות ליישר קו. (במאמר מוסגר: עכשיו כשאני מסתכל שוב, קינג פון הורידו עוד את המחיר - 1,839 ש"ח!) התקשרתי לאחת מהחנויות שהורידו הבוקר את המחיר ל-2500, בשם ELINE, כדי לברר אם יש את המכשיר במלאי בסניף שקרוב אליי (חיפה), ומסתבר שיש. אז אני רוצה ללכת היום לקנות אותו. מעבר לכך שאני אעמוד על זה שיגיע איתו כרטיס הזיכרון המקורי של 8GB, אני לא רוצה חלילה לקבל מכשיר שעבר התעללות תוכנתית. כל מיני צריבות ק…
-
- 112 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני לפני קניה של Asus Transformer. הבדל המחירים בין ה-16 ג'יגה ל-32 ג'יגה דיי משמעותי (כ-400 שקל הפרש) ולכן אני תוהה, האם יש הבדל בין המכשירים מלבד הבדל הזיכרון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש הבדל בין הזכרון פלאש Supertalent 8GB ל TwinMOS Mobile ? שניהם נמכרים בKSP. הסופר טלנט יותר זול ממנו ב30 שקל יש הבדל בין החברות או בכלל לא?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
נרשמתי לפני כמה זמן לקורס טכנאי סלולר, וקראתי היום את בת'רד הזה שאין הרבה ביקוש בתחום משהו השתנה בחצי שנה האחרונה או שזה עדיין אותו דבר? והמצב באמת כ"כ גרוע שלא שווה לעבור קורס או שהביקוש רק לא כ"כ גבוה?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאחר שיצא לי פעם אחת להראות ללקוח עבודה (עיצוב גרפי) על גבי מחשב נייד שלקחתי מחבר חשבתי שאולי זה יהיה רעיון טוב להראות עבודות ללקוחות על גבי PDA, זה נוח זה קטן ולפי דעתי זאת יכולה להיות דרך מאוד מקצועית (וחדשנית) להראות עיצובים ללקוחות עבור אלה שאין להם במקרה מחשב או חיבור אינטרנט למשלוח עיצובים באימייל.. ה-PDA יוכל אולי גם לאפשר לי לכתוב הערות מעל הגרפיקה המוצגת ללקוח עבור תיקונים ואולי אפילו ממש גם לעצב על המקום (יש פוטושופ ל-PDA?). אני דיי נעול על ה-Dell axim x51V בגלל מסך VGA ומחירו הנמוך יחסית, אני מעוניין מאוד גם ב-GPS אך יש תוספת שאני יכול לרכוש עבור המכשיר עבור זה. יש המלצות אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן. אני עדיין מתלבט איזה לקחת, אם זה galaxy s3/s4 או htc one, אבל מה שמעניין אותי יותר - מאיזה חנויות אנשים כאן קונים? הבנתי שחלק מחנויות ימכרו מכשירים בלי שפה עברית וחלק כן, לכן אודה לכם אם תמליצו מאיפה הכי טוב לקנות (וכמובן חשוב לי שהחנות תהיה אמינה). תודה!
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה ומוצלחת הצלחתי לסדוק את הזכוכית של ה- Xperia S שלי. ממילא אני משחק ברעיון של לקנות חדש (זה מכשיר עתיק - כבר בן שנתיים! ), אז למה לא? אני מחפש מכשיר אנדרואיד, אבל במימדים שלא עולים בהרבה (אם בכלל) מאלו של המכשיר הנוכחי, 128*64 מ"מ, עם חומרה מודרנית ככל האפשר (אני רוצה שיחזיק לפחות שנתיים), עדיפות למכשיר עם סוללה נשלפת, חריץ SD והגנה ממים. כרגע, המועמד היחיד שראיתי הוא ה- Xperia Z1 compact, שזהה כמעט במימדיו ל- S ועונה על כל הדרישות, פרט לסוללה. יש עוד הצעות? ואם כבר, אפשה כדאי לקנות? יבואן רשמי, יבוא אפור או להזמין מחו"ל (כולל מיסים)? אין תקציב כרגע, אז תרגישו חופשיים להתפרע. יש מכשיר מצופה זהב ומשובץ יהלומים במאה אלף?
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כמובן שהייתי רוצה להנות מיתרונות של סיני (כלומר מחיר נמוך למפרט גבוהה), ואם אפשר לחסוך בתקציב זה יהיה אחלה, האמת שמסך IPS הוא לא חובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
ראיתי בזמנו כתבה על מכשיר עתידי כזה של לנובו. היה משהו ב-CES? יש בשוק כזה? גודל המסך הוא המכשול שמונע ממחשב נייד להיכנס לפאוץ' שלי שיכול להכיל מקסימום 8-9", ולא חייבים אפילו מסך גמיש, רק שלא יראו את קו המפגש בין חלקי המסך הנפרשים לאחד...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אפליקציה לשליטה במחשב כמדיה סנטר. אני אסביר בדיוק למה אני מתכוון: יש לי TV בחדר, שמחוברת למחשב האישי שלי (שגם הוא בחדר) ב HDMI. אני בסכ"ה רוצה דרך האנדרואיד שלי לשלוט במחשב, אבל לא בסגנון שליטה מלאה מרחוק (RDP\Splashtop וכו') אלא בצורה מסודרת שיותר מובנת למסך 4.7" של הנקסוס שלי. כל הדרישות שלי הן בסכ"ה יוטיוב (עם אפשרות להגדלה למסך מלא) וסייר קבצים שאני יכול לפתוח איתו את הסדרות שלי ושהן יפתחו ב VLC במסך הראשי של המחשב מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
- מישהו מכיר חנות כזאת? - אחרי שאייפון 5 ייצא לחנויות, אתם חושבים שהמחיר של הגלקסי 3 יוסיף לרדת? או שכדאי לקנות אותו עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
יש לי את ה S3 וסך הכל מרוצה (מזה כשנה) אבל יש בעיה עיקרית שקצת מעצבנת וזה הלאגים/תקיעות קטנות/השהיות שבו המכשיר נכנס (ואף לעיתים נדירות קריסות של אפלקציות) בעיקר זה קורא במצב ריבוי משימות לא כבדות , לדוגמא : אם אני מפעיל בו זמנית בין שני אפלקציות ועובר אחד מהשניה או תוך כדי שאני באינטנרט/באפליקציה אני מקבל שיחות או הודעות ואז לפעמיים המכשיר נכנס רגעית(שניה עד 4 שניות בערך ) להשהיה או לקירטועים .. השאלה אם זה קשור למערכת הפעלה של המכשיר או למעבד ולזכרון ? אם יש קיום מכשיר כמו S4 או G2 או מכשיר שיתן לי ביצועים,תפקוד ותגובות מהירות בכל מצב כולל ריבוי משימות ללא תקיעות או השהיות ? * יש באפשרותי למכור את ה S3 שלי סביב ה 1200-1000ש"ח
-
- 32 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
האם מכשיר הדגל הבא של סמסונג ינסה להציב רף חדש וגבוה של תגי מחיר, שיחזיר אותנו אל עידן בו נדרש להשקיע מעל ל-4,000 שקלים בעבור חוד החנית? לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.minix.com.hk/Products/MINIX-NEOX7mini.html
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שמעתי שבמכשירים האלו יש בעיה בלהריץ סרט או סרטון (רואים גרוע ובקושי זז והקול לא טוב) זה נכון? או שהוציאו כבר איזה תוכנה או דרייבר שמשפר או מתקן?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
יש לי את הנגן כבר הרבה זמן האם יש כבר עידכון חומרה שתומך עברית ואם כן איך אני משיג אותו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
סמארטפון הדגל החדש של LG, שיתמודד מול הצמד המוצלח והמצליח של סמסונג, יחל להגיע ללקוחות ברחבי העולם החל מסוף החודש הנוכחי, ואמור לנחות גם ארץ הקודש בקרוב מאוד מכשירי ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge כבר כאן, ועושים חיל עם ביקורות נהדרות וגם דיווחים על היקפי מכירות מרשימים. כעת, אנחנו מקבלים אישור לכך שהמתחרה המרכזי, ה-G5 של LG, אשר כבר מוצע להזמנה מוקדמת במקומות רבים ברחבי הגלובוס, יצטרף אל החגיגה רשמית בקרוב – ב-31 במרץ, ליתר דיוק. תאריך זה מהווה הקדמה מסויימת, לכאורה, להכרזה המקורית של LG אודות זמינות בתחילת חודש אפריל. לפי המידע הזמין נכון לעכשיו, הסמארטפון החדש אמור להגיע גם לישראל בקרוב – במהלך השבוע הראשון או השבוע השני של אפריל, ובכך להתאים את עצמו למתחרה הגד…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שמתי לב שבתוכנה אפשר להעביר רינגטונים ותמונות תמונות סבבה הצלחתי רינגטונים אין לי מאיפה להוריד אפשר איזה אתר להוריד צילצולים של 40 פולי? והאם יש פריצה כלשהיא בפלאפון סתם כי בלי ..?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-